Liefdeszwaai

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Liefdeszwaai

De beste liefdesschommel voor meer plezier

Iedereen kent schommels. Maar wat is een love swing, hoe werkt het en kun je er alles mee doen? De erotische industrie heeft iets heel exclusiefs bedacht over dit onderwerp. Zoals alle producten op de markt, moet iedereen zich informeren over het product voor de aankoop en mogelijke testresultaten lezen en vergelijken. Meer over deze liefdesschommel zal in het volgende worden gepresenteerd.

Wat is een love swing, wat zijn de vereisten van een love swing, wat zijn de toepassingen, welke alternatieven zijn er, welke fabrikanten van een love swing zijn er, innovaties op het gebied van love swing, wat te zoeken bij het kopen van een love swing, nuttige accessoires voor de love swing:

Wat is een love swing?

Deze schommel is in principe een schommel zoals elke andere. Het is aan het plafond bevestigd met touwen, riemen of met schommelveren. Om op te zitten worden brede gordels of een zitmat van polyester of scheurvast nylon gebruikt. Aan de zijkanten zitten riemen of handvatten. Een massief metalen frame met een dikke haak (of karabijnhaak) aan het plafond zorgt voor de beste houvast. Nu kan het paar de wens vrijuit laten gaan in de meeste verschillende posities. De fantasie en creativiteit van het koppel zijn geen grenzen tijdens de seksuele handeling.

Vereisten voor de liefdeszwaai:

Niet alleen de love swing test, maar ook de gebruiker heeft ideeën en idealen over hoe de swing zou moeten functioneren. De eisen die hieraan gesteld worden zijn dan ook duidelijk: een hoog draaggewicht is voordelig, zodat elk koppel zich naar believen kan „uitleven“. De stabiele constructie voor plafondmontage is een duidelijke en belangrijke vereiste voor de veiligheid van de schommel. Dit is uitgebreid getest tijdens de test. Verstelbare riemen, een duurzame en comfortabele zitting zijn verdere eisen waaraan de schommel moet voldoen. Duurzaamheid door een stabiele en veilige productie is de sleutel. Variabele schommels met extra voet en/of handboeien en andere zijn een vereiste voor echte kenners en liefhebbers, die in ieder geval beschikbaar moeten zijn. De hoogste eis is natuurlijk de absolute tevredenheid van het pretpark.

Toepassingsgebied van de love swing?

Dit wordt gebruikt in elke kamer die is geselecteerd voor de lust – en het liefdesspel. De schommel is alleen gemaakt voor gebruik binnenshuis. Het wordt gebruikt voor het uitgebreide liefdesspel van een koppel. Wanneer het verlangen naar iets bijzonders en nieuws ontstaat, wordt de liefdesschommel gebruikt. Zoals reeds aangegeven, is er hier geen grens aan de verbeelding.

Onze Top 10 – liefdeszwaaien

Wat zijn de alternatieven?

Als je eenmaal de liefdeszwaai hebt geprobeerd, zul je geen beter alternatief vinden. Natuurlijk kunnen ook normale „kinderschommels“ aan het plafond worden bevestigd, maar hier is het effect nog niet eens half zo hoog als bij de echte liefdesschommel. Als alternatief kan een tafel- of wandapparaat worden gebruikt.
Bij alle alternatieven is het principe van de schommel echter niet beschikbaar en daarom is de funfactor maar half zo hoog.

Welke fabrikanten zijn er?

Hier zijn You2Toys, MTRUE. SXOVO of Joydivision zijn in de eerste plaats de goede fabrikanten. Hier heeft de love swing test van de gebruikers duidelijk aangetoond dat deze producten zeer goed zijn en ook plezier brengen.

Innovaties op het gebied van de liefdeszwaaien:

Zoals bij alle producten op de markt zijn we voortdurend in ontwikkeling om de swing nog comfortabeler en geraffineerder te maken. Gevoerde veiligheidsgordels, verhoging van de Het draaggewicht en de stabiliteit als geheel worden voortdurend uitgebreid en vernieuwd. De mogelijkheden met hand- en enkelboeien en andere accessoires behoren ook tot de innovaties die de eerste liefdeszwaai niet kon bieden.

Voordeel bij het kopen op het internet?

Wie zo’n schommel op het internet wil kopen, kan in alle rust naar elke schommel kijken. Vergelijk verschillende modellen met elkaar en vind het beste model voor u in de love swing test. Bovendien bieden verschillende online winkels verschillende modellen aan tegen verschillende prijzen. Ook hier kan iedereen goed geld besparen en de „koopjes“ uitzoeken. Bestellen, leveren en betalen is zo eenvoudig als nooit tevoren. Ook de discretie is zeer groot bij het kopen op het internet, aangezien de meeste leveranciers de goederen in een neutrale verpakking leveren.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Voordat u een love swing koopt, is het belangrijk om vergelijkingen te maken tussen verschillende modellen. Stabiliteit, kwaliteit in afwerking en comfort zijn ook erg belangrijk. Welke accessoires heeft de love swing? Wat biedt het? Is het geschikt voor 2 of 1 persoon? De prijs speelt ook een rol. Dure schommels hoeven niet de beste te zijn. Wie vergelijkt kan hier veel besparen. Het is ook belangrijk om voor de aankoop te weten of het plafond in het appartement geschikt is voor het installeren van een dergelijke schommel. Ook de montage en de montageaccessoires moeten bij de aankoop worden meegeleverd. Wat zegt de love swing test over het gekozen product? Pas als alle vragen zijn beantwoord en vergelijkingen zijn gemaakt, moet de perfecte en individuele swing worden aangeschaft.

Nuttige accessoires voor de love swing:

Instructies voor verschillende posities zijn vaak populair, vooral bij beginners. Vaak worden smeermiddelen of extra vulling voor de zitting gebruikt. Extra beperkingen of handboeien (indien niet inbegrepen in de aankoop) brengen extra Funbeim liefdesspel.