Muggenafstotende armband

Test & vergelijk Muggenafstotende armband

De beste muggenafstotende armband 2022 in vergelijking

Wat is een muggenafstotende armband?

Muggenbeschermingsarmbanden zijn normale, sportieve armbanden die voorzien zijn van een muggenbescherming van etherische oliën. Ze kunnen ook de elektromagnetische velden van een onweersbui of het gezoem van mannelijke muggen imiteren. De armbanden worden om de pols of de enkel gedragen. De defensieve etherische oliën kunnen afkomstig zijn van citroengras, lavendel of eucalyptus. Deze werkzame stoffen zijn onschadelijker dan de werkzame stof DEET in de muggensprays. Aangezien de beschermende ruimte voor armbanden met etherische oliën ongeveer een meter is, is het aan te raden om een armband om de pols en een armband om de enkel te dragen. Bij elektrische muggenbeschermende polsbandjes is de beschermende ruimte twee meter, dus één polsbandje is voldoende.

Eisen voor een goede muggenbeschermende armband

Een muggenafstotende armbandproef heeft aangetoond dat de gebruikte etherische oliën een sterke geur moeten afgeven om de insecten te verdrijven. De armbanden mogen geen andere gevaarlijke chemicaliën bevatten.
De muggenafstotende polsbandproef heeft aangetoond dat polsbandjes die met korrels kunnen worden bijgevuld een langere levensduur hebben. De andere armbanden zijn niet herbruikbaar en hebben een effect van ongeveer 12 uur.
Elektrische muggenafstotende armbanden hebben twee verschillende werkingswijzen, zoals de muggenafstotende armbandproef heeft aangetoond. In één werkingswijze wordt het geluid van mannelijke muggen geïmiteerd, waardoor de vrouwelijke muggen worden afgeschrikt. In de tweede werkingswijze worden elektromagnetische velden geproduceerd die een onweersbui imiteren en ook de muggen afschrikken. Het positieve aan de elektrische armbanden is, dat ze een bereik van 2 meter hebben en dat ze herbruikbaar zijn.

Onze Top 10 – Muggenafstotende armband aanbeveling

Toepassing van de muggenafstotende armband

Muggenafstotende armbanden geven u bescherming waar muggen u kunnen storen, of het nu op een warme avond is bij een meer of bij een barbecue in de tuin. De armbanden zijn in maat verstelbaar en kunnen door volwassenen en kinderen gedragen worden. Ze kunnen worden gedragen op de pols en de enkel. U kunt zich ook beschermen tegen insecten door de armband gewoon bij u in de buurt te plaatsen, bijvoorbeeld ’s nachts op het nachtkastje.

Wat zijn de alternatieven voor een muggenafstotende armband?

Als alternatief voor een muggenafstotende armband kunt u een paar druppels theeboomolie op uw kleding doen. Een ander alternatief is muggenspray, die je op onbedekte delen van het lichaam spuit. Zorg ervoor dat het vriendelijk is voor de huid. Ook kleding ter bescherming van de muggen is een goed alternatief. Als u geen speciale kleding ter bescherming tegen muggen wilt kopen, zijn er impregnatiesprays die de muggen voor een bepaalde periode afstoten. In huis zijn muggenpluggen die werken met ultrasound of vaporizers een goede manier om muggen weg te houden. s Nachts worden muskietennetten gebruikt om de muggen weg te houden.

Welke fabrikanten van muggenbeschermende armbanden zijn er?

De volgende fabrikanten maken muggenafstotende armbanden:
Parakito
Kiveta
Fenvella
vrijmoedig
Idoline
nopixgo
Pitch and Trek

Innovaties op het gebied van muggenbeschermende armbanden

Muggenafstotende armbanden worden steeds populairder dankzij hun comfortabel gebruik. Daarom proberen de fabrikanten altijd nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. Veel van deze armbanden lijken op normale, sportieve armbanden en kunnen met elk type kleding gedragen worden.

Voordelen bij aankoop van een muggenafweermiddel

Armbandsim Internet

Kopen op het internet biedt u het voordeel dat u niet hoeft te zoeken naar een muggenafstotende armband. U voert de term in op een zoekmachine en u heeft de keuze tussen verschillende muggenafstotende armbanden in verschillende kleuren en uitvoeringen. Meestal zijn de aanbiedingen op het internet ook veel goedkoper dan in de buurtwinkels dankzij de vele aanbieders en hun onderlinge concurrentie. Zoals algemeen bekend is het bestellen op het internet eenvoudig. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. Vaak is de verzending gratis en vaak kunnen kortingscodes worden gebruikt om de aankoop nog goedkoper te maken. De bestelling wordt per post of pakketdienst aan uw deur geleverd. Het kan niet comfortabeler.

Waar moet je op letten bij het kopen van een muggenafstotende armband?

Bij de aankoop van een muggenafstotende armband is het belangrijk om te letten op de gebruikte werkzame stoffen. In conventionele muggensprays wordt DEET gebruikt als actief bestanddeel, wat een betrouwbaar effect heeft, maar ook bijwerkingen heeft zoals allergische reacties en irritatie van de slijmvliezen en de ogen. In de muggenbeschermingsarmbanden mogen alleen etherische oliën worden gebruikt. Een goede muggenbeschermende armband moet verschillende essentiële oliën bevatten zoals citronella, eucalyptus, pepermunt, lavendel en geraniol. Deze oliën stoten geuren uit die de insecten afstoten.
Let ook op voor allergische reacties bij het dragen van een muggenafstotende armband en verwijder in dit geval de armband onmiddellijk.
Met elektrische muggenbeschermingsarmbanden is er een model dat het geluid van de mannelijke mug nabootst. De vrouwelijke muggen, die de enige zijn die bijten, worden weggehouden. Een ander model simuleert de elektromagnetische velden van een storm. De mens kan dit niet waarnemen.
Het materiaal van de armband met de etherische oliën heeft een effect op de duur van het effect. Armbanden van kunststof en leer hebben een effect tot 10 dagen, terwijl microvezelarmbanden slechts drie dagen lang effect hebben.
Indien niet in gebruik, moet de muggenafstotende armband in een gesloten, luchtdichte verpakking worden bewaard.

Handige accessoires voor muggenbeschermingsarmband

Een handig accessoire voor een muggenafstotende armband is een afsluitbare, luchtdichte doos waarin de muggenafstotende armband kan worden opgeborgen wanneer deze niet wordt gebruikt.