Mobiele telefoon voorzetlenzen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Mobiele telefoon voorzetlenzen

Veel smartphonecamera’s, of het nu gaat om een achter- of een voorcamera, zijn vast opgestelde scherpstelsystemen. Alleen met een eenvoudige autofocus wordt fotografie met de smartphone interessant. Daarom zijn de meeste high-end smartphones uitgerust met eenvoudige autofocuslenzen aan de achterzijde van de camera. Voor de selfie-fans is een autofocus een must. Maar vaak is het voldoende om de afstand tussen lens en lichaam te variëren voor een goede selfie. De scherptediepte van de meeste frontcamera’s is hiervoor voldoende. Een voorzetlens voor een mobiele telefoon moet aan beide systemen worden aangepast. Scherpe foto’s zijn altijd een must voor voorzetlenzen voor mobiele telefoons. Dit is meestal mogelijk met macro’s, hoewel het optimale focusbereik niet altijd daar is waar het volgens de specificaties van de fabrikant en de eenvoudige berekeningsformules voor macro’s zou moeten zijn.

Handige voorzetlenzen zijn kleine lenzen of lenssystemen die voor de kleine camera’s van mobiele telefoons of smartphones worden geplaatst. Hiervoor is niet noodzakelijkerwijs de technisch complexe sluiter van systeemcamera’s nodig. Eenvoudige klemmen of magnetische bevestigingssystemen, als de behuizing van de mobiele telefoon of smartphone van metaal is, zijn voldoende voor ventilatoren van dergelijke macro’s. De optische as is niet verzekerd en scheve fotografie is onvermijdelijk. Er zijn echter ook mensen die deze niche bezetten. Maar dergelijke software kan niet in de plaats komen van hoogwaardige technische productie. Zeer weinig mobiele telefoons of smartphones zijn voorbereid op mobiele telefoonbevestigingslenzen. Als geïmproviseerde oplossing kan met de afdichtingen van de behuizing rond de cameradeksel een voorzetlens voor een mobiele telefoon worden aangepast. Het is vaak een belemmering dat mobiele telefoonbijlenzen zeer op kleine schaal worden geproduceerd om de kosten te verlagen. Zelfs mobiele telefoonbevestigingslenzen met klemmen bieden meestal alleen maar grote flexibiliteit om zo veel mogelijk verschillende mobiele telefoons of smartphones stevig en veilig vast te klemmen.

Mobiele telefoon hulpobjectieven moeten perfect mechanisch passen op de persoonlijke mobiele telefoon of smartphone voor veilige foto’s. Klemmen of sterke magnetische schijven in de lenslichamen zijn een goede greep. Magneten zijn alleen geschikt voor mobiele telefoonbehuizingen die metaal bevatten. De schijven die de bevestigingslenzen van de mobiele telefoon bedekken, moeten hard zijn en beschermd tegen lichte krassen. De macro’s moeten een eenvoudige constructie hebben. Mechanische onderdelen zijn meestal niet geschikt voor de mobiliteit die met mobiele telefoons wordt uitgevoerd. Ze vereisen ook technische kennis en tijd, waar het mobiele telefoonfotografen meestal aan ontbreekt. De macro’s moeten optimaal worden geselecteerd voor de toepassingen. Relevante technische literatuur is hiervoor essentieel. Of men raadt met de informatie
aan de macrolens, of deze geschikt is voor de fotoprojecten. Bij groothoek- of teleobjectieven is het van essentieel belang dat u dezelfde moeite doet om te kiezen. Er moet ook voor worden gezorgd dat de tussenliggende beeldvlakken overeenkomen. Anders geef je veel weg in de panoramafotografie of in de telefotografie. Systeemfabrikanten die gespecialiseerd zijn in één type mobiele telefoon of zeer weinig typen mobiele telefoons hebben ongeveer de voorkeur. Laat u indien nodig inspireren door voorbeeldfoto’s, die zijn gemaakt met de combinatie van gsm- en gsm-objectieven. Het zijn fabrikanten zoals Sony, die complete digitale camera’s maken zonder display, ontworpen om voor de achterste camera van een smartphone te worden geplaatst om te profiteren van het Android OS voor het beheren en optimaliseren van mobiele foto’s.

Onze Top 10 – mobiele telefoon voorzetlenzen

Toepassingsgebied van Handige voorzetlenzen

Afhankelijk van de situatie kan een reeks objectieven voor mobiele telefoons een professioneel camerasysteem vervangen of ermee concurreren. Aangezien de mogelijkheden open zijn, d.w.z. dat er een willekeurig aantal oplossingen kan worden aangeschaft voor fotosituaties, is deze oplossing flexibeler. De smartphone is zelfs het ontwikkelingsplatform voor allround fotografie. Net als bij systeemcamera’s ontbreekt meestal de expertise en ervaring van de fabrikanten. Aan de andere kant worden alle low-budget toepassingsgebieden zeker goed bediend door mobiele telefoonbevestigingslenzen. Elke fotosituatie van smartphones of mobiele telefoons kan worden verbeterd of technisch geoptimaliseerd met mobiele telefoonadapterlenzen. Mits de fotograaf de mogelijkheden heeft om zijn motieven perfect te belichten. De fijnafstemming is niet te verwachten. Maar vaak haalbaar met de interne voorbereiding van de mobiele telefoon voor foto’s. Vooral bij cameralenzen met autofocus zijn mobiele telefoonbevestigingslenzen een oplossing in alle toepassingen van professionele fotografie die heel dicht bij de dure camera komt. Vooral op het gebied van schemering en fotografie zijn er smartphonecamera’s die de verfijning van mobiele telefoonlenzen waard zijn.

Een technisch hoogwaardig alternatief is ad Sony DSC-QX10. Dat is een camera zonder display. Anders zijn er geen bekende alternatieven in deze nichemarkt, tenzij u gebruik maakt van reguliere lenssystemen van systeemcamera’s met lenscontactdozen. Vooral omdat de voorzetlenzen voor mobiele telefoons klein en compact zijn, omdat ze technisch eenvoudig zijn, zijn ze veel goedkoper dan lenzen voor professionele fotocamera’s. Zelfs instapmodellen van camera’s met verwisselbare lenzen zijn meestal duurder vanwege de technische vereisten en zijn geen echte alternatieven voor smartphonecamera’s. Vooral als het gaat om professionele fotoreproductie </h2de voordelen zijn zeker meer uitgesproken in mobiele telefoons. De variëteit doet het allemaal.

Een bekende fabrikant is de startup Podo. Deze fabrikant heeft een speciaal oppervlak ontwikkeld dat op de meeste mobiele telefoonbehuizingen op een verwijderbare manier kan worden bevestigd. Schade veroorzaakt door het zelfklevende oppervlak is niet bekend. Bekende fabrikanten zoals Sony bieden voorzetlenzen voor mobiele telefoons en voorzetlenssystemen voor mobiele telefoons aan. De markt wordt gedomineerd door vele naamloze en bekende fabrikanten uit het Verre Oosten, die zeer goedkope maar kwalitatief hoogwaardige mobiele telefoonvoorzetlenzen produceren en verkopen. Een naam is Elfenstall. In de betreffende China-winkels zijn er massa’s van zeer hoge kwaliteit mobiele telefoonbijlenzen, die worden aangeboden als niet-genoemde producten. Google roept Rode, Giffits, mantona, Somikon of ArktisPro op. Het kan gebeuren dat de lens van de mobiele telefoon tijdens de import een andere naam kreeg.

Innovaties zijn het zelfklevende oppervlak zoals ontwikkeld door Podo, waardoor elke mobiele telefoonbehuizing geschikt is voor mobiele telefoonbevestigingslenzen. Er zijn steeds meer macrolenzen. De verbeelding kent bijna geen grenzen met mobiele telefoonbevestigingslenzen. Innovatief zijn ook sets van macro’s, groothoek- en teleobjectieven. Dure anti-reflectiecoatings, die vaak worden gebruikt door de fabrikanten van systeemlenzen, worden zelden gebruikt in mobiele telefoonlenzen. Er zijn echter steeds meer robuuste mobiele telefoonlenzen beschikbaar, omdat de bijbehorende materialen sneller beschikbaar zijn. Maar een betere waterdichtheid of iets dergelijks is nog steeds een zeldzaamheid. Complexe telelenzen zijn ook een nieuwe ontwikkeling, en zijn zeker populairder bij liefhebbers van smartphones met veel pixels in de camera.

Voordelig is de snelle montage van mobiele telefoonbevestigingslenzen Het hangt af van uw standpunt en voorkeuren. Het internet biedt veel van de Chinese importeurs die niet over een filiaalnetwerk beschikken en daarom alleen in Duitsland op het internet vertegenwoordigd zijn. Maar het internet biedt ook de volledige catalogus van de fabrikanten aan, zodat een gerichte selectie alleen mogelijk is via een computer bij de dealer of het surfen op het internet. Want in het algemene assortiment staan de mobiele telefoonlenzen nog niet in de Smartphoneshop. In tegenstelling tot de Selfie-stick, die steeds vaker in winkels van 1 euro verkrijgbaar is, is de voorzetlens voor mobiele telefoons momenteel nog steeds een wat exclusiever artikel voor technische winkels op het internet. Het is aan te raden om te zoeken met Google of Amazon. Er is een aantrekkelijke adviespagina. In de gsm-lens test kan niet alles behandeld worden, wat bovendien de moeite waard is.

Er is een breed scala aan mobiele telefoonlenzen. Er zijn tientallen manieren om de lens van de mobiele telefoon op een mobiele telefoon te bevestigen. Waarschijnlijk een klem of een op magnetisme gebaseerd systeem. De kwaliteit van de lenzen is over het algemeen vrij hoog. Als er nauwelijks eisen worden gesteld aan de verwerking, dan dienen de voorzetlenzen van de mobiele telefoon vooral voor dit doel. Zelfs gespecialiseerde lenzen zijn beschikbaar als mobiele telefoonbevestigingslenzen zoals groothoek of telefoto. Deze zijn meestal zelf van hoge kwaliteit. Het probleem blijft dat de systemen in elkaar moeten passen. Vaak kunnen meer ongewone wensen, zoals de bijpassende kleur bij de mobiele telefoonbehuizing en andere wensen worden vervuld. Hoe gespecialiseerder de smartphone en de lens van de mobiele telefoon op het idee van de fabrikant komen, des te waarschijnlijker is het dat de aankoop daadwerkelijk de moeite waard is en des te meer mobiele telefoonfoto’s met een lens van een mobiele telefoon zullen worden. Uiteindelijk is deze pasvorm niet wettelijk vastgelegd en ontbreekt vaak de concrete aanbeveling van de fabrikanten van de smartphones. Zodat een beperking niet kan worden uitgesloten kan.

Nuttige accessoires voor mobiele telefoonbijlenzen

Mobiele telefoonbevestigingslenzen zijn meestal op zichzelf staande en gemakkelijk verkrijgbare apparaten. Ze passen op de mobiele telefoon en niet andersom. Een mobiele telefoon is anders het onmisbare accessoire voor een mobiele telefoon voorzetlens. Goede fotosoftware kan ook interessant zijn. Software die afwijkingen van de optische as detecteert door foto’s te vergelijken met en zonder een voorzetlens voor een mobiele telefoon is een aanbeveling voor veeleisende gebruikers. Vaak kunt u folie kopen die op maat kan worden gesneden, zodat er in ieder geval een lichte verbetering in de oppervlakteafwerking van de voorzetlenzen wordt bereikt. De lijst is zeker uitbreidbaar voor deze mobiele telefoonlens test.

</h2