Rustige compressor

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Rustige compressor

Bij het zoeken naar een geschikte compressor moet u ook rekening houden met het volume, want anders is een compressor vrij luid en kan dit geluid snel op uw zenuwen werken. De fabrikanten wijzen op alle voordelen van de compressor en de technologie wordt ook in detail beschreven. Helaas zeggen ze niets over het volume. U moet een stille compressor kopen en om het juiste model te kunnen kiezen, is er een stille test van de compressor uitgevoerd. Bij de Compressor Quiet Test is gebleken dat deze apparaten iets duurder zijn, maar de aanschaf wordt nog steeds aanbevolen. Sommige units zijn erg luidruchtig, maar je kunt ook een compressor kopen die alleen werkt met een fluistering.
Dus als u van plan bent om een compressor te kopen, moet u zeker de Compressor Rustige Test zorgvuldig lezen. Maak geen gebruik van het vermeende betere aanbod, u moet eerst de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Een compressor hoeft niet per se luid te zijn, er zijn ook fluistercompressoren.

Er is een grote verscheidenheid aan compressoren, maar in de Compressor Quiet Test worden alleen de belangrijkste modellen gepresenteerd. Zeer bekend is de zogenaamde zuigercompressor, dit model werkt volgens het verdringingsprincipe. De 1-cilinder compressor wordt meestal gebruikt in minicompressoren, u kunt hem gebruiken om zwembaden voor de kinderen op te blazen, maar ook om ballen weer van lucht te voorzien of luchtmatrassen van de nodige lucht te voorzien. Deze modellen zijn ideaal voor luchtgereedschap, zelfs schilderwerk wordt een makkie. Bij een 2-cilindercompressor moet het ketelvolume 50 % zijn. Liter, ze worden vaak gebruikt met pneumatisch gereedschap. De schroefcompressor wordt meestal alleen commercieel gebruikt, hij heeft een zeer grote ketel en een zeer krachtige motor. Daarom is het thuis in de industriële sector. Als uw bedrijf elke dag met perslucht werkt, is dit model de juiste keuze. Dit model is nogal verwaarloosd in de compressor-stilte test, het gaat er hier om het juiste apparaat te vinden voor de doe-het-zelver.

Onze Top 10 – Rustige compressor

Het volume
Eerst en vooral moet je natuurlijk op het volume letten, sommige modellen zijn ondraaglijk luidruchtig. U moet dus een model kiezen dat heel rustig werkt. Voor de hobbyklusser is het niet erg voordelig als de compressor duidelijk hoorbaar is. Luidruchtige units zijn veel goedkoper, maar of het echt slim is om deze compressoren te gebruiken is de vraag. Het geluidsniveau van een conventioneel model is zeer hoog, het volume is ongeveer vergelijkbaar met dat van een metro terwijl je op het station staat. Het volume van moderne compressoren ligt tussen 30 en 40 dB, waardoor ze aanzienlijk stiller zijn. Sommige toestellen hebben geen luchttank, ze gebruiken gewoon de lucht in de omgeving. Ze zijn dus ook ideaal voor thuisgebruik. Andere compressoren zijn echter uitgerust met een grote luchttank, ze zijn ook vrij stil en gemaakt voor commercieel gebruik.

Het uitgangsvermogen
Het is erg belangrijk, omdat het beschrijft hoeveel perslucht er daadwerkelijk uit de unit komt. Zo kunt u onderscheiden voor welk gereedschap de compressor eigenlijk geschikt is.

Het ketelvolume
Hoeveel lucht er in de ketel kan worden opgeslagen is ook zeer belangrijk, afhankelijk van grotere ketel, hoe meer lucht hij kan opslaan.

De werkdruk
Hoewel het niet zo belangrijk is, moet er toch rekening mee worden gehouden. Elk gereedschap vereist een andere druk, dus u moet precies weten welk gereedschap kan worden aangesloten en welke niet.

De netaansluiting
De stroomaansluiting moet zorgvuldig worden geobserveerd, sommige modellen werken al met 12 volt, zodat u deze apparaten kunt aansluiten op de sigarettenaansteker in uw auto. Sommige apparaten hebben 230 volt nodig, u kunt ze in elk normaal stopcontact steken. 400 volt compressoren hebben echter een hoge spanning nodig.

De prestaties van de compressor
Dit getal geeft aan hoe krachtig de compressor is, de waarde wordt meestal aangegeven in KW.

De zuigcapaciteit
Deze waarde geeft aan hoeveel lucht de compressor uit zijn omgeving aanzuigt om perslucht te produceren. De zuigkracht is altijd hoger dan het uitgangsvermogen, dus deze laatste waarde is veel belangrijker.

De 12 Volt compressor
Alle fabrikanten hebben problemen met de geluidsontwikkeling. Hier is het niveau ongeveer 70 dB. Als de lucht wordt samengeperst, is er dus altijd een geluid dat soms als zeer vervelend wordt ervaren. Dit apparaat wordt echter slechts kortstondig gebruikt, waarbij u gewoonweg het onaangename lawaai moet dragen. Dit kleine apparaatje maakt uw dagelijks leven echt gemakkelijker, een peuterbadje voor de kleintjes of een luchtmatras voor het verrassingsbezoek wordt snel opgeblazen. Zelfs uw autobanden kunnen weer worden opgepompt. De 12 volt compressor is een echte uitdaging, hij moet in elk huishouden te vinden zijn.

Bekende fabrikanten van compressoren zijn Kaeser, Black & Decker, Güde, Einhell, enz. Toch moet je de modellen van onbekende bedrijven eens goed bekijken, hier krijg je vaak een lage prijs, zonder dat de kwaliteit slechter is.

U vindt er toch wel een in een speciaalzaak en ook elke plaatselijke bouwmarkt biedt verschillende modellen aan. Zeer interessant is ook het internet, de vele winkels bieden compressoren aan. Ze hebben zelfs aanzienlijke voordelen bij het online kopen, meestal zijn de apparaten goedkoper en kun je ze beter vergelijken. De keuze is enorm, het is niet zo eenvoudig om het juiste model te vinden dat volledig aan uw behoeften voldoet. In ieder geval moet u de prijzen vergelijken, want hetzelfde apparaat kan al veel goedkoper zijn in de volgende winkel. Controleer ook de techniek, elke compressor heeft een andere uitrusting. Ter plaatse is een vergelijking zeer moeilijk, zo niet onmogelijk. Je zou van de ene naar de andere winkel moeten lopen en wie wil dat. Op het net daarentegen is het voor u gemakkelijk om met één klik de volgende winkel te bereiken. Online kopen heeft zich gevestigd, het is handig en u krijgt de apparatuur die u wilt, direct bij uw voordeur geleverd. Vaak betaalt u geen verzendkosten en als u niet tevreden bent, kunt u de compressor gratis terugsturen. Profiteer van deze moderne winkelwereld, veel klanten doen dat al. Kijk om je heen, de prijs en de prestaties zullen je inspireren.