Trekkingrugzak

vidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren
LinkvidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 50,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 50,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Trekkingrugzak

Wat is een trekkingrugzak?

Een trekkingrugzak kenmerkt zich door zijn uitgesproken multifunctionele producteigenschappen, een hoge capaciteit en extreme robuustheid. Daarom zijn trekking-rugzakken expliciet ontworpen voor veeleisende wandelingen of meerdaagse trektochten in veelzijdige terreinprofielen.

Een dergelijke rugzak overtuigt door zijn innovatieve ontwerp, omdat de modernste technologieën in het productieproces zijn verwerkt. Kenmerkend voor hoogwaardige trekking-rugzakken zijn daarom een briljant draagcomfort, een geperfectioneerd ergonomisch draagsysteem, een hoge gebruiksvriendelijkheid, een laag eigengewicht en een voor het product geoptimaliseerd ontwerp dat indruk maakt met een uitstekende multifunctionaliteit. Door de innovatieve en multifunctionele producteigenschappen hebben uitstekende artikelen de mogelijkheid om perfect te wandelen.

Trekkingrugzakken hebben, afhankelijk van het model, een inhoud van 40 tot 75 liter. De opslagruimte kan worden uitgebreid met een flexibel volume voor tal van producten van verschillende fabrikanten. Het gerenommeerde, traditionele bedrijf „Deuter“ produceert bijvoorbeeld eersteklas modellen die kan tot 15 liter worden aangepast via de variabele zijvakken. Door de royale en slim ingerichte opbergruimte maakt een hoogwaardige trekkingrugzak comfortabel en energiebesparend transport van alle apparatuur mogelijk. Slaapzak, slaapmat, tent, uitrusting, kachel en voedsel kunnen veilig en energiebesparend getransporteerd worden.

Eisen aan een goede wandelrugzak

Bij het nemen van een aankoopbeslissing is het essentieel om rekening te houden met de aspecten materiaal, volume, leeggewicht, opslagruimte, ergonomie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. Daarnaast moet een trekkingrugzaktest worden uitgevoerd in een speciaalzaak.

Zo is de „bluesign seal“ een doorslaggevende indicator voor een holistisch uitstekend productieproces. Dit embleem garandeert dat bij de productie alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Bovendien worden de artikelen voortdurend onderworpen aan uitgebreide tests op schadelijke residuen en chemicaliën. Daarom zijn bluesign gecertificeerde rugzakken vrij van gevaarlijke chemicaliën en bevatten ze geen schadelijke stoffen. Fabrikanten die het zegel dragen, voldoen dus aan de strengste kwaliteitsnormen ter wereld in de textielproductie.

Een trekkingrugzak van hoge kwaliteit moet bestand zijn tegen weersinvloeden, robuust, waterdicht en licht van gewicht. Daarom is De rugzak is gemaakt van een specifieke polyester en polyamide materiaalcombinatie, die relatief dicht geweven is. De geweven vezels moeten daarom ten minste 600 denier zijn. Op deze manier wordt de rugzak op lange termijn beschermd tegen slijtage. Bovendien moet het verwerkte weefsel expliciet bedoeld zijn voor de constructie van lichtgewicht rugzakken, zodat het product een relatief laag leeggewicht heeft. Zo heeft de “ Deuter Aircontact Pro 70 + 15″ een nettogewicht van slechts 3500 g. Idealiter worden de vezels ook bedekt met een duurzame waterdichte coating die een perfecte weersbestendigheid op lange termijn garandeert.

Een perfect afgestemd ergonomisch draagsysteem, dat betrouwbaar en permanent zorgt voor een ideale verdeling van de lading, is essentieel voor een uitstekende trekkingrugzak. Gedwongen door de ergonomische constructie wordt de last over een groot oppervlak overgebracht naar de stabiele bekkenvinnen en het lendengebied. Door deze constructie kunnen hoge ladingen met weinig moeite door het terrein worden getransporteerd. Schouderbanden en bekkenvinnen moeten anatomisch gevormd zijn en optimaal aansluiten op de individuele lichaamsvorm. Bovendien zorgt een verstelbare borstriem ervoor dat de rugzak goed vastzit.

Bindende criteria voor een uitstekende trekkingrugzak zijn multifunctionele producteigenschappen. Daarom zijn de overeenkomstige modellen idealiter compatibel met bijvoorbeeld een hydratatiesysteem en beschikken ze over krachtige ventilatiekanalen die altijd een perfecte luchtcirculatie garanderen. Door de Het is bewezen dat het ventilatiesysteem de intensiteit van het zweten in het gebied van het applicatieoppervlak vermindert. Daarnaast bieden de modellen muurstickerhouders en pikhouweelhouders voor de bevestiging van de apparatuur.

De opslagruimte moet gemakkelijk toegankelijk zijn, slim georganiseerd en op een gebruiksvriendelijke manier ontworpen.

Een goed model maakt ook indruk met zijn stijlvolle, elegante en functionele uitstraling. Rugzakken die op deze manier zijn ontworpen zullen u over een lange periode verrukken met hun tijdloze technische elegantie.

Onze Top 10 – Trekkingrugzak

Nr. 1
vidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren
Kundenbewertungen
vidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren*

vidaXL Legerstijl 50 L Trekkingrugzak Backpack Reis Tas Meerdere Kleuren
Onze comfortabele en praktische rugzak in legerstijl is het ideale gezelschap voor reizigers, maar ook voor verkenners, jagers, wandelaars en andere buitenfanaten. Deze backpack is gemaakt van hoogwaardig gecoat stof dat scheurvast, weerbestendig en slijtvast is. De rugzak in legerstijl is voorzien van twee gevoerde, verstelb...

 Preis: € 50,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Toepassingsgebieden van de trekkingrugzak

De producten zijn ideaal voor intensieve trektochten die meerdere dagen duren. Daarnaast kan een geschikte rugzak worden gebruikt voor reizen, kamperen of huttentochten. Indien nodig kunnen de modellen ook tijdens het wandelen worden gebruikt.

Wat zijn de alternatieven voor een trekkingrugzak?

Als alternatief kunnen functionele reis- en wandelrugzakken worden gebruikt.

De fabrikant Deuter produceert met de “ Quantum 70 + 10″ bijvoorbeeld een reisrugzak die ideaal is voor trektochten. De slanke vorm, de anatomische heupvinnen en de doordachte opbergruimte maken dit model tot een betrouwbare metgezel voor trekkingtochten. Aan het model is ook een afneembare dagrugzak bevestigd.

Tegelijkertijd kan bijvoorbeeld de „Deuter Futura Vario 50 + 10“ wandelrugzak worden gebruikt voor trekking.

Welke fabrikanten produceren trekkingrugzakken?

De merken worden in verschillende kwaliteiten te koop aangeboden. In het algemeen kunnen de modellen van de merken Deuter, Vaude, The North Face, Thule en Lowe Alpine zonder voorbehoud worden aanbevolen vanwege hun constante hoge kwaliteit.

Andere fabrikanten van goede trekkingrugzakken zijn Gregory, Exped, Osprey, Fjällräven, Jack Wolfskin, Mc Kinley, High Peak, Ortovox, Tatonka, Mammut, Mountaintop, Tasmanian Tiger, Bach en Millet.

Innovaties op het gebied van trekkingrugzakken

Met name de fabrikant Deuter is een belangrijke drijvende kracht achter de continue productoptimalisatie van zijn trekking-rugzakken. Als gevolg van deze voortdurende inspanning produceert het bedrijf hoogwaardige modellen die expliciet zijn afgestemd op de vrouwelijke anatomie. Dergelijke modellen dragen naast de naam het achtervoegsel „SL“. Een trekkingrugzak test van deze modellen wordt uitgevoerd door vrouwen.

In de respectievelijke rugzakken zijn vrouwenspecifieke draagsystemen verwerkt. Bovendien zijn de artikelen voorzien van een speciale „SL – ruglengte“, omdat de ruglengte van vrouwen in principe korter is dan die van mannen. Daarom biedt de fabrikant vrouwen de mogelijkheid om modellen aan te schaffen die boeien met een unieke pasvorm.

Voordelen bij het kopen van producten op het internet

In de onlinehandel worden over het algemeen met regelmatige tussenpozen aantrekkelijkere seizoensaanbiedingen op de markt gebracht. Het kopen van rugzakken op het internet betekent daarom vaak een aanzienlijk besparingspotentieel voor de consument.

Bovendien is de selectie van modellen online gevarieerder en rijker dan in de stationaire handel.

Waarop moet ik letten bij het kopen van de artikelen?

De rugzak moet worden aangepast aan de individuele behoeften.

Over het algemeen is het aan te bevelen dat de betreffende trekking-rugzak een uitgekiende opbergruimte heeft. Veel van de modellen van Deuter hebben een binnenvak voor waardevolle spullen, een flexibel bodemvak, een dekselzak en een rekbaar binnenvak. De modellen zijn ook compatibel met drinksystemen. De leveringsomvang omvat ook een SOS-label, dat professionele informatie geeft over waardevolle gedragsregels in geval van nood.

Een hoogwaardige trekkingrugzak moet altijd voorzien zijn van gewatteerde heupvinnen, anatomische schouderbanden en een verstelbare borstriem.

Nuttige accessoires

Rugzakken die zijn ontworpen voor gebruik met drinkblazen of systemen kunnen worden uitgerust met de juiste modules.

Als de trekkingrugzak niet waterdicht is, raden wij u aan een regenhoes te kopen. In dit geval is het belangrijk om aandacht te besteden aan de waterkolom van het model. Als de rugzak een waterkolom van minder dan 1300 mm heeft, moet er ook een regenhoes worden aangeschaft. Bovendien verhoogt een regenhoes de weerstand van zelfs zogenaamd waterdichte rugzakken, bijvoorbeeld bij zware regenval. Dit wordt bewezen door een trekkingrugzak test.