Looiversneller

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Looiversneller

De bruiningsversneller

Veel mensen gebruiken een bruiningsversneller om sneller te bruinen. Er is niets tegen te zeggen, maar er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten. Daarom is er een bruiningsversnellingstest uitgevoerd, die u alles vertelt wat u moet weten. In deze bruiningsversnellingstest kunt u aflezen welke producten niet schadelijk zijn voor de huid en welke ingrediënten deze crèmes, sprays of oliën daadwerkelijk bevatten.

Een verzorgd uiterlijk

De huid staat direct in het middelpunt van de belangstelling, in het gezicht of op het lichaam willen mensen gewoon een verzorgd uiterlijk laten zien. Alle producten beloven een snelle bruining van de huid. Veel zonaanbidders willen gewoon niet wachten tot de huid een natuurlijke bruine kleur heeft. Als u echter een bruiningsversneller gebruikt in de brandende zon, moet u weten dat dit geen zonnebrandcrème is. De meeste producten bevatten geen zonbeschermingsfactor, dus u moet ook een zonnebrandcrème gebruiken, anders kan uw huid gemakkelijk verbranden.

Hoe werkt een bruiningsversneller?

Een bruine huid wordt meestal als positief ervaren, op onze breedtegraden is het bijna „plicht“ om een gebruinde huid te laten zien. Het is niet voor niets dat zonnebaden erg populair is en dat zonnestudio’s als paddenstoelen uit de grond schieten. De zonnestralen produceren meer melanine en dit is precies wat de huid bruint. Met een bruiningsversneller wordt de productie van melanine nu sterk verhoogd en de huid bruint sneller. U moet echter voorzichtig zijn, de crème bevat geen enkele zonbeschermingsfactor, u bent niet beschermd tegen verbranding door de zon. Veel van deze producten zijn echter zeker te duur met een zonnecrème. gebruik.

De bruiningsversnellers worden vaak gebruikt in solariumbuizen, dus op de zonnebank krijg je ook in het koudere seizoen een mooie bruine kleur. Maar denk er altijd aan dat het risico op huidkanker mogelijk is. Voor jongeren is het zelfs verboden om naar een solarium te gaan of een thuisbruiner te gebruiken. Overigens kan een bruiningsversneller ook in een solarium worden gebruikt. Als u echter naast de bruiningsversneller een zonnecrème met zonbeschermingsfactor aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat het effect niet wordt aangetast. In ieder geval kunt u deze informatie bij de fabrikant opvragen als deze niet op de verpakking staat vermeld.

Onze Top 10 – Looiversnellers

Waarop u moet letten bij de aankoop

Looiversnellers zorgen er, zoals de naam al aangeeft, voor dat je sneller bruin wordt. Breng alle producten ruimschoots aan, anders werken ze niet zoals u wilt. Deze producten zijn verkrijgbaar als olie, spray of crème, waarbij een lotion natuurlijk zeer snel wordt opgenomen en niet vettig is. Het gezicht en het lichaam zullen snel bruin worden, simpelweg omdat het lichaam veel meer melanine produceert. Er zitten bepaalde aminozuren in de bruiningsversnellers, maar er zijn ook veel ingrediënten voor de verzorging. Dit zijn bijvoorbeeld: cacaoboter, aloë vera, wortelen, kokosnootolie, etc.

Bruin worden zonder solarium

In dit geval moet een zelfbruiner worden gebruikt, na een zeer korte aanbrengtijd laat de bovenste laag van de huid een aangename bruine kleur zien. Het is beter om een beetje dieper in je zak te reiken, een echt goede zelfbruiner maakt de huid schoon zonder vlekken en zeer gelijkmatig. Er is hier ook geen SPF. En over één ding moet je nadenken, op zijn laatst na drie dagen is de bruine kleur weer weg.

Dit gebeurt niet met een bruiningsversneller.

Hier is de De huid is eigenlijk bruin, de vorming van melanine wordt gestimuleerd. Maar zorg er altijd voor dat bijna alle producten geen SPF hebben. Een bruine huid is inderdaad een schoonheidsideaal, maar de gezondheid mag in geen geval worden verwaarloosd. Als u in de natuurlijke zon gaat, moet de juiste SPF worden aangebracht, afhankelijk van het huidtype. U heeft echter geen zonnebrandcrème nodig in een solarium.

Tips voor de toepassing

De crème moet zeer rijkelijk worden aangebracht, anders kunnen ze niet goed werken. Olie is erg vettig en werkt pas na een bepaalde tijd. Een crème is veel beter, wordt snel door de huid opgenomen en smeert niet. Ook hoeft u het bruiningstoestel niet meer af te wassen, want alle producten hebben ook een verzorgende werking en u krijgt een zeer gladde en goed verzorgde huid.

De fabrikanten

Deze producten behoren tot de zogenaamde zonnecosmetica en worden vervaardigd door zeer gerenommeerde bedrijven. Met Sunmaxx of Tannymaxx heeft u echt een grote keuze. Er zijn natuurlijk vele andere fabrikanten, zoals Australian Gold, Hawaiiana, Becker, Carrot, Piz Buin of Emerald Bay.

Dus wat is de beste bruiningsversneller?

Je kunt niet zo’n vergaande uitspraak doen, het hangt altijd af van je persoonlijke voorkeuren en je huid. Maar alle producten zijn zeer effectief, het effect is zeker snel.

Waar kun je bruiningsversnellers kopen?

Welnu, deze producten zijn te vinden in speciaalzaken, een drogisterij of in een lokale apotheek. Een zeer goede manier om ze te kopen is het internet, veel winkels hebben zich gespecialiseerd in cosmetische producten en onder hen vindt u natuurlijk een bruiningsversneller. Het aanbod is zelfs bijzonder groot op het net en een vergelijking van de vele producten zal voor u bijzonder eenvoudig zijn. U kunt de volgende winkel met één klik bereiken en hier een product kiezen. Zeer je kunt ook goedkoop kopen bij „amazon“. De online aankoop heeft zich toch al gevestigd, het is handig en uiterst goedkoop.