Lichaamsschil

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Lichaamsschil

De beste body peeling 2022 in vergelijking

Wat is een body scrub?

Een body peeling dient om dode huidschilfers van de huid te verwijderen. De peeling bevat kleine maar grove korrels die de bovenste huidlaag zachtjes scrubben door extra massage. De body peeling test laat zien dat er veel verschillende soorten body peelings zijn, die verschillende effecten hebben door verschillende ingrediënten. Lichaamspeelingen maken vaak deel uit van een meerfasige schoonheidsbehandeling.

Vereisten voor een goede lichaamsschilfering

Goede lichaamsschilfers moeten zeker een goed schillend effect hebben. Hiervoor moet het zowel sterk als zacht genoeg zijn om de huid niet te beschadigen. Een hydraterende werking is ook belangrijk. Veel schillen, vooral de goedkopere, kunnen dit niet bieden. Een zeer goede peeling van het lichaam is echter als een scrub en een vochtinbrengende crème in één. Een aangename geur is ook belangrijk. De reden hiervoor is dat lichaamsscrubs meestal worden gebruikt na doucheschuim of -gel, dus hun geur is de laatste op het lichaam en dus de sterkste.

Onze Top 10 – aanbeveling voor het schillen van het lichaam

Toepassingsgebied van de lichaamsschilfers

Lichaamsscrubs zijn over het algemeen alleen geschikt voor het lichaam. Ze kunnen echter ook gebruikt worden als peeling voor zowel de voeten als de handen. Lichaamsscrubs zijn niet geschikt voor het gezicht, tenzij ze alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. In dit geval wordt het product ook geëtiketteerd als geschikt voor het gezicht.

Wat zijn de alternatieven voor lichaamsscrubs?

het?

Naast lichaamsscrubs die je kunt kopen, is het ook mogelijk om scrubs te maken met huismiddeltjes. Zout, suiker en oliën zijn vaak bestanddelen van zelfgemaakte lichaamsscrubs. Deze gaan niet zo lang mee als de producten die u koopt, maar als ze goed gemengd worden, kunnen ze een vergelijkbaar of zelfs identiek effect op de huid hebben. Bovendien is het, zoals de body peeling test aantoont, ook mogelijk om andere producten te gebruiken in plaats van een peeling. Zo kan bijvoorbeeld een normaal lichaamsschuim samen met een spons ook een goed peelend effect hebben op het lichaam.

Welke fabrikanten van lichaamsschillen zijn er?

Nivea, Dr. Hauschka, Yves Rocher, Weleda en Frank Body zijn enkele van de bekendste fabrikanten op de markt voor lichaamsscrub. Ze behoren ook tot de topmerken. Zowel de kwaliteit als de mening van de klant op het internet spreken hiervoor. Een testwinnaar kan niet worden gekozen, omdat de producten van deze fabrikanten te veel verschillen in verschillende aspecten, die zowel voordelig als nadelig kunnen zijn; dit hangt af van de eigen behoeften.

Innovaties op het gebied van body peeling

Bij goedkopere lichaamsschillen wordt vaak onderzoek gedaan naar ingrediënten die anders ruiken en meer vocht geven, maar toch sterk zijn. Duurdere body scrubs hebben ook extra luxe componenten die een speciaal effect hebben op het lichaam. Hoewel dergelijke schillen zich in de bovenste prijsklasse bevinden, zijn ze overtuigend in termen van kwaliteit en effect.

Voordelen van het kopen van een bodyscrub op het internet

Als u producten op het internet koopt, heeft u een grotere keuze aan producten van verschillende fabrikanten, evenals de leveranciers die ze op het internet verkopen. Een ander voordeel is dat u beide producten direct online kunt kopen bij de fabrikant, bij online supermarkten of kan ook kopen van derden die een bijzonder breed scala aan producten aanbieden. Ook qua prijzen bieden mijn online shops producten aan in de lagere, middelste of hoorbare prijsklasse, zodat er voor elke behoefte iets te vinden is, wat vaak niet het geval is in winkels.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bodyscrub?

Bij het kopen van een body scrub is het eerste waar je naar moet kijken bij het kopen van een body scrub, is om er zeker van te zijn dat het product aan je behoeften voldoet. Dan zijn ook de afwerking en de kwaliteit belangrijk. Naast duurzaamheid geven beide factoren ook informatie over de verwerking en het resultaat.

Handige accessoires voor lichaamsscrubs

De body peeling test toont aan dat body peelings samen met andere gebruiksvoorwerpen een nog beter effect kunnen bereiken. Een extra peeling handschoen kan bijvoorbeeld het peeling effect versterken. Dit kan ook leiden tot een betere verdeling van de peeling op het lichaam. Een lichaamsspons is ook nuttig. Een peeling kan bijvoorbeeld worden gemengd met een douchegel. Met een lichaamsspons kan meer schuim worden geproduceerd, waardoor een exfoliatie met extra reiniging wordt bereikt.