Mini-oven

Mini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen PizzaofenElectric Mini Oven Grill Rack Baking Tray Roasted Meat 3 Heating Modes 9L 1000WElectric Mini Oven Compact Broil Baking Timer 60min Grill Roaster Cake 12L 1000W
LinkMini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen Pizzaofen*Electric Mini Oven Grill Rack Baking Tray Roasted Meat 3 Heating Modes 9L 1000W*Electric Mini Oven Compact Broil Baking Timer 60min Grill Roaster Cake 12L 1000W*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GBLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 39,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 43,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 42,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Mini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen Pizzaofen
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GB
€ 39,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Electric Mini Oven Grill Rack Baking Tray Roasted Meat 3 Heating Modes 9L 1000W
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 43,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Electric Mini Oven Compact Broil Baking Timer 60min Grill Roaster Cake 12L 1000W
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 42,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Mini-oven

Een mini-oven heeft dezelfde functies als een grote oven, hij is alleen kleiner. Deze kleine oven past goed op kantoor, maar is ook welkom in elke caravan. Het is ook zeer geschikt voor alleenstaanden en in een zeer kleine keuken is het vaak een vervanging voor een „normaal“ fornuis. De mini-oventest raadt deze aankoop ten zeerste aan, want alle apparaten werken perfect. Er zijn ook veel accessoires beschikbaar, veel modellen hebben een grillspies en een stoomkookfunctie is niet ongewoon. Als u als alleenstaande woont, zult u de mini-oven niet willen missen, maar die doet het ook goed op kantoor.
Het bespaart veel ruimte, maar de bereiding van pizza’s of broodjes is uitstekend. Het vermogen van 2.000 watt is ver genoeg en de temperatuur kan tot 250 graden worden aangepast. Dit betekent dat er zelfs een braadstuk op tafel kan worden gelegd en dat er in een mum van tijd frites kan worden bereid. Om ervoor te zorgen dat u nu over alle informatie beschikt die u nodig heeft bij de aankoop, werd er een mini-oventest uitgevoerd.

Het kan op precies dezelfde manier worden gebruikt als een „normale“ oven, alleen kleiner en als losstaand apparaat past het op elk werkblad. Geen enkel huishouden zou zonder oven moeten zitten, omdat bepaalde voedingsmiddelen gewoonweg niet in de magnetron te bereiden zijn. Elke mini-oven heeft boven- en onderwarmte, het is zelfs redelijk geprijsd. Echter, als u de voorkeur geeft aan circulerende lucht, zult u een beetje dieper in uw zak moeten graven, deze modellen kosten ongeveer 90 euro. De kookruimte is niet te groot, maar voor de caravan, het kantoor of voor eenpersoonshuishoudens is het volume volledig voldoende. De kleine oven wordt zelfs vaak gebruikt als tweede apparaat in een groter huishouden. U kunt verse broodjes op tafel leggen en dankzij de snelle opwarmtijd heeft hij niet veel elektriciteit nodig.

De grootte
U kunt de mini-oven in verschillende maten kopen, dus u moet van tevoren weten waarvoor hij voornamelijk wordt gebruikt. Voor een pizza moet het een kookkamer hebben van minstens 19 liter. Natuurlijk zijn er andere dingen om te koken, zelfs een braadstuk zal slagen. Ook kunt u in een paar minuten koekjes en heerlijke frieten bakken.

De kitchenette
Dit is een mini-oven met kookplaten. Het is dus een combi-apparaat waarop je tegelijkertijd kunt koken en bakken. Dit is de ideale oplossing voor kleine huishoudens. Deze oven heeft meestal twee kookplaten, grotere modellen vindt u niet.

Onze Top 10 – Mini-ovens

Nr. 1
Mini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen Pizzaofen
Kundenbewertungen
Mini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen Pizzaofen*
von Ecosa

SCHNELLER VERSAND KOSTENLOSER RÜCKVERSAND Menu > > > > > > > Mini Backofen Mini Oven Minibackofen Backofen Kleiner Backofen Pizzaofen 10 Liter | 1000 Watt | 60 min Timer | 90-230°C | Highlights:&nb...

 Preis: € 39,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Electric Mini Oven Grill Rack Baking Tray Roasted Meat 3 Heating Modes 9L 1000W
Kundenbewertungen
Electric Mini Oven Grill Rack Baking Tray Roasted Meat 3 Heating Modes 9L 1000W*
von Mesko

Electric Mini Oven
Product code: 060557

Description

High-quality electric oven with a grill rack and a baking tray. It allows to prepare roasted meat, bake cakes and other dishes that require high temperatures. The oven allows you to choose the heating mode: from the bottom, from the top or at the same time from the bottom and from the top. Heating elements were made of...

 Preis: € 43,81 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Electric Mini Oven Compact Broil Baking Timer 60min Grill Roaster Cake 12L 1000W
Kundenbewertungen
Electric Mini Oven Compact Broil Baking Timer 60min Grill Roaster Cake 12L 1000W*
von Mesko

Electric Mini Oven 1000W
Product code: 044668

Product features
High quality electric ovenEquipped with a grate and roasting panAllows you to prepare roasted meats, cakes, casseroles, etc.2 efficient quartz heatersChoice of heating method: bottom; Mountain; total bottom and topCapacity 12 litersPower 1000WTimer informing about the passage of a specific time

Descri...

 Preis: € 42,17 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De mini-oventest geeft u waardevolle informatie over welke aankoopcriteria doorslaggevend zijn. U moet niet zoeken naar een model dat luchtcirculatie en een grill heeft geïnstalleerd, maar dat de basisfuncties correct zijn. Je eigen behoeften komen op de eerste plaats, je hebt geen grill-spies nodig als er geen kip wordt gegrild. Zeer goede fabrikanten zijn Clartronic, Streba, Siemens, Bomann en vele anderen, hier bent u volledig vrij in uw aankoopbeslissing. Want de mini-oventest heeft aangetoond dat elke fabrikant van een merk alle normen zorgvuldig in acht neemt en dat de apparaten overal van een zeer goede kwaliteit zijn.

De kookkamer
De kookkamer bepaalt hoeveel ruimte het voedsel daadwerkelijk heeft. De uitwendige afmetingen helpen u alleen bij het vinden van de juiste locatie, maar ze vertellen u niets over de grootte van de kookkamer. Het volume wordt meestal aangegeven in liters. Een mini-oven met 12 liter is een beetje krap, je kunt beter kiezen voor een model met 19 liter, nog beter is 23 liter. Er zijn ook modellen met 42 liter op de markt, die al relatief groot zijn en plaats bieden aan een pizza en extra stokbrood.

Een model met negen liter is duidelijk te klein, hier kun je misschien gewoon twee broodjes bakken. Dit geldt ook voor modellen met 12 liter. Het wordt interessanter vanaf een grootte van 23 liter. Hier is genoeg ruimte, niet alleen voor het bakken van broodjes. Een model met 28 liter is ook zeer aan te bevelen, hier is zelfs een draaispit meestal inbegrepen. Echt groot is een mini-oven met 42 liter, meerdere insteekniveaus maken het zelfs mogelijk om meerdere producten tegelijk te koken.

De uitvoering
Het vermogen wordt gegeven in watt, afhankelijk van de grootte van de mini-oven, ze variëren van 1.000 tot 1.800 watt. Het verbruikt zeer weinig energie en is een energiebesparend alternatief voor een conventionele oven. De kleine kookkamer warmt snel op en heeft daarom niet veel elektriciteit nodig.

Het type verwarming
Mini-ovens hebben meestal alleen boven- en onderwarmte, maar er zijn ook modellen met circulerende lucht. Het voedsel wordt dus gelijkmatig gekookt en wordt bruin.

Zeer bekend en populair zijn de modellen van Severin, Rowenta, Korona, Tristar, Steba, enz. U kunt deze merken zonder aarzeling kopen, omdat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Natuurlijk vindt u ook no-noame-modellen, maar wees er voorzichtig mee. Maar zelfs de merkmodellen zijn niet duur, je kunt een mini-oven kopen voor slechts 50 euro. Het is dus beter om voor merkproducten te gaan.

Helaas zijn er geen zelfreinigende mini-ovens, dus je moet het wel schoonmaken. Er moet al een regelmatige reiniging plaatsvinden, omdat vet, resten van sauzen of andere voedingsmiddelen anders verspreiden slechte geuren in de keuken. Maar het schoonmaken is heel eenvoudig met conventionele ovenreinigers uit de supermarkt.

In elke elektronicawinkel vindt u mini-ovens, maar het internet biedt ook een breed scala aan keuzes. Ook zijn de prijzen hier vaak lager dan in een buurtwinkel en het grootste voordeel is dat je alle modellen tot in detail kunt vergelijken voordat je ze koopt. Bovendien brengt de postbode het pakketje rechtstreeks naar uw voordeur, zodat u niet eens door alle plaatselijke markten en winkels hoeft te gaan.

Als u wilt koken en bakken voor een heel gezin, is een conventionele oven zeker een voordeel. Maar als je alleen een paar broodjes, frietjes of een pizza op tafel wilt bakken, dan is een kleine oven erg voordelig. Hij hoeft maar heel weinig volume op te warmen en werkt daarom veel effectiever dan zijn grote „broer“. Als u extra elektriciteitskosten wilt besparen, zorg er dan voor dat het kijkvenster goed geïsoleerd is. Tijdens het bak- en kookproces moet u de deur niet te vaak openen, tot 20% van de warmte gaat verloren.

Als u op het internet surft, vindt u heel snel een apparaat dat volledig aan uw behoeften voldoet. Een mini-oven is ook niet duur, hij doet je portemonnee meer dan goed.