Mobiele Compressoren Luchtpompen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Mobiele Compressoren Luchtpompen

Mobiele compressoren zijn een grote hulp in het dagelijks leven. Deze compressorluchtpompen maken het u gemakkelijk, want u kunt een kinderbadje opblazen, een luchtmatras van lucht voorzien en soms ook een bal weer van lucht voorzien. Zelfs voor auto- of fietsbanden is een kleine compressor bedoeld, met wat lekke banden blijkt de mobiele compressor een waardevolle hulp te zijn. Om nu het juiste model voor uw behoeften te vinden, werd een mobiele luchtpomptest van de compressor uitgevoerd. Omdat er nu veel modellen op de markt zijn en de Mobile Compressor Air Pump Test uw aankoopbeslissing veel gemakkelijker zal maken. Waarschijnlijk heb je ook wat steun nodig, want voor de leek is de informatie erg verwarrend. De Mobile-Compressor-Airpump-Test zal u nu verlichten en u kunt zich als een ervaren consument opstellen.

Waar kan ik een mobiele compressor gebruiken?

Nou, we hebben het over een kleine compressor die lucht kan leveren aan verschillende dingen. Anders zou u zelf het kinderbadje moeten opblazen en zult u snel zonder lucht komen te zitten. Met de mobiele compressor als luchtpomp kan dit niet, hij werkt met 12 volt en kan worden aangesloten op elke willekeurige sigarettenaansteker. U kunt deze compressor ook met 230 volt laten werken, alleen een adapter is nodig. Peddelbaden van kunststof, ballen of banden kunnen in een handomdraai worden opgepompt, het gaat heel snel en moeiteloos.

Wat te overwegen bij de aankoop

U kunt deze mobiele compressor zonder enige olie gebruiken, een perfecte werking is altijd gegarandeerd. Speciale zorg is niet nodig en het is volledig onderhoudsvrij. Bij de aankoop moet u Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat het apparaat betrouwbaar werkt en lang meegaat.

De druk moet minstens vier bar zijn, maar de meeste apparaten produceren zelfs acht bar. Let ook op het stroomverbruik, want als de mobiele compressor is aangesloten op de sigarettenaansteker van de auto, kan de accu van de auto zeer snel leeglopen.

Heel belangrijk is het debiet, dat is de waarde van de hoeveelheid lucht die binnen een bepaalde tijd kan worden getransporteerd. Vooral bij autobanden zult u een hoog debiet waarderen, anders duurt het lang om een band op te pompen. Als er slechts een laag debiet is, is het beter om uit de buurt van het apparaat te blijven, het duurt gewoon veel te lang om luchtmatrassen en dergelijke op te blazen. De lengte van de kabel is ook erg belangrijk, deze moet minstens drie meter lang zijn. Maar u bent welkom om een apparaat met een batterij te gebruiken, hier bent u volledig flexibel.

Luchtpompcompressoren kunnen ook 230 Volt verdragen.

Thuis kunt u de mobiele compressor natuurlijk ook met 230 volt laten werken, alleen een adapter is nodig, die meestal bij de levering is inbegrepen. Als dit echter niet het geval is, kunt u in elke bouwmarkt een adapter voor een paar euro vinden. Nu kunt u een normaal stopcontact gebruiken, want het zou erg onhandig zijn om de auto altijd uit de garage te halen als de bal lucht nodig heeft of als de kinderen hun kinderbadje willen laten opblazen. Maar zoals ik al eerder zei, wordt meestal een adapter meegeleverd en zelfs een ventiel voor autobanden of een kogelpompventiel.

Onze Top 10 – Mobiele compressoren Luchtpompen

De producenten

Zeer bekend zijn fabrikanten als Mannesmann, Kaeser, Black&Decker, Dema, Güde en nog veel meer. Maar dit zijn slechts zeer bekende merkfabrikanten, u kunt dergelijke apparaten natuurlijk ook kopen bij minder bekende bedrijven kopen. Kijk eens naar de apparaten van onbekende fabrikanten, soms kun je geld besparen zonder dat de kwaliteit slechter wordt.

Gebruik de jump-start functie

Sommige van deze apparaten zijn uitgerust met een jump-start functie, waarmee u een auto met een „vermoeide“ batterij opnieuw kunt starten. Het brengt de autobatterij weer tot leven, die vooral in het koude seizoen graag het spook opgeeft.

Het apparaat is niet geschikt voor vrij grote volumes

De mobiele compressorluchtpompen bereiken snel hun rendement, het is beter om geen grotere volumes op te blazen. Zelfs een autoband kan je tot wanhoop drijven, omdat het lang duurt voordat de band zich met lucht vult. Tussendoor schakelt de compressor steeds weer uit, hij wordt gewoon te heet en start pas weer op als hij afgekoeld is. Dat kan vervelend worden! Maar voor kleinere klussen is de mobiele compressor zeer nuttig, bijvoorbeeld als u alleen maar de bandenspanning wilt controleren en wat lucht moet bijvullen, dan is deze compressor onbetaalbaar. Nu kun je dit allemaal thuis doen en hoef je niet meer naar het volgende tankstation te rijden. Een luchtmatras wordt ook snel opgeblazen en in zeer korte tijd kunnen de kleintjes gebruik maken van het kinderbadje. Een mobiele compressor is ook ontworpen voor deze activiteiten, hij wordt niet heet omdat hij slechts kortstondig wordt ingeschakeld.

Het volume

De kleine elektromotor produceert van nature geluiden die soms meer en soms minder luid zijn. Normaal gesproken is het geluidsniveau 70 dB. Dit is enigszins vergelijkbaar met een stofzuiger. Maar het produceert een heel ander geluid, dat door veel mensen als zeer vervelend wordt omschreven. Maar als je de machine niet overmatig belast, is het geluid behoorlijk draaglijk.

Doe niet zonder

de luchtpompcompressor

Minicompressoren zijn nu erg populair en er zijn veel modellen op de markt. Alle units zijn van verschillende grootte, verschillen in prestatie en ontwerp. Deze kleine compressor moet in elke kofferbak te vinden zijn, hij kan zelfs in een rugzak worden meegenomen tijdens een wandeling vanwege het lichte gewicht. U moet niet zonder deze kleine dagelijkse helper, het is altijd bij de hand en kan het kinderbadje of de ballen in een mum van tijd oppompen en de lucht in de band bijstellen.

Waar kunt u mobiele compressorluchtpompen kopen?

In elke bouwmarkt vindt u minicompressoren en natuurlijk is de vakhandel goed gevuld. Een zeer goede bron van aankoop biedt hen ook het internet, je hebt hier zelfs een bijzonder grote selectie en kleine prijzen zijn gegarandeerd. U kunt ook goed vergelijken, want de apparaten moeten volledig aan uw eisen voldoen. Een prijsvergelijking is ook de moeite waard, in sommige gevallen kost hetzelfde apparaat veel minder in de volgende winkel. Online kopen is sowieso een aanrader, het is een moderne winkelwereld die u gegarandeerd inspireert. Na bestelling brengt de pakketdrager het gewenste model direct naar uw voordeur, het kan echt niet makkelijker.