Kaasrasp

Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Kaasrasp bedeltjes..Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Rasp bedeltjes..La Girolle kĂ€sehobel cheece slicer coupe-fromage tĂȘte de moine + ceramic cover
LinkKaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Kaasrasp bedeltjes..*Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Rasp bedeltjes..*La Girolle kĂ€sehobel cheece slicer coupe-fromage tĂȘte de moine + ceramic cover*
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 24,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 23,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 29,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Kaasrasp bedeltjes..
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 24,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Rasp bedeltjes..
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 23,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
La Girolle kĂ€sehobel cheece slicer coupe-fromage tĂȘte de moine + ceramic cover
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 29,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Kaasrasp

Wat is een kaasrasp?

Een kaasrasp is een keukenapparaat voor het hakken van kaas. Grove en fijne roosteroppervlakken maken verschillende consistenties van de kaasschaafsel mogelijk. De roosteroppervlakken kunnen worden verwisseld of een enkele rasp heeft verschillende roosteroppervlakken met verschillende afmetingen.
Kaasplakken zijn zeer scherp en verschillen in de grootte van de gaten, waardoor verschillende graden van raspen individueel kunnen worden bepaald. Kaasplakken zijn verkrijgbaar als handrasp, met slinger of als elektrische slijper. Kaas wordt meestal met de hand geraspt, omdat dit de beste manier is om het aroma te behouden.

Eisen aan een goede kaasrasp

Kaasrasptesten hebben aangetoond dat de raspoppervlakken van een hoogwaardige kaasrasp zeer scherp zijn. Het maakt niet uit of de kaasrasp elektrisch of handmatig werkt. Als de raspmessen te bot zijn, blijft de kaas aan de raspplaat plakken en wordt hij niet geraspt maar geplet.
Om de kaas te laten landen waar hij moet komen, namelijk op het eten, kan de rasp op het werkblad of de tafel worden bevestigd en wordt de kaas in op en neergaande bewegingen langs het roosteroppervlak geraspt of kunt u het stuk kaas vasthouden en de kaasrasp over de kaas heen bewegen.

Toepassing van de kaasrasp

Kaasplakken worden vooral in de keuken gebruikt om kaas vers te raspen voor diverse gerechten. De geraspte kaas is geschikt om te gratineren, voor pizza’s en voor diverse andere gerechten.
Als de Parmezaanse kaas over een verse salade of over spaghetti gaat, kan de kaasrasp ook direct aan tafel worden gebruikt. Vers geraspt ontvouwt de kaas zijn volle aroma.

Onze Top 10 – kaasplakken

Nr. 1
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Kaasrasp bedeltjes..
Kundenbewertungen
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Kaasrasp bedeltjes..*

- - -
KaasraspSterling Zilver .925charmePassing - Jump Ring - NIET geschikt voor kralen armbanden - NIET geschikt voor Pandora armbanden - om een Pandora armband of een ander ontwerp te passen gelieve een bericht te sturen alvorens te kopen zodat wij u kunnen adviseren de extra fitting die u noKaasraspen CharmsSterling ZilverCharm925CharmMaldon JewelleryTraditioneelSterling Zilver91800REF S...

 Preis: € 24,50 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Rasp bedeltjes..
Kundenbewertungen
Kaasrasp sterling zilveren bedel .925 x 1 Rasp bedeltjes..*

Of je nu kaas of de schil van fruit raspt, een rasp kan heel goed nuttig zijn.
- - -
KaasraspSterling Zilver .925charmePassing - Jump Ring - NIET geschikt voor kralen armbanden - NIET geschikt voor Pandora armbanden - om een Pandora armband of een ander ontwerp te passen gelieve een bericht te sturen alvorens te kopen zodat wij u kunnen adviseren de extra fitting die u noRasp Rasp CharmsSterl...

 Preis: € 23,75 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
La Girolle käsehobel cheece slicer coupe-fromage tête de moine + ceramic cover
Kundenbewertungen
La Girolle käsehobel cheece slicer coupe-fromage tête de moine + ceramic cover*

La Girolle kĂ€sehobel cheece slicer coupe-fromage kaasrasptĂȘte de moine + ceramic coverSwiss design & quality Works perfectLa girolle H +- 16 cm W +- 22 cmCeramic cover H +- 14 cm, W 16,5 cmCondition: very good condition, little traces of time and use. No broken parts,  The plastic cover tĂȘte de moine has a white appareance on top, needs a cleaning before use, see pictures, th...

 Preis: € 29,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Welke alternatieven

voor een kaasrasp is er?

Kaas kan ook geraspt worden met een kaasschaaf. De kaas wordt door de kaasschaaf in zeer dunne plakjes gesneden. Er wordt gebruik gemaakt van een stuk staal met een traploos verstelbaar blad, waarvan het oppervlak met een schroef kan worden versteld. De kaas kan dus in verschillende diktes worden gesneden.
Voor het snijden van een bepaalde kaas uit Zwitserland, genaamd „TĂȘte de Moine“, wordt een speciale kaasschaaf, de Girolle, gebruikt. Hierdoor wordt de kaas in plakken gesneden, zodat hij tot rozetten wordt gevormd, die zijn volle aroma ontvouwen. De rozetten zijn zeer geschikt voor het decoreren van koude platen.

Welke fabrikanten van kaasplakken zijn er?

Hieronder vindt u een lijst van verschillende fabrikanten van kaasplakken:

WMF
Rösle
Alessi
Ariete
Ardes
Cyliss
Gefu
Boska
Westmark
AdHoc
Keukenprofessional
Blomus
Lurch
Leifheit
Tescoma
Rosenstein & Zonen
Koziol
Rigamonti
Buttlers
Quantio
Zwaartepuntoptiek
Giano
Silit
Lucca
Casalino

Innovaties op het gebied van kaasplakken

De kaasplakken zijn eigenlijk altijd hetzelfde. Natuurlijk proberen de fabrikanten altijd nieuwe ontwerpen en verbeterd materiaal op de markt te brengen.

Voordelen van het kopen van een kaasrasp op het internet

De selectie van kaasplakken is zeer groot, vooral op het internet. Hier worden de afzonderlijke apparaten uitvoerig beschreven, zodat er geen sprake is van een gebrek aan advies, zoals in de detailhandel het geval zou zijn. Om de kwaliteit en het nut van de apparaten te controleren, moet u aandacht besteden aan de klantenbeoordelingen.
Aangezien veel online winkels kaasplakken aanbieden op het internet, is het aanbod zeer groot, wat ook een positief effect heeft op de prijzen. U heeft de mogelijkheid om de producten en hun prijzen te vergelijken en kunt in alle rust beslissen over het juiste product.

Waar moet je op letten als je een kaasrasp koopt?

De beslissing voor een manuele of elektrische Het raspen van kaas is afhankelijk van de gebruiksfrequentie van de kaasrasp. Voor het af en toe raspen van kaas is een klassieke keukenrasp voldoende. Als u kaas vaak wilt raspen, kan een elektrische kaasrasp u veel tijd besparen, vooral als u grote hoeveelheden wilt verwerken.
Kaasrasptesten hebben aangetoond dat het zeer nuttig is als de kaasrasp voorzien is van een opvangbak. De geraspte kaas wordt opgevangen in de container en er gaat niets verloren. De kaas kan direct uit de verpakking over het voedsel worden gelegd.
Zeer praktisch zijn de kaasplakken die verschillende raspoppervlakken hebben met verschillende diktes. Zo kunnen verschillende soorten kaas, of het nu gaat om harde of zachte kaas, naar wens grof of fijn geraspt worden.
Kaasrasptesten hebben aangetoond dat roestvrij staal het beste materiaal is voor een kaasrasp. Het is licht en meestal roestvrij. Roosters van roestvrij staal zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende roostermessen. Roestvrij staal slijt niet zo snel, de snijvlakken blijven lang scherp en de kaasrasp gaat lang mee.
Op veel kaasplakken met een slinger zijn de trommelroosters van kunststof. Het materiaal heeft een laag gewicht en kan gemakkelijk worden gereinigd. Het is echter niet zo robuust als roestvrij staal en kan na lang gebruik bros worden.

Handige accessoires voor een kaasrasp

Een kaasmes is zeer geschikt om gerechten met kaas te verfijnen. Vooral parmezaanse kaas wordt vaak als een flinterdunne plak over groenten of salades gelegd. Parmezaan wordt vaak in stukken met wijn geserveerd. Het kan ook worden besmeerd met honing of balsamico azijn.
Een parmezaanmes is hiervoor belangrijk. De kaas wordt met het mes gescoord en afgebroken zodat de korrelstructuur behouden blijft zonder dat de kaas uit elkaar valt. Een Parmezaans mes heeft de vorm van een kaasmes. De knop is meestal rond en het mes heeft enkel driehoekig blad.