Mop

Kabellos Drehbar Elektrisch Wiederaufladbar Boden Mop Heim Reiniger Schrubber DESecchio Mocio Mop Rotante Cestello Acciaio Microfibra A Pedale Lavapavimenti cirCATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLEReplacement Microfibre Pads Spray Mop Floor Mop Cloths Refill Head Cloth Wet/Dry
LinkKabellos Drehbar Elektrisch Wiederaufladbar Boden Mop Heim Reiniger Schrubber DE*Secchio Mocio Mop Rotante Cestello Acciaio Microfibra A Pedale Lavapavimenti cir*CATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLE*Replacement Microfibre Pads Spray Mop Floor Mop Cloths Refill Head Cloth Wet/Dry*
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeVersand nach: EuropeLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: IT, DE, FR, ES, AT, NL, BELieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia, AU
Preis € 35,62
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 39,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 8,89
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 0,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Kabellos Drehbar Elektrisch Wiederaufladbar Boden Mop Heim Reiniger Schrubber DE
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 35,62
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Secchio Mocio Mop Rotante Cestello Acciaio Microfibra A Pedale Lavapavimenti cir
VerfĂŒgbarkeitVersand nach: Europe
€ 39,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
CATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLE
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: IT, DE, FR, ES, AT, NL, BE
€ 8,89
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Replacement Microfibre Pads Spray Mop Floor Mop Cloths Refill Head Cloth Wet/Dry
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia, AU
€ 0,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Mop

Een dweil wordt gebruikt voor het vochtig reinigen van gladde vloeren, of het nu gaat om laminaat-, parket-, tegel- of natuursteenvloeren. Met een dweil kun je praktisch twee stappen in Ă©Ă©n doen: Het combineert het werk van een droge mop voor het opvegen van droge, losse stof, vuil en pluis met een natte reiniging met een dweil en een vod. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om direct water (en eventueel wasmiddel) te gebruiken, worden niet alleen losse, droge deeltjes in Ă©Ă©n keer afgeveegd, maar ook vastzittend vuil en vlekken worden tegelijkertijd losgemaakt en verwijderd.

De eisen voor een goede dweil zijn talrijk. In ieder geval moet de bediening of het gebruik gemakkelijk te hanteren zijn. Voor sommige gebruikers is het milieuaspect een zeer belangrijk criterium, voor andere is het financiële aspect belangrijker. Sommigen hechten belang aan een aantrekkelijk design en een speciaal merk, terwijl deze factoren voor anderen minder belangrijk zijn. Maar iedereen die een mop wil kopen, heeft daar zeker recht op: De vloer moet snel en moeiteloos worden gereinigd!

Om de keuze te vergemakkelijken, is het nu eenvoudig om op het internet gedetailleerde informatie te verkrijgen over de verschillende modellen en het brede scala aan leveranciers van reinigingsapparatuur. Met het brede aanbod kunt u zich overweldigd voelen en zich afvragen welk apparaat het meest geschikt is voor uw eigen behoeften.

In een moptest wordt een grote verscheidenheid aan modellen getest en met elkaar vergeleken. Er wordt rekening gehouden met de meest uiteenlopende criteria zoals reinigingsprestaties, ergonomie en hoogteverstelbaarheid. Bij de evaluatie wordt ook rekening gehouden met de vraag of de hoes afwasbaar is, of er reinigingsmiddelen nodig zijn en nog veel meer.

Intussen is er voor elke vloerbedekking het optimale reinigingsmiddel en ook de bijpassende dweil. Voor grote oppervlakken zijn er vlakke dweilen beschikbaar die punten scoren met een groot oppervlak. Bij andere modellen zoals een franjesdweil (bestaande uit een bundel non-woven stof of katoen die als een kwastje in elkaar wordt gestoken) is het veel gemakkelijker om in de hoeken te komen of te manoeuvreren rond onbeweeglijke meubelen. Er zijn ook ronde of driehoekige modellen op de markt.

Verder omvat het assortiment dweilen met een spons, stoomdweilen met een desinfecterende werking of spuitdweilen met een tank waaruit het water (met of zonder reinigingsmiddel) direct op de vloer kan worden gesproeid. Sommige andere modellen gebruiken wegwerpdoekjes. Dit betekent dat er vrijwel geen grenzen zijn aan de toepassingsgebieden van een dweil – behalve natuurlijk op vloeren met tapijt!

Onze Top 10 – Mop

Nr. 1
Kabellos Drehbar Elektrisch Wiederaufladbar Boden Mop Heim Reiniger Schrubber DE
Kundenbewertungen
Kabellos Drehbar Elektrisch Wiederaufladbar Boden Mop Heim Reiniger Schrubber DE*
von Markenlos

【Spezifikation】Material: ABS+EdelstahlFarbe: Blau+GrĂŒn+BlauGrĂ¶ĂŸe der Stange: 106.5CMGesamtlĂ€nge: 135cmGerĂ€usch: 40~60dBKopf GrĂ¶ĂŸe: (L)X(B) 34X17cm /13.39''X6.69''(appr.)Tipps: Aufladen fĂŒr ca. 4 Stunden, 40-50 Minuten NutzungszeitEingangsspannung: 100V-260V 50/60Hz 1.0A max; Ausgangsspannung:12v, 2ALadegerĂ€t-Stecker: EU-Stecker (Wir werden auf Ihr Land basieren, um den entsprechenden ...

 Preis: € 35,62 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Secchio Mocio Mop Rotante Cestello Acciaio Microfibra A Pedale Lavapavimenti cir
Kundenbewertungen
Secchio Mocio Mop Rotante Cestello Acciaio Microfibra A Pedale Lavapavimenti cir*

Descrizione: SECCHIO MOCIO MOP ROTANTE CESTELLO IN ACCIAIO MICROFIBRA ROTELLE RUOTE 360°Secchio rotante con sistema di doppia rotazioneSistema di rotelline per spostarlo con facilitĂ Testa Mop in microfibra con asta telescopicaMazza 103cmn.b. il colore verrĂ  inviato a seconda della disponibilitĂ  di magazzino

 Preis: € 39,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
CATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLE
Kundenbewertungen
CATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLE*

 

 

 
 

CATTURA POLVERE SPOLVERINO SOTTILE SCOPA MANICO TELESCOPICO PANNO MOP PIEGHEVOLE

Codice Prodotto: dfh-70217

Codice EAN: 8086888702177

Pulisce facilmente e velocemente grandi superfici.
La superficie del panno in microfibra utilizza milioni di minuscole fibre per i...

 Preis: € 8,89 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Replacement Microfibre Pads Spray Mop Floor Mop Cloths Refill Head Cloth Wet/Dry
Kundenbewertungen
Replacement Microfibre Pads Spray Mop Floor Mop Cloths Refill Head Cloth Wet/Dry*
von Unbranded

Features:
Easy to wash or clean the dirty, more durable.

High quality material, good for your house and home.

Removable microfiber mop head is washable and reusable.

No more wasting money on expensive disposable mop heads.

Material: microfiber

Size: 33x12mm

package Included:
1 x Microfiber Mop Pad(Only Pad)(1pcs/2pcs/5pcs)

 Preis: € 0,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Als alternatief voor het reinigen met een dweil kunt u kiezen voor de klassieke reinigingsmethode – eerst vegen of droogzuigen en dan nat wrijven. In dit geval gebruikt u eerst een bezem en vervolgens een harde vloerreiniger of stofzuiger om alle losse en droge onderdelen te verwijderen en vervolgens veegt u met een schrobborstel om een natte of vochtige doek. Dit verwijdert vlekken en achtergebleven vuil. Met een dweil combineert u deze twee stappen eenvoudigweg.

Veel fabrikanten bieden een breed scala aan verschillende modellen aan. De bekendste zijn waarschijnlijk Vileda, Swiffer, Leifheit, KĂ€rcher en Dirt Devil. De moptest biedt de ideale mogelijkheid om de verschillende modellen van de verschillende fabrikanten te vergelijken en de meest geschikte mop te vinden voor uw eigen behoeften.

Natuurlijk streven de fabrikanten van dweilen er voortdurend naar om hun modellen te verbeteren, zodat ze hun klanten de best mogelijke apparatuur kunnen aanbieden om te kopen. Wijzigingen en verbeteringen worden altijd aangebracht, bijvoorbeeld aan de vorm en/of het materiaal van de mopjes of aanhechtingen. De laatste tijd wordt ook speciale aandacht besteed aan accessoires voor de dweilen, zoals emmers met wringers. Hier zijn er interessante verbeteringen die er op een of andere manier voor zorgen dat u niet langer uw handen vuil hoeft te maken tijdens het schoonmaken om de doek of de ruitenwisser uit te wringen.

Als u via het internet de meest geschikte modellen met behulp van een mop-test kunt achterhalen, dan ligt het voor de hand om dit direct via het internet te bestellen. De voordelen liggen voor de hand: u heeft de testresultaten binnen enkele seconden voor u liggen, bespaart uzelf het gedoe van rondrijden (en eventuele reiskosten) – want niet elke winkel heeft altijd alle apparatuur op voorraad – en vaak krijgt u gratis levering, zodat u geen verzendkosten hoeft te berekenen. Niet zelden is er ook een aanzienlijk prijsvoordeel bij het bestellen via het internet, want hier heb je logischerwijs een veel betere mogelijkheid om de prijzen direct te vergelijken, in plaats van dat je van de ene naar de andere winkel moet rijden.

Waar u op moet letten bij de aankoop van een mop hangt natuurlijk in de eerste plaats af van de eisen die de koper aan de mop stelt. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de mop zo duurzaam mogelijk is, zodat je niet snel weer op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe mop. Op dezelfde manier kunt u overwegen om de mop en de bijbehorende accessoires op te bergen voordat u deze koopt. De bewezen klantenservice van de fabrikant met betrekking tot eventueel benodigde reserveonderdelen zal de beslissing van veel kopers beĂŻnvloeden. De positieve evaluatie van een onafhankelijke tester zou een indicatie moeten zijn van een goede prijs/prestatieverhouding.

Zoals reeds vermeld, is er ook een breed scala aan accessoires beschikbaar voor de hier beschreven reinigingsapparaten, die het gebruik van de mop moeten vergemakkelijken. Enerzijds zijn er natuurlijk de verwisselbare mopcovers of opzetstukken van verschillende materialen zoals microvezel, katoen of fleece, in verschillende kleuren en vormen. Er zijn ook in hoogte verstelbare handgrepen van kunststof en/of metaal, niet-verstelbare houten handvatten voor de milieubewuste consument, emmers met of zonder wringfunctie, wandhouders voor de mop en nog veel meer.

De moptest maakt het zeker gemakkelijker om de juiste mop te kiezen, omdat u de belangrijkste criteria in Ă©Ă©n oogopslag kunt vergelijken. Immers, dit werkinstrument is bijna nooit uit onze Denk na over het dagelijks leven en je moet voorzichtig en attent zijn in je keuze, zodat het schoonmaken zo gemakkelijk mogelijk is en je niet voor onaangename verrassingen en onnodige kosten komt te staan.