Jawbone UP Move Pedometer Test

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Jawbone UP Bewegingsstappenteller test & vergelijking

Vandaag hebben we de Jawbone UP Move stappenteller bekeken.

Het wordt ook wel Wireless Activity Tracker genoemd.

De Jawbone UP Move is klein en handig. Het voelt volledig rubberen aan, wat een veilige houvast en handling garandeert. Het wordt geleverd in een veilig en stabiel pakket. Het is met een clip aan het lichaam bevestigd en is zeer stabiel.

De UP Move stappenteller heeft een app nodig om de verzamelde gegevens op te halen. De stappenteller app kan gratis worden gedownload van de betreffende winkel. De app toont u de exacte resultaten. Hoeveel stappen heb ik al gelopen. Welke afstand ik heb afgelegd. Welke hoogte in voorraad heb ik gelopen.

De stappenteller app biedt andere mogelijkheden:

Slimme Coach:

De Smart Coach is een online coach van de app, die je elke dag probeert voort te stuwen met uitspraken en suggesties. Hij motiveert je om je vastgestelde dagelijkse doelen te bereiken, als dit nog niet is gebeurd of probeert je te motiveren met interessante

om informatie te pushen.

Slaapsporen:

De app geeft je ook de mogelijkheid om je slaapgedrag te volgen en vast te leggen. Zodat u uw slaaptijden kunt bijhouden en vastleggen en dus te observeren hoe uw slaapgedrag uw conditie beïnvloedt.

Voedertracker:

Je kunt de app dagelijks vertellen wat je hebt gegeten. De app biedt een enorme database met allerlei soorten eten en drinken. U moet dus in staat zijn om uw calorieverbruik in de gaten te houden, te meten en te verminderen.


Conclusie van de Jawbone UP Move stappenteller test:

De Fitness Tracker „UP Move“ van Jawbone is een goedkope stappenteller met extra nuttige functies.

Het is zeer goedkoop met ongeveer 20 euro en vervult zijn taak met bravoure. Wat mij betreft een duidelijke aanbeveling voor mensen die hun stappen betrouwbaar en gemakkelijk willen vastleggen en het zonder extra gadgets kunnen doen.