Minicompressor

Brüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor
LinkBrüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 53,88
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Brüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 53,88
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Minicompressor

Een minicompressor zal een grote hulp zijn in uw dagelijks leven. Het is praktisch onmisbaar voor de auto, want menig lekke band is in een mum van tijd verholpen. Het apparaat is ook meer dan nuttig voor fietsbanden en in de huishoudelijke luchtmatrassen, kinderzwembaden of ballen worden snel voorzien van lucht. Om uw aankoopbeslissing te vergemakkelijken is een minicompressortest uitgevoerd. U moet zeker de minicompressortest lezen als u dit apparaat wilt kopen. De minicompressortest laat u alle voor- en nadelen zien en vertelt u waar u op moet letten bij de aankoop.

Waar wordt een minicompressor gebruikt?

De minicompressor kan worden bediend met 12 volt, dus hij is zeer flexibel en kan eigenlijk overal worden gebruikt. U kunt hem gewoon in de sigarettenaansteker van uw auto steken. Ballen, banden, plastic zwembaden, luchtmatrassen en fietsbanden zijn de meest voorkomende toepassingen, alles wordt in een handomdraai opgepompt en je longen worden beschermd.

Waar moet je op letten bij het kopen?

De minicompressor behoort tot de olievrije compressoren, zodat u geen extra compressorolie hoeft bij te vullen om een goede werking van de minicompressor te garanderen. Deze compressor heeft geen onderhoud nodig en er is geen speciale zorg nodig. Er zijn echter veel dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een minicompressor om er zeker van te zijn dat hij echt duurzaam is en dat hij al het werk goed kan doen.

Heel belangrijk is de druk die dit apparaat kan genereren. Minstens vier bar is het normale geval, maar de meeste minicompressoren zijn ontworpen voor acht bar. Let ook op het stroomverbruik, want als de minicompressor is aangesloten op de sigarettenaansteker van de auto, is de de accu van de auto is zeer snel leeg als het stroomverbruik hoog is.

Let op het zogenaamde debiet, het geeft aan hoeveel lucht er in een bepaalde tijd wordt getransporteerd. Dit speelt een grote rol bij het oppompen van de autobanden, het zou niet eeuwig moeten duren om de klus te klaren. Minicompressoren hebben een vrij lage leveringsgraad. De lengte van de kabel is ook belangrijk, deze moet minstens drie meter lang zijn. Langere kabels zijn natuurlijk een voordeel en u kunt ook apparaten met een batterij gebruiken.

Bedien de minicompressor met 12 volt of met 230 volt

Ja, dat kan je wel. Wanneer u thuis bent, kunt u de minicompressor met behulp van een adapter op elk standaard stopcontact aansluiten. Het zou immers geen groot voordeel zijn als je de auto uit de garage zou moeten halen om een zwembad voor de kleintjes op te blazen. Meestal wordt er een adapter meegeleverd, zo niet, dan kunt u de adapter voor weinig geld kopen. Meestal zijn er verschillende adapters beschikbaar, autobanden, ballen of luchtmatrassen kunnen zonder problemen worden opgepompt.

Onze Top 10 – minicompressor

Nr. 1
Brüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor
Kundenbewertungen
Brüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor*

Brüder Mannesmann Minicompressor 12 V Aluminium Compressor Drukcompressor
Deze compacte Brüder Mannesmann 12 V mini compressor is ideaal voor het oppompen van voertuigbanden en andere opblaasbare dingen. Dankzij de meegeleverde 4 ventieladapters, kan hij niet alleen gebruikt worden voor autobanden, maar ook fietsbanden, ballen, luchtbedden, opblaasbare boten, etc. Hij heeft een maximale capacite...

 Preis: € 53,88 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De fabrikanten

Zeer bekende merkfabrikanten zijn Black & Decker, Mannesmann, Güde, Dema, Kaeser, Einhell, Metabo en vele anderen. Zoals ik al zei, dit zijn zeer bekende bedrijven, maar met vrij onbekende fabrikanten krijg je echt goede kwaliteit en de compressoren zijn perfect gefabriceerd.

Sommige modellen hebben een jumpstart functie

In de minicompressortest wordt er expliciet op gewezen dat veel modellen een jumpstart functie hebben. Een autobatterij kan dus snel weer aan het werk. Want vooral in de winter start de auto vaak niet, simpelweg omdat de accu te zwak is. In dit geval zult u de kleine helper waarderen.

Voor grote hoeveelheden theminicompressor niet gedacht

Een minicompressor is niet geschikt voor grote volumes, deze units hebben een beperkte capaciteit. Zelfs het oppompen van een autoband veroorzaakt problemen, daar is veel tijd voor nodig. Tussen de units door schakelen ze zelfs uit, simpelweg omdat ze te heet worden.
Maar ze zijn ideaal voor kleine klussen, u kunt eenvoudig de luchtdruk van uw banden controleren, een luchtmatras oppompen of het kinderbadje van lucht voorzien. Hier is de minicompressor niet lang in bedrijf en wordt daarom niet heet.

Het volume

Het geluidsniveau van deze compressor moet zo mogelijk vrij laag worden gehouden, maar fabrikanten slagen daar niet altijd in. Normaal gesproken wordt een geluidsniveau van 70 dB gemeten, wat ongeveer gelijk is aan het geluidsniveau van een stofzuiger. Maar de minicompressor heeft een heel ander geluid, dat vaak als storend wordt ervaren. Maar aangezien het apparaat slechts enkele minuten in werking is en in deze korte tijd, zal iedereen waarschijnlijk in staat zijn om het lawaai te weerstaan.

De minicompressor met een groot effect

Minicompressoren zijn erg populair, natuurlijk kunt u ze in verschillende configuraties krijgen. U kunt de grootte, de prestaties en het uiterlijk kiezen. Bovendien zijn de modellen erg licht, zelfs op een wandeling vind je ruimte in een rugzak. Deze compressoren zijn zeer flexibel, zowel thuis als onderweg, de kleine helper is altijd bij de hand. Thuis kunt u gemakkelijk het kinderbadje voor de kleintjes oppompen en u kunt ook de luchtdruk van uw autobanden op elk moment controleren zonder naar het benzinestation te hoeven rijden. De minicompressor is dus erg praktisch, hij mag in geen enkel huishouden ontbreken.

Waar kun je een minicompressor kopen?

In ieder geval vindt u ze in de speciaalzaken en veel bouwmarkten bieden ook deze kleine compressoren aan. Ook het internet is een gutAdresse, hier vindt u zelfs een grote selectie en kunt u vrij beslissen. Een vergelijking zal ook voor u gemakkelijk zijn, omdat de volgende winkel met één klik te bereiken is. In ieder geval moet je vergelijken, de compressoren beslissen in prijs en prestaties vrij aanzienlijk. Om de vele modellen ter plaatse te vergelijken is het bijna onmogelijk, je zou naar verschillende winkels moeten gaan en je zult hier niet hetzelfde model vinden. Online kopen is tegenwoordig een gangbare praktijk, het is erg handig en volledig ongecompliceerd. De pakketvervoerder brengt de compressor rechtstreeks naar uw deur, meestal tegen een zeer redelijke prijs en zonder verzendkosten. Blader door de vele winkels, de minicompressor is overal in de bijbehorende „winkels“ verkrijgbaar. Koop online, u zult blij zijn met de vele aanbiedingen.

Een minicompressor moet in elke auto zitten en in elk huishouden, je hebt dit apparaat vaker nodig dan je denkt. Of de kleintjes nu lucht in hun peuterbadje willen hebben, of dat het verrassingsbezoek is om op het luchtmatras te slapen of dat er weer een bal moet worden opgepompt, de minicompressor maakt deze taken kinderspel.