MVMT horloges

MVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl DamesMVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mmMEGALITH Mens Watch Lume Quartz Mvmt BIG FACE Black & Silver Rope Silicone Band
LinkMVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl Dames*MVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mm*MEGALITH Mens Watch Lume Quartz Mvmt BIG FACE Black & Silver Rope Silicone Band*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BEVersand nach: NL, BELieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, JP, AU
Preis € 59,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 132,38
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 39,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
MVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl Dames
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, BE
€ 59,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
MVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mm
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 132,38
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
MEGALITH Mens Watch Lume Quartz Mvmt BIG FACE Black & Silver Rope Silicone Band
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, JP, AU
€ 39,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk MVMT horloges

Klassieke stijl ontmoet modern design – de jonge horlogemaker MVMT overtuigt met deze filosofie. Terwijl de trend van de afgelopen jaren gebaseerd was op futuristische vormen en luidruchtig design, heeft het MVMT-team vandaag de dag een horloge geproduceerd in een tijdloze en elegante zakelijke stijl. Dit heeft een merk gecreëerd voor vele moderne en elegante klanten.

MVMT produceert horloges voor mannen en vrouwen. Kenmerkend voor het merk is het eenvoudige ontwerp van de horloges. Ronde roestvrijstalen kisten en geen ruimte voor franjes. De blaadjes van het horloge zijn meestal edelmoedig vormgegeven in wit of zwart. In hun ontwerp zijn de nummers te vinden, een veld voor het weergeven van de datum is scherpkantig. Het merklogo siert het horloge. Kenmerkend voor het label zijn de drie kleine handjes en een vaak kleurrijke secondewijzer zet de bijzondere accenten.

Gemotiveerd door een grote belofte hebben we besloten een nieuw horloge te maken.

Samen met ons team hebben we in 2013 de droom van een horlogemaker gerealiseerd met de succesvolle uitvinding van een modern mode horloge.

Het ontwerp van het originele horloge is niet alleen het resultaat van een succesvolle crowdfunding campagne waarbij de ontsteker werd neergeschoten. Met social media zijn ons merk en onze visie over de hele wereld gegroeid. Vandaag de dag werkt een klein team van creatieve en gepassioneerde mensen in ons kantoor in Los Angeles aan het ontwerpen van hoogwaardige horloges, zonnebrillen en accessoires. Het is een reis die we delen met 1,5 miljoen MVMT-eigenaren in meer dan 160 landen.

De ultramoderne MVMT-horloges zijn ontwikkeld in ons hoofdkantoor in Los Angeles. We hebben er vanaf het begin vertrouwen in en hebben precies bereikt wat we wilden. De geschiedenis van de Amerikaanse MVMT Day is nog erg kort. De aanwezigheid van het bedrijf op het internet en in de media heeft de naamsbekendheid en de merkverkoop vergroot.

Tegelijkertijd is MVMT een van de meest populaire modelabels ter wereld. Een direct online verkoopkanaal maakt deel uit van de bedrijfsstrategie en garandeert redelijke prijzen. MVMT-horloges zijn elegante horloges en perfect voor mannen en vrouwen, zoals te lezen is in de belangrijke Mvmt-horloge reviews.

Bij de aankoop van MVMT-horloges kunt u kiezen uit de vele modellen, van de klassieke lederen band tot de hoogwaardige roestvrijstalen armband.

MVMT toont dus elegante horloges die klanten overal kunnen laten zien. In de Mvmt Watches passen testmateriaal en ontwerp perfect bij elkaar. De klassieke, maar niet saaie modehorloges van MVMT zijn pakkend. Het tijdloze horloge gebruikt tijdloze kleuren om te spelen en te leven.

MVMT gaf dit horloge uitsluitend witte, zilveren en zwarte wijzerplaten.

Het horloge is voorzien van elegante contrasterende bandjes in klassiek donkerbruin, beige maar massief leer, evenals een selectie van gepolijste zilveren horloges en gouden metalen armbanden die u bijna overal zult dragen.

MVMT-mannen hebben de juiste vorm voor elk profiel, gepolijste roestvrijstalen of donker gecoate metalen roestvrijstalen behuizingen. De collecties zijn zowel voor de moderne sport als voor de Voyager, Chrono, Classic en 40 series gemaakt.

Twee van deze collecties hebben verschillende prijzen ontvangen.
MVMT Classic Men’s Watches.

Minder is bijna onmogelijk – en dit is de reden voor het succes, zoals de Mvmt horlogetesten aantonen.

Het idee van de oprichters van MVMT, Jake Kassa en Kramer Laplante, zijn horloges die er altijd eenvoudig maar visueel anders uitzien.

Hier heeft u een horloge dat zijn analoge wijzerplaat zonder digitale weergave contrasteert met een uur- en secondewijzer.

De omtrek van het horloge is niet beperkt tot een subtiele De weergave van de datum is beperkt, zoals u kunt zien in de Mvmt Watch Test.

Klassiek en puur: dankzij hun tijdloze eenvoud en sobere stijl zijn de subtiele MVMT-horloges een perfecte match voor bijna elke vrijetijds-, sport- of bedrijfskleding.

Behoort u tot een specifieke doelgroep?

Zonder een beetje te veel te zijn, is dit het merk voor horlogeliefhebbers die prijs- en kwaliteitsbewust zijn.

Onze Top 10 – MVMT horloges

Nr. 1
MVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl Dames
Kundenbewertungen
MVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl Dames*

MVMT Analoog horloge zilver-goud zakelijke stijl

59,90 €

Prelved voordelen:

Retour voor 14 dagen

100% origineel merkgoederen

Merk:
MVMT

Maat:
Eén maat

Staat:

Nieuw met labels
Dit product is nieuw en nog niet gedragen door de verkoper. Het wordt geleverd met labels intact en in originele staat.
Onze prelved team controlee...

 Preis: € 59,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
MVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mm
Kundenbewertungen
MVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mm*

MVMT Nova Solis FC01-G - Horloge - Staal - Goud - 38mm

Dit product heeft lichte gebruikssporen. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

De MVMT Nova is een horloge met een strak...

 Preis: € 132,38 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
MEGALITH Mens Watch Lume Quartz Mvmt BIG FACE Black & Silver Rope Silicone Band
Kundenbewertungen
MEGALITH Mens Watch Lume Quartz Mvmt BIG FACE Black & Silver Rope Silicone Band*
von MEGALITH

MEGALITH Men Watches Top Brand Luxury Luminous Display Waterproof Watches Sport Chronograph Quartz Wrist Watch  Item Description MEGALITH Men Watches Top Brand Luxury Luminous Display Watches Waterproof Sport Chronograph Quartz Wrist Watch Relogio Masculino Features: MEGALITH Original Watches 100% new with tag and quality quarantee; 3ATM Water Resistant (You ...

 Preis: € 39,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De MVMT ziet de perfecte metgezel voor diverse gelegenheden. MVMT heeft onlangs een van de nieuwste horloges in deze aantrekkelijke mannelijke chronograaf aangeboden. De roestvrijstalen kast is omlijst met een diameter van 45 millimeter en is voorzien van bekende chronograaffuncties. Deze omvatten de 24-uurs weergave, een 30-minuten timer en een 60-seconden timer. Dit wordt mogelijk gemaakt door een kwartsbeweging van het Japanse bedrijf Miyota. Normaal gesproken moet de batterij na ongeveer 36 maanden worden vervangen.

Het enige punt van kritiek is de aangegeven waterdichtheid met slechts 5 pinautomaten, zodat deze modellen niet geschikt zijn om te zwemmen en te snorkelen. Ondanks hun gelijkaardig ontwerp zijn de dameshorloges vrouwelijk en hebben ze een kleinere kastdiameter van 38 mm in vergelijking met 45 mm voor de herenmodellen. Het labeloppervlak is klassiek analoog, dames verwachten een roestvrijstalen koffer, gepolijst in de kleuren roségoud, goud en zilver met gehard mineraalglas.

Daarnaast zijn de armbanden gemaakt van echt leer met tongsluiting en een metalen roestvrijstalen kast met kliksluiting.

MVMT-horlogetest – een modieus horloge van Silicon Valley

Het bedrijf heeft een ongebruikelijk track record en is de nieuwe Californische trendwatch van het merk MVMT.

Het begint allemaal met een nauwelijks zichtbare campagne in juni 2013, wanneer ongeveer 15.000 dollar (ongeveer 13.000 euro) aan particuliere donateurs voor de crowdfunding-campagne. Tegen het einde van de campagne was de grootste verrassing waarschijnlijk meer dan de sensationele $219.000 financiering.

Het huidige trendmerk van de Verenigde Staten: In een recordtijd verovert MVMT weinig ontworpen onderscheidende kortingshorloges Hoe de internationale natie te verminderen voor het kammen van de elegante polshorloge. Het ongebruikelijke MVMT teken is voor de Engelse afkorting German Motion, ook voor bewegingsdoeleinden.

De filosofie van de MVMT-kwaliteit kan niet worden genegeerd. Met een focus op US MVMT’s label marketing strategie, bieden de huidige Mvmt horloge tests de kwaliteit van polshorloges en vele productiemogelijkheden.

Intelligent geïnspireerd door deze belofte, raakt dit trendhorloge de vibratie van de tijd: zijn nieuwe all-inclusive model.

De gepolijste of matte optische roestvrijstalen behuizing wordt gecombineerd met deze hoogwaardige, dikke lederen banden. Robuuste klokafdekking van extra gehard mineraalglas is zelfs bestand tegen lichte trillingen, schokken of een lichte inzinking zonder klacht. De aandacht voor detail van alle MVMT-horloges biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een uitzonderlijke duurzaamheid.

Het bedrijf behoort tot de betrouwbare polshorloges. Het merk MVMT Dankzij de geïntegreerde beweging van gisteren van de Miyota merkspecificatie naar de Japanse kwarts van de Citizen Group. Precisie gecombineerd met een hoge productiekwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid. De MVMT kwartsbewegingen vertegenwoordigen ook Zwitserse kwaliteitsbewegingen op Eta uit Ronda. Het merk MVMT straalt een nobele nuchterheid uit zonder franje. Buiten de klassieke vorm vervangt het MVMT-polshorloge bewust de complicaties van traditionele horloges ten gunste van een sterk uiterlijk en biedt het exclusieve diensten aan voor een perfect uiterlijk.