Netwerkkaart

NETWERK KAART - PCI NETWERKKAART 10/100MBIT ** NIEUW **BCM94322MC Betrouwbare Draagbare Draadloze Netwerkkaart Dual-bandHP 629135-B21 629135-B21 netwerkkaart
LinkNETWERK KAART - PCI NETWERKKAART 10/100MBIT ** NIEUW ***BCM94322MC Betrouwbare Draagbare Draadloze Netwerkkaart Dual-band*HP 629135-B21 629135-B21 netwerkkaart*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GBLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideVersand nach: Worldwide
Preis € 2,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 16,06
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 76,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
NETWERK KAART - PCI NETWERKKAART 10/100MBIT ** NIEUW **
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GB
€ 2,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
BCM94322MC Betrouwbare Draagbare Draadloze Netwerkkaart Dual-band
VerfügbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 16,06
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
HP 629135-B21 629135-B21 netwerkkaart
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 76,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Netwerkkaart

Een Network Interface Card (NIC) is een computerhardwarecomponent waarmee een computer verbinding kan maken met een netwerk. NIC’s kunnen worden gebruikt voor zowel bedrade als draadloze verbindingen.
Een netwerkkaart wordt ook wel aangeduid als een netwerkinterfacecontroller (NIC), netwerkinterfacecontrollerkaart, uitbreidingskaart, computerbord, netwerkkaart, LAN-kaart, netwerkadapter of netwerkadapterkaart (NAC).
De meeste nieuwe computers hebben ofwel ingebouwde Ethernet-mogelijkheden in de chipset van het moederbord, of maken gebruik van een goedkope speciale Ethernet-chip die via de PCI- of PCI Express-bus is aangesloten. Een aparte netwerkkaart is meestal niet meer nodig. Als de kaart of de controller niet in het moederbord is geïntegreerd, kan het een geïntegreerd onderdeel zijn in een router, printerpoort of USB-apparaat.
Meestal is er een LED naast de connector, die de gebruiker informeert of het netwerk actief is of dat er gegevens worden overgedragen. Afhankelijk van de kaart of het moederbord kunnen overdrachtsnelheden van 10, 100 of 1000 megabit per seconde worden bereikt.

Om uw computer aan te sluiten op het internet heeft u een netwerkkaart nodig. De belangrijkste vereisten zijn de volgende:

De verbindingssnelheid: De verbindingssnelheid van een netwerkkaart is een van de belangrijkste kenmerken waar u naar moet kijken voordat u een kaart koopt. Bij het online winkelen kom je twee brede types tegen (10Base en 100Base). De laatste is de snelste van de twee. Maar deze kost ook meer.

Compatibiliteit: Een hogesnelheidsnetwerkkaart die niet compatibel is met uw computer zal u op geen enkele manier helpen. Als u heeft gekozen voor een bepaalde fabrikant van een netwerkkaart, moet u de compatibiliteit controleren voordat u tot aankoop overgaat. Past het product dat u wilt, op uw computer?
Duurzaamheid: Netwerkkaarten zijn betaalbare producten. Dat betekent niet dat je een willekeurig merk koopt dat na een paar weken kapot gaat. Zoek een duurzaam model. Dit zal u goed van pas komen voor een lange tijd.

Een netwerkkaart of lancard wordt gebruikt wanneer een PC of notebook op een netwerk moet worden aangesloten. Men spreekt van een netwerk wanneer twee computers of notebooks met elkaar verbonden zijn.

Onze Top 10 – netwerkkaart

Nr. 1
NETWERK KAART - PCI NETWERKKAART 10/100MBIT ** NIEUW **
Kundenbewertungen
NETWERK KAART - PCI NETWERKKAART 10/100MBIT ** NIEUW ***

   Stockloots Computers     Wieknweg 1     2387 BAARLE-HERTOG     (grens België / Nederland)  
  Onze verkoopsvoorwaarden en meer informatie over ons bedrijf vindt U op de over pagina.

    
     HR Turnhout     B.T.W. nr.: BE 0872.487.284 ...

 Preis: € 2,49 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
BCM94322MC Betrouwbare Draagbare Draadloze Netwerkkaart Dual-band
Kundenbewertungen
BCM94322MC Betrouwbare Draagbare Draadloze Netwerkkaart Dual-band*
von As the description shows

Feature:1. This card can support 2.4G/5G dual‑band and the rate can up to 300Mbps.2. This wireless card can be used for Win xp/ Win7/ Win8/ Win10/ OS X/ Hackintosh system.3. These wireless cards aresuitable for desktop computers with PCI‑E X1, X2, X4, X16 interfaces and support 802.11a/b/g/n protocol.4. The wireless card has been tested many times and is safe to use, ...

 Preis: € 16,06 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
HP 629135-B21 629135-B21 netwerkkaart
Kundenbewertungen
HP 629135-B21 629135-B21 netwerkkaart*

LET OP! GEBRUIKT PRODUCT.
Specificaties:

Bonnectiviteitstechnologie: Bedraad
Intern: JA
Hostinterface: PCI-E
Interface: Ethernet
Ethernet Poorten: 4
Aansluiting: RJ45Netwerkstandaard:IEEE 802.1Q, IEEE 802.1s, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3ad, IEEE 802.3az, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Chipset: Broadcom BCM5719
Ethernet LAN: JA
Bekabelingstechnologie: 10/100/1000BaseT(X)Ethernet LAN, data-o...

 Preis: € 76,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Hoewel netwerkkaarten consequent betrouwbaarder verbindingen bieden dan draadloze netwerken en populair zijn als ingebouwde optie voor desktop- en andere relatief immobiele computers, zijn mobiele apparaten zoals laptops en tablets overgestapt van Ethernet naar Wi-Fi. De uitbreiding van Wi-Fi-diensten in werkplekken, caf̩s en andere openbare gelegenheden en de afname van bedrade Ethernet-verbindingen in moderne hotels heeft de toegang tot bedraad Ethernet verminderd Рwaardoor er minder behoefte is aan netwerkkaarten.

Er zijn verschillende bedrijven die netwerkkaarten maken. De meeste bieden ook andere elektrische goederen en andere computeraccessoires aan.
D-Link is ’s werelds toonaangevende en bekroonde ontwerper, ontwikkelaar en fabrikant van netwerk-, breedband-, digitale elektronica, spraak- en datacommunicatieoplossingen voor het digitale huis. Het bedrijf is een dominante speler en prijs/prestatie leider in de netwerk- en communicatiemarkt.

Intel is ’s werelds grootste chipproducent en toonaangevende fabrikant van PC-, netwerk- en communicatieproducten.

NETGEAR ontwikkelt innovatieve, merkgebonden technologische oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke netwerk-, opslag- en beveiligingsbehoeften van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en thuisgebruikers. Het bedrijf biedt een end-to-end netwerkproductportfolio aan die gebruikers in staat stelt om internettoegang, randapparatuur, bestanden, multimedia-inhoud en -toepassingen te delen over meerdere computers en andere apparaten met internettoegang.

TP-LINK is een wereldwijde aanbieder van netwerkproducten, beschikbaar in meer dan 100 landen met tientallen miljoenen klanten. Met het grootste marktaandeel in China richt TP-LINK zich op innovatief onderzoek en ontwikkeling, effectieve productie en strikt kwaliteitsmanagement.

NETGEAR, de toonaangevende leverancier van netwerkapparatuur voor het slimme huis en het midden- en kleinbedrijf (MKB), breidt zijn familie van industrie-eerste 5-snelheden multi-gigabit omschakelingsproducten die in het afgelopen kwartaal zijn geïntroduceerd, uit.

De nieuwe NETGEAR 5-snelheidsschakelaars werken met 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps of 10Gbps. Door middel van een intuïtieve gebruikersinterface bieden de multi-gigabit-switches eenvoudige, betrouwbare en betaalbare connectiviteit met uitstekende bandbreedtecontrole per poort en verkeersbewaking zonder dat er dure nieuwe bekabeling hoeft te worden geïnstalleerd om snelheidsbarrières te verwijderen. De vijf snelheden per Ethernet-poort maken ze de meest flexibele en kosteneffectieve 10 Gigabit/multi-Gigabit-switches op de markt.

Je kunt gaan van naar Winkelen vanuit huis of kantoor – of vanuit elke andere plaats waar u toegang heeft tot een computer, tablet of smartphone en internettoegang.
Wanneer u online winkelt, kunt u met één druk op de knop aanbiedingen en prijzen van verschillende online verkopers vergelijken, in plaats van dat u in uw auto moet stappen en uw kostbare tijd en hard verdiende geld moet verspillen aan benzine.
Als u online winkelt, doe dan een netwerkkaarttest en het is mogelijk dat u meer opties beschikbaar hebt dan wanneer u uw productzoekopdracht alleen richt op artikelen die in uw regio beschikbaar zijn.

Ten eerste moet u weten wat voor soort netwerk u gebruikt. Wat nu populair is, is Ethernet, Token Ring, FDDI-netwerk en meer. Selecteer de juiste kaart voor uw netwerktype.
Ten tweede, denk aan de overdrachtssnelheid. Gebaseerd op de bandbreedtevereisten van de server of het werkstation in combinatie met het fysieke overdrachtsmedium dat de maximale overdrachtssnelheid biedt om de overdrachtssnelheid van de netwerkkaart te selecteren. Bijvoorbeeld, neem Ethernet, de snelheidsoptie is vele, met inbegrip van 10Mbps, 10/100Mbps, 1000Mbps, zelfs 10Gbps. Het is niet waar dat hoe hoger de snelheid, hoe beter. Het is bijvoorbeeld zonde om een computer te configureren die is aangesloten op het 100M twisted pair met een 1000M-kaart die slechts een overdrachtssnelheid van maximaal 100M kan bereiken.
Ten derde, let op het type bus. Servers en werkstations gebruiken meestal de PCI, PCI-X of PCI-E bus intelligence card, de PC wordt over het algemeen niet meer ondersteund door de ISA connector. Dus als u een netwerkkaart voor uw PC koopt, koop dan niet de verouderde ISA-netwerkkaart, maar de PCI-X en PCI-E of PCI-kaart.
Ten vierde moet u ook rekening houden met het type connector dat de netwerkkaart ondersteunt. Tot slot moet de netwerkkaart met het netwerk worden verbonden, zodat moet het een vezeloptische schakelaar hebben om met andere apparaten van het computernetwerk te verbinden. Verschillende netwerkinterfaces zijn geschikt voor verschillende soorten netwerken. Veelgebruikte schakelaartypes zijn Ethernet RJ45-schakelaars, LC-, FC-, FC- en SC-schakelaars.
Tot slot moet u rekening houden met de kosten en het merk, want verschillende tarieven, verschillende merken van NIC-kaart, de prijzen van hen zijn zeker zeer verschillend van elkaar.
Het kiezen van de juiste netwerkkaart is belangrijk voor de netwerkverbinding. Met bovenstaande stappen kunt u eenvoudig uw gewenste netwerkkaart vinden. Fiberstore biedt ook verschillende soorten glasvezelnetwerkkaarten aan. Als u de details van de PCI-kaart wilt weten, kunt u de officiële website van Fiberstore bezoeken.

Verdere criteria die in overweging moeten worden genomen bij de aankoop van een netwerkkaart.
In ieder geval is het belangrijk om voldoende informatie over netwerkkaarten te krijgen, bij voorkeur door het uitlezen van een netwerkkaarttest.
Andere belangrijke overwegingen om op te letten bij de aankoop van netwerkapparaten zijn onder andere

Garantie – Hoe lang is de garantie en wat dekt deze?

Ondersteuning – Is het technische ondersteuningsnummer een gratis nummer; is het 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend?

Prijsklasse
De prijzen voor netwerkapparatuur kunnen sterk variëren door de kwaliteit of de kenmerken die een bepaald apparaat kan hebben.
Het kopen van netwerkkaarten en accessoires voor een netwerk is voor velen een verwarrende en frustrerende taak. Hieronder vindt u enkele aanbevelingen en overwegingen waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een netwerkkaart of accessoires voor een netwerk zijn.

De verbindingstypes
Let bij de aanschaf van een netwerkkaart op de beschikbare verbindingen die de kaart toelaat. Vandaag de dag is dit niet meer zo belangrijk als vroeger. Als uw netwerk een andere interface gebruikt, zoals Coax, controleer dan of de kaart die u van plan bent te kopen die verbinding heeft.

Verbindingssnelheid
De verbindingssnelheid is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een netwerkkaart. De meeste netwerken en kaarten zitten tegenwoordig in 10 Base of 100 Base, waarbij 100 Base de snelste van de twee is. Hoewel het iets duurder is, wordt aanbevolen dat alle gebruikers die een netwerkkaart willen kopen 100 basisnetwerkkaarten kopen, aangezien deze kaarten indien nodig kunnen worden gedegradeerd tot 10 basiskaarten.

Kaartinterface
De interface waarop de kaart is aangesloten is ook een belangrijk aspect. Hieronder vindt u een lijst van de drie beschikbare interfaces.
PCI – De aanbevolen oplossing voor desktopcomputers omdat het een snellere oplossing is dan ISA. In vergelijking met ISA is dit echter een iets duurdere oplossing.
ISA – Oplossing gevonden met 10 basis netwerkkaarten, ISA kaarten zijn een goedkopere oplossing, maar kunnen een veel tragere oplossing zijn in vergelijking met PCI.
PCMCIA – oplossing voor laptops, PCMCIA kaarten (Personal Computer Memory Card International Association) zijn de enige oplossing voor laptops. U kunt meer informatie over netwerkkaarten krijgen in een netwerkkaarttest.

Netwerkkabel
Bij aankoop van een netwerkkaart is een netwerkkabel niet inbegrepen. Daarom is het belangrijk om ook te controleren of de netwerkkaart een netwerkkabel bevat, en als deze geen kabel bevat, overweeg dan de aankoop van een netwerkkabel met uw netwerkkaart.

uw computer een netwerkinterface het toevoegen van overUSB heeft enorme voordelen. Het is achterwaarts compatibel met alle bestaande 10/100 netwerken. U kunt het gebruiken om een defecte interne netwerkkaart te vervangen, een apart te routeren netwerkinterface toe te voegen en bestanden peer-to-peer over ethernet over te dragen. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een USB 3.0-poort van uw computer en begin met de overdracht van grote video-, audio- en grafische bestanden tussen uw werkstation en het netwerk.