penisschede

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk penisschede

De beste penisschede 2022 in vergelijking

De comfortabele penishoes

De penisschede in hoge kwaliteit voor de beste stimulatie:

Wat is een penisschede?

Een penisschede is een penis of een andere vorm van siliconen, stof of ander rekbaar materiaal dat over de penis wordt getrokken om de vaginale G-spot nog intensiever te stimuleren. Het wordt ook gebruikt als een penisverlenging.

Hoe werkt zo’n dekmantel?

De penismantel wordt over de stijve penis geduwd en past zich optimaal aan de lichaamsvorm aan. Als de man nu de penis in de vagina van de vrouw steekt, voelt ze een nog sterkere stimulatie, niet alleen bij de G-spot. De man controleert de bewegingen van zijn ledemaat met de schede en/of sommige modellen zijn extra uitgerust met een trilling.

Toepassingsgebieden van een schede voor de penis

Dit wordt door de man gedragen tijdens vaginale geslachtsgemeenschap. Het deksel kan op elk moment en op elke plaats worden geplaatst.

Wie heeft er een penisschede nodig?

Koppels die een nog intensievere stimulatie en dus het ultieme orgasme tijdens het vrijen willen bereiken, gebruiken het graag en intensief. De penisschede wordt ook gebruikt om een nieuwe kick te geven aan het vrijen.

Koop onze Top 10 – penisbedekking

Wat voor soort penismantels zijn er?

Dit kan een hoes in de vorm van een penis zijn, die over de eigen penis wordt geduwd, bijvoorbeeld om een verlenging te bereiken. Er zijn ook omhulsels met puistjes, om een nog grotere opwinding te voelen bij het binnendringen van de vrouw. Andere modellen werken met trillingen, waarvan de intensiteit is kan worden ingesteld. Zo zijn er ook penisvormige omhulsels met testikelaanhechting of penisomhulsels in verschillende vormen en kleuren te kopen. Maar ook kleinere omhulsels, die alleen uit een soort schacht bestaan, vullen de eigen penis aan. In dit geval is er meestal een uitstulping aan de zijkant, die de G-spot extra stimuleert. In de stof verwerkt, voelt de man de mouw permanent aan als hij hem draagt.

Toepassingsgebied van de penismantels

Deze kunnen worden gebruikt waar het paar de liefdesdaad wil verrichten. Meestal worden ze thuis in de slaapkamer of de badkamer gebruikt.

Vereisten voor een goede dekking

De pasvorm moet goed zijn, wat betekent dat de man de hoes er gemakkelijk overheen kan schuiven en niet uitrekken. Bovendien is een perfecte stimulatie een vereiste voor dit product. De penisschede test geeft informatie over andere belangrijke eisen.

Voor- en nadelen

– Voordelen:
Het liefdesspel wordt nog erotischer en intenser met zo’n cover. Mannen met een kleinere penis kunnen dit perfect compenseren.

– Nadelen:
De bedekking van de penis is meestal zo verwerkt dat de man tijdens het geslachtsverkeer niet zo’n intensief gevoel heeft bij zijn eigen penis.

Waarop moet ik letten bij de aankoop?

Het materiaal moet goed en gemakkelijk te reinigen zijn (latex/siliconen) en moet soepel in de vorm van het lichaam passen. Koppels die de voorkeur geven aan de harde manier, kiezen echter graag voor stevige en inflexibele modellen. In ieder geval zijn de vergelijking van verschillende leveranciers en modellen, evenals de PenishUelle Test belangrijke gidsen voor de aankoop. De vergelijking toont ook de beste prijs.

Vernieuwingen op het gebied van de penis penismantel

Naast vibratie, noppen in verschillende maten, is er de penishoes om op te blazen, om aan te trekken als een condoom en altijd nieuwe en stimulerende kleuren.

Welke fabrikanten zijn er?

Bekende leveranciers, zoals Fondlove, Lumunu, Dorcel of zelfs Love to Love zijn bekend in de erotische industrie.

Korte informatie over toonaangevende fabrikanten van penisbedekkingen

Fondlove en Love to Love verdelen hun goederen voornamelijk via bekende online winkels, zoals Amorelie, Orion en anderen.
Lumunu is een bekende erotische winkel in Duitsland. De winkel is gecertificeerd en presteert altijd goed in tests.
Dorcel is niet alleen bekend in de erotische industrie. De Franse fabrikant maakt ook al decennia lang pornofilms van de extra klasse.

Internet vs. gespecialiseerde handel

Online: Hier kan het koppel in alle rust verschillende modellen met elkaar vergelijken. Elk model kan in detail worden bekeken met een muisklik. Prijzen en leveranciers kunnen worden vergeleken. De verzending is zeer discreet.

Gespecialiseerde dealers: De dealers bieden meestal slechts enkele modellen aan vanwege ruimtegebrek. Deze zitten in de verpakking en zijn vaak niet voldoende gedeclareerd. De prijs is vaak hoger dan in de online shop.

Wetenswaardigheden & gids voor de penisbedekking

Het verhaal:
Volgens de traditie droegen beelden van goden, maar ook mensen, penis omhulsels om hun genitaliën te beschermen. Geleidelijk aan werden door de eeuwen heen de huidige omhulsels gecreëerd om het plezierspel uit te breiden.
In het begin werden dierenblazen gebruikt als dekmantel.

Feiten, cijfers en gegevens:
In 1912 ontstonden de eerste latex covers. Vandaag de dag worden er wereldwijd duizenden penisscheden van verschillende leveranciers verkocht. De markt onderwerpt deze omhulsels aan steeds nieuwe en strengere kwaliteitscontroles.

Prijzen
Comfortabele mouwen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 12 euro. Hoe geavanceerder en kwalitatief beter het model, hoe hoger de prijs. De prijsklasse gaat tot ongeveer 70 Euro.

Nuttige accessoires

Smeercrème of -gel en desinfectiemiddel dienen aanwezig te zijn. Een opbergdoos of -zak beschermt de penisschede ook.

Alternatieven

Een penisring kan hier gebruikt worden. Dit geeft echter niet de penisverlenging en de absolute kick zoals de penisschede.