Liefdesballen

Test & vergelijk Liefdesballen

De beste liefdesballen 2022 in vergelijking

Loveballs zijn in principe een seksspeeltje dat in een relatie vooral wordt gebruikt voor meer plezier in bed. Toch worden ze ook gebruikt als medisch hulpmiddel voor de bekkenbodemspieren. De liefdesballen staan ook bekend als plezier, anaal, orgasme, vaginaal en plezierballen. Ze staan ook wel bekend als liefdes- of begeerkralen. In de geneeskunde worden de liefdesballen ook wel vaginale kegels genoemd. Het doel van de liefdesparels op medisch gebied is het trainen van de bekkenbodemspieren.

De bekkenbodemspieren zijn een bijzonder belangrijk onderdeel voor het steun- en houdapparaat in de buikholte. Dit is bedoeld om het orgasme bij vrouwen te bevorderen, omdat het precies in het gebied van de bekkenbodem afvoert. Verder worden de liefdesballen gebruikt voor vrouwen na de bevalling. Dit is om de zwangerschapsregressiefase te ondersteunen. Dit is om een verzakking van de blaas, de vagina en de baarmoeder te voorkomen. Tijdens de training van de bekkenbodemspieren is het belangrijk dat de spieren in de bekkenbodem niet te gespannen zijn, zodat de ballen kunnen worden vastgehouden.

Liefdesballen worden meestal in het vaginale gebied ingebracht. Ze dienen niet alleen om de vrouw seksueel te stimuleren en haar orgasme te intensiveren, maar ook om de spieren van de bekkenbodem te trainen. Zoals reeds vermeld, worden de ballen vaginaal ingebracht. Ze kunnen door vrouwen gedragen worden zolang ze willen wanneer ze worden ingebracht. Het voordeel van deze bal is dat hij niet zo gemakkelijk in te brengen is tijdens het dragen… zou kunnen uitglijden. Toch zijn er vrouwen die de liefdesballen fixeren met een tampon om te voorkomen dat ze eruit glippen. Meestal zijn er twee ballen, die hol zijn van binnen en gemaakt van plastic.

De grootte van de liefdesballen kan variëren tussen drie en vier centimeter. In de grotere holle bal zit nog een kleinere bal, meestal van metaal. Het doel van deze kleine bal is om bij elke kleine beweging van de vrouw een stimulerende vibratie te creëren. De liefdesballen kunnen de hele dag gedragen worden. Hoewel ze een licht stimulerend effect hebben, kunnen ze geen orgasme opwekken. Voordat de liefdesballen overdag worden gedragen, moet worden gecontroleerd of ze geluiden maken tijdens het dragen. Daarom moeten ze voor het eerst thuis worden gedragen.

Bij het gebruik van de liefdesballen worden niet alleen de bekkenbodemspieren getraind, maar ook de zogenaamde PC-spier. Bovendien wordt op de lange termijn het verlangen van de vrouwen groter. De loveballs hebben een zogenaamd retrievalkoord waarmee de ballen op elk moment gemakkelijk kunnen worden uitgetrokken. De ballen worden net als een tampon ingebracht. Ze worden dan in de richting van de baarmoederhals ingebracht. Het is belangrijk dat er geen pijn wordt gevoeld tijdens het inbrengen. Als de ballen iets harder in de vagina glijden, kan een glijmiddel helpen. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de opvangband uit de vagina hangt, zodat de verwijdering later zonder problemen kan plaatsvinden. Het is het gemakkelijkst om de ballen in te brengen tijdens het hurken en wanneer de spieren ontspannen zijn.

Loveballs worden voornamelijk in de vagina ingebracht. Ze kunnen echter ook worden gebruikt voor de anale zone. Toch is de belangrijkste toepassing in de vagina De liefdesballen hebben als doel de bekkenbodemspieren van de vrouw te trainen. Maar ze worden ook vaak gebruikt als seksspeeltjes tijdens de hete uren.

Om de liefdesballen volledig tot hun recht te laten komen, is het vooral belangrijk om ze op de juiste manier te plaatsen. Als de liefdesballen niet gevoeld worden als ze met pensioen zijn, dan kan men ervan uitgaan dat ze goed zitten.

In principe zijn liefdesballen bedoeld voor vrouwen. Ze kunnen dus gebruikt worden door alle vrouwen die de bekkenbodemspieren willen trainen, bijvoorbeeld na een bevalling, of in het algemeen de vrouwelijke lust willen stimuleren. De ballen zouden een beter orgasme geven als ze over een langere periode gedragen worden.

Koop onze Top 10 – Loveballs

De liefdesballen worden in verschillende vormen, materialen en maten geproduceerd. Maar in de meeste gevallen zijn de ballen zo groot als tafeltennisballen. Ze zijn verbonden met een band en aan het eind is er een retoursnaar. Veel van de liefdesballen hebben een kleinere bal binnenin, die van metaal is gemaakt en iets zwaarder is. Het doel van deze metalen kogel is het veroorzaken van trillingen in de holle kogel tijdens de bewegingen. Toch zijn er liefdesbollen die geen bal in zich hebben, maar dit veroorzaakte slechte ervaringen voor vrouwen, omdat er geen echte stimulatie te voelen was. Hieronder volgt een korte uitleg van de soorten liefdesgebieden:

 • Siliconen liefdeskralen: Dit soort liefdesbal is een van de absolute favorieten van vrouwen. Vooral het schoonmaken is zeer eenvoudig. De lichaamswarmte heeft geen enkele invloed op de siliconenballen. Integendeel, ze kunnen niet vervormd worden en kunnen zelfs Ze kunnen worden gereinigd in een vaatwasser. Het materiaal is ook zeer vergelijkbaar met de huid en dus compatibel. Omdat de ballen van siliconen zijn, hebben vrouwen geen enkel gevoel dat er een vreemd lichaam in zit.
 • Metalen liefdesballen: Door het gladde oppervlak van de metalen kogels is de reiniging zeer eenvoudig. Bovendien zien deze ballen er heel nobel uit dankzij hun glans. Speciale aandacht moet worden besteed aan goedkope fabrikanten van metalen ballen, omdat goedkope liefdesballen meestal bestaan uit een zeer dun laagje metaal dat in de loop van de tijd kan oplossen. Daardoor kan het opgeloste materiaal worden geabsorbeerd door het vaginale slijmvlies, wat zeker geen enkele vrouw wil.
 • Houten liefdesballen: Hoewel er ook houten liefdesballen verkrijgbaar zijn, zijn deze niet erg populair bij vrouwen. Lange tijd hadden ze zelfs de reputatie dat ze erg onhygiënisch waren en dat schoonmaken moeilijker is dan met andere materialen. De houten liefdesballen zijn echter moeilijker te vinden op de markt vanwege hun impopulariteit.
 • Plastic liefdesballen: De plastic loveballs zijn al een tijdje een grote hit, maar het is bewezen dat ze niet erg hygiënisch zijn, zodat veel fabrikanten afzien van het gebruik van dit materiaal.
 • Glazen liefdesballen: Glas behoort tot een materiaal dat zeer hygiënisch is. Tijdens het inbrengen zijn de ballen in het begin een beetje koel, maar ze kunnen snel worden opgewarmd. Door het iets hogere gewicht is stimulatie door de glazen liefdesballen gegarandeerd. Er is echter een klein risico dat de ballen breken.

Omdat liefdesballen zowel voor seksuele stimulatie als voor het trainen van de bekkenbodemspieren worden gebruikt, moet u eerst weten in welk gebied u ze wilt gebruiken. Wat het toepassingsgebied betreft, is de kunnen geschikte ballen worden geselecteerd.

Ten eerste speelt het gewicht een belangrijke rol in de keuze. Vooral voor beginners zijn lichtere ballen die met een touw verbonden zijn, aan te bevelen. Ten tweede moeten de kwaliteit en het materiaal goed zijn. Tot slot moeten vooral beginners de ballen gemakkelijk kunnen schoonmaken.

Voordelen:

 • Versterking van de vloerspieren: Loveballs hebben veel voordelen, ze staan er onder andere om bekend dat ze de vloerspieren trainen. Dagelijks dragen zou tot 15 minuten moeten duren voor een beter effect.
 • Stimulator: Een ander voordeel van liefdesballen is dat ze stimulatie opwekken door middel van beweging. Ze kunnen ook het orgasme op de lange termijn versterken.
 • Comfortabel: Als de liefdesballen correct zijn ingebracht, zijn ze tijdens het dragen helemaal niet merkbaar.
 • Trillingen: Bij elke stap veroorzaken de ballen een aangename trilling in de vagina.

nadelen:

 • De eerste keer: Over het algemeen hebben liefdesballen geen nadelen. Toch kunnen de ballen de eerste keer een onwennig gevoel veroorzaken. Maar dit verdwijnt zeer snel na het eerste dragen.

 • Compatibiliteit: De eerste tip bij de aankoop is om altijd op het materiaal te letten. Vooral als er allergieën voor een bepaald materiaal bekend zijn.
 • Grootte: Het kiezen van de juiste maat is belangrijk. Desondanks kiezen vrouwen voor grotere en zwaardere ballen, maar dit leidt vaak tot overbelasting. Volgens een liefdesbaltest is het daarom raadzaam om in het begin kleinere ballen te kiezen. Kugelnzu entscheiden. U kunt later altijd nog groter worden.
 • Aantal ballen: Helaas is het een grote fout om te denken dat een groter aantal ballen beter en leuker is. Want in principe is het waar dat niet elke vrouw hetzelfde is. Het is raadzaam om te beginnen met de kortere kogelketting aan het begin. Later kun je altijd nog een langere liefdesballenketting kopen.
 • Trilling: Hier zijn er liefdesbollen die een zwaardere in de holle ballen hebben en ook die welke geen ballen hebben. Er zijn zelfs varianten die met elektrische middelen trillingen veroorzaken. Je moet alleen oppassen dat ze niet te veel lawaai maken als je ze in het dagelijks leven draagt.

Op het gebied van liefdesballen zijn geen bijzondere innovaties bekend.

 • Leuke fabriek
 • Orton
 • Amorellia
 • Lumunu

 • Fun Factory: Fan Factory is een Duits bedrijf dat in 1995 werd opgericht. Het werd in Bremen opgericht door Michael Pahl en Dirk Bauer.
 • Orton: Orton is een postorderbedrijf dat al meer dan 50 jaar op de markt is. Ze verkopen liefdesballen van verschillende fabrikanten.
 • Amorelie: Amorelie is geen bedrijf dat alleen seksspeeltjes produceert. In plaats daarvan verdeelt Amorelie de producten van andere fabrikanten.
 • Lumunu: Een andere leverancier van verschillende seksspeeltjes is Lumuni, die gevestigd is in Bremen.

Velen schamen zich zelfs om de seksshop binnen te gaan. Toch is het kopen van seksspeeltjes op het internet ook populair. Er zijn winkels die De gelegenheid te baat nemen om hun prijzen een beetje te verhogen. Dit is vooral het geval wanneer er geen concurrentie is in de directe omgeving. Op het internet is de aankoop echter meer anoniem. Bovendien is de keuze van seksspeeltjes op het internet veel groter.

Zelfs het vergelijken van prijzen is zoveel makkelijker. Wat betreft het advies over seksspeeltjes is het echter makkelijker om advies te krijgen over een product in een speciaalzaak. Op het internet kunt u meer te weten komen over een product door middel van reviews en klantervaringen. In principe hebben beide hun voor- en nadelen. Het hangt er alleen van af wat u precies wilt kopen. Een ander voordeel van online kopen is dat je meer tijd hebt om te surfen.

De liefdesballen hebben een veel langere traditie dan men zou denken. Reeds 500 na Christus bestonden de ballen. Ze zijn uitgevonden in Japan, maar dan als „Ben Wa-ballen“. In die tijd werden ze gemaakt van ivoor of metaal. Vrouwen droegen de liefdesballen tijdens de seks en verhoogden zo de mannelijke lust. In de 20e eeuw werd het onderzoek uitgevoerd door Dr. Kegel. Hij vond dat vrouwen die de bekkenbodemspieren met de ballen trainden, sneller en intensiever een orgasme beleefden. Bovendien hadden de geteste vrouwen een betere controle over de genitaliën.

 • Ontsmettingsmiddelen: Regelmatige reiniging en desinfectie van de liefdesballen is bijzonder belangrijk.
 • Bewaardoos: Het is aan te raden om de ballen altijd op de juiste manier op te bergen. Het bewaren van de liefdesballen in een geschikte doos of tas is hygiënischer.
 • Smeergel: Om de loveballs zonder problemen in te brengen is de smeergel bijzonder geschikt. Vooral de eerste keer kan het leiden tot Inleidende problemen door gebrek aan praktijk. Er zijn ook vrouwen die iets strakker zijn en het glijmiddel is zeer nuttig om onnodige pijn te voorkomen.

De liefdesballen zijn een populair seksspeeltje voor vrouwen, die in verschillende variaties verkrijgbaar zijn. Maar ook andere seksspeeltjes zoals vibrators en dildo’s kunnen worden gebruikt voor anale en vaginale stimulatie. Er zijn ook vibro-eieren op de markt, die een soortgelijk effect hebben als de liefdesballen en daarom een geschikt alternatief zijn.