Smartphone voor buiten

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Smartphone voor buiten

[shortcode-variabelen slak=“introductie2″]

Wat is een outdoor-smartphone?

Mobiele telefoons en smartphones zijn zonder twijfel onmisbaar in de wereld van vandaag. De mobiele telefoon zit niet meer alleen op zak voor het voeren van telefoongesprekken, maar vervangt steeds vaker een standaardcomputer vanwege de rekenkracht en vooral de vele toepassingsmogelijkheden. Buitenactiviteiten, zoals fietsen of wandelen, zijn niet altijd het meest geschikt voor het gebruik van een conventionele smartphone, omdat schade door weer of nattigheid snel kan optreden. Extra smartphones, de outdoor-smartphones, kunnen hier helpen. Deze zijn de ideale metgezel als u uw populaire smartphone in uw rugzak of tas wilt hebben als u buiten bent.

Vereisten voor een goede outdoor-smartphone

Aangezien een outdoor-smartphone speciaal is ontworpen voor de buitenruimte, zijn er andere functies en vereisten die uiteindelijk een goede outdoor-smartphone onderscheiden. Enerzijds is een goede en kwalitatieve smartphone voor de buitenruimte waterdicht. Talrijke Buitenactiviteiten gaan gepaard met contact met water en daarom moet zo’n mobiele telefoon van hoge kwaliteit zijn, waterdicht zijn en niet beschadigd worden door contact met water. Ook een goede bescherming tegen vallen is een garantie voor kwaliteit. Als deze smartphone valt, moet hij niet kapot zijn. Vooral in de buitenruimte kan een mobiele telefoon snel naar beneden vallen.

Toepassingsgebied van een outdoor-smartphone

Zoals in het begin vermeld, is het toepassingsgebied van een dergelijke smartphone de natuur. Voornamelijk voor buitenactiviteiten worden outdoor-smartphones ontworpen. Fietsen in de bergen, surfen op de zee of wandelen over steenachtige paden, de outdoor-smartphone is de ideale partner voor alle buitenactiviteiten in de frisse lucht. Juist door het buitenaspect komt zo’n mobiele telefoon in contact met water, vuil en stenen. Een conventionele smartphone kan beschadigd raken, een outdoor-smartphone is een betrouwbare partner voor alle buitenactiviteiten, of het nu gaat om een fietstocht of een surfavontuur, zodat u niet zonder uw smartphone hoeft te doen voor buitenactiviteiten.

Welke alternatieven voor een outdoor-smartphone zijn er?

In principe is er geen echt zinvol alternatief voor een outdoor-smartphone. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de standaard smartphone te beschermen tegen invloeden van buitenaf door middel van een waterdichte hoes. A Maar er is geen echt alternatief. Dit komt omdat zowel een eventuele aparte camera voor buitenactiviteiten als de bijbehorende beschermhoezen voor je eigen smartphone beschouwd moeten worden als een aanvulling op een outdoor-smartphone of als een ander object, maar geen apparaten van hetzelfde type als een outdoor-smartphone die met recht beschreven en als alternatief beschouwd kunnen worden.

Onze Top 10 – Outdoor Smartphone

Welke fabrikanten van outdoor-smartphones zijn er?

Nu steeds meer fabrikanten het buitenterrein als marktsegment naast de conventionele smartphones hebben ontdekt, is het aantal fabrikanten dat outdoor-smartphones ontwikkelt de laatste jaren gestaag toegenomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een breed scala aan fabrikanten is die smartphones voor de outdoorsector ontwikkelen en uiteindelijk produceren. Naast bekende fabrikanten, zoals Samsung, zijn er op het eerste gezicht ook minder bekende fabrikanten van outdoor-smartphones, zoals Ulefone. Onder de fabrikanten bevinden zich ook bedrijven als Cyrus of Cat, die smartphones voor de buitenruimte ontwikkelen en produceren. Overeenkomstige outdoor-smartphone tests laten verschillende fabrikanten van smartphones zien.

Innovaties op het gebied van outdoor-smartphones

style=“font-family:Georgia, serif;„Natuurlijk worden ook outdoor-smartphones regelmatig verder ontwikkeld en uiteindelijk ook voortdurend verbeterd. Het zijn dus niet alleen de gewone smartphones die van innovaties worden voorzien. Een voorbeeld hiervan is de camera als een innovatie op het gebied van outdoor-smartphones. Terwijl een paar jaar geleden nog een camera met een lage resolutie in mobiele telefoons werd geïnstalleerd, hebben camera’s met een hoge resolutie hun weg gevonden naar de behuizing van outdoor-smartphones. En zo kunnen foto’s en video’s worden gemaakt, die beschikbaar zijn in vierdubbele HD-kwaliteit. De vingerafdruksensor, die veel smartphones ook voor buitengebruik hebben, is een andere innovatie van de afgelopen jaren. De mobiele telefoon kan worden ontgrendeld door simpelweg uw vinger op de sensor te houden. Een tijdbesparende innovatie.

Voordelen bij het kopen van een outdoor-smartphone op het internet

De detailhandel biedt voldoende mogelijkheden om een bijbehorende outdoor-smartphone te kopen. Zelfs als je op het eerste gezicht zou denken, is het internet hier zeker erg behulpzaam. Als u een corresponderende outdoor-smartphone wilt kopen, biedt het internet verschillende mogelijkheden, vooral door de verscheidenheid aan fabrikanten en bijbehorende winkels, om te kiezen uit verschillende prijsklassen en vooral uit smartphones met verschillende functies. Niet alleen worden er outdoor-smartphone tests gerapporteerd op het internet, ook zijn er vaak een klein aantal smartphones voor buitengebruik op de markt. Het internet dient hier als aanspreekpunt, omdat een grote Aantal modellen beschikbaar voor aankoop.

Waar moet je op letten als je een outdoor-smartphone koopt?

In principe zijn er niet echt veel functies om naar uit te kijken voor de aankoop. Natuurlijk speelt de persoonlijke voorkeur hier een rol. Persoon 1 wil een hoge resolutie camera, maar persoon 2 wil misschien gewoon een smartphone voor buitengebruik, die weerbestendig is. In het algemeen is een stabiele behuizing, die waterdicht is en idealiter een kwalitatieve camera, eigenschappen waar je rekening mee moet houden voordat je een outdoor-smartphone koopt. Corresponderende outdoor-smartphone tests geven vooraf informatie.

Handige accessoires van een outdoor-smartphone

Afhankelijk van de apparatuur die u koopt, wordt de outdoor-smartphone niet alleen geleverd met de mobiele telefoon en de oplader. En als er geen bijbehorende accessoires zijn, zijn er genoeg mogelijkheden om aparte accessoires voor de outdoor-smartphone te kopen. Enerzijds zijn er overeenkomstige houders voor de rugzak of voor de fiets. Als u een berg beklimt en uw smartphone dienovereenkomstig wilt gebruiken, blijkt zo’n houder voor de rugzak een behulpzame partner in termen van flexibiliteit. Een overeenkomstige houder op de fiets maakt het mogelijk om de functies van de outdoor-smartphone te gebruiken tijdens het rijden. Als er geen handen vrij zijn, blijken dergelijke accessoires een zegen te zijn. Een outdoor-smartphone is ook zeer geschikt voor gebruik bij het duiken, mits deze waterdicht is. Er zijn ook passende accessoires verkrijgbaar. Als u uw favoriete muziek onder water niet wilt missen, kunt u een passende hoofdtelefoon kopen. Deze in-ears worden aangesloten op de mobiele telefoon en zijn beschermd zodat er geen water in de koptelefoon kan komen en dus zelfs het luisteren naar muziek onder water mogelijk is. De bijbehorende displayfolies zorgen er ook voor dat het display van de outdoor-smartphone goed beschermd is, wat op de lange termijn zeer gunstig is voor de levensduur van de smartphone.