Schuurmachine met lange hals

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Schuurmachine met lange hals

Een langneksschuurmachine is een apparaat voor het schuren van wanden en plafonds van verschillende materialen. Het bestaat uit een schuurschijf, een handvat, een elektromotor, een handvat en aansluitingen.

Het schuren van wanden en plafonds vergt veel werk. Daarom moet een goede langnekschuurmachine een vermogen hebben van minstens 500 watt. Het is ook belangrijk dat de voedingskabel lang genoeg is om zelfs in grote ruimtes te kunnen werken zonder de stekker te hoeven verwisselen. Ook de verscheidenheid aan hulpstukken is belangrijk, want alleen zo kan worden gegarandeerd dat verschillende oppervlakken even goed kunnen worden verwerkt. Daarom moet elke goede langnekschuurmachine voorzien zijn van slijpschijven met verschillende korrelgroottes en speciale hulpstukken voor het bewerken van hoeken. Omdat echter niet alleen de aard van het aanbouwdeel maar ook de snelheid waarmee het draait van invloed is op de werkresultaten, heeft elke goede langnekslijpmachine een instelbare snelheidsregeling.

Wat moet je nog meer weten over de eigenschappen van een goede langnekschuurmachine? De plafonds in de huidige huizen en appartementen kunnen vrij hoog zijn, dus een echt goede langneksschuurmachine moet uitgerust zijn met een telescopische buis. Omdat het moeilijk is om een lange pijp met één hand vast te houden, moet deze ook een extra handvat hebben. Niet minder belangrijk voor een goede schuurmachine is dat deze samen met een stofzuiger wordt geleverd om de ontwikkeling van de stang laag te houden. En met dit alles mag een goede langneksschuurmachine niet meer dan 10 kilo wegen. In december 2017 won de Festool Planex LHS 225 onze langehals schuurmachine test. Bij deze langehals-schuurmachine test maakte de machine indruk met zijn soepele start en overvloedige accessoires, die zelfs hulpstukken voor werkhoeken bevatten. Bovendien bleek uit deze langehals-schuurmachine test dat de machine robuust en eenvoudig te bedienen is. Daarom kan het in 2018 met een zuiver geweten worden gekocht.

Het apparaat wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, waarbij bouwbedrijven kiezen voor speciale professionele modellen met verhoogde prestaties. Maar ook particulieren die met eigen handen een verbouwing doen of hun huis bouwen, maken er gebruik van. Amateurmodellen worden voor hen aanbevolen omdat ze niet zo duur zijn en geschikt voor niet-professioneel gebruik als ze alle bovengenoemde kwaliteitskenmerken hebben.

Onze Top 10 – schuurmachine met lange hals

U kunt natuurlijk proberen de muren en plafonds met de hand glad te strijken. Maar dat is veel vermoeiender en garandeert niet dat de muren en plafonds achteraf echt glad zijn. Daarom is het beter om een schuurmachine met lange hals te gebruiken.

Een van de meest gerenommeerde fabrikanten is Festool uit Wedlingen am Neckar. Niet minder bekend zijn bedrijven als Menzler, Scheppach, PowerPlus en vida XL. Daarom heeft iedere aspirant-klant een ruime keuze en kan hij of zij het model kiezen dat bij zijn of haar situatie past.

Een van de belangrijkste nieuwe functies is de softstart, die ongelukken bij het gebruik van de langnekschuurmachine door onervaren gebruikers voorkomt. Niet minder belangrijk is het feit dat de extra handgreep niet langer een apart aan te schaffen accessoire is, maar in de leveringsomvang is inbegrepen. veel modellen. De adapter is ook gebruikelijk in veel modellen, zodat de gebruiker bijna elke stofzuiger erop kan aansluiten. En sommige fabrikanten verkopen hun langnekschuurmachines samen met een bijpassende stofzuiger, zodat het niet nodig is om een aparte stofzuiger aan te schaffen.

Er is over het algemeen een bredere selectie van modellen beschikbaar op het internet, dus u vergroot uw kansen om het model te vinden dat u zoekt als u online op zoek gaat naar de juiste schuurmachine met lange hals. Bovendien kosten dezelfde modellen in onlinewinkels minder dan in gewone winkels. Dit komt omdat de exploitanten van onlinewinkels lagere reclamekosten hebben. Bovendien profiteren de bezoekers van de online shops van de mogelijkheid om de prijzen van verschillende leveranciers sneller te vergelijken dan in gewone winkels. Bovendien is er op de websites van online winkels vaak niet alleen de officiële beschrijving van de goederen, maar ook klantbeoordelingen van de goederen, zodat de potentiële klant een idee kan krijgen van de werkelijke kenmerken van het betreffende model voordat hij/zij koopt. Daarnaast heeft men 14 dagen recht van teruggave als men goederen via het internet bestelt. Zo is men veilig voor een slechte aankoop.

Zelfs in één en hetzelfde huis kunnen muren en plafonds van verschillende materialen worden gemaakt. Het is daarom belangrijk dat het aanbod ook slijpschijven met verschillende korrelgroottes omvat, die de verwerking van alle bestaande oppervlakken mogelijk maken. Het is net zo belangrijk dat de handgreep is ontworpen als een telescopische buis, omdat alleen zo kan worden gegarandeerd dat de gebruiker kan werken aan wanden en plafonds van verschillende hoogtes. Aangezien de plafonds in de meeste huizen en appartementen tot 3 meter hoog kunnen zijn, kan de De maximale lengte van de telescoopbuis moet ten minste 1,65 meter bedragen. Om redenen van aanpasbaarheid moet het apparaat een instelbare draaisnelheid hebben, omdat verschillende oppervlakken een verschillende verwerkingsintensiteit vereisen. En om moeilijke oppervlakken te kunnen verwerken, moet het apparaat een vermogen hebben van minstens 500 watt.

Wat moet men nog meer weten over de u gezien de eigenschappen van een langnekschuurmachine? Aangezien het schuren van plafonds en wanden veel stof veroorzaakt, moet de machine een aansluiting hebben voor een industriële stofzuiger of, nog beter, een industriële stofzuiger. Deze stofzuiger moet een grote container hebben zodat u niet zoveel pauzes hoeft te nemen tijdens uw werk. De lengte van de kabel moet voldoende zijn om ook in grote ruimtes te kunnen werken. Maar in de hoeken zal een stofzuiger als accessoire niet voldoende zijn, dus moet de langnekschuurmachine speciale driehoekige opzetstukken als accessoire hebben. Het is ook essentieel dat de hulpstukken stevig op hun plaats worden gehouden, anders zal de machine meer schade aanrichten dan goed. En als u in donkere kamers zonder verlichting wilt werken, moet u een model met LED-werklamp kopen.

De moderne industrie heeft inmiddels tal van accessoires voor langehals-schuurmachines ontwikkeld, die de gebruiker helpen om het apparaat bijzonder effectief te gebruiken. Dit zijn in de eerste plaats extra handgrepen die het voor gebruikers gemakkelijker maken om oudere modellen in de gewenste positie vast te houden zonder de extra handgreep die bij de levering is inbegrepen. Er zijn nu talrijke adapters ontwikkeld, zodat elke gewenste stofzuiger op het apparaat kan worden aangesloten. Zuigslangen zijn ook onmisbaar als u een vervanging wilt, voor het geval dat. Wegwerpfilterzakken, ellebogen en sproeiers maken het werk van de gebruikers van een langneksschuurmachine eenvoudiger, zodat de gebruiker zich in elke situatie op zijn gemak voelt.