Plafondmonitor

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Plafondmonitor

De plafondmonitor

Op een lange reis met het vliegtuig genieten veel mensen van het Inseat-entertainment. Het is nu een gewoonte geworden om het kleine scherm in de rugleuning te activeren en naar wens films te kijken of naar muziek te luisteren. Dit maakt een lange reis veel gevarieerder.

Een dergelijke plafondmonitor in de auto dient een soortgelijk doel. Op lange reizen is het meestal bedoeld om de kinderen gelukkig te houden. Iedereen die zo’n monitor in zijn auto wil installeren, moet zich echter aan de wettelijke voorschriften houden.

Een daarvan is §1 van het Wegenverkeersreglement: Voortdurende voorzichtigheid is geboden bij deelname aan het wegverkeer. De bestuurder is er ook verantwoordelijk voor dat het zicht en het gehoor niet worden belemmerd. Daarom mag een plafondmonitor onder geen beding aan de voorzijde worden geïnstalleerd. De voorste passagiers kunnen echter op een ontspannen manier van de bioscoop genieten, misschien zelfs via een koptelefoon. Er zijn echter nog enkele andere belangrijke punten die in acht moeten worden genomen.

De plafondmonitor moet zo worden gemonteerd dat plotseling remmen de achterpassagier niet in gevaar kan brengen. Als er tijdens het remmen iets loskomt en naar voren vliegt, kan dit een enorm risico op letsel betekenen. Het zicht in de achteruitkijkspiegel mag ook niet worden belemmerd. En het zou ook goed zijn om de monitor een beetje te draaien zodat de zon de bestuurder niet verblindt.

Onze Top 10 – Plafondmonitoren

1. Vraag jezelf af: hoeveel mensen hebben deze monitor gekocht en gebruiken hem? Om een goed overzicht, kijk eens naar de frequentie van de beoordelingen. Dit laat zien hoe bekend het apparaat is. U kunt de negatieve schommelingen van de consument gemakkelijk herkennen. Omgekeerd, laat je niet intimideren door een paar reviews, het apparaat is misschien niet lang genoeg te koop. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor de geringe hoeveelheid meningen van consumenten.

2. de prijzen vergelijken: Iedereen wil koopjes vinden, dus het vergelijken van de prijzen is weer een kleine hulp. Meestal gaan goedkope producten niet lang mee, dus uiteindelijk zou je alleen maar meer kosten maken omdat er snel een nieuw apparaat moet worden aangeschaft.

3. het type beoordeling: we hebben veel gelezen over onjuiste beoordelingen. Als je twijfelt, begin dan gewoon met de negatieven. Als je veel ontevreden klanten tegenkomt, is dit een duidelijk „nee“ voor het apparaat. Soms zijn de klanten ook boos op de zending. Dit is echter geen negatieve beoordeling voor het technische apparaat. Besteed bijzondere aandacht aan de meningen van geverifieerde aankopen, dit zal de nodige ernst brengen. Lees de voor- en nadelen van andere kopers. Als ze tevreden zijn, kan dit een duidelijke aanbeveling zijn om te kopen.

4. wat zeggen bekende testfaciliteiten over de betreffende monitor? Deze testresultaten geven goede informatie, ze moesten het apparaat in handen houden om een oordeel te kunnen vellen. Het product wordt op zijn beloop gelaten. Ze testen de prijs, de duurzaamheid, de werking, inclusief de handleiding en de bediening.

5. Aan het einde van een productpresentatie komen vaak vragen en antwoorden naar voren die worden gesteld. De antwoorden kunnen u waardevolle informatie opleveren. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De leverancier is verplicht de open vragen te beantwoorden. Dit is een duidelijk voordeel met Internet aankoop.

6. verzendkosten en verzendmethode, geef informatie. Als u de plafondmonitor online koopt, wilt u gegarandeerd een snelle levering. Door op deze gegevens te letten voordat je een artikel bestelt, bespaar je ook nog eens moeite.

7. het is ook zeer waardevol om te weten hoe de verbinding met de film die u wilt bekijken werkt. Wat voor soort stopcontacten heeft het apparaat? USB- of SD-kaart, u bepaalt wat voor u belangrijk is.

Omdat er een breed scala aan monitoren beschikbaar is, willen we graag een paar bedrijven noemen die u misschien tegenkomt.

  • Ampère Full HD-monitor
  • Pyle PLRD 143IF
  • Axion
  • EinCar Nieuw
  • Zenec
  • DDAuto

De verschillende bedrijven bieden displays van verschillende grootte en het aantal pixels (resolutie) is een andere factor. Heeft de monitor een afstandsbediening? Sommige bedrijven bieden een infrarood afstandsbediening of een draadloze afstandsbediening aan. Dit maakt een eenvoudige aanpassing mogelijk.

Natuurlijk laat je je auto een tijdje onbeheerd achter. Een technisch apparaat in uw auto trekt inbrekers aan. Sommige zijn zo ontworpen dat de apparaten niet direct opvallen. Andere verdwijnen snel in het handschoenenkastje als dat nodig is. Er is geen echte juiste beslissing. Voorkeuren en snelle afhandeling spelen weer een rol in het besluitvormingsproces. Wat u echter moet weten is dat alle zaken die niet permanent in de auto zijn geïntegreerd, niet door de verzekeringsmaatschappij worden vervangen als het gaat om diefstal. Hiervoor bestaan speciale verzekeringen, bijvoorbeeld de zogenaamde „bagageverzekering“.

De markt wordt fel bejegend, daarom komen er steeds weer nieuwe producten op de markt. Het bereik is groot. Er worden dvd-spelers, voor de auto, aangeboden. Aangezien een botsing bij een ongeval zeer hoog kan zijn en Bevestiging is een echte krachttoer, veel autofabrikanten bieden al een hoofdsteun aan met een monitor of hele afspeelapparatuur. De prijs is natuurlijk veel hoger en varieert van fabrikant tot fabrikant. De hoofdsteun kan dan eenvoudig worden vervangen, dit kan ook later, maar hoeft niet direct bij de bestelling van een nieuwe auto te worden gedaan. De bekabeling is dan slechts een kleine uitgave. Maar alles is mogelijk. Deze oplossing wordt plug-and-play genoemd. In het geval van een VW Touareg kost deze variant echter een flinke 2320 euro. Het is dus aanzienlijk duur. Dit moet goed doordacht zijn en u moet ook weten hoe vaak het apparaat wordt gebruikt. Gaat u vaak met de auto op vakantie of maakt u lange reizen waarbij uw kinderen zich vervelen? Dan zou deze oplossing wel eens een goede kunnen blijken te zijn.

Blader gewoon door alle aanbieders. Dan krijgt u een compleet beeld, krijgt u alle meningen en vindt u de beste optie voor u. Een online aankoop is een groot voordeel. Als je naar de winkel van een bepaalde fabrikant gaat, is zijn mening natuurlijk nep. Niet op het internet, waar alle leveranciers onderhandelen over uw koopkracht.