Schakelaar 8-poort

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Schakelaar 8-poort

Wat is een Switch 8-poort?

Ik onderscheid een switch door het feit dat de installatie ervan in een netwerk geen veranderingen in het netwerk vereist. Een switch is een transparant onderdeel van een netwerk. Schakelaars vervangen hubs en kunnen zeer grote netwerken bouwen met enkele duizenden computers. De eerste schakelaar werd gelanceerd door de firma Kalpana. Kalpana maakt nu deel uit van de fabrikant Cisco. In Schakelaar-8-poort test de immense voordelen zouden indrukwekkend kunnen worden bewezen.

Eisen voor een goede Switch 8-Port

Een schakelaar is een brug met meer dan twee poorten. Goede schakelaars hebben tussen de vier en een paar honderd poorten. De Data Link laag gebaseerd op de beveiligingslaag 2 van het OSI-model is de werklaag. Sommige betere schakelaars worden meerlaagse schakelaars genoemd. Zij verwerken gegevens op laag 3, de netwerklaag in het OSI-model. De snelle Fast Forwarding methode wordt aanbevolen, die ook de foutcontrole doorgeeft aan andere apparaten in het netwerk. Een optimalisatie is de langzamere, fragmentarische methode. Zorg ervoor dat de Switch-8-poort de Error-Free-Cut-Through-Switching of adaptief schakelen is nuttig.

Toepassingsgebied van de Switch-8-Port

Fabrikanten monteren schakelaars met veel poorten uit gestandaardiseerde modules. Sommigen kiezen vier poorten, anderen acht, de meeste twaalf voor de poorten in een module. Dus een switch-8 poort is het instapmodel, een switch-16 poort is het volgende niveau, enzovoort. Acht poorten is geen speciaal kenmerk van een bronadrestabel of het OSI-model. Snel zou een goede Switch-8-Port moeten zijn. Gbit Ethernet-switches vormen momenteel de referentie. Poortspiegeling is geschikt voor netwerkanalyse. De Switch-8-Port kan geschikt zijn voor thuisgebruik. In kleine kantoren of in kantoren waar slechts enkele mensen werken en niet verbonden hoeven te zijn met de naburige kantoren. Acht eindapparaten zijn een DAB+ radio, een SmartTV, een printer met fax, Smartphone hub, desktop PC, kantoortelefoon en twee Smart Home systemen voor verwarmingsbesturing, WLAN verduisteringssysteem, ruimtebeveiliging en kamerverlichting.

Onze Top 10 – Schakelaar 8-poort

Wat zijn de alternatieven voor een Switch 8-poort?

Schakelaars zijn ongeëvenaard in netwerken van elke omvang. Degenen die minder poorten nodig hebben worden goed bediend met een Switch-2-Port of Switch-4-Port. Dit mag echter, afhankelijk van de fabrikant, niet leiden tot een prijsvoordeel. Elke behuizing van een schakelaar heeft niet alleen ruimte nodig voor de stroomvoorziening, dus hoe meer poorten van een De schakelaar gebundeld, hoe minder ruimte het in beslag neemt. Tegelijkertijd kan een stroomvoorziening voor veel havens op zijn minst thermische energie besparen. Elk ander netwerkapparaat is minder snel, duurder of bevat een switch. Er is alleen een probleem als er één schakelaar uitvalt. Dan wordt een groot deel van het netwerk aangetast.

Welke fabrikanten van Switch 8 Port zijn er?

Fabrikanten voor de Duitstalige markt zijn HP, TP-Link, Draytek, Cicso, Edimax, Netgear, Tenda, Trendnet, Ubiquiti of Zyxel. D-Link, TP-Link, Netgear of Ubiquiti zijn gespecialiseerd voor de binnenlandse markt. Voor kantoorgebruik zijn HP, Netgear, Zyxel of Cisco interessant. Gbit is gebruikelijk op de RJ45-poorten. Of een switch is gebaseerd op IPv4 of de IPv6 die IPv4 bevat. Havens op basis van SFP of gecombineerde RJ45/SFP havens zijn nog steeds vrij duur. Minder fabrikanten maken reclame voor de belangrijke hoeveelheid schakelcapaciteit, die in Gbps moet worden gespecificeerd. Auto MDI/MDIX en auto-negotiation maken al deel uit van de instapmodellen.

Switch 8-Port? innovaties

HP presenteert Smart Managed Switches als een innovatie. Dit stelt bedrijven in staat om hun netwerkkosten te verlagen en complexe netwerken te implementeren. De overgang van kabelgebaseerde naar volledig draadloze netwerken met mobiele apparaten is ook de focus van de innovatie in HP-switches. HP realiseert mobiliteit en het ivd met zijn ClearPass-technologie. Cisco richt zich op ultrasnelheid, nieuwe diensten en de verbetering van wat HP smart management in switches noemt.

class=“western“lang=“zxx“>Advantages bij aankoop van een Switch 8-poort op het internet

De fabrikanten verkopen hun Switch-8 poorten alleen via geautoriseerde dealers. Op Schakelaar-8-poorten Test er kon geen prijsafspraak worden gemaakt. Maar de bindende prijsaanbeveling van de fabrikanten was geldig in de contractwinkels. Geïnteresseerden kunnen via de generatie van de Switch-8-Port en de doelgroep Home, Office, Industry geld besparen. Kabels zijn goedkoper dan wifi-switches. Oudere modellen waren beduidend goedkoper dan de nieuwste modellen in de Schakelaar-8-poort test.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Switch-8-poort?

In het WiFi-netwerk van de generatie zijn de eisen veranderd. Degenen die het aanbinden kunnen accepteren, hebben vaak een slimme beheerde WiFi-switch met een willekeurig aantal poorten in een top-of-the-range smartphone. Robuustere kabelnetwerken moeten een hoge schakelcapaciteit hebben om concurrerend te zijn. Voor bedrijven is het belangrijk dat de Switch-8 poort in het rack past, anders hebben ze nog een voeding nodig. De smart managed services zijn fundamenteel. Goede eigenschappen zijn dQoS en VLAN. Autosensing en hoogwaardige stroomregeling steken uit de managedServices. Vaak is de uitbreidbaarheid door middel van geschikte speciale poorten zeer interessant. Voor privé- of zakelijk gebruik, de maximale transmissiesnelheid op de door de schakelaar aangeboden havens, het aantal havens en de prijs in de Schakelaar-8-poorten Test wordt beschouwd als het belangrijkste. Voor thuisgebruik is de capaciteit van 100 Mbps of 1 Gbps perfect genoeg voor een switch. Een stroombesparende functie op de voeding en in de schakelaar, zoals een nachtcircuit, zijn van hoge kwaliteit. Vooral op kantoor of in de woonkamer moet de stroomvoorziening en de schakelaar rustig werken.

Nuttige accessoires voor Switch-8-Port

De belangrijkste accessoires zijn de bijpassende LAN-kabels en de daarmee geassembleerde RJ45-stekkers. Een goedkope en energiezuinige voeding met intelligente overbelastingscontrole is ten zeerste aan te bevelen. Voor sommige Switch-8-poorten is ook externe ventilatie of zelfs een geluiddempende behuizing aan te raden. Sommigen zijn zeer geïnteresseerd in een ruimtebesparende installatie van hun schakelaars. Als toebehoren zijn diverse beugels van verschillende montageconcepten eenvoudig te vinden op het internet. Op Schakelaar-8-Poort Test Niet alle soorten accessoires kunnen worden getest, wat een toegevoegde waarde kan hebben voor speciale eisen. heeft.