Slaaptracker

Test & vergelijk Slaaptracker

De beste sleep tracker 2022 in vergelijking

Wat is een sleep tracker?

Een sleep tracker is een sleep monitoring armband. Het is zeer nuttig voor het meten van de lichte en diepe slaapfasen en stelt u in staat de slaap te optimaliseren door de slaapomgeving te veranderen, waarvan de effecten kunnen worden gemeten door de sleep tracker. Deze armband wordt vaak gekoppeld aan de mobiele telefoon van de bewaakte persoon, zodat de bewaakte persoon via een app een exact overzicht van zijn slaap kan krijgen.

Vereisten voor een goede sleep tracker

In onze sleep tracker test stellen we enkele criteria vast voor wat een goede sleep tracker is. Naast de kwaliteit van de afwerking, die belangrijk is voor het draagcomfort van de pols, spelen de functies van de Schlaftracker een grote rol. Een ander belangrijk punt is de nauwkeurigheid van de slaapmeting om bruikbare resultaten te verkrijgen.

Onze Top 10 – sleep tracker aanbeveling

Toepassingsgebied van de sleep tracker

Een sleep tracker wordt gebruikt om uw eigen slaap te monitoren en te analyseren. Deze resultaten kunnen dan bijvoorbeeld worden gebruikt om de kamertemperatuur aan te passen of de slaapgewoonten te veranderen. Slaaptrackers worden gebruikt door de meeste mensen die slaapproblemen hebben en de oorzaak van het probleem willen doorgronden om hun slaap te verbeteren of te optimaliseren. Voor deze mensen hebben we deze slaaptest uitgevoerd om optimale resultaten te bereiken.

Wat zijn de alternatieven voor een sleep tracker?

Een alternatief voor een normale polsslaaptracker wordt aangeboden door enkele slaapregistratie-apps. Hier moet de smartphone De apps kunnen naast het bed worden geplaatst, omdat deze apps meestal de akoestische prikkels herkennen waar iemand in zit. Deze apps werken echter alleen als u alleen slaapt en dan nog maar in beperkte mate, omdat deze apps zeer onnauwkeurig zijn en geen exacte resultaten kunnen geven over de kwaliteit van de slaap.

Welke fabrikanten van sleep trackers zijn er?

Er zijn veel fabrikanten van sleep trackers. Van bekende, zoals Apple horloges van Apple, tot apparaten van Fitbit, tot goedkope producten van onbekende fabrikanten. Bij de keuze van een sleep tracker moet u echter niet kijken naar het merk van de fabrikant, maar naar de functie en de kwaliteit om een goede keuze te maken. Onze Schlaftracker test helpt hierbij, omdat deze rekening houdt met alle belangrijke factoren.

Innovaties in het Schlaftracker-programma

De innovaties op het gebied van sleep trackers zijn uitgebreid. Van nieuwe functies zoals het opnemen van geluid tot het monitoren van de hartslag om nauwkeuriger gegevens te krijgen, alles is beschikbaar. Een andere positieve verandering is de nu betere accu’s, die nu voldoende capaciteit hebben om naast de verbinding met de smartphone ook extra functies mogelijk te maken, zoals de zojuist genoemde bewaking van de hartslag, het opnemen van gegevens.

Voordelen bij het kopen van een sleep tracker op het internet

Het grootste voordeel van het kopen van een sleep tracker op het internet is de vergelijkbaarheid met andere sleep trackers. Deze vergelijkbaarheid kan worden verkregen uit de technische gegevens, maar ook uit de meningen van klanten, zodat u een uitgebreid beeld krijgt van het product. Bovendien staat het internet garant voor een ruime keuze aan producten die door de verschillende fabrikanten worden aangeboden.

Waar moet je op letten als je een sleep tracker koopt?

Bij de aankoop van een sleep tracker moet u speciale aandacht besteden aan de functies. Deze Functies moeten worden geselecteerd op basis van uw behoeften en de kwaliteit van de sleep tracker moet goed zijn. Om deze reden hebben grotere bedrijven de voorkeur aan slaaptrackers. Maar ook kleinere fabrikanten bieden goede producten aan en daarom kunt u een overzicht krijgen in onze slaaptrackertest.

Handige accessoires voor Schlaftracker

Nuttige accessoires voor slaaptrackers zijn onder andere de bijbehorende app, omdat deze de verzamelde gegevens evalueert en, afhankelijk van de app, ook suggesties kan geven voor het verbeteren van de slaapoptimalisatie.