Internet-tv-box

H.265 HDMI Set Top Box Stalker Xtream WiFi WLAN Multimedia Play Internet TV Box H.265 SET TOP BOX Multimedia Player Internet TV Box Wlan Receiver Xtreamer X88 PRO10 Internet TV Box WIFI Bluetooth 4.0 for Android 10.0 4+64G EU PlugCollectible Microsoft Web TV MAT965KB Phillips Magnavox NOS
LinkH.265 HDMI Set Top Box Stalker Xtream WiFi WLAN Multimedia Play Internet TV Box* H.265 SET TOP BOX Multimedia Player Internet TV Box Wlan Receiver Xtreamer *X88 PRO10 Internet TV Box WIFI Bluetooth 4.0 for Android 10.0 4+64G EU Plug*Collectible Microsoft Web TV MAT965KB Phillips Magnavox NOS *
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 36,88
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 36,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 47,87
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 36,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
H.265 HDMI Set Top Box Stalker Xtream WiFi WLAN Multimedia Play Internet TV Box
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 36,88
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
 H.265 SET TOP BOX Multimedia Player Internet TV Box Wlan Receiver Xtreamer
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 36,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
X88 PRO10 Internet TV Box WIFI Bluetooth 4.0 for Android 10.0 4+64G EU Plug
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 47,87
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Collectible Microsoft Web TV MAT965KB Phillips Magnavox NOS
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 36,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Internet-tv-box

Op dit moment vindt er een technische revolutie plaats, die door veel consumenten nauwelijks wordt opgemerkt, maar de kansen om gedetailleerde beelden van de TV te krijgen zijn aanzienlijk verbeterd, zoals de Internet Tv Box Test duidelijk aantoont. De TV-box is een nieuwe optie die gebruikers de mogelijkheid biedt om een nieuwe ervaring op te doen. Geleidelijk aan versmelten werkstations en traditionele televisies tot een multimediacentrum dat nieuwe functies en configuraties biedt. En de Internet TV Box biedt veel nieuwe snelkoppelingen.

Een Internet TV Box is een accessoire waarmee uw TV toegang heeft tot het internet en effectief nieuwe films kan streamen. De Internet TV Box is vereist voor alle TV’s die geen ingebouwde internettoegang hebben. De box is via WLAN verbonden met uw WLAN-modem. De box is aangesloten op de televisie via een aangesloten HDMI-kabel. De verbinding is stabiel en in enkele minuten aangesloten, zoals deze test aantoont. De Internet TV box heeft een voorgeĂŻnstalleerde webbrowser waarmee u toegang heeft tot webpagina’s en gegevens kunt versturen via het internet. Een commerciĂ«le browser is Windows Explorer. In de praktijk moet je je Internet TV voorstellen, dus de Internet TV Box is een computer die je TV als monitor gebruikt.

Deze Internet TV box test zal u laten zien.
Om een internet-tv-box te gebruiken, hebt u twee basisvereisten nodig. Snellere internettoegang, zoals DSL, omdat het schakelen van digitale signalen slechts enkele seconden duurt en er grote hoeveelheden gegevens worden verzonden. DSL is daarom de minimale vereiste voor het gebruik van een internet-tv-toepassing.

Op Aan de andere kant heeft u een televisie nodig met ten minste Ă©Ă©n vrije HDMI-ingang, omdat de internet-tv-box alleen via een HDMI-kabel is aangesloten. Oudere apparaten zonder HDMI-aansluiting of zelfs een TV met CRT zijn helemaal niet geschikt, omdat de Internet TV-box geen analoge signalen kan versturen.

Lees de productbeschrijving aandachtig door voordat u de internet-tv-box koopt. Om een maximale overdrachtskwaliteit te bereiken, moet de internet-tv-box zo goed mogelijk op de WLAN-router worden aangesloten.

Onze Top 10 – Internet TV Box

Nr. 1
H.265 HDMI Set Top Box Stalker Xtream WiFi WLAN Multimedia Play Internet TV Box
Kundenbewertungen
H.265 HDMI Set Top Box Stalker Xtream WiFi WLAN Multimedia Play Internet TV Box*
von GT Media

Paket enthalten:
1 x GTMedia IFIRE II Box

1 x Adapter

1 x 2.4G FernbedienungG

1 x HDMI-Kabel

1 x Benutzerhandbuch

1 x Geschenkbox

 Preis: € 36,88 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
 H.265 SET TOP BOX Multimedia Player Internet TV Box Wlan Receiver Xtreamer
Kundenbewertungen
H.265 SET TOP BOX Multimedia Player Internet TV Box Wlan Receiver Xtreamer *
von GTMEDIA

Markieren
1.UnterstĂŒtzen Sie Full HD 1080P, H.265 HEVC 10bit
2. UnterstĂŒtzung des integrierten WIFI 2.4G-Moduls, Ethernet;
3.UnterstĂŒtzung des Imports mehrerer Konten ĂŒber den USB-Anschluss;
4. UnterstĂŒtzung von Live-TV-, VOD- und Serienklassifizierungslisten;
5.UnterstĂŒtzen Sie die drahtlose 2.4G-Fernbedienung ĂŒber 10 Meter.
Markieren
1.Unterstützen Sie Full HD 1080P, H.265 HEVC 10bit...

 Preis: € 36,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
X88 PRO10 Internet TV Box WIFI Bluetooth 4.0 for Android 10.0 4+64G EU Plug
Kundenbewertungen
X88 PRO10 Internet TV Box WIFI Bluetooth 4.0 for Android 10.0 4+64G EU Plug*
von Unbranded

Feature:1. Operation for Android 10.0 OS, perfect in terms of productivity, stability and performance, as well as various functions and optimizations. 2. Powered by high performance RK3318 quad??core CPU, will be able to playback 4K video with H.265, H.264 and VP9 decoding. 3. H.265 and VP9 have powerful decoding function, use less bandwidth(about 50%) than H.264, can decode most curr...

 Preis: € 47,87 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Collectible Microsoft Web TV MAT965KB Phillips Magnavox NOS
Kundenbewertungen
Collectible Microsoft Web TV MAT965KB Phillips Magnavox NOS *
von Microsoft

all wiring unused untested 

 Preis: € 36,75 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De Internet TV Box wordt de Smart TV Box genoemd. U kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot bepaalde websites op het internet, video’s of muziekvideo’s. Afhankelijk van het model heeft u ook toegang tot een aantal online videowinkels. Internet TV Boxen zijn in principe geschikt voor VoD. Dit is de Engelse naam van Video on Demand. Van daaruit kunt u via Wi-Fi verbinding maken met andere apparaten en foto’s, muziek of video’s op uw tv afspelen. U kunt ook tv kijken op het internet en luisteren naar internetradio vanuit uw internet-tv-box. Met elke internet-tv-box kunt u toepassingen downloaden voor eenvoudig beheer. De functie is bijna hetzelfde als op een smartphone.

Als het idee van een Internet TV-box u niet bevalt, kunt u ook een PC, tablet of laptop op de TV aansluiten en het scherm aansluiten. Alles wat je doet op je PC of laptop is te zien op de TV. Zelfs het schrijven van lange teksten is geen probleem, omdat u het toetsenbord van uw laptop gebruikt. Videogesprekken op sociale netwerken zijn ook gemakkelijk toegankelijk, vooral omdat er goedkope webcams zijn die je op je tv kunt zetten.

op televisie overal?

TV op straat. – Ja, dat kan. Hoewel veel systemen deze functie niet ondersteunen, zullen we u laten zien hoe u de inhoud van uw TV op deze TV kunt bekijken. Met Amazon Prime Video for Families kunt u elke blockbuster en klassieker bekijken. Sky Go is het nieuwste voorbeeld van een systeem waarmee je onderweg TV kunt kijken, zoals deze Internet TV Box Test laat zien.

Ten eerste zou je kunnen denken dat je een systeem als Chromecast of Apple TV nodig hebt om naar Sky Go te kijken. Hoewel veel systemen geen TV-signalen kunnen afspelen, is dit niet waar.

Ook omdat de populaire Amazon Fire TV Box niets kan doen met Silverlight en Raspberry Pi problemen heeft. Al deze systemen werken niet omdat Windows er niet mee werkt en TV on the Go niet werkt. Emulatoren zijn ook hier geen optie, omdat de plug-in meestal niet goed werkt in een gevirtualiseerde omgeving.

Omdat de console van Microsoft is en Silverlight ondersteunt, kunt u de inhoud van Sky Go op uw TV zien. Microsoft biedt zelfs een applicatie aan voor dit doel. Deze optie is echter niet beschikbaar op Xbox One. De PlayStation 4 is hier ook niet in de running. Dus als je geen Xbox 360 hebt, moet je een ander pad gebruiken. Begin op de Sky Go PC en sluit deze aan op de TV met behulp van de HDMI-kabel. Nu kunt u het geluid op de PC uitzetten en genieten van Sky Go op TV. Ook kun je niet onbeperkt naar Sky Go op TV kijken. Het is niet mogelijk om inhoud op meerdere apparaten te lezen. Dus je hebt geen geluk als er iemand anders op de site is. U kunt echter verschillende apparaten registreren. Op dit moment kunt u maximaal vier klanten aansluiten. U moet echter beslissen welke van hen de inhoud moet weergeven.

Conclusie

DezeInternet Tv Box test vertelt hen dat Internet TV boxen apparaten zijn die oudere TV’s toegang geven tot het internet. Als het de moeite waard is om zo’n apparaat te kopen, moet je een beslissing nemen. Voorwaarde is dat u beschikt over snel internet en een apparaat met een HDMI-ingang.