Mierenaas

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Mierenaas

Een mierenas is een doos met meerdere gaten. Deze gaten zijn net groot genoeg dat alleen mieren erin kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat dieren en kinderen niet in contact komen met de attractant.
Het basisprincipe van een mierenas is heel eenvoudig. De mieren worden bijna op magische wijze aangetrokken tot de attractant, absorberen het en vervoeren het vermeende voedsel betrouwbaar naar hun hol. Er komen andere mieren in contact met het gif. Aangezien dit slechts een vertraagd effect heeft, is een volledig uitsterven van de mieren gegarandeerd.
In principe is alles geschikt als mierenaas, dat de kleine mannetjes vasthoudt of doodt, het zijn vooral zoetigheden.
Modellen uit de handel bevatten meestal giftige stoffen die een effect hebben op het zenuwstelsel, zodat mensen op geen enkel moment in gevaar worden gebracht.

Om ervoor te zorgen dat het geselecteerde product volledig tevreden is, moet de oppervlakte van het getroffen gebied van tevoren worden bepaald. Op basis daarvan moet dan een model met een corresponderend werkterrein worden vastgesteld.
Bovendien is het nuttig om de duur van het gebruik van het product in overweging te nemen.
Sommige fabrikanten garanderen een effect van twee maanden, maar in het geval van een extreme plaag is vervanging met tussenpozen van ongeveer drie tot vier weken vaak aan te bevelen.
Een ander argument voor een „goed“ mierenaas is dat twee dozen in één verpakking zitten. Op deze manier kunnen beide direct op straat worden geplaatst en wordt een hoger effect bereikt.
Voor wie het milieu een warm hart toedraagt, zal het product van uw keuze ervoor zorgen dat het ecologisch evenwicht wordt gehandhaafd, wat betekent dat alleen mieren in contact komen met de betreffende stof.
Bovendien helpen hervulbare aasdozen om het verpakkingsafval te verminderen, omdat de behuizing permanent kan worden gebruikt en niet hoeft te worden weggegooid.

Koop onze Top 10 – Mieren aas

In de meeste gevallen zijn lokaasblikken geschikt om mierenplagen in de kelder, op balkons en terrassen en binnenshuis uit te roeien. Wanneer u de aasbak op het terras of balkon gebruikt, zorg er dan voor dat deze beschermd is tegen het weer. Per ongeluk erop stappen zou onmogelijk moeten zijn. Binnenshuis moet ervoor worden gezorgd dat het mierenaas niet op hete of verwarmende voorwerpen zoals radiatoren wordt geplaatst.
Slechts enkele van de in de handel verkrijgbare modellen zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze zijn gemaakt van kunststof en zijn weerbestendig.
Zelfgeproduceerd aas mag dan wel geschikt zijn voor buitengebruik, maar het is uw eigen aanpak die het uiteindelijke succes zal bepalen.

Kleine hoeveelheid, groot effect – de mierenspray

Deze vorm van mierenverwijdering kan direct op het nest, de wandelende straten of de mier zelf worden gespoten. In tegenstelling tot mierenlokaas is dit een contactgif dat door het lichaam wordt geabsorbeerd. De verlamming treedt in en uiteindelijk sterft het dier. Deze methode wordt gekenmerkt door haar onmiddellijke werking. De buisverlenging maakt het mogelijk om de mierenplaag in kleine scheurtjes of gaatjes tijdig onder controle te houden.

Het gietmiddel als vloeibare mierenkiller

Net als de mierenspray, de Gietmiddel als puur contactgif. De stof is voor gebruik volledig opgelost in water. De agent kan dan direct op het mierenspoor of op de heuvel zelf worden aangebracht. Deze methode wordt alleen aanbevolen voor gebruik buitenshuis. Als de besmetting bijzonder ernstig is, kan het granulaat in vaste vorm na het gietproces als voedingsgif worden verstrooid.

Lang leve de mier dankzij mierenangst

De eenvoudigste en meest zachte methode om nieuwe mieren weg te houden en reeds bestaande mieren te verjagen is de aanhechting van een vogelverschrikker.
Voorwaarde voor een succesvolle reparatie is een stopcontact waarin het apparaat wordt gestoken. De uitzetting wordt dan uitgevoerd met behulp van ultrasoon geluid. Een totale oppervlakte tussen 25 – 250 vierkante meter kan worden gedekt.

Celaflor

De fabrikant biedt pakketgroottes tussen twee en tien lokaasboxen aan, afhankelijk van de vereisten. Elk blikje wordt gebruiksklaar geleverd, alleen de lipjes moeten worden afgebroken en op de wandelpaden worden geplaatst.
Om de mieren snel en effectief te elimineren, is het zinvol om twee lokaasboxen naast elkaar te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mieren het aas consumeren, wordt het effect vertraagd.
Het mierenaas in de test staat op de 3e plaats bij de bestsellers in de productcheck in de jaarlijkse vergelijking 2017.

Nexa Lotte mierenas

De fabrikant belooft een oppervlakte van ongeveer 15 vierkante meter aan mieren te ontdoen van slechts twee mierenlokaas. De toepassing zelf is eenvoudig en schoon.
Om te beginnen hoeven slechts vier tongen naar binnen te worden gedrukt en vervolgens naar buiten te worden afgebroken. Hierdoor ontstaan de openingen waardoor de mieren de attractant kunnen bereiken. Het effect van de lokstof vindt enkele uren na consumptie plaats.
Het mierenaas is ontworpen voor gebruik in het huis en op het terras.
Het mierenaas in de test kwam op de eerste plaats wat betreft de prijs-prestatieverhouding.

Compo-Mier aas

Ook hier worden twee lokaasboxen meegeleverd, waarbij één box een effectieve oppervlakte heeft van ongeveer 10 vierkante meter.
De verbeterde aantrekkingskracht op basis van natuurlijke honing blijkt onweerstaanbaar te zijn voor de kleine jongens. In de aasbak zit een gel die zelfs na langdurige plaatsing niet uitdroogt.
Om te starten is een lichte draaiing van het blikje tegen de klok in voldoende, totdat een lichte klik hoorbaar is. Daarna kan hij direct op de looplijn worden geplaatst.
Binnen ongeveer drie weken zou het hele mierennest moeten zijn uitgestorven.
In het kader van „Dein Produktvergleich.de“ werd de Compo Ameisenkoeder bij de topbestsellers in de test als derde gerangschikt.

De mierenpopulatie is net zo divers als die van de mens. Er kan dus geen universele aantrekkingskracht zijn die geen verder onderzoek vereist.
Nieuwe combinaties van attractanten worden voortdurend onderzocht en getest om een nog betere effectiviteit te bereiken.
De fabrikant Compo is er nu in geslaagd om een dergelijke attractie te ontwikkelen.
De natuurlijke werkzame stof spinosaat in combinatie met een aas op basis van honing heeft een bevredigend resultaat opgeleverd.
Daarnaast is de Everteco Ultrasonic Antkiller een van de nieuwe producten voor 2017. Alleen al het aansluiten op een stopcontact is voldoende om een groot aantal kleine onruststokers binnen twee tot drie weken lang weg te houden.
Daarnaast presenteert de fabrikant Nexa Lotte zijn nieuwe product Ultra Vermin Spray voor bijzonder koppige ongenode gasten. De spray werkt als contactgif en bouwt ook een barrière op tegen grote groep ongedierte. De sproeikop maakt een gerichte controle mogelijk, zelfs in smalle nissen.

Het internet heeft als verkoopplatform al lang het dagelijks leven van de consument bereikt.
Dit opent schijnbaar onbegrensde mogelijkheden, wat zeker voordelig is voor het individu. Winkelen kan over het algemeen 24 uur per dag, zeven dagen per week. De vaak ongepaste openingstijden van de gemeentewinkels behoren nu tot het verleden. De bestelling wordt betrouwbaar direct aan de voordeur geleverd, waardoor u niet meer op eigen gelegenheid hoeft te reizen en het risico van transport wordt vermeden.
Bovendien biedt het internet een veel groter assortiment producten dan de lokale dealer zelf. Bovendien zijn er enorme prijsverschillen voor een en hetzelfde product en vergelijkbare producten. Een directe vergelijking via internet is comfortabel in een paar minuten.

Evaluaties van eerdere kopers geven informatie over de kwaliteit en conditie van een product. Deze persoonlijke getuigenissen op ooghoogte zijn vaak waardevoller dan bekende testzegels.
Een blik op de huidige bestsellerlijst kan helpen om het brede scala aan producten te beperken.
Discussies in forums kunnen ook leerzaam zijn.
Daarnaast zijn aanbevelingen en ervaringen uit vrienden- en familiekringen een goede indicatie om de juiste aankoopbeslissing te nemen.
Zelfs als de aankoopbeslissing al is genomen, moet de prijs nog grondig worden gecontroleerd voordat de aankoop wordt gedaan. Omdat zelfs dezelfde producten prijsverschillen hebben.

In de regel wordt de mierenaasdoos gebruiksklaar geleverd. In de meeste gevallen zitten er meerdere exemplaren in de verpakking, wat betekent dat kan daarom worden beschouwd als een accessoire.
Er zijn ook modellen die kunnen worden bijgevuld nadat de lokstof is opgebruikt. Voor dergelijke producten zijn navulverpakkingen beschikbaar.