vloerreinigingsmachine

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk vloerreinigingsmachine

Wat is een vloerreinigingsmachine

Dit type reinigingsmachine wordt gebruikt voor de basisreiniging van verschillende vloeroppervlakken.

Er zijn onder andere de volgende modellen

Enige schijfmachine
De éénschijfsmachine staat bekend als één van de meest veelzijdige machines. Met de beste reinigingsresultaten in vergelijking met andere machines. Het is meestal niet te duur en kan een verscheidenheid aan taken uitvoeren die met één model en de juiste accessoires kunnen worden uitgevoerd.

Taken: Reinigen, polijsten, slijpen, oliën, waxen

schrobmachine
De schrobmachine is een echte professional onder de reinigingsapparatuur. Het wordt vooral gebruikt in de bouwreiniging voor de professionele reiniging van grotere vloeroppervlakken. Na het reinigen is er geen gevaar voor uitglijden, omdat het vuile water wordt opgezogen door de zuigstriprubbers. Schrobzuigmachines zijn verkrijgbaar in vele maten, handbediend of met een zitje.

Taak: binden en verwijderen van stof, vuil en vuil

Veegmachine
Elke straat, elke stoep, elk terras, elke binnenplaats en elke garage-ingang is „gelukkig“ als de veegmachine langskomt.
Iedereen die regelmatig middelgrote/grote oppervlakken schoon moet houden en sneller wil zijn dan met een bezem of stoffer en blik, zal blij zijn met deze machine. Ook hier zijn er verschillende maten. Voor de particulier de handbediende en voor de industrie de grote „wind- en weerbestendige“.

Taak: vegen

Onze Top 10 – vloerreinigingsmachines

De eisen die aan reinigingsmachines worden gesteld zijn zeer hoog. In het ideale geval het apparaat moet een specialist zijn voor het reinigen van grote en kleine oppervlakken. Niet te duur en duurzaam, zonder dat er te veel reserveonderdelen nodig zijn. Snel, stil en gemakkelijk te gebruiken.
Elke klant stelt zijn eigen normen die voor hem belangrijk zijn.

In het algemeen kan worden verwacht dat een enkele schijfmachine/scrubber/droger/veger de bovenstaande taken naar behoren uitvoert, zodat er geen aparte apparatuur nodig is. De modernere machines zijn daar allemaal toe in staat.

Productiviteit en efficiëntie

Dit type reinigingsmachine wordt gebruikt door loonschoonmaakbedrijven, maar ook door particulieren. Ze gebruiken ze om de vloeren van straten, trottoirs, terrassen, opritten, industriehallen, sporthallen, scholen, ziekenhuizen, hotels en andere diverse gebouwen schoon te maken.

Als u een goedkoper en tijdrovender alternatief overweegt, zult u niet kunnen ontkomen aan handmatig werk met dweilen en/of schrobborstels.

Er zijn nu verschillende aanbieders, de meest voorkomende zijn

GASPEN
Met het hoofdkantoor in Duitsland is het bedrijf sinds 1950 wereldmarktleider op het gebied van reinigingstechnologie.
Zij waren een van de pioniers in de in 1986 ontwikkelde walsborsteltechnologie voor schrobmachines.

NILFISK
Nilfisk heeft zijn hoofdkantoor in Denemarken en houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met vloerreinigingsmachines in zijn belangrijkste productlijnen. Via verschillende distributeurs bieden zij hun producten aan in meer dan 100 landen.

WETROK
Met het hoofdkantoor in Zwitserland is Wetrok een van de pioniers op het gebied van éénschijfsmachines. Wetrok werd opgericht in 1948 en is gespecialiseerd in Begin uitsluitend met onderzoek en ontwikkeling van reinigingsmachines. Sinds 1955 kan de consument naast apparaten ook reinigings-, verzorgings- en beschermingsmiddelen in het assortiment vinden. Wetrok verkoopt haar eigen producten in ongeveer 40 landen via distributiepartners.

DR. GANSOW GMATISCH
Familiebedrijf sinds 1966 met hoofdkantoor in Duitsland. Gmatic heeft zich met haar eigen systeem uitsluitend toegelegd op de productie van duurzame reinigingsmachines. Tot op de dag van vandaag doet Gmatic afstand van de massaproductie en maakt hij reclame met handgemaakte producten uit Duitsland.

NUMMATISCH
Met het hoofdkantoor in Duitsland is Numatic een van ’s werelds grootste producenten van vloerreinigingsmachines. De ca. 5000 machines die dagelijks worden geproduceerd, worden via algemene importeurs naar meer dan 65 landen gedistribueerd.

COLUMBUS
Columbus, dat behoort tot de Staehle Groep met hoofdkantoor in Duitsland, is een familiebedrijf dat staat voor duurzaamheid, eerlijkheid en plichtsbesef ten opzichte van energie en milieu. De door het bedrijf zelf geproduceerde reinigingsmachines worden naar alle landen geëxporteerd.

HAKO
De Hako Group, opgericht in 1948 en gevestigd in Duitsland, is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van reinigingstechnologieën. Naast allerlei reinigingsapparatuur omvat het assortiment ook de bijbehorende middelen en verzorgingsproducten.
Hako levert wereldwijd en heeft verkoop- en servicepartners voor advies, verkoop en service beschikbaar in meer dan 60 landen.

TASKI
Opgericht in 1955 en met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten, verdeelt het bedrijf zijn apparatuur wereldwijd.

Met de jaren werden de machines steeds efficiënter, lichter en mobieler. Tegenwoordig past een éénschijfsmachine meestal in een normale kofferbak. Door over te schakelen op batterijvoeding wordt tijd bespaard en zijn de toepassingsmogelijkheden uitgebreid. Omdat het geluidsniveau tijdens het gebruik is afgenomen, kan er vaak tijdens het gebruik worden gereinigd.

Naast een zekere mate van risico bij elke online aankoop, biedt het winkelen op het internet ook een aantal voordelen. Een prijsvergelijking van verschillende machines is mogelijk via verschillende portalen. Eerdere klantreviews kunnen een aankoopbeslissing makkelijker maken. Noodzakelijke accessoires worden meestal tegelijk met het hoofdtoestel op het scherm weergegeven, evenals een gedetailleerde productbeschrijving.
Het internet maakt het mogelijk om snel een vergelijking te maken tussen onderhoudsaanbieders en hun onderhoudsaanbod. Er is geen onmiddellijke verplichting om te kopen na het verkrijgen van informatie.

Bij de aankoop moet u altijd letten op de garantie, die sterk verschilt van sommige leveranciers.
Als u eenmaal hebt gekozen voor een machine en de bijbehorende accessoires, moet u goedkopere aankoopopties overwegen. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de accessoires compatibel zijn met het apparaat.
Al bij de aankoop en vergelijking moet een oogje worden geworpen op de reserveonderdelen. Wat zijn de levertijden en kosten bij aankoop van reserveonderdelen.
Regelmatig onderhoud houdt de helpers fit, dus idealiter moet er een onderhoudscontract bij de aankoop worden gevoegd.

Waterreservoir
Een aparte watertank maakt langer werken zonder onderbreking mogelijk en bespaart zo tijd.

Schrobborstels
Of het nu gaat om fijne of grovere borstelhulpstukken, er zijn geschikte hulpstukken voor elke vloerbedekking.

Machinepads
Door de vele werkmogelijkheden zijn er verschillende pads voor bijvoorbeeld polijsten, reinigen, waxen, slijpen.

Regenwalsen
Het installeren van een extra zuigmond beschermt de apparatuur geïntegreerd en beschermt tegen extra slijtage.

Zijborstel
Een veegmachine bespaart nog meer tijd en energie als er bezems aan de zijkanten worden bevestigd.

Schop
Met een schop als aanbouwdeel worden in ieder geval de grotere exemplaren in de winter sneeuwploegen.

Deze helpers maken het reinigingswerk veel gemakkelijker. Ondanks de aankoopkosten zou u moeten overwegen of u ze kunt integreren in uw eigen dagelijks leven, want niet te vergeten:

„…zelfs tijd is geld.“