Laser waterpas

TROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Nauwkeurige laserafstandsmeter met waterpasBrüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water PasEinhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter
LinkTROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Nauwkeurige laserafstandsmeter met waterpas*Brüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water Pas*Einhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter*
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 49,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 58,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 43,14
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
TROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Nauwkeurige laserafstandsmeter met waterpas
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 49,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Brüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water Pas
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 58,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Einhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 43,14
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Laser waterpas

Een laser waterpas is een moderne vorm van de conventionele waterpas en genereert een zichtbare lichtstraal. Afhankelijk van het model manifesteert deze lichtbundel zich in één punt of in een doorlopende lijn tot een afstand van tien tot twintig meter. De afwijking met een laserwaterpas is zeer klein. De laserwaterpas maakt het dagelijks leven van de ambachtsman gemakkelijker. Afhankelijk van het betreffende model is een vervelende markering niet nodig, in tegenstelling tot de klassieke waterpas.

Een laserwaterpas creëert een punt of een lijn die u kunt gebruiken voor de oriëntatie. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere kasten op dezelfde hoogte te bevestigen. De kleine buisjes met water en luchtbellen, flesjes genoemd, zijn horizontaal uitgelijnd. Hoge kwaliteitsniveaus met laser hebben een bereik tot twintig meter, zoals de laserniveautest aantoont.

Bij de aankoop van een laserniveau is het zeer belangrijk dat u de keuze heeft tussen puntlaser en lijnlaser. Een ander belangrijk punt is de nauwkeurigheid of de afwijking van het niveau. Afhankelijk van de betreffende fabrikant wordt een tolerantiebereik gespecificeerd. Wie een exacte meting wil, moet meer geld investeren. De waterpas, die zich in de buis bevindt, maakt een correcte uitlijning van de laserwaterpas mogelijk. Een goede waterpas is uitgerust met twee flacons. Alleen dan zijn horizontale en verticale metingen mogelijk. Idealiter wordt een derde flacon gebruikt, waarmee, zoals uit de laserleveltest blijkt, een hoek van 45 graden wordt gemaakt. …te doorgronden.

Onze Top 10 – Laser waterpassen

Nr. 1
TROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Nauwkeurige laserafstandsmeter met waterpas
Kundenbewertungen
TROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Nauwkeurige laserafstandsmeter met waterpas*

TROTEC Laser-afstandsmeter BD22 Universeel hulpmiddel voor het meten van afstand, omtrek, oppervlakte en inhoud Nauwkeurige laser-afstandsmeter met waterpas en meetwielGemakkelijk te bedienen, uitgerust met veel functies en geschikt voor diverse soorten metingen. Zo kan de handige en slechts 130 g wegende Laser-afstandsmeter BD22 worden samgengeva...

 Preis: € 49,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Brüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water Pas
Kundenbewertungen
Brüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water Pas*

Brüder Mannesmann Laserwaterpas met Statief Laser Waterpas Statief Water Pas
De waterpas met statief van Brüder Mannesmann heeft een meetbereik van 30 m en is ideaal voor mobiel gebruik, bijvoorbeeld op bouwplaatsen. Dankzij de waterpas met niveauregeling en het stevige statief weet je zeker dat alle details van je huis helemaal recht zullen zijn. Kleur: geel en zilver Materiaal: metaal Afmeting...

 Preis: € 58,17 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Einhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter
Kundenbewertungen
Einhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter*

Einhell Waterpas Laser TC-LL 1 Rood 2270095 Water Pas Laserwaterpas Meter
The Einhell laser level TC-LL 1 is an indispensable tool for accurately projecting level lines and height points. It can be used for various precision tasks around the house or on construction sites, such as placing furniture or wall decorations and fitting pipes or other installations. De Einhell laser waterpas TC-LL 1 heef...

 Preis: € 43,14 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Bij de aankoop van een laserniveau heeft u de keuze tussen het gebruik van batterijen of een oplaadbare batterij. Meestal volstaat een model met batterijen. Als het niveau van de laser vaak tegen ongunstige omstandigheden bestand is, moet u een waterafstotend of waterdicht model aanschaffen. De waterdichtheid is gespecificeerd met een IP-beschermingsklasse, zoals IP54.
Het eerste cijfer geeft aan hoe goed het niveau beschermd is tegen vreemde voorwerpen. Hiervoor wordt een laserniveautest gebruikt om te controleren of de vreemde voorwerpen kunnen doordringen. Het tweede cijfer beschrijft de werkelijke dichtheid van de waterpas.

De afmetingen van een laserniveau zijn zeer belangrijk. Een lange constructie maakt een zeer exacte uitlijning van de schaal mogelijk en op langere afstanden wordt de afwijking tot een minimum beperkt. Het gewicht van het laserniveau is niet zo belangrijk bij het werken met een statief of muurbevestiging. De laserklasse van een waterpas beschrijft de verschillende lichtstralen die het betreffende apparaat kan genereren. Waterniveaus met laser hebben meestal klasse II met 400nm tot 700nm door het zichtbare licht. Het lasertype beschrijft de exacte golflengte waarmee het apparaat werkt.

De Duitse fabrikant Bosch produceert al sinds 1886 hoogwaardige producten. Ook de laserwaterpassen van de firma Bosch zijn zeer populair en absoluut aan te bevelen. De Zweedse meubelzaak Ikea ontwikkelde ook laser waterpassen, waarmee meerdere wandkasten precies in één lijn kunnen worden opgehangen. Er zijn nog enkele andere fabrikanten, waarvan De kwaliteitsniveaus van de laserlaser in de niveautest werden als gemiddeld beoordeeld.

Een zeer nuttig accessoire voor de laserwaterpas is een statief of een muurbevestiging om een hogere precisie te bereiken. Verder is het mogelijk om met beide handen vrij te werken. Sommige laser waterpassen worden geleverd met een houder of een statief in een set.

Als de consument de testrapporten van de betreffende apparaten leest, biedt dit het voordeel dat alle geteste modellen in detail worden beschreven. Of het nu gaat om de werking of het reinigen van de weegschaal, alles wordt getest, evenals het materiaal en de afwerking. Bovendien zijn de prijsvergelijkingen duidelijk geordend.
Dankzij de moderne lasertechnologie kunnen horizontale lijnen en referentiepunten snel en nauwkeurig worden bepaald zonder dat de weegschaal constant moet worden vastgehouden. Dit maakt het werk in zowel de particuliere als de commerciële sector veel gemakkelijker.

Een hoogwaardige laserwaterpas wordt geleverd met een wandmontage en heeft een werkbereik van vijf meter. Het compacte apparaat kan in elke borstzak worden meegenomen. De laserlijn wordt op de wand geprojecteerd door de laaddiode met een bereik tot vijf meter. Met behulp van de éénknopsbediening maakt de perfecte laserwaterpas een ongecompliceerde bediening mogelijk. Naast twee oplaadbare Li Ion-batterijen is de hoogwaardige waterpas voorzien van een muurbevestiging en twee ingebouwde waterpassen. Zo is het mogelijk om het apparaat precies op de aangemelde lijn te richten. De houder met magnetische plaat maakt het mogelijk om het laserniveau in elke willekeurige hoek in te stellen. Een hoog kwaliteitsniveau van de laser is ook zo compact, dat de laser heel gemakkelijk kan worden getransporteerd.

Afhankelijk van het model en de fabrikant kost een laserniveau ongeveer hetzelfde als een digitaal model. Een investering tussen dertig en tachtig euro is vereist. Professionele modellen kosten tussen de honderd en 200 euro.

Een laserwaterpas wordt vooral gebruikt voor renovatiewerkzaamheden. De waterpas kan op verschillende manieren worden bevestigd. Een laserlevel met statief is eenvoudig te transporteren en kan eenvoudig worden ingesteld. Bij de aankoop van een goedkoop laserniveau moet u altijd letten op de sterkte van de laser. Sommige modellen zijn nauwelijks zichtbaar in het zonlicht.

  • Groot werkgebied
  • Vervelende markering is niet nodig
  • Nauwkeurige meting
  • Gemakkelijke aanpassing

Hoogwaardige laserwaterpassen creëren rechte punten en lijnen. Het apparaat maakt eenvoudig handwerk mogelijk en objecten kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Als u een laserwaterpas gebruikt in combinatie met een statief of muurbevestiging, bereikt u een zeer hoge nauwkeurigheid. Een goed laserniveau moet in elke uitgeruste werkplaats beschikbaar zijn. Het maakt niet uit of u professioneel of doe-het-zelver bent, de laserwaterpas is een goed hulpmiddel als u iets horizontaal of verticaal moet uitlijnen. Het absoluut aan te bevelen laserniveau is zeer eenvoudig te gebruiken en levert zeer nauwkeurige resultaten.