Shredder aanbouwdeel

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Shredder aanbouwdeel

De juiste document versnipperaarbijlage

Een documentversnipperaar is een zeer verstandige aankoop, omdat het niet veel ruimte inneemt op kantoor en de bestanden toch worden versnipperd. Dit shredderhulpstuk wordt gewoon over een prullenbak geklemd en is direct klaar voor gebruik. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd en u kunt de prullenbak weer gewoon gebruiken. Om uw aankoopbeslissing te vergemakkelijken, is er een test uitgevoerd en moet u deze zorgvuldig doorlezen voordat u tot aankoop overgaat. Het zal uw aankoopbeslissing veel gemakkelijker maken.

Een documentversnipperaar werkt net als een compleet apparaat. Plaats het papier in de daarvoor bestemde gleuf en het zal in vele stroken worden versnipperd en het document zal onherkenbaar zijn, terwijl het versnipperde papier in de afvalbak terechtkomt. Als u niet veel ruimte in uw kantoor heeft, is een shredder aanbouwdeel ideaal.

De ruimtebesparing is slechts een van de redenen om een shredderhulpstuk te gebruiken. Want sommige papieren mogen niet in verkeerde handen vallen, want tegenwoordig gaat men met gegevens om. Dit klinkt misschien wat overdreven in de oren, maar het is gebruikelijk. Daarom moet u ook in uw privé-huishouden een shredder aanbouwdeel gebruiken. Het gewoon weggooien van belangrijke papieren in de papierbak is zeker niet de juiste manier. Maar je kunt het lezen van documenten voorkomen, een shredderbijlage doet het werk heel betrouwbaar en gegevensdieven kunnen niets meer met de documenten doen. De versnipperaar versnippert alle belangrijke documenten, belangrijk De gegevens worden gewoon versnipperd. In ieder geval moet u de instructies van de fabrikant volgen, want u wilt zeker een echt goed product krijgen.

De hakselaarbevestiging moet natuurlijk op uw afvalbak passen. Maar helaas heeft de prullenbak niet altijd dezelfde vorm, er zijn veel verschillende modellen op de markt. De hakselaarbevestiging moet daarom een telescopische arm hebben, zodat deze individueel kan worden aangepast aan de afvalbak. Meestal is het breed genoeg om een normaal DIN-A-4 vel te versnipperen. U kunt het apparaat goed op de prullenbak bevestigen en de versnipperaar is voorzien van een halfronde telescopische arm, zodat het apparaat echt op elke prullenbak past.

Onze Top 10 – Shredder aanbouwdeel

Met een shredder kunnen meerdere sneden worden ingesteld, gekruisd, deeltjes gesneden of een strook gesneden. De snede wordt op elke eenheid genoteerd. In fase 1 wordt het document tot stroken versnipperd, waarbij elke strook ongeveer 12 mm breed is. In een kruissnede wordt het papier in kleine stukjes gescheurd. De snippers hebben dan een grootte van 1.000 vierkante millimeter.

Op veiligheidsniveau 2 worden ook stroken uit de documenten gesneden, hier hebben de stroken een breedte van 6 mm. Als de dwarsdoorsnede wordt gebruikt, hebben de snippers slechts een grootte van 400 vierkante millimeter. In veiligheidsniveau 3 mogen de stroken nog 2 mm breed zijn, in een kruissnede zijn de papiersnippers nog 240 vierkante millimeter groot.

De veiligheidsniveaus 4, 5 en 6 worden echter alleen gebruikt voor zeer vertrouwelijke documenten, ze zijn niet bedoeld voor thuisgebruik. Deze shredders worden zelfs gebruikt door de geheime dienst, waar het papier tot zeer fijne as wordt gereduceerd. getransformeerd.

Het juiste gebruik

Als u een shredderbijlage koopt, kunt u natuurlijk geen grote hoeveelheden papier in één keer versnipperen. De fabrikant geeft u exact aan hoeveel papier u in de shredder mag doen. Als u echter de gegevens van de fabrikant niet kunt vinden, moet u maximaal vijf vellen papier in één keer versnipperen. Maar je zult er zelf snel achter komen hoeveel papieren echt in één keer versnipperd kunnen worden. Met één vel ben je zeker aan de veilige kant. Als het hulpstuk echter vast komt te zitten, moet het een omgekeerde functie hebben. Dit zal het probleem weer oplossen. Met de omgekeerde functie worden de papieren dan in de tegenovergestelde richting, dus naar u toe, gereden. De gleuf is dan weer vrij. Maar deze functie is eigenlijk op elk shredder aanbouwdeel beschikbaar. Elk van deze hulpstukken wordt aangedreven door elektriciteit, dus een stopcontact moet altijd in de buurt zijn.

Een groot voordeel is dat de shredder aanbouwdeel zeer flexibel is, het kan worden bediend op elke normale papierbak. Het is ook beschikbaar in veel verschillende beveiligingsniveaus, zodat u kunt kiezen welk beveiligingsniveau u wilt. Het is ook zeer eenvoudig te monteren, het werkt goed op elke prullenbak. Het nadeel is echter het lage snijvermogen, het komt niet in de buurt van een documentversnipperaar.

U vindt deze hulpstukken in elke goede kantoorwinkel, maar ook veel elektronicawinkels hebben deze apparaten in hun aanbod. Het internet heeft ook veel modellen voor u beschikbaar, meestal is de shredder zelfs goedkoper dan in een lokale kantoorwinkel. De keuze is groot en hier kunt u de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zij ontvangen in de InternetAlleen goede producten, waarbij de kwaliteit niets te wensen overlaat. In veel gevallen worden zelfs de verzendkosten weggelaten, het apparaat wordt gratis direct aan de deur geleverd. Een prijsvergelijking is de moeite waard, want de volgende winkel is slechts een klik verwijderd. Zo vindt u altijd het beste en goedkoopste model dat aan uw eisen voldoet.

En hier is nog een tip: als het apparaat niet soepel loopt, moet u het nooit met olie of spray behandelen. Zodra deze vloeistoffen in het opzetstuk terechtkomen, kan een brandgevaar niet meer worden uitgesloten. Het is beter om de opstuwingsfunctie te gebruiken en, indien nodig, het apparaat terug te sturen met de opmerking „Repareren“. Dit gebeurt echter meestal niet, de shredderbijlage werkt zonder problemen en vernietigt uw bestanden zeer betrouwbaar.

Kijk eens rond, u zult snel de juiste document versnipperaarbijlage tegenkomen. Er is echt een grote selectie op het internet, u kunt de kleur, vorm en functie naar eigen smaak kiezen. U kunt echter ook een CD-versnipperaar kopen, waarmee u alle gegevensdragers kunt vernietigen.

Shredder aanbouwdelen worden aangeboden door toonaangevende fabrikanten, zeer bekend zijn Olymp, Pelikan of Hama. Dit is echter slechts een kleine selectie, er zijn veel fabrikanten die shredderhulpstukken in hun verkoopprogramma hebben. Je hoeft overigens geen no name device te gebruiken, de prijzen van de merken zijn ook heel betaalbaar en de kwaliteit is constant goed.