Neushaar tondeuse

Test & vergelijk Neushaar tondeuse

De beste tondeuse 2021 in vergelijking

De neushaartrimmer, ook wel neushaartrimmer genoemd, trimt snel het vervelende haar dat uit de neus groeit.

De Neushaartrimmer heeft een slanke vorm en is ergonomisch aangepast aan de handpalm. De bijbehorende snij-inrichting bevindt zich aan de bovenkant van het apparaat. De snijspleten zijn kort en langgerekt. De beweegbare bladen verkorten de bijbehorende haren in het neusgebied door de gewenste draaibeweging. Indien gewenst kunnen de haren in de oorschelpen worden verwijderd met een aangepaste bevestiging.

De tondeuse is geschikt voor neus- en oorhaar en wenkbrauwen. De meeste neushaartrimmers hebben overeenkomstige opzetstukken. De groei van de baard kan ook worden getrimd met een neushaartrimmer.

Met toenemende leeftijd groeit er meer haar in de neus. Het komt voor dat het neushaar, dat een beschermende functie heeft voor de neus, zichtbaar uit de neus groeit. Dit probleem doet zich vooral voor bij mannen, minder vaak bij vrouwen. Goed verzorgde mannen willen deze haren regelmatig knippen.

In de winkel is een zeer groot assortiment aan neushaartrimmers verkrijgbaar. Een tondeuse met een langwerpig scheerkopje knipt het haar slechts aan één kant. Het is meer geschikt voor onrustige handen.

De tondeuse, die een zachte rubberen grip heeft, is geschikt voor de douche. De De rubberen grip ligt tijdens het douchen rustig in de hand. Het is beter om de neusharen voor de spiegel te knippen. De bewegingen worden gecontroleerd en het resultaat is direct zichtbaar.

Ondertussen zijn er apparaten op de markt die zonder elektriciteit werken. De meeste apparaten zijn verkrijgbaar voor minder dan 20 euro. Neushaartrimmers zijn zelfs op de markt met een LED-display. Het grootste verschil zit hem in de verschillende opzetstukken voor het apparaat.

Koop onze Top 10 – tondeuse

Eerst en vooral worden de neusharen getrimd. Door middel van diverse extra opzetstukken kunnen de neushaartrimmers worden gebruikt voor het oorhaar, de wenkbrauwcontouren en om de baard in vorm te brengen.

Tests van de tondeuse controleren de kwalitatieve grondige ontharing van het neushaar. Verder wordt de levensduur van de batterij gecontroleerd en of de handgreep geschikt is voor het douchen. Test of het haar kan worden verwijderd zonder te trekken. Daarnaast wordt onderzocht en getest of en hoe lang een passende garantie wordt gegeven.

Voordelen: hygiënisch door verandering van de bevestiging, geen neiging tot ontsteking
Nadelen: Onderhoudsbehoeften zoals het opladen en schoonmaken van de batterij

Wij raden de test met de tondeuse aan op het internet. Alle voor- en nadelen van de apparaten worden opgesomd. Wat is de levensduur van de Nose Hair Clipper? Hoeveel bijlagen worden bij het apparaat geleverd? Kan het apparaat in de douche worden gebruikt? Heeft de tondeuse een LED-display?

Met de tondeuse-test, de innovaties in Op het internet vermeld. Nieuwe producten worden gepresenteerd en in detail uitgelegd.

De huidige fabrikanten zijn Philips, Severin, AEG, Panasonic en Groom Mate.

Korte informatie:

Philips Serie 5000 met ProtectTube-technologie, ontharing zonder plukken, optimale hoeken van de snijbladen De tondeuse is volledig wasbaar.

Severin HairCare HS 0781 met roestvrijstalen messen en circulerend snijsysteem. Extra zijde met scheerkop voor contouren en snoerloze batterijwerking

Bruidegom Mate Platinum XL, batterijloze tondeuse voor neus en oor, geknipt in plaats van getrokken, corrosiebestendig roestvrij staal

Het internet biedt een duidelijke presentatie van de huidige tondeuse in een test. Koppeling met de gunstige aanbiedingen.

Geen directe vergelijking mogelijk bij de vakhandel. Beperkt aanbod van goederen.

Het verhaal

De Amerikaanse Clark ontwikkelde de eerste zuiver mechanische tondeuse, die aanvankelijk in de schappen bleef liggen. Oorspronkelijk werd dit een clipette genoemd. Twee messen bewogen elkaar en verwijderden de vervelende haren.

Cijfers, gegevens, feiten

Als trage verkoper had de uitvinder een briljant idee. Met het promotionele dreigende gebaar dat uit gescheurde neusharen fataal zou kunnen zijn vanwege mogelijke infecties, stegen de verkoopcijfers als een feniks uit de as. Het verder ontwikkelde eerste eigenlijke ontwerp van de tondeuse werd uitgerust met cilindervormige knipelementen.

Prijzen

De kosten voor een tondeuse zijn ongeveer 8 tot 45 Euro.

De De meeste neushaartrimmers zijn combinatietoestellen en kunnen worden gebruikt voor oorhaar, wenkbrauwen en baard. De andere scheerhoofden worden voor de betreffende gebieden vervangen en kunnen gemakkelijk worden gebruikt.

Gebruik van een pincet, wat nogal pijnlijk is. Ontstekingen kunnen worden veroorzaakt door het uitplukken. Het trimmen van het neushaar met een schaar zou een andere vervelende en onbevredigende oplossing zijn. De punt van de nagelschaar kan verwondingen veroorzaken als er snel en niet precies wordt geknipt.