Inbouw douchesysteem

garantie.

Toepassingsgebied van een verborgen douchesysteem

Ze worden geïnstalleerd in moderne en hoogwaardige badkamers omdat ze een eenvoudig ontwerp bieden en nog meer ruimte creëren in kleinere douches omdat ze veel meer ruimtebesparend zijn. Doucheslangen zijn relikwieën van een andere tijd en zijn alleen nodig voor de extra handdouches. Maar dit systeem wordt ook al jaren gebruikt in openbare badkamers en sporthallen, omdat het hygiënisch en efficiënt is en veel doucheplekken in gemeenschappelijke douches creëert.

De alternatieven op dit gebied zijn niet erg gevarieerd, want de enige andere optie is het installeren van een douchesysteem dat boven het gips ligt. Hier ziet u niet alleen de kranen, maar ook de warm- en koudwatervoorziening tussen de twee kranen. Vaak is de inlaat voor het warme water zeer heet tijdens het gebruik en mag niet worden aangeraakt tijdens het douchen, anders kunt u zich gemakkelijk verbranden. Hoewel de fabrikant Grohe al systemen aanbiedt die door een goede isolatie een cooldown-functie hebben, zijn deze niet bijzonder goedkoop in aanschaf. Dit is dus enigszins tegenstrijdig, omdat veel bouwheren tegen de inbouwvariant kiezen, omdat deze duurder is dan de opbouwoplossing.

Onze Top 10 – Douchesysteem verborgen

Het aantal fabrikanten op de markt voor verborgen douchesystemen is toegenomen. Een van de grootste producenten van sanitair in het algemeen is Grohe. Het is gespecialiseerd in producten die verkrijgbaar zijn in de hogere en lagere prijsklasse. Mogelijkheid om te liegen. Bij Grohe worden complete units verkocht, met name op het gebied van verdekte douchesystemen, die behoren tot een serie met een individueel design. Deze series zijn ook niet of slecht te combineren. Een merk dat ook tot de onderneming Grohe behoort, zijn de verdekte armaturen van Hansgrohe. In de tests voor inbouw-douchesystemen hebben de meeste producten van het bedrijf Grohe zeer goed gescoord, zodat het gemakkelijk is om te kiezen voor een systeem van deze fabrikant.
Andere bekende fabrikanten op dit gebied zijn bijvoorbeeld: Axor. Naast de hoge kwaliteit van de producten hechten zij veel belang aan het ontwerp. De hoeken van de armaturen zijn vaak zeer afgerond en dit wordt weerspiegeld in het bedieningspaneel van de afzonderlijke armaturen. Verdere interessante mogelijkheden voor een verborgen douchesysteem worden geboden door Steinberg, een innovatief en jong bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld om functionaliteit en ergonomie in zijn producten te combineren.
De fabrikant Dornbracht is te vinden in het bovenste prijssegment. Het biedt inbouw-douchesystemen aan, die volgens een zeer hoge standaard worden vervaardigd. De gebruiker krijgt een aangenaam douchegevoel door de parelwaterstraal, omdat deze douchesystemen ermee te bereiken zijn.

Een belangrijke vernieuwing in de afgelopen jaren is zeker het feit dat de thermostaat op de kraan en de watermengkraan met één druk op de knop bediend kunnen worden. Dit betekent dat de temperatuur van het water zeer nauwkeurig kan worden geregeld en aangepast.
Een andere innovatie is de combinatie van meerdere douchesets via een inbouwthermostaat. Dit zorgt voor een interessant douchegevoel en maakt de natte celruimte tot een echte wellnessoase. Volgens de nieuwste inbouwtests voor douchesystemen deze combinaties hebben weinig tekortkomingen en problemen, waardoor ze een goed alternatief zijn voor verschillende systemen.
Ook in de verschillende designvarianten van de douchesystemen duiken veel innovaties op, waarmee men de badkamer zeer aantrekkelijk kan maken.

Bij badkamerinrichting en douchesystemen heeft u altijd het probleem dat u naar de showroom van de badkamerfitters moet gaan en de systemen moet kiezen die u wilt, maar u kunt de prijzen niet zien. De offerte en de prijslijst worden vervolgens naar de respectievelijke loodgieter gestuurd, die deze vervolgens van de respectievelijke installateurs krijgt, die als groothandelaar ook de voorwaarden bepalen. Omdat de prijzen echter zeer verschillend zijn, kan men kiezen voor een douchesysteem dat onbetaalbaar is. Op het internet daarentegen heeft men de mogelijkheid om de prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken en op basis daarvan een systeem te kiezen. Het aanbod is direct vanuit huis te bekijken zonder dat u een afspraak hoeft te maken met de badmeester.

Als u de afzonderlijke onderdelen van het douchesysteem afzonderlijk koopt, moet u ervoor zorgen dat ze in elkaar passen. Want het systeem kan alleen werken als de afzonderlijke componenten op elkaar zijn afgestemd. Bovendien moet u er bij de keuze van het ontwerp voor zorgen dat u ook andere accessoires voor dit systeem kunt krijgen.

Afhankelijk van het douchesysteem zijn de inbouwcomponenten beschikbaar, zodat ook de andere componenten, zoals de douchekop en de slang voor de handdouche, verkregen moeten worden. Soms heb je ook een douchestang nodig. Meestal zijn de externe componenten van het armatuur ingeperkt.

[atkp_listid=’Inbouw douchesysteem‘ template=’13865′] [/atkp_list]