Mobiele telefoon kogelvrij glas

De toepassing is zeer eenvoudig en kan worden gedaan in slechts een paar seconden. U moet uw apparaten direct na aankoop beschermen zonder kosten te besparen. Zo’n film kost minder dan tien euro en is elke cent waard.

Alternatieven zijn nauwelijks te vinden

Er is momenteel niets beter dan kogelvrij glas op de markt. Er zijn enkele beschermhoezen van rubber, hout en plastic, maar voor het scherm zijn er geen belangrijke alternatieven voor bescherming tegen krassen en breuk. Er zijn veel fabrikanten voor de meervoudige beschermingsfolies, maar de enige echte is en blijft het kogelvrije glas.

Fabrikant van kogelvrij glas

Het bekendste bedrijf voor kogelvrij glas heet SILATEC, gevestigd in Duitsland. SmartTect, YOOTECH en OMOTON zijn gespecialiseerd in Smartphones. Het meest voorkomende kogelvrije glas heeft een hardheid van H9 en belooft kras- en splintervrije folies voor de beste bescherming van uw Smartphone. Er is momenteel niets beters op de markt. De combinatie met een siliconenhoes is de beste optie om uw toestel te beschermen en u veel plezier te bezorgen.

Voordelen bij het kopen op het internet

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen van een displayfilm op het internet. Aan de ene kant kunt u de evaluatie van andere klanten zien en aan de andere kant kunt u natuurlijk geld besparen. Het maakt niet uit of het om ebay, amazone of andere winkels gaat, ze leven allemaal van de beoordelingen van hun klanten. Als een product goed wordt beoordeeld, zullen veel mensen het kopen. Dit is een goede indicator bij de aankoop van een product dat je niet in je handen kunt houden. Vergeleken met een mobiele telefoonwinkel zijn de prijzen op het internet soms de helft van wat ze zijn.

Mobiele telefoon kogelvrij glas test

Uit eigen ervaring kan ik melden dat ten minste twee smartphones kapot waren of niet meer functioneerden als gevolg van een val op de vloer, een val uit mijn zak of iets dergelijks. Toen ik een mobiele telefoon kogelvrij glas test las op het internet en mijn vrienden vonden de eerste positieve ervaringen met dit product, heb ik besloten om het te kopen. Sindsdien bestel ik altijd twee sets direct bij aankoop van een nieuwe smartphone of tablet. De installatie is eenvoudig en de functionaliteit wordt in het geheel niet beïnvloed door de folie. Voor de set siliconen omhulsel en kogelvrije glasfolie betaal ik zo’n tien euro. Deze prijs is meer dan rechtvaardig als je bedenkt dat de apparaten nu bijna 1000 euro kosten.