Kinderen Skihelm

Casque de ski enfant SKIHELM , 52 - 56 , NEUF ! A saisir !
LinkCasque de ski enfant SKIHELM , 52 - 56 , NEUF ! A saisir !*
Testergebnis
Kundenbewertung
Preis € 25,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Hersteller
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Eigenschaften
 • Neuf,
 • Couleur: anthracite brillant
 • Taille: 52 - 56
 • Sous-type: Casque
 • Type: casque de protection
 • Marque: SKIHELM
€ 25,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
zum ProduktProdukt ansehen
zum AnbieterKoop nu aan eBay!*
weitere Angebote
Casque de ski enfant SKIHELM , 52 - 56 , NEUF ! A saisir !
Hersteller
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Eigenschaften
 • Neuf,
 • Couleur: anthracite brillant
 • Taille: 52 - 56
 • Sous-type: Casque
 • Type: casque de protection
 • Marque: SKIHELM
€ 25,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Kinderen Skihelm

De beste kinderski-helm 2020 in vergelijking

Wilt u meer opties? Koop Kinderen Skihelm nu bij Amazon!

Wat is een kinderski-helm?

Een kinderski-helm is in de handel verkrijgbaar als halfschaal- of volschaalhelm en beschermt het nageslacht tegen hersenschudding en schaafwonden op het hoofd. Een volschaalhelm voorkomt ook breuken in het gezicht en het hoofd.

Vereisten voor een goede kinderski-helm

Een goede skihelm voor kinderen moet, zoals de skihelmtest voor kinderen aantoont, zeer licht zijn en het gevoelige hoofd beschermen bij valpartijen en ongelukken. Bovendien moet de skihelm goed passen en beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het schokabsorptievermogen en de penetratieweerstand moeten ook uitstekend zijn. U kunt controleren of de hoofdbescherming goed past door de helm op te zetten, de kinband open te laten en uw hoofd te schudden. In geen geval mag de skihelm wiebelen of uitglijden.

Onze Top 10 – Skihelm voor kinderen

Nr. 1
Casque de ski enfant SKIHELM , 52 - 56 , NEUF ! A saisir !
Casque de ski enfant SKIHELM , 52 - 56 , NEUF ! A saisir !*

En cas de doute, posez svp les questions.En cas de problème, contactez moi svp, avant de se précipiter sur l'évaluation négative.On peut tout arranger comme les personnes civilisés.Merci.Toute fois, le paiement est demandé sur 4 jours ouvrables.( règlement Ebay )L'envoi par la poste ( 7 euro ).Kiala ( 5 euro ).Mondial Relay ( 4 euro ).La reprise sur place.Les envois...

Preis: € 25,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Toepassingsgebied van de kinderski-helm

Een skihelm voor kinderen kan op vele manieren worden gebruikt. Of het nu gaat om alpineskiën of om snowboarden, de helm beschermt het nageslacht tegen verwondingen en kan ook dienen als fietshelm. De kinderski-helm kan ook gebruikt worden voor het schaatsen.

Welke alternatieven voor een kinderski-helm zijn er?

Veel ouders doen hun kinderen een petje op voor het skiën. Dit is geen veilig alternatief voor een kinderski-helm. Alleen een hoogwaardige skihelm beschermt kinderen tegen hoofdletsel bij een val.

Welke fabrikanten van kinderskihelmen zijn er?

De selectie van skihelmen voor kinderen is zeer groot en er zijn tal van fabrikanten presenteren zich met een breed scala aan vol- en halfschaalhelmen voor kinderen. De volgende fabrikanten produceren skihelmen voor kinderen:

Alpina

Zwarte Spleet

Bolle

Odoland

Solomon

Uvex

De Duitse fabrikant Uvex is, zoals de kinderski-helmtest heeft uitgewezen, een van de belangrijkste leveranciers van kinderski-helmen. De hoogwaardige skihelmen zijn absoluut aan te bevelen. Ook de fabrikant Alpina is al vele jaren aanwezig en populair op de Duitse en internationale markt. Ook andere fabrikanten van kinderskihelmen, zoals Black Crevice, Bolle en Odoland, overtuigen met hoogwaardige skihelmen voor kinderen.

Innovaties op het gebied van kinderskihelmen

Nieuw ontwikkelde skihelmen voor kinderen zijn voorzien van drie verschillende veiligheidstechnologieën en zijn gemaakt van een bijzonder schokabsorberend materiaal. De akoestiek, die zeer belangrijk is voor de veiligheid op de skipistes, is verbeterd en ook de ventilatie van de skihelmen is verbeterd,

Voordelen bij aankoop van een kinderski-helm op het internet

Het kopen van een kinderski-helm op het internet heeft vele voordelen, waaronder het feit dat veel modellen tegen een redelijke prijs beschikbaar zijn. Bovendien kunt u uw droomhelm kiezen en bestellen vanuit het comfort van uw eigen huis, ongeacht de openingstijden. Lange wachtrijen aan de kassa worden geëlimineerd, evenals de vervelende zoektocht naar een parkeerplaats voor de winkel. Het kopen van een kinderski-helm op het internet is prettig en zonder stress.

Waarop moet u letten bij de aankoop van een kinderski-helm?

Bij de aanschaf van een kinderski-helm raadt de Kinder Skihelm Test aan een model aan te schaffen waarbij de hoofdomtrek individueel kan worden aangepast. Het verstelmechanisme mag zich na de afstelling echter niet meer aanpassen om een uitstekende veiligheid te garanderen. Bovendien, bij de aankoop van een skihelm voor kinderen Zorg ervoor dat de kinband stevig vastzit aan de helmschaal en minstens vijftien millimeter breed is. Een gewatteerde kinband is ideaal. Een zeer belangrijk aankoopcriterium is ook dat de kinderski-helm nog steeds comfortabel moet passen, zelfs met een skibril.
Het is aan te raden om de bril te passen bij de aankoop van een helm. Alleen kinderskihelmen met een CE-markering kunnen worden gebruikt voor het alpineskiën, omdat ze voldoen aan de huidige Europese richtlijnen. Ten slotte moet u bij de aankoop van een kinderski-helm ervoor zorgen dat het gekozen model vergezeld gaat van een informatiebrochure met informatie over de fabrikant, de opslag, het gebruik, de reiniging en de duurzaamheid.

Handige accessoires voor een kinderski-helm

Of het nu gaat om een undercover voor de skihelm of een tas voor de skihelm of kinbeschermer, de accessoires voor kinderskihelmen zijn uitgebreid. Een vervangend vizier is ook beschikbaar in de handel…

Conclusie

Skihelmen voor kinderen moeten, zoals de kinderskihelmtest aantoont, altijd van zeer goede kwaliteit zijn om kinderen te beschermen tegen hoofdletsel. Een hoogwaardige skihelm belooft een lange levensduur en overtuigt met een hoge pasnauwkeurigheid.

Wilt u meer opties? Koop Kinderen Skihelm nu bij Amazon!