Hoornsok

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Hoornsok

De beste hoornvliessokken 2022 in vergelijking

Wat zijn hoornvliessokken?

Hoornsokken zijn sokken die gebruikt worden om het hoornvlies van de voeten te verwijderen. Ze hebben de vorm van de voeten, maar zijn gemaakt van plastic. Aan de binnenkant zit een gel die in de huid wordt geabsorbeerd en daar werkt.

De toepassing is gemakkelijk en eenvoudig uit te voeren. Nagellak en sieraden worden eerder verwijderd.
De voeten worden op de gereinigde voeten gezet en vervolgens aan de enkels afgedicht met plakstrips. Dus er kan niets lekken.

Het mengsel moet dan ongeveer 90 minuten kunnen werken. Tijdens de behandeling moet erop worden gelet dat er niet wordt uitgegleden. Sokken gevuld met de vloeistof kunnen gemakkelijk wegglijden, vooral op gladde vloeren. Het kan zijn dat u er sokken overheen moet doen om meer grip te krijgen of dat u moet gaan zitten voor de duur van de behandeling.

Na het uittrekken van de sokken begint het proces van hoornvliesonthechting. Dit gebeurt helemaal vanzelf – zonder verdere interventie. Het peeling effect treedt op en zorgt ervoor dat er stukje bij beetje meer hoornvlies wordt losgemaakt. Na 3-5 dagen moeten de eerste resultaten zichtbaar zijn.

Eisen aan een goede hoornsok?

Een goede hoornsok is aan de ene kant effectief, maar wordt ook goed verdragen. De ingrediënten moeten zo worden gekozen dat ze geen allergieën veroorzaken. Hiervoor kan men best aandacht besteden aan de nota „dermatologisch getest“.
Afhankelijk van de leverancier wordt het effect na 3-7 dagen beloofd. Dus als u hoopt op snelle fluwelen voeten voor de vakantie, moet u tijdig beginnen met de behandeling.

Een hoornvliessoktest door tal van bloggers heeft aangetoond dat het effect daadwerkelijk aanwezig is. Afhankelijk van de dikte van de Eén aanvraag kan voldoende zijn.

Onze Top 10 – aanbeveling voor hoornvliessokken

Toepassingsgebied van de hoornvliessok:

In principe worden de sokken gebruikt voor elk probleem met het hoornvlies aan de voeten. Ze zijn vooral nuttig wanneer het hoornvlies moeilijk te verwijderen is omdat het zich over een lange periode heeft gevormd. In de zomer moeten de voeten er ook goed uitzien op het strand en in sandalen. Cornea’s worden over het algemeen als niet esthetisch ervaren en veel mensen schamen zich ook voor de schrale en verbrijzelde voeten.

Wat zijn de alternatieven voor hoornvliessokken?

Verwijdering met mechanische middelen zoals hoornvliesschrapers, vijlen etc. is ook aan te bevelen. Hiervoor kunnen de voeten het beste vooraf in een voetbad van 10-15 minuten worden geprepareerd. De huid is nu zacht, waardoor het makkelijker is om het hoornvlies te verwijderen. Na afloop van de behandeling moeten de voeten goed worden ingewreven. Om een goed en langdurig effect te hebben, moet dit met regelmatige tussenpozen worden herhaald.

Hoornsoktest – welke zijn de meest populaire fabrikanten?

Babyvoet, zachte hoornvliespellen
Volgens de Japanse traditie
Met natuurlijke ingrediënten zoals calendula, kameelgras, moerasspirea en zeepkruid
Na 7 dagen babyzachte voeten

De fluwelen voeten van RESPECT
Ze bevatten kruiden en natuurlijke ingrediënten, zoals waterkers en klis.
Dermatologisch getest
Het is een recept uit Azië.

Luckyfine Foot Scrub Mask
Met kamille-extract
Natuurlijke ingrediënten voor een zachte werking
Inclusief voetcrème met olijven

Innovaties op het gebied van hoornvliessokken

Er zijn altijd nieuwe producten op de markt – bijvoorbeeld sokken met een mooie print (luipaardmotief), verschillende geuren, zoals roos, lavendel of vanille. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit honderden hoornvliessokken.

Voordelen met

Het kopen van hoornvliessokken op het internet

Bestellen via internet is niet alleen handig, maar ook betrouwbaar en snel.

De trend kwam oorspronkelijk van de Amerikaanse markt en liep vervolgens steeds meer over naar Europa. Aanvankelijk waren de meeste fabrikanten in China gevestigd, dus duurde het langer voordat de verzending plaatsvond. Maar ondertussen zijn er ook talrijke Duitse leveranciers – hier bespaart u op de verzendkosten en zijn de goederen snel bij u.

Waarop letten bij de aankoop van hoornvliessokken?

Let op de ingrediënten. Deze zijn meestal natuurlijk, dus meestal onschadelijk in termen van uitslag of andere bijwerkingen. Sommige sokken bevatten echter ook salicylzuur. Dit veroorzaakt allergieën bij sommige mensen, dus wees voorzichtig.
Bovendien zijn hoornvliessokken niet geschikt voor mensen met diabetes.

Een hoornvliessoktest is overal op het internet te vinden, zodat verschillende kenmerken, prijs en inhoud van de verpakking met elkaar vergeleken kunnen worden.

Handige accessoires voor hoornvliessokken

Het is het beste om een voetcrème te kopen met de sokken. Want hoewel de sokken de huid verzachten, verzacht de crème de huid en maakt deze nog sneller soepel.