Router

Modem Router 3G 4G LTE Wireless per Scheda Dati Sim WiFi 300N TP-LINK TL-MR6400Huawei R218H Modem portatile 4G LTE Wi-Fi Hotspot Router Tim WindTre VodafoneZTE mc801A 5G / LTE Router-MC801A 5G bis 3,43 Gbit/s or LTE 2 Gbit/s cat22Soyealink B535-333 4G Router 3 Pro LTE CAT7 300 Mbps Router VPN RJ11Router Access Point Portatile WiFi 300Mbps Adattatore Smart TV TP-LINK TL-WR802N
LinkModem Router 3G 4G LTE Wireless per Scheda Dati Sim WiFi 300N TP-LINK TL-MR6400*Huawei R218H Modem portatile 4G LTE Wi-Fi Hotspot Router Tim WindTre Vodafone*ZTE mc801A 5G / LTE Router-MC801A 5G bis 3,43 Gbit/s or LTE 2 Gbit/s cat22*Soyealink B535-333 4G Router 3 Pro LTE CAT7 300 Mbps Router VPN RJ11*Router Access Point Portatile WiFi 300Mbps Adattatore Smart TV TP-LINK TL-WR802N*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 69,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 29,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 220,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 77,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 23,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Modem Router 3G 4G LTE Wireless per Scheda Dati Sim WiFi 300N TP-LINK TL-MR6400
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 69,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Huawei R218H Modem portatile 4G LTE Wi-Fi Hotspot Router Tim WindTre Vodafone
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 29,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
ZTE mc801A 5G / LTE Router-MC801A 5G bis 3,43 Gbit/s or LTE 2 Gbit/s cat22
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 220,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Soyealink B535-333 4G Router 3 Pro LTE CAT7 300 Mbps Router VPN RJ11
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 77,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Router

De Routertest toont aan wat een router is en hoe een router werkt?

Zoals elk onderwerp heeft ook de computertechnologie zijn eigen „technisch jargon“, een computertaal. Nadat deze technologie nieuwe, voorheen onbekende apparaten had voortgebracht, moesten er namen en termen aan worden toegekend. De namen zijn bijna uitsluitend ontleend aan het Engels. De term router is nauw verwant aan de internettechnologie, waar deze voornamelijk wordt gebruikt.

De Routertest illustreert hoe een router werkt?

Een router stuurt de ontvangen gegevens door of distribueert ze naar andere apparaten. Meestal is het een DSL-router of WLAN-router, maar er zijn verschillende soorten en ontwerpen van routers.
In de particuliere sector is de router een vrij onopvallende en zeer kleine hardware. Als u een internetverbinding krijgt, stelt uw internetprovider meestal de „provider“ de router ter beschikking.
Het is de router die u toegang geeft tot het internet. De router die met de DSL-verbinding is verbonden, stelt u in staat om uw internettoegang te activeren met het toegewezen wachtwoord van uw provider. Vervolgens kan de router het internetsignaal via een LAN-kabel of WIFI naar de computer sturen.
Het signaal kan ook via WLAN worden aangesloten op andere apparaten of op een smartphone.
U kunt de router ook gebruiken om een lokaal netwerk aan te leggen. Zo kunt u voorkomen dat bestanden tussen twee of meer computers of andere met het internet verbonden apparaten elkaar storen. Als u een „VPN-verbinding“ kunt opzetten, dan is uw lokale netwerk overal ter wereld zonder beperkingen beschikbaar en kunt u er altijd bij.

class=“western“TheRouter Test documenteert dat de routerrestrictie al is verwijderd!

Er is geen router dwang meer! Nu is het ideale moment voor uw eigen onafhankelijke „WLAN-router“. De huidige apparaten maken het gemakkelijker om de juiste router voor uw thuisnetwerk te kiezen.
Sinds augustus mogen internetproviders geen router meer voorschrijven aan klanten. De providers moeten ook alle inbelgegevens voor internet en telefoon aan de klanten overhandigen. U kunt dus het vaste tarief gebruiken met elk model router.

De Router Test vraagt welke router te kopen?

Bij de aankoop van een router moet je basisbeslissingen nemen. Moet het een allround apparaat met WLAN en een DSL-verbinding of kabelmodem zijn? Of heeft u liever een WLAN-router waarop u ook een modem aansluit. In beide categorieën zijn er producten in vele prijscategorieën en uitrustingsniveaus. Het verschil zit hem vooral in de WLAN-snelheid en het aantal LAN-aansluitingen en USB-poorten.

De routertest bewijst dat de router de snelheid niet haalt?

Wanneer u het internet doorzoekt, stuurt de router alle verzoeken over het netwerk. De router stuurt het antwoord naar de verzenderscomputer. Afhankelijk van de snelheid van het internet duurt dit proces meestal minder dan een seconde, en u merkt dit proces meestal niet eens op. De router regelt het internetverkeer volledig. Een computer is niet echt zichtbaar op het internet.
Op deze manier blijft de computer bijna volledig beschermd. Naar analogie van een firewall kan de router al enkele gevaren voorkomen. Een router vertraagt de internetverbinding niet. Het knelpunt is de DSL-snelheid. Met een contractwijziging kunt u een snellere, goedkope verbinding vinden, zoals de routervergelijking bewijst.

Onze top 10 – WLAN-routers

De Routertest vraagt, maakt de huidige routertechnologie de WLAN sneller?

Nieuwe routers met meerdere WLAN-antennes sturen veel datastromen parallel door de ruimte. In totaal zijn er maximaal vier datastromen mogelijk. De nieuwe routers „radio om de hoek“ met „MIMO-technologie“. Obstakels vertragen niet alleen een radiosignaal, maar kunnen ook een signaal weerkaatsen.

De WLAN-routertest toont aan dat de markering „beamforming“ is.

De routervergelijking toont aan dat routers die twee of meer signalen uitzenden een hogere snelheid bereiken dan mogelijk is met een rechte radioverbinding in dezelfde ruimte. De routers kunnen de transmissie zodanig optimaliseren dat dit WLAN-signaal gericht is op de locatie van de ontvanger.

De routertest vraagt, wat zijn de basisfuncties van de WLAN-router?

Met de WLAN-router heeft u draadloos toegang tot het internet. Noodzakelijk en een voorwaarde is echter een internettoegang via DSL of een kabel-tv-aansluiting. Met de router kunt u ook meerdere computers of de spelcomputer op een netwerk aansluiten. Alle aangesloten apparaten zijn dus tegelijkertijd op het netwerk aangesloten, zoals de vergelijking met de router laat zien.
Je krijgt de basisbeveiliging via een firewall in de router. Voordat u verdere aanvallen vanuit het netwerk uitvoert, moet u ook een software-firewall installeren voor meer veiligheid op de PC. Telefoneren via het internet maakt deel uit van veel DSL-compleetpakketten. U sluit uw gewone telefoon aan op de telefoonaansluiting van de WLAN-router.

De WLAN-routertest vraagt „WLAN-n“ of „-ac“?

De router test vraagt, hoe vind je de juiste standaard? Veel gebruikers zijn tevreden met de n-standaard die veel gebruikt wordt en voor de meeste taken voldoende is. De topmodellen reiken tot 450 Mbps, waarvan blijft er gemiddeld 23,5 megabyte per seconde over.
Als echter alle aangesloten apparaten tegelijkertijd via WLAN surfen, verzwakt de n standaard en bereikt hij zijn grenzen. De AC-standaard lost dit probleem op als u er compatibele apparaten voor hebt.
De geschikte routers bereiken meer dan 700 megabit per seconde. Met 4K streaming, de technologie van de toekomst, is een WLAN AC router zeker de betere keuze voor frequente surfers. Deze WLAN-AC router is ook niet meer duurder.

De WLAN-routertest vraagt, is WLAN-straling schadelijk?

Er is geen bewijs dat WLAN-straling schadelijk is voor de gezondheid. Het maximale transmissievermogen is in Duitsland beperkt tot slechts 100 milliwatt in het 2,4-Gigahertz-net en tot 250 milliwatt in het 5-Gigahertz-gebied. Of WLAN-routers aan deze richtlijnen voldoen, wordt in elke serieuze routervergelijkingstest gecontroleerd. Maar een WLAN-router straalt nog steeds ongeveer twee keer zoveel uit op een afstand van drie meter als de basis van een draadloze telefoon.
Er zijn zeer eenvoudige manieren om de straling en het stroomverbruik te verminderen. Schakel de WLAN-functie ’s nachts uit met een timer. Veel routers hebben ook een schakelaar of knop om de WLAN-functie uit te schakelen.

De Routertest illustreert hoe u radio-interferentie kunt voorkomen.

U kunt de WLAN-instellingen eenvoudig handmatig wijzigen. Stel de router in op een vrij radiokanaal. Het is goed als het radiosignaal vijf kanalen verwijderd is van het dichtstbijzijnde draadloze signaal. Sommige routers selecteren automatisch een gratis draadloos kanaal. Echter, alleen als het stoorsignaal al merkbaar is bij het inschakelen van de router. Als het storende WLAN pas later wordt ingeschakeld, heeft het automatische systeem geen zin.
Met het programma „Ekahau HeatMapper“ vindt u een kaart van de draadloze netwerken in uw omgeving. Kook de beste locatie voor de WLAN-router.
Je hebt bijna geen storing op 5 gigahertz? Met een 5 gigahertz WLAN-router is nauwelijks storing te verwachten. Dit komt omdat WLAN-apparaten in het 5 gigahertz-gebied in Duitsland nog steeds zeldzaam zijn en bovendien kunnen tot 23 WLAN-radionetwerken in het 5 gigahertz-gebied zonder interferentie naast elkaar functioneren. Zeer praktisch zijn de WLAN-routers, die in beide frequentiebereiken tegelijk kunnen zenden.

De WLAN-routertest maakt duidelijk hoe het WLAN-netwerk kan worden verbeterd.

De gegevens druppelen gewoon weg? Als er meer dan twee muren zijn tussen de router en de ontvanger, gaan de gegevens slechts met een slakkengang of helemaal niet vooruit. De vergelijking met de router toont aan dat alleen de „repeaters“, ook wel „range extenders“ genoemd, die het WLAN-radionetwerk versterken, kunnen helpen.

De router test vraagt, wat zijn de voordelen van powerline adapters?

U kunt de WLAN-functie ook verbeteren met powerline adapters en deze gebruiken als WLAN-versterkers. De Powerline-adapters maken gebruik van het bestaande stroomnet voor datatransmissie. Dit betekent dat u gemakkelijk muren en plafonds kunt overwinnen en ook afgelegen gebouwen binnen het gebied van de elektriciteitsmeter kunt bereiken. De routervergelijking laat zien dat je niets verliest aan de snelheid van het internet.

De WLAN-routertest vraagt, is de WLAN-tapdicht?

De radiosignalen van de WLAN-router dringen door de muren van de appartementen en overwinnen de grenzen van het huis. Dit betekent dat de signalen ook buiten de muren van het huis kunnen worden ontvangen. Uw internetverbinding kan dus worden bespioneerd zonder encryptie of hackers gebruiken uw netwerk voor illegale activiteiten.
Om dit te voorkomen, moet u zowel uw router als de gegevens versleutelen. Je hebt twee systemen om uit te kiezen voor encryptie. De oudere „WEP“ maar gemakkelijk te kraken is, of de veilige WPA2. De huidige apparaten hebben meestal WPA2 voorgeïnstalleerd en al in de fabriek geactiveerd.

De WLAN-routertest illustreert, zijn alle routers van de netwerkexploitanten kreupel?

De meeste aanbieders laten de vrije keuze van de router al aan hun klanten over. Bijna iedereen kan een apparaat naar keuze gebruiken. De „FritzBox 6490 Cable“ is ook verkrijgbaar bij alle grote kabelaanbieders, maar is niet te koop. Net als bij leasing kan deze worden gekocht tegen een eenmalige betaling of een maandelijkse vergoeding. Alleen de door de kabelmaatschappij geleverde router is geactiveerd.
Instructies van de kabelaanbieders helpen bij het installeren van de eigen hardware. De aangekochte router moet voorbereid zijn op een kabelaansluiting. De transmissiestandaard Euro DOCSIS 3.0 moet worden ondersteund, anders wordt de dienst geblokkeerd. De meegeleverde provider routers bieden nauwelijks comfortfuncties en weinig flexibiliteit.

Conclusie.

Als u een zeer hoge WLAN-snelheid nodig heeft, koop dan een snelle WLAN-router. Deze moet worden aangesloten op een extra DSL- of kabelmodem via de WAN-poort van de router. In het menu van de router moet u de toegangsgegevens voor de internetverbinding invoeren. Anders zal de router niet in staat zijn om alle thuisnetwerkapparaten online aan te sluiten op het internet. In de „enige“ WLAN-routers worden door de fabrikant snelle nieuwe chipsets gebruikt.
De fabrikanten proberen zich te richten op snelheidsoptimalisatie in het ontwerp van de behuizing en de softwareontwikkeling. De nieuwste technologieën zoals „MU-Mimo“ en „Tri-Band“ zijn al beschikbaar in de nieuwe apparaten.
Bij de aanschaf van een nieuw apparaat is het essentieel om een WLAN-router met de 11ac-standaard te gebruiken. Als u geen 11ac-apparaat in uw thuisnetwerk hebt geïntegreerd, moet u deze standaard nog steeds gebruiken. De nieuwe smartphones, notebooks en WLAN-adapters zijn al voorzien van deze nieuwe standaard. Dus je bent al aan de veilige kant met de 11ac router.

We willen u graag helpen bij het kiezen van de juiste router. Daarom hebben we de Router Test 2018 voor u gepubliceerd. Met onze hulp zult u geen problemen meer hebben met de aankoopbeslissing. We hebben de huidige routers voor u getest en de resultaten voor u samengesteld. Of u nu op zoek bent naar een router met geïntegreerde modem of een router voor onderweg, hier vindt u de perfecte oplossing voor uw behoeften. Hieronder kunt u lezen welke criteria wij hebben getest en welke bijdragen aan de aankoopbeslissing.

Gids voor bovenfrees, repeater en powerline test

Een freestestest is een uitstekende basis voor een freesvergelijking als meerdere routers volgens dezelfde eisen worden getest. We maken onze eigen gekwalificeerde Router Test. We vergelijken de routertests van andere erkende organisaties en leveranciers om u het best mogelijke overzicht te geven voor een routervergelijking. Voor grotere WLAN kunt u WLAN Router Test en WLAN Repeater Test op onze website vinden. Voor grotere WLAN-repeaterreeksen bieden wij een WLAN-repeatertest aan. Soms is WLAN niet voldoende in het hele huis. Powerline-test helpen u bij het plannen en aanschaffen van gekwalificeerd personeel.

De uitrusting van WLAN-routers omvat DSL-modems, Gigabit-netwerkaansluitingen en andere aansluitingen, zoals USB voor het aansluiten van externe opslagmedia. Dual-band ondersteuning en functies die de normale routeringsfuncties uitbreiden of aanvullen, zoals vaste en internettelefonie (VoIP), geïntegreerde printservices en mediaservers, contentfilters of blockers of URL-blokkers of webadresfilters, zijn belangrijk.

Om de prestaties te beoordelen, meten we de gegevensdoorvoer via WLAN in verschillende omgevingen met verschillende externe stations. We houden rekening met de bitrates, de de router zendt via ethernet-interfaces.

Moderne WLAN-routers moeten worden aangesloten en ingesteld, dan maken ze de dagelijkse taken autonoom. Daarom moet het proces naar een volledig geconfigureerde router ergonomisch zijn. De kwaliteit van de gebruikersbegeleiding en de intuïtieve installatie, de geboden hulp, de gekwalificeerde assistenten en de beveiligingsfuncties die al tijdens de installatie zijn geactiveerd, en nog veel meer hebben een belangrijke evaluatiefunctie in onze routertests. We beoordelen de kwaliteit van de behuizingen en hun afwerking, de aan/uit-schakelaar van het WLAN, de reset-knop, de tools voor beheerders, de logbestanden, de monitoring en het beschikbare VPN.

De energie-efficiëntietest evalueert het stroomverbruik onder belasting, d.w.z. tijdens de gegevensoverdracht, en zonder belasting. We raden vooral testrouters aan die al een ingebouwd modem hebben en daardoor een extra apparaat overbodig maken.

WLAN-repeaters en WLAN-versterkers vergroten het bereik, het aantal WLAN-terminals dat tegelijkertijd in het WLAN kan worden geregistreerd en beheerd en de dekking van een lokaal WLAN in kantoren of thuis. Het enige wat u hoeft te doen om het bereik uit te breiden is ze aan te sluiten op de voeding en ze te registreren in het bestaande WLAN. Deze registratie moet efficiënt mogelijk zijn. Logbestanden moeten rapporteren over de beschikbaarheids- en uitvalredenen van verbindingen. Hiervoor moet het ad hoc WLAN van deze apparaten gemakkelijk toegankelijk en te configureren zijn. Hiervoor wordt de WiFi Protected Setup, WPS, geëvalueerd. Hier wordt, zodra een wachtwoord is ingevoerd, de verbinding met de WLAN-router geautomatiseerd.

De WLAN-repeater en WLAN-versterker moeten ten minste dezelfde standaard van WLAN-formaten ondersteunen als de router. Er zijn momenteel drie klassen van repeater en versterker. De eenvoudigste klasse biedt alleen ondersteuning voor WLAN volgens 802.11 b/g/n in de 2.4 GHz-band. Op Extreme WLAN-netwerken op de 2,4 GHz-band in een klein gebied kunnen elkaar dan storen op hetzelfde radiokanaal. De bandbreedte van 300 MBit/s of 450 MBit/s kan dus aanzienlijk lager zijn.

De middenklasse van WLAN-repeaters en WLAN-versterkers vermijdt dit probleem omdat ze de 5 GHz-band als uitbreiding gebruiken. Het apparaat kan de minder gebruikte band gebruiken en meer gegevens veilig en betrouwbaar overbrengen. De beste klasse ondersteunt de nieuwste en krachtigste WLAN-standaard 802.11ac en bereikt daarmee de meest solide dataoverdrachtssnelheden tot 1.300 MBit/s, die met Ethernet het meest concurrerend zijn. Deze apparaten werken met beide frequentiebanden en schakelen niet alleen tussen beide, maar combineren de gegevensoverdracht met behulp van beide om de hoge doorvoercapaciteit te leveren.

De tests voor WLAN-repeaters en WLAN-versterkers verschillen niet van de WLAN-routertest wat betreft de criteria energie-efficiëntie, ergonomie, efficiëntie tijdens de installatie en continue werking en administratie en apparaatkwaliteit.

Netwerken via Powerline zijn geschikt in 2 situaties. De basis is altijd een modern uitgerust elektriciteitsnetwerk om competitief hoge datatransfersnelheden te bereiken. U wilt een netwerk exploiteren in een gebouw met massieve wanden van gewapend beton of over langere afstanden dan met WLAN’s bereikbaar zijn.

Powerline-adapters van de HomePlug AV-standaard laten theoretisch datasnelheden tot 200 MBit/s toe, terwijl de werkelijke prestaties tussen 70 en 100 MBit/s kunnen worden gemeten.

Er is „internet over elektriciteit“ en „netwerk over elektriciteit“ of een combinatie van beide. De andere criteria zijn dezelfde als voor WLAN-apparaten. Het voordeel komt voort uit de bespaarde apparaten, de bekabeling en het nieuwe hoogwaardige voedingsnetwerk.

In de criteria energie-efficiëntie, ergonomie, efficiëntie tijdens de installatie en continue werking en Administratie en kwaliteit van het apparaat de powerline tests verschillen niet van de WLAN-router tests.

Als het wordt aangeboden door de fabrikanten, vergelijken we de service, de garantie en de prestaties in geval van garantie voor hen. Voor systemen met installatie voorzien wij u van vergelijkingen van de leveranciers voor uw locatie. Maar vaak is het voldoende als u onze winkel gebruikt om aantrekkelijke apparaten en systemen aan te schaffen.

Wij beschrijven u de testrouters die ons ter beschikking staan volgens de meest objectieve en gekwalificeerde industrie- en persnormen. De routervergelijking wordt zo comfortabel vergemakkelijkt en vaak alleen mogelijk gemaakt voor uw eigen planning en beslissingen. Onze competentie in het testen van frezen staat hoog aangeschreven, is populair en wordt gewaardeerd door fabrikanten, distributeurs, installateurs en de pers.

We bestrijken de meest relevante, interessante en moderne markt met de gepresenteerde modellen Test Router. Onze WLAN-routertest, WLAN-repeatertest, WLAN-versterkertest en Powerline-test zijn beschikbaar voor zowel actuele als historisch beschikbare en niet meer beschikbare modellen en hun varianten en zijn van ultieme waarde. Wij kunnen u vertellen voor welke apparaten en systemen u nog garanties of garanties heeft en waar u na afloop daarvan hulp en diensten kunt krijgen.

Natuurlijk vergelijken we ook de prijzen van de testrouters voor u, zodat u via onze winkel de meest aantrekkelijke voorwaarden en de beste service kunt kiezen. U kunt onze routertest ook downloaden of uitprinten in onze shop of een geprinte routertest krijgen. U kunt een van onze routervergelijkingsproblemen onder dezelfde voorwaarden bestellen en gebruiken. Maak gebruik van ons fabrikanten-, verkoop- en serviceregister voor uw voordelen.

Hoe worden de WLAN-routertest, de WLAN-repeatertest, de WLAN-versterkertest en de powerline-test door experts uitgevoerd? Stel uw vragen in de chat of via andere contacten. We zullen ze graag antwoorden. U bent ook van harte welkom om ons uw problemen, ervaringen of wensen door te sturen.

Martin Router King – Ik heb een stroom!

Om de paar jaar komt het punt waarop een gebruiker een beslissing moet nemen. Nieuwe ISP, of vervang de oude router.

In het geval van de nieuwe internetprovider is de vraag welke router te kiezen meestal niet nodig, omdat deze vaak al in het aanbod zijn opgenomen.
Maar er is nog steeds de uitwisseling van de oude router, omdat het al genoeg jaren op de bult, of heel banaal, de gebruiker de eisen van de router zijn veranderd. Of dit nu door nu nodig is W-LAN of meer aansluitingen die nodig zijn.

Juist op dit punt rijzen er nu vragen. Er zijn duizenden verschillende apparaten op de markt, maar welke is voor mij het meest geschikt? Deze vraag kan niet door de leek zelf worden beantwoord. U gaat dus naar vrienden of kennissen die u min of meer gekwalificeerde antwoorden en adviezen geven.

Maar er is een geschikt alternatief. De Router Test! Ja, er zijn professionals die zich bezighouden met niets anders dan een routinetest. Je moet het deze router testprofessionals vragen. Helaas kent bijna niemand een professional direct. Daarom is er nu hier de kant die er precies mee te maken heeft.

De betrouwbare routinetest op het internet. Geschat en gesorteerd door professionals op basis van verschillende criteria. Dit maakt het gemakkelijker om het juiste apparaat te vinden. Het maakt niet uit waar u zich op richt, wat het apparaat moet kunnen doen. Het Router Test Team heeft het al voor u getest. U hoeft alleen maar te zoeken naar uw criteria en het juiste apparaat te vinden.

We beperken ons niet tot één merk, maar bieden een breed scala aan testresultaten, zodat de vergelijking echt optimaal is.

Wij zijn blij dat u hiervoor onze service kiest en Dank u voor uw vertrouwen.