Hermes tracking en tracing

Het Hermes-systeem voor het volgen van zendingen in vergelijking

Foto: myhermes.de


Als u een pakket wilt versturen, dan heeft u meestal de keuze uit mwhrwren-aanbieders, waaruit u dan de aanbieder kunt kiezen die het beste bij u past. Een van de meest populaire en bekende aanbieders is Hermes. Maar, wat zit er precies achter de naam? Wat is Hermes precies en wat voor diensten kunt u krijgen van dit grote en steeds groeiende bedrijf? Het antwoord is hier te vinden.

De grote en inmiddels zeer succesvolle Hermes Germany GmbH is een van de meest succesvolle logistieke bedrijven in de Bondsrepubliek Duitsland. Maar niet alleen in Duitsland, maar ook in Europa is dit bedrijf zeer bekend en wordt het door veel klanten gebruikt. Het begin van het grote succes van het bedrijf, dat gevestigd is in de Hanzestad Hamburg, begon met de oprichting op 1 juni 1972.
Sinds die datum heeft dit bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste postonafhankelijke bezorger van particuliere klanten.

Aangezien Hermes niet alleen in Duitsland actief is en werkt, maar ook internationaal in andere landen, zijn niet alleen mensen in Duitsland werkzaam bij dit succesvolle bedrijf, maar ook verspreid over de hele wereld, heeft het grote bedrijf veel medewerkers in dienst. In totaal heeft het bedrijf wereldwijd 12.000 mensen in dienst.

Als grootste en meest populaire aanbieder in Duitsland en als bedrijf dat met succes in het buitenland opereert, begrijpt het zichzelf zelfs dat het bedrijf een bepaalde omvang heeft.
Hermes heeft in totaal 6 grote overslagbases, waar 57 filialen, 15.000 Hermes pakjeswinkels en meer dan 400 bases bij komen. Dus als u als klant op zoek bent naar een Hermes pakketwinkel of naar een andere mogelijkheid om uw pakket met Hermes te versturen, hoeft u niet lang te zoeken. Omdat de aanbieder goed gevestigd is en goed verspreid is met zijn vestigingen en bases.

Bij Hermes kunnen klanten gebruik maken van verschillende diensten, zoals het volgen van de verzending van de Hermes Speditie en het volgen van de verzending van de bagagedienst van Hermes.
Als klant kunt u uw pakket op veel verschillende manieren versturen en altijd direct controleren waar het zich bevindt en wanneer het bij de ontvanger aankomt of dat het al is aangekomen.

Een van de redenen waarom het grote Hermes bedrijf zo succesvol is, is de geweldige en hoogwaardige service die klanten krijgen als ze ervoor kiezen om met Hermes te verzenden. Want niet alleen heeft u een zeer ruime keuze uit vele verschillende invalshoeken en Hermes Parcel Shops wanneer u een pakket wilt versturen of ophalen, maar als klant geniet u ook van vele andere geweldige en zeer waardevolle diensten die u in deze vorm niet zult vinden bij andere aanbieders. De levering van een pakket is dus altijd zeer snel en komt meestal direct bij de ontvanger aan op de volgende werkdag. Indien de ontvanger niet kan worden gevonden en het pakket nergens anders kan worden afgeleverd, zal Hermes tot vier leveringspogingen doen voordat de levering als mislukt wordt geclassificeerd.

Zeer praktisch en zeer populair bij klanten is ook de Praktisch en uiterst innovatief zendingsinformatiesysteem voor het realtime volgen van Hermes-zendingen. Via deze ene Hermes Versand is tracking en tracing mogelijk. Bovendien kunt u bij Hermes individueel kiezen wanneer het pakket aankomt, zodat de levering gebaseerd is op persoonlijke deadlines en niet andersom. Het pakket wordt opnieuw aangekondigd en geleverd in het individuele levertijdvenster.

Als u het pakket niet bij u thuis wilt laten bezorgen, kan de levering ook in een WunschPaketShop of op een ander, ander gewenst adres plaatsvinden.
Als u uw pakket niet bij een winkel of filiaal van het bedrijf wilt inleveren, kunt u het ook bij u thuis ophalen en bij de ontvanger laten bezorgen. Voor deze doeleinden en om tijd te besparen in een filiaal, kunt u er al een online bestellen. Pakketlabel en thuis uitprinten, net als direct online betalen. Last but not least biedt Hermes een dienst aan waarbij het bedrijf het pakket bij de buren aflevert als de ontvanger niet gevonden kan worden. Een corresponderend bericht wordt natuurlijk altijd door de bezorger aan de ontvanger achtergelaten.

Naar de Hermes tracking en tracing service

Zoals ik al eerder zei, is een van de geweldige diensten die dit grote bedrijf aanbiedt, dat u uw zending gemakkelijk en comfortabel vanuit huis kunt volgen. Hiervoor zijn er verschillende manieren om uw zending te volgen en te traceren, bijvoorbeeld via de mobiele tracking en tracing service van Hermes waarmee u een Hermes kunt sturen. …om een pakketje op te sporen.

Als u onderweg bent en wilt weten waar een pakket zich op dat moment bevindt en wanneer het bij de ontvanger wordt verwacht, dan kunt u eenvoudig en volledig ongecompliceerd vanaf uw mobiele telefoon of tablet controleren waar de zending zich op dat moment bevindt. Ga hiervoor gewoon naar de website van Hermes via de browser die op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd en gebruik de Hermes tracking en tracing-telefoon.

Niet alleen is er een geweldige manier voor mobiele apparaten om de mobiele site van het bedrijf te gebruiken, maar u kunt ook eenvoudig de app van het bedrijf voor uw specifieke besturingssysteem downloaden.
Dit is zeer eenvoudig te gebruiken en u kunt direct toegang krijgen tot de praktische en eenvoudige tracering van de zending.

Als u thuis achter uw computer zit, kunt u gemakkelijk en snel aan de kant van Hermes komen. Op deze pagina, onder het item „Zending volgen“, kunt u eenvoudig, snel en volledig uw zending volgen en erachter komen waar deze zich op dat moment bevindt en wanneer deze bij de ontvanger zal aankomen.

Om de zending echt goed en veilig te kunnen volgen en om altijd op de hoogte te zijn van de zending, is het belangrijk om alle relevante feiten over het zendingnummer en de tracking en tracing te kennen.

Als u een Hermes pakket via Hermes verstuurt, krijgt u een Hermes tracking en tracing bestelnummer op de kassabon. Dit nummer, dat is afgedrukt op de kassabon en de Als de verzendbevestiging beschikbaar is, is dit precies hetzelfde zendingnummer.
Als u direct naar een winkel gaat en uw pakket inlevert, ontvangt u het volgnummer met de kassabon. Als u het pakket online frankeert en het pakketlabel uitprint, ontvangt u het volgnummer online en kunt u het vervolgens gebruiken.
Als u, als ontvanger van een pakket, wilt controleren wanneer het pakket aankomt of waar het zich op dat moment bevindt, moet u hiervoor ook contact opnemen met de afzender. De reden hiervoor is dat het zendingnummer altijd uitsluitend aan de afzender wordt doorgegeven wanneer het pakket wordt gepost.

Zoals het zendingnummer al aangeeft bij de naam, is het het nummer van een zending. Om precies te zijn, het is de zending die u zelf heeft gepost of die u verwacht.
Dit zendingsnummer verwijst dus naar een specifiek pakket dat aan de hand van dit nummer kan worden bepaald en geïdentificeerd.
Als u wilt weten waar het pakket zich op dit moment bevindt en wanneer het eventueel bij de ontvanger aankomt, kunt u dit volgnummer gebruiken om het pakket en de locatie ervan te vinden.

-Wat doe ik met het traceernummer van Hermes?
Wanneer u het zendingnummer in handen heeft, hoeft u het niet te gebruiken. Maar natuurlijk is dit nummer zeer praktisch en als u wilt kunt u het gebruiken om uw pakket te traceren.
Als je dit nummer eenmaal in handen hebt, kun je het invoeren in de app, op het internet of op een mobiele site, onder het kopje „mijn Hermes-tracking“ en dan kun je zien waar de zending zich op dat moment bevindt. U kunt dit volgnummer ook aan de ontvanger geven, die dan kan controleren waar het pakket zich bevindt en niet altijd aan de afzender hoeft te vragen.

Shipment status/ Updates aan de klant van de Hermes-zending

Hermes Parcel Tracking, een geweldige service die het bedrijf aan haar klanten verleent, is gebaseerd op het feit dat het pakket, of het pakketlabel, dat aan elk pakket is bevestigd, is voorzien van een code. Wanneer een pakketje wordt verzonden, gaat het via verschillende stations. Elk van deze stations, waar het pakket op weg van de verzender naar de ontvanger doorheen gaat, is uitgerust met scanners. Deze zijn op hun beurt weer aangesloten op een hoogwaardig technologisch systeem. Elk pakket dat op de verschillende stations door deze scanners gaat, wordt geregistreerd. De status van het pakket, die de klant op elk moment kan controleren met behulp van het trackingnummer, wordt dan automatisch bijgewerkt en gewijzigd.

Bijzonder spannend is de geweldige Hermes live tracking functie voor Hermes pakketvervoer. In principe is deze live Hermes-tracking niets meer dan een geografische Hermes-tracking, die u kunt gebruiken als een dienst van het bedrijf, maar met live-tracking kunt u ook de zending volgen, bij elke beurt, in real time. U kunt zelfs op een kaart zien waar het zich bevindt en hoe het zich in het voertuig beweegt. U kunt gebruik maken van deze geweldige service wanneer het pakket klaar is om te worden geleverd en in de bestelwagen ligt.
De live tracking geeft de indruk dat het pakket door Hermes GPS te volgen is. Dit geldt ook voor het traceren van de bagagedienst. Wat er echter echt achter zit, is een vaste route die het voertuig rijdt. Dit komt omdat er verschillende pakketten in een bestelbusje zitten, die bij verschillende ontvangers worden afgeleverd.

Zo kan een geografische tracking en tracing van Hermes plaatsvinden en een kan precies weten hoe laat het pakket wordt geleverd. Hermes tracking live is mogelijk dankzij het regelmatig scannen van de pakketten. Dit betekent dat ze niet alleen worden gescand wanneer ze in de bestelwagen worden geladen, maar ook wanneer een van de pakketten bij de ontvanger wordt afgeleverd. De klant kan de voortgang van de live tracking zien en kan altijd in real time de Hermes tracking tijd zien, waar het pakket zich bevindt en wanneer het wordt afgeleverd.
U kunt zien hoeveel klanten er nog moeten worden afgeleverd en de route kan ook worden gebruikt om het tijdstip te bepalen waarop het pakket bij benadering bij de ontvanger zal aankomen. Als u een Hermes pakket wilt zoeken met behulp van Hermes Päckchen tracking en tracing, dan is dit een goede optie.

Wie niet? Je wacht op een pakketje en wacht en uiteindelijk heb je de hele dag gewacht en komt het pakketje laat in de middag of zelfs de volgende ochtend aan. Er zijn echt mooiere, belangrijkere en interessantere dingen dan het wachten op een pakketje. Om u te helpen uw dag te plannen en ongeveer te weten hoe lang u thuis moet zijn om uw pakket te ontvangen, biedt Hermes haar klanten de geweldige pakketaankondiging aan.
Dit geeft klanten het grote voordeel dat ze van tevoren weten wanneer het pakketje aankomt en wanneer ze thuis moeten zijn.
Deze pakketaankondiging is gekoppeld aan het reeds beschreven tracking en tracing systeem en u kunt het gebruiken om te controleren wanneer het pakket wordt afgeleverd. Als de afzender het e-mailadres van de ontvanger heeft opgegeven bij het posten van het pakket, dan zal Hermes de ontvanger per e-mail informeren wanneer het pakket aankomt.
De levertijd ligt tussen de 2 en 4 uur. Dit kan worden bekeken via de praktische tracking en tracing service of direct worden ontvangen in Hermes per e-mail. Deze geweldige en uiterst praktische service is volledig gratis voor klanten en u hoeft zich niet te registreren op een pagina of met uw e-mailadres of gegevens.

Ondanks de geweldige en uiterst praktische tracking en pakketaankondiging kan het altijd gebeuren dat u niet thuis bent als het pakket aankomt. De vraag is in dit geval wat er met het pakket gebeurt en hoe u uw zending krijgt.

Hermes is, zoals gezegd, een zeer groot en uitgebreid bedrijf met veel verschillende vestigingen en verschillende bases. Dus als de klant niet thuis is, is het mogelijk dat het pakket door de bezorger in een pakketwinkel wordt afgeleverd. In dit geval wordt de ontvanger uiteraard op de hoogte gebracht en kan hij/zij het pakket tijdens de openingstijden van de Hermes Parcel Shop afhalen. Als u op voorhand weet dat u niet thuis zal zijn op het moment van de geplande levering, kunt u bij Hermes de optie aangeven dat het pakket direct bij de Parcel Shop moet worden afgeleverd zonder dat de bezorger eerst naar de woning van de klant moet rijden en voor de vergrendelde deur moet gaan staan.

Als de boodschapper het pakket niet kon afleveren omdat hij de ontvanger niet thuis heeft ontmoet, betekent dit niet dat het pakket onmiddellijk naar de afzender wordt gestuurd. Er moet veel gebeuren voordat dat gebeurt. In plaats daarvan toont Hermes pakket tracking aan dat de ontvanger niet aanwezig was toen de levering werd geprobeerd. Dit wordt ook schriftelijk aan de ontvanger gecommuniceerd met een notitie, die meestal aan de voordeur wordt bevestigd of in het De brievenbus is aangesloten.
Op deze notitie en ook in de tracking note kunt u het tijdstip van de nieuwe geplande levering zien. Indien nodig kunt u dan andere opties kiezen als u al weet dat u op dat moment niet thuis zult zijn.

Twee grote en gemakkelijke manieren om het pakket te krijgen, zelfs als u niet thuis bent, zijn de parkeervergunning en de volmacht. Allereerst maken we duidelijk wat de parkeervergunning is en hoe deze precies werkt.
Als u als klant vaker pakketten ontvangt, maar tegelijkertijd overdag nauwelijks thuis bent en dus weet dat u het pakket niet in ontvangst kunt nemen, kunt u een Hermes parkeervergunning afgeven. Met deze vergunning krijgt het bedrijf, en dus ook de individuele bezorgers, toestemming om het pakket of Hermes Retoure te parkeren op een door de klant gekozen locatie. Het feit dat de klant niet hoeft te tekenen voor de ontvangst van het pakket wordt ook bewaard. De bezorger laat gewoon een bericht achter dat het pakketje is afgezet.
De klant ontvangt het bonnetje op dezelfde plaats waar het pakketje is afgezet.

De klant is vrij om de plaats van opslag te kiezen, maar het moet voor de bezorger gemakkelijk te bereiken zijn zonder veel moeite of problemen. Een privé garage of een prieel is bijvoorbeeld een goede plek om het pakket op te slaan. Het pakket kan ook op een overdekt terras worden geplaatst. Dingen om te overwegen, omdat u wilt profiteren van deze optie, zijn dat de gekozen plaats moet droog, vrij en toegankelijk zijn voor de boodschapper.
Tegelijkertijd mag het echter niet zichtbaar zijn voor de boodschapper.
Slechts enkele zendingen zijn vrijgesteld van het gebruik van deze dienst. Als een klant zendingen van de apotheek verwacht of zendingen onder rembours en identificatiediensten ontvangt, mogen deze niet op de locatie worden geparkeerd, maar moeten ze persoonlijk door de ontvanger worden ontvangen.
De volmacht zorgt er daarentegen voor dat de bevoegde persoon het pakket in ontvangst kan nemen als de feitelijke ontvanger niet thuis is. Met deze volmacht, die als formulier op de website van Hermes moet worden afgedrukt en ondertekend, kan deze bevoegde persoon de pakketten ook bij een pakjeswinkel afhalen.

Ziet men tijdens het volgen dat men er niet is op het aangegeven tijdstip, dan kan men ofwel het pakket laten afleveren op een met het bedrijf overeengekomen plaats zoals reeds beschreven of men geeft direct aan dat het pakket bij een buurman moet worden afgezet. In dit geval moet de buurman in ieder geval op de hoogte worden gesteld van dit feit en ermee instemmen.

Tot slot kunt u een speciale en uiterst praktische Hermes-postbus of een Hermes-pakketdoos kopen.
Zo’n handige en praktische pakketdoos of brievenbus is niet direct een Hermes-postbus, maar een brievenbus met ParcelLock-systeem. Met dit geweldige en uiterst innovatieve systeem kunt u niet alleen pakketten ontvangen, maar ook gemakkelijk verzenden zonder lang te hoeven wachten in een winkel.

Deze brievenbussen zijn veilig en niemand behalve de klant en de bezorger heeft toegang tot de brievenbus. Dit komt omdat de mailbox beschermd is tegen ongeoorloofde toegang en diefstal door een uiterst hoogwaardige en veilige TAN-procedure.
Het is heel praktisch dat klanten deze special kunnen gebruiken mailbox voor de ontvangst en verzending van pakketten door de aanbieder Hermes, maar alle andere aanbieders werken ook met dit systeem en kunnen dus gebruik maken van deze mailbox.
Om gebruik te kunnen maken van deze mailbox moet u eerst in het bezit zijn van zo’n mailbox en zich vervolgens registreren bij ParcelLock. Als u dit gedaan heeft, hoeft u alleen maar toestemming te geven om uw pakketten in de pakketdoos te plaatsen en bent u klaar om deze te gebruiken. Als er een levering is gedaan in de doos, ontvangt de klant een notificatiekaart in zijn mailbox. Dezelfde service geldt voor een Hermes terugkeer.

U kunt kiezen op welke manier u de mailbox wilt openen. U kunt ervoor kiezen om de mailbox te openen met een sleutel, een eigenaarspin of via de praktische ParcelLock app op uw smartphone.

Hoewel deze grote en populaire aanbieder een zeer grote, betrouwbare en klantvriendelijke service heeft, levert hij geen zendingen 24 uur per dag of zeven dagen per week. Het is daarom belangrijk om te weten op welke tijden en op welke dagen Hermes levert.

Het is vaak zo dat u geen levering meer hoeft te verwachten als de ochtend voorbij is en de middag nadert. Maar niet met Hermes. Want Hermes bezorgt niet alleen een paar uur per dag, maar een volle 12 uur, van 08.00 tot 20.00 uur. Als een bedrijfschauffeur alle pakketten in zijn auto in één dag wil afleveren, is het mogelijk dat pakketten tot 21.00 uur worden afgeleverd en dat de koerier ’s avonds aan de deur van de ontvanger aanbelt.

Hermes bezorgt niet alleen op weekdagen pakketten aan klanten, dus maandag tot en met vrijdag, maar het kan ook zijn dat de boodschapper op zaterdag aan de deur staat. Want Hermes levert ook op zaterdag. Dus het antwoord op de vraag „Wanneer komt Hermes?“ Maandag tot en met zaterdag.

Heeft u een speciale levering, zoals een Hermes-kofferzending, die u met Hermes mee wilt sturen, dan kunt u deze niet alleen thuis laten ophalen, maar kunt u ook telefonisch met een vriendelijke medewerker van het bedrijf afspreken wanneer de levering precies moet plaatsvinden.

Bij Hermes kunt u kiezen uit veel verschillende tarieven wanneer u als klant Hermes-pakketten bestelt. Afhankelijk van het type tarief dat u kiest, zal de levertijd van uw zending variëren. Hoe deze precies zijn en hoe ze per geval verschillen, wordt hier getoond.

Als u een zending bij Hermes inlevert of bij u thuis laat ophalen, is de levertijd van de Hermes-zending binnen Duitsland meestal niet langer dan twee dagen. Uiteraard dient u ook te overwegen op welke dag van de week u de zending heeft besteld. Bestelt u een pakket op vrijdag of zaterdag, dan wordt het meestal op dinsdag geleverd.
Als men geluk heeft en de plaats van levering is zeer dicht bij een sorteercentrum, is het mogelijk dat de levertijd slechts één werkdag is.
Als u een pakketje naar een eiland stuurt dat met de veerboot moet worden bereikt, moet u rekening houden met 2 tot 3 werkdagen.

Als u een zending bij Hermes als expreszending bestelt, bereikt deze meestal de volgende dag de ontvanger.

Aangezien volumineuze goederen handmatig moeten worden gesorteerd, omdat ze kan niet worden gesorteerd, de levertijd voor volumineuze goederen binnen Duitsland en Europa kan tussen de 2 en 3 dagen duren. In het buitenland kan het echter 4 tot 5 dagen duren.

Hoe lang de andere leveringen duren, kunt u navragen bij de vriendelijke klantenservice van Hermes. Ze zijn altijd competent en professioneel en kunnen snel antwoord geven op vragen van klanten over levertijden.

In het tijdperk van de innovatieve technologie heeft u als klant van Hermes verschillende mogelijkheden om een pakket te versturen. Om u een exact beeld te geven van de variëteit en om er zeker van te zijn dat u weet welke verzendopties u kunt gebruiken, worden deze verschillende opties hier in detail opgesomd en beschreven.

Als u als klant niet lang in de rij wilt staan en het pakket of de andere zending thuis wilt frankeren, maakt Hermes het u gemakkelijk en vooral uiterst snel en ongecompliceerd. U kunt het juiste Hermes pakketlabel direct op de website van de aanbieder kiezen en vervolgens uitprinten. Daarna plak je het gewoon op het pakje en kan je het naar de pakjeswinkel brengen of het pakje rechtstreeks van thuis laten ophalen. Dit bespaart u veel tijd en vooral de weg.

Bij Hermes maakt het niet uit waar in Duitsland de ontvanger is. Want met Hermes kunt u uw zending als klant overal in Duitsland versturen en profiteren van zeer snelle en korte Hermes-levertijden.

Niet alleen in heel Duitsland, maar ook wereldwijd kunt u uw zendingen versturen met de grote aanbieder Hermes. Voor deze doeleinden wordt de aanbieder van verschillende transportmiddelen en zorgt er zo voor dat de zendingen de ontvanger via de snelste route bereiken.

Voordat u een pakketlabel van Hermes laat maken of er zelf online een kiest, kunt u kiezen voor een milieuvriendelijke verzending. Hermes heeft hiervoor speciale transportmiddelen die het milieu veel minder vervuilen dan andere bestelwagens. Maar omdat deze ook duurder zijn, is milieuvriendelijke scheepvaart ook iets duurder. Het verschil met de normale verzending is echter niet significant.

Er zijn veel verschillende manieren om een pakketje bij Hermes af te leveren.
De klassieke en waarschijnlijk meest bekende manier onder klanten is om een pakketje direct bij een van de contactpunten van het bedrijf af te geven. Met andere woorden, je gaat met het pakket naar het filiaal en laat daar het vriendelijke personeel het pakketlabel invullen en het pakket aannemen.
Een andere goede manier om een pakketje te posten is om het Hermes Pakketlabel online aan te maken en het vervolgens direct naar de Hermes Pakketwinkel of een basis te brengen of door de aanbieder direct bij u thuis te laten afhalen.
U kunt ook gebruik maken van de innovatieve en geweldige Hermes Parcel Box en een koerier het pakket daar laten ophalen en vervolgens laten verzenden.

Hermes heeft een zeer goede, makkelijk te gebruiken en zeer goed gesorteerde app. U kunt het zonder problemen downloaden naar uw mobiele apparaat en vervolgens gebruik maken van de verschillende diensten van het bedrijf. Met de app kunt u een breed scala aan diensten en prijzen bekijken, berichten ontvangen over een bepaalde zending, een tracking en tracing service starten en altijd weten waar het pakket zich bevindt, of het gebruiken voor een Maak een Hermes pakketlabel aan.

De prijzen voor de verzending van goederen Hermes door de Hermes pakketdienst binnen Duitsland zijn altijd afhankelijk van de grootte van de pakketten. Zo betaal je. Voor een zending Hermes van een pakket Hermes, die heeft de afmetingen van de langste en kortste zijde tot 37 cm en weegt een maximum van 25 kg Hermes verzendkosten 3,99 € en online 3,89 €.

De S-verpakking heeft de afmetingen waarbij de langste en kortste zijde tot 50 cm lang kan zijn en maximaal 25 kg kan wegen. Deze kosten bedragen 5,49 € voor verzending binnen Duitsland en 4,89 € voor het online frankeren.

Het M-pakket heeft een afmeting waarbij de langste en de kortste zijde 50,1 tot 80 cm lang kan zijn. Deze pakketten kunnen ook tot 25 kg wegen en hebben Hermes-pakketprijzen van 6,79 € ter plaatse. Als je daarheen gaat met een online Hermes-verzendnota, kost de verzending voor deze grootte binnen Duitsland 5,89 €.

In het L- Hermes Pakket hebben de langste en kortste zijden een lengte van 80,1 tot 120 cm en een maximum gewicht van 25 kg. Ter plaatse in een Hermes pakjeswinkel de
Verzendkosten Hermes voor het 10,99 € en voor de Hermes online frankering 9,99 €.
Als u een XL-pakket binnen Duitsland wilt verzenden, dat direct bij de klant thuis wordt opgehaald, moet het een lengte van 120,1 tot 150 cm hebben voor de langste en kortste zijde en mag het maximaal 31,5 kg wegen. Dit kost de klant 27,99 €.

Een XXL-pakket, dat ook Hermes pick-up omvat, heeft een afmeting van de langste en kortste zijde van 150,1 tot 310 cm. Een derde zijde mag maximaal 50 cm groot zijn en het totale gewicht van de verpakking mag niet meer dan 31,5 kg bedragen. De kosten hiervan bedragen 32,99 €.

Voor al deze Hermes pakketprijzen zijn er diverse aanvullende diensten waar klanten gebruik van kunnen maken U betaalt € 0,90 extra voor levering aan een pakketwinkel naar keuze, maar deze service is alleen beschikbaar voor S-pakketten. Voor een afhaling van de zending direct aan de voordeur door de aanbieder wordt drie euro of meer extra in rekening gebracht. Voor speerpunten wordt 9,39 € extra in rekening gebracht.

Als u niet alleen binnen Duitsland, maar wereldwijd pakketten wilt versturen, dan gelden andere Hermes Paket-prijzen dan voor pakketten die wereldwijd worden verstuurd. De maten die gelden voor een Hermes Paket International zijn dezelfde als voor verzending binnen Duitsland.
De prijzen voor verzending wereldwijd zijn als volgt:
Voor een XS-pakket betaalt de klant. Hermes Shop 10,79 € en online 9,79 €. Voor een S-pakket betaalt de klant €14,79 in de winkel en €13,79 online voor het frankeren met het Hermes-pakketlabel. Het M-pakket kost € 19,79 in het filiaal en € 18,79 met het Hermes online pakketlabel. Voor het L-pakket zijn de wereldwijde prijzen €29,79 in de vestiging en €28,79 voor Hermes online portokosten.
Voor volumineuze goederen betaalt de klant ook een wereldwijde + € 9,39 Hermes pakkettoeslag.

Als u als klant van Hermes Spedition heel vaak een Hermes pakket wilt versturen, dan kunt u Hermes verzendkosten voor deze zendingen besparen door de grote en zeer winstgevende besparingssets te kopen bij de aanbieder.
U kunt bijvoorbeeld het s-pakket voor 4,64 € per pakket in plaats van 4,89 € versturen en zo geld besparen.
Deze Hermes pakketprijzen voor de besparingssets zijn bij Hermes verkrijgbaar voor de pakketmaten S, M en L en kunnen direct en gemakkelijk online worden betaald.

Als u niet het juiste materiaal heeft om uw zending thuis te verpakken, kunt u het eenvoudig bij Hermes verkrijgen. kopen.
Voor een Hermes pakket met de afmetingen 27 x 17 x 10 cm betaalt u 1,39 €. Voor het S-pakket met de afmetingen 35 x 34 x 15 cm betaalt u 1,69 €. Het M-pakket met de afmetingen 55 x 45 x 25 cm kost 2,49 €.

Als u een verpakking voor een Hermes fiets en ski’s wilt kopen, zijn de Hermes prijzen €5,89 voor een fiets en €2,89 voor ski’s. Deze twee soorten verpakkingen kunnen alleen worden gekocht in combinatie met een inzamelopdracht.

Met Hermes kunt u uw zendingen de volgende werkdag laten bezorgen door een iets duurdere expresdienst.

Hermes International biedt ook wereldwijd expresbestellingen aan. Het hangt echter af van de afstand, hoe snel het pakket geleverd kan worden. In ieder geval wordt de snelst mogelijke wijze van verzending en levering gekozen.

Als een klant niet wil dat zijn pakketje naar huis wordt gestuurd, kan hij het op verschillende plaatsen ophalen.

In een pakketwinkel worden de zendingen gedurende een bepaalde periode bewaard en kunnen ze worden afgehaald tegen overlegging van het certificaat en de identiteitskaart van de bezorger.

U kunt het pakket ook ophalen bij een Hermes Packstation. U kunt op voorhand bepalen waar het pakket zich bevindt of uit het bericht afleiden welke de bezorger in de brievenbus achterlaat.

Als de ontvanger niet thuis is, worden de pakketten vaak bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. Daar kunt u het pakketje gemakkelijk ophalen.

Als klant hoeft u niet per se Dit is een aanvullende verzekering, waarbij het pakket alleen tegen ondertekening aan de ontvanger wordt overhandigd. De afzender ontvangt dan een bewijs van plaatsing.

Om Hermes te bellen, moet u het volgende Hermes telefoonnummer bellen: 01806-311211, dat is het nummer van de Hermes Hotline.

Als u vragen heeft over Hermes tracking en tracing en Hermes tracking en tracing werkt niet, kunt u eenvoudigweg contact opnemen met de afdeling klantenservice van Hermes, die u graag zal helpen het probleem snel op te lossen.

Als een pakket niet aankomt, moet u eerst het volgsysteem gebruiken en de status van het pakket controleren. Als de status over een periode van dagen niet verandert, dient u contact op te nemen met de klantenservice van het logistieke centrum van Hermes, die verdere actie zal ondernemen.

Wilt u de Hermes-zending volgen, maar werkt het Hermes-trackingsysteem niet? Een klacht van Hermes kan direct worden ingediend via een Hermes tracking en tracing contactformulier direct op de website van de aanbieder of via de Hermes telefoon. Een medewerker van de aanbieder zal de Hermes tracking en tracing of een andere aanvraag of klacht onmiddellijk via de Hermes tracking en tracing hotline afhandelen.

Naar de Hermes tracking en tracing service