sekspop

Half-Bust Sex Puppe Sex Spielzeug Masturbator sex doll sex toy für Mann 1:1
LinkHalf-Bust Sex Puppe Sex Spielzeug Masturbator sex doll sex toy für Mann 1:1*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 85,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Half-Bust Sex Puppe Sex Spielzeug Masturbator sex doll sex toy für Mann 1:1
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 85,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk sekspop

De beste sekspop 2022 in vergelijking

Een sekspop is een levensgrote replica van het menselijk lichaam en wordt gebruikt als sekshulp en wordt meestal gebruikt voor masturbatie. Met een sekspop is het mogelijk om seksuele ervaringen op te doen zonder partner. De gebruiker kan precies bepalen en controleren wat hij doet.

Een sekspop heeft een zeer elastische en toch gevoelige huid, die gegarandeerd een hoogtepunt bereikt tijdens het vrijen. Natuurlijk mag de liefdespop niet te veel worden gebruikt en helpt het glijmiddel om er een geweldige sekservaring van te maken. De liefdespop heeft lichaamsdelen met openingen of zelfs een penis.

Zoals de sekspop test laat zien, kan de gebruiker met een sekspop seks hebben zonder partner. De volledige controle blijft behouden en de gebruiker kan zijn eigen fantasieën de vrije loop laten. Zowel thuis als onderweg kan een sekspop overal gebruikt worden.

Vooral mensen die een fobie voor ziektekiemen of bacteriën hebben, zijn zeer gebaat bij een sekspop. Sommige mensen willen niet aangeraakt worden door een levend persoon en vinden een sekspop een goed alternatief voor een seksuele ervaring.

Koop onze top 10 – seks poppen

Nr. 1
Half-Bust Sex Puppe Sex Spielzeug Masturbator sex doll sex toy für Mann 1:1
Kundenbewertungen
Half-Bust Sex Puppe Sex Spielzeug Masturbator sex doll sex toy für Mann 1:1*

Echte Größe im Maßstab 1:1, Doppelkanal, mit hinterem Ausgang für schnelle und einfache Reinigung.Länge: 56 cmBreite: 33 cmHöhe: 18 cmGewicht: 7 kgMerkmale und Funktionen: Realistisches Fleisch, Phthalate frei, doppelter EinstiegHergestellt aus thermoplastischem Gummi (TPR)Lieferung in 6-10 Tagen europaweit mit Tracking-Nummer.10 bis 25 Tage in andere Länder (Anfrage stellen, falls Ihre Adr...

 Preis: € 85,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De sekspop test onderscheidt drie verschillende soorten liefdespoppen. Aan de ene kant zijn er de opblaasbare rubberen poppen, die meestal door de gebruiker moeten worden opgepompt, gretig als een rubberboot. Zulke poppen hebben geen inwendig skelet en daarom kunnen de ledematen niet gebogen worden. Zowel de benen als de armen zijn ver van het lichaam verwijderd. Verder zijn er Echte Poppen, die er levensecht uitzien. Deze poppen, liefdevol ontworpen tot in het kleinste detail, tonen bijna geen verschil voor een echt mens. Ze brengen een bedrieglijk echt huidgevoel over. Ten slotte zijn er speciale silicone poppen met individuele lichaamsdelen die een parade hebben. Bij de meeste modellen ontbreken de armen, het hoofd, de benen en de mond. De lichaamsdelen die belangrijk zijn voor de seks, zoals de borsten, billen en de vagina, zijn echter wel aanwezig.

Sekspoppetjes zijn verkrijgbaar in een vrouwelijke en een mannelijke versie en zijn geschikt voor mannen en vrouwen die seks willen hebben zonder partner en die tevreden zijn. De toepassingsgebieden omvatten de eigen vier muren, maar ook op reizen onderweg of ook in seksclubs.

Om aan alle wensen en eisen te kunnen voldoen, moet een sekspop altijd een zachte en gevoelige huid hebben. Een hoge elasticiteit, evenals een hoge flexibiliteit geeft een realistische ervaring en de gebruiker kan beter genieten van de seks. Een materiaal als TPE, dat warmte opslaat en hypoallergeen is, wordt aanbevolen. Een hoogwaardige sekspop is ongevoelig voor vlekken en behoudt een zacht huidoppervlak. Vooral bij siliconenpoppen zijn de vagina en de anus tot in detail gevormd en zorgen ze voor een realistische sekservaring. Siliconen zijn ook minder gevoelig voor warmte en zijn gemakkelijk te reinigen.

Een sekspop biedt vele voordelen, zoals gemakkelijk schoonmaken en klaar voor onmiddellijke inzet. Het heeft echter ook enkele kleine nadelen, die hieronder worden opgesomd.

Voordelen

Altijd klaar voor actie
Gemakkelijke reiniging
Goedkopere prijs
Opblaasbaar en opblaasbaar
Liefdesopeningen deels uitwisselbaar
Gemakkelijk en onopvallend transport
Geen overdracht van bacteriën of seksuele ziekten
Macht aan de pop, kan nooit nee zeggen

Nadelen

Sekspop reageert niet
Slechte verwerking van de naden, wrijving kan optreden
Geen lange levensduur
Geen eigen activiteiten van de pop

Bij het kopen van een sekspop zijn er een paar dingen om op te letten. Bijzonder belangrijke punten zijn de productafmetingen, maar ook het ontwerp en het materiaal. Ook de
Functies , prijs en reiniging zijn belangrijke aankoopcriteria . Het is raadzaam om de grootte van de openingen van de pop te controleren voor elke aankoop en ze aan te passen aan uw behoeften . Hoogwaardige liefdespoppen hebben verwisselbare onderdelen. Goedkopere modellen zijn uitgerust met vast gemonteerde onderdelen. Heel belangrijk bij het kopen van een sekspop is om aandacht te besteden aan het materiaal. U kunt kiezen tussen PVC, siliconen en TPE, maar ook een goedkoop opblaasbaar materiaal. De basisstructuur van een conventionele liefdespop bestaat meestal uit lucht of een robuust metalen frame. Zeer veel modellen zijn uitgerust met verschillende functies, zoals een bijzonder realistische vagina, een anus en een bedrieglijk echte mond. Exclusievere modellen bieden de gebruiker de mogelijkheid om de pop in een warmwaterbad te plaatsen, zodat hij zijn eigen lichaamstemperatuur nabootst. Sommige sekspoppen zijn uitgerust met een USB-verwarmingsapparaat of hebben een vibratoreitje.

Op het gebied van seks poppen is er een grote innovatie, die de pop een echte seksrobot maakt om te functioneren. De sekspoppen worden elektronisch aangestuurd door een chip en hebben aanzienlijk meer functies dan conventionele liefdespoppen. Sommige vernieuwingen zijn dat de pop bijvoorbeeld de menselijke stem en het gekreun imiteert. Bovendien kan de seksrobot een orgasme krijgen en zelfs armen en benen bewegen.

Wereldbeker pop
JY-Doll
Climax
Z-Onedoll
Sanhui
6JAAR premie

Het Chinese bedrijf Sanhui produceert sinds 2010 sexpoppen. Ook WM Dolls uit China, TPE produceert liefdespoppen. De fabrikant 6YE-Premium overtuigt met hoogwaardige sexpoppen die in verschillende hoeken kunnen bewegen. De fabrikant Z-Onedoll inspireert de markt met seksrobots.

In tegenstelling tot speciaalzaken biedt het internet een enorme keuze aan verschillende sekspoppen. Bovendien zijn de prijzen online veel goedkoper dan in een lokale speciaalzaak… De sekspop kan worden besteld zonder rekening te houden met de openingstijden en wordt discreet verpakt en direct bij u thuis of op het adres van uw keuze geleverd.

Na elk gebruik moet de gebruiker de liefdespop zorgvuldig schoonmaken en grondig verzorgen, zodat het materiaal een lange levensduur belooft. Het is ideaal om de sekspop te baden en aan de lucht te laten drogen. Vochtige gebieden moeten worden gedroogd met een pluisvrije doek. Het is belangrijk dat de binnenkant van de pop ook voldoende wordt gedroogd met papieren keukendoeken.

De opblaasbare liefdespop kwam oorspronkelijk uit Japan en stond bekend als de „zeemansbruid“. Al in 1908 informeerde de Duitse arts en seksuoloog Iwan Bloch over de toenmalige onzedelijke sekspoppen. In de jaren zeventig introduceerde Orient Industry de eerste sekspoppen van urethaan en PVC. In 1982 werd de eerste pop van latex gepresenteerd. Er zijn toen veel meer modellen geproduceerd. In 2005 werd de eerste siliconenpop geïntroduceerd. Tegenwoordig zijn de sekspoppen erg populair en niet alleen vanwege de lage prijs en het aangename huidgevoel volledig in de trend.

1908- Iwan Bloch maakt de sekspop…
1982 – eerste latex pop genaamd „Omokage“.
2005- eerste siliconenpop genaamd „Candy Girl Jewel F“.

Opblaasbare modellen zijn al verkrijgbaar in de winkels vanaf een lage prijs van ongeveer 8 euro. Vooral echte poppen vereisen echter een aanzienlijk hogere investering. De prijs is ook afhankelijk van het materiaal van de pop en de plaats van productie. Ook functies en gedetailleerde ontworpen sex poppen vereisen hogere kosten. In de regel kosten mannelijke poppen meer dan vrouwelijke. Een van de duurste poppen ter wereld die gekocht kan worden kost ongeveer 170.000 euro.

Glijmiddel is in ieder geval een zeer nuttig accessoire voor het omgaan met een sekspop. Ook een kleurverwijderaar, die verkleuring van de sekspop verwijdert, is een goede investering. Verdere accessoires zijn een nagellijm, die nagels of wimpers verlijmt, en een doosje voor het transport van de liefdespop.

Alternatieven voor een sekspop zijn bijvoorbeeld vibrators, vleeslampen of dildo’s. Deze imiteren echter alleen de vereiste genitaliën en hebben geen verschillende lichaamsvormen zoals de sekspop.