Smartphone VR-bril

 Nieuwe samsung gear vr bril glasses Ritech 2 VR Bril voor smartphone
Link Nieuwe samsung gear vr bril glasses *Ritech 2 VR Bril voor smartphone*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
Preis € 15,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 5,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
 Nieuwe samsung gear vr bril glasses
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 15,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Ritech 2 VR Bril voor smartphone
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 5,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Smartphone VR-bril

De voordelen van Virtual Reality zijn niet echt duidelijk voor alle gebruikers, zoals de testers van deze Smartphone Vr Brils-test leren kennen. Voor de beste VR-effecten heeft u een hoogwaardige hoofdtelefoon, een PC of een krachtige gameconsole nodig om de bril via een kabel aan te sluiten. Je zult pas een andere wereld ervaren als je je in deze virtuele realiteit verdiept. Draag de Virtual Reality headsets met deze belofte en u zult verbaasd zijn hoe indrukwekkend graphics kunnen zijn. Idealiter zal de gebruiker zien dat ze gesimuleerd worden in hun bril en kunnen doen alsof ze in de omgeving zijn, zoals ze zullen lezen in deze smartphone VR-briltest. De virtuele realiteit of de bijbehorende VR-brillen zijn niet meer van gisteren. Vandaag de dag zijn ontwikkelaars, filmmakers en producenten op zoek naar betere, meer grafische 360-graden content en bouwen ze op een bijna onveranderlijke manier aan een nieuwe, digitale wereld in pixelgraphics.

Virtuele werelden in 3D – wat u tot nu toe vooral bekend is van de bioscoop, kunt u nu thuis ervaren. Met virtual reality brillen die het project rechtstreeks met de gebruiker verbinden via smartphones of 360-graden videogameconsoles, willen fabrikanten nieuwe marktaandelen veroveren. De nieuwe ambitieuze virtual reality zou echter geen massale oplossing zijn en daarom interessant. Bekende bedrijven als Sony, HTC en Oculus hebben de markt van aanvallende spellen veroverd en nieuwe technologieën ontwikkeld die ons uiteindelijk zullen leiden naar de virtuele wereld. Het te kiezen repertoire werd groter en de techniek beter.

Is het de moeite waard om geld te investeren in high-end brillen? En waar moet u over het algemeen rekening mee houden bij het kopen van een virtual reality bril?

Welke VR-brillen het meest geschikt zijn voor de verschillende targets hangt af van hoe u ze wilt gebruiken en welke targets u wilt bereiken. De prijsklasse gaat van super tot overprijzend. Het begin van deze VR-bril wordt gemarkeerd door kartonnen lenzen, de zogenaamde kaartborden. Ze zijn extreem goedkoop en geschikt voor bijna alle smartphones. Hoogwaardige VR-brillen voor smartphones zijn alleen nuttig als u creatief wilt zijn in 3D, films wilt bekijken en zich wilt concentreren op een intense ervaring.

Onze Top 10 – Smartphone VR-Glazen

Nr. 1
 Nieuwe samsung gear vr bril glasses
Kundenbewertungen
Nieuwe samsung gear vr bril glasses *

Compatible with note5/s6 edge+ / s6 / s6 edge / s7 / s7 edge het komt met een boekje. Je downloadt de app oculus en de rest wijst zich vanzelf. Het biedt een uitweg aan mensen die willen ontsnappen aan de werkelijkheid! Mooie scherpe beelden (360 graden). 

 Preis: € 15,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Ritech 2 VR Bril voor smartphone
Kundenbewertungen
Ritech 2 VR Bril voor smartphone*

Ritech 2 VR Brilhttps://www.youtube.com/watch?v=1N2eELcHus8

 Preis: € 5,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De afkorting „VR“ betekent „virtuele realiteit“. De kunstmatig gecreëerde 3D-werelden proberen de werkelijkheid zo realistisch mogelijk weer te geven met behulp van complexe en hoge-resolutie technologie. De gebruiker heeft het gevoel dat hij zich in het midden van een virtuele realiteit bevindt. Hoe hoger de resolutie van de gesimuleerde omgeving, hoe waarschijnlijker het gevoel is dat het beter is.

De hoogwaardige opvolgers van Karton zoals Daydream brengen hun eigen VR-applicatie mee. Er is een Wacht tot de bril is afgesteld, zodat hij niet alleen comfortabel past, maar ook overeenkomt met de focus. Het is het beste om te spelen in een donkere kamer, omdat de helm licht door de neusgaten laat gaan. Stof verzamelt zich snel op lenzen die eruit zien als een sterrenhemel wanneer ze worden blootgesteld aan licht. Als u zo weinig mogelijk wilt uitgeven met uw VR-bril, ga dan naar Google Cardboard. Het is volledig gemaakt van karton, maar heeft twee lenzen en is geschikt voor smartphones met een schermgrootte van 4 tot 6 inch. Naast karton biedt Google ook de Daydream View aan voor 89 Euro. Daydream View is een combinatie van een hoofdtelefoon en VR-controllers. In de headset kunt u gebruik maken van een compatibele smartphone zoals uw Google Pixel 2 en toegang krijgen tot VR-content via de Daydream-app. Met de controller kunt u surfen in de virtuele wereld en de controle over de spellen op je personage. Daydream View werkt als de Samsung Gear VR.

Alle brillen moeten comfortabel zijn en de zachte vulling maakt de VR Gear comfortabel om lang te dragen. VR Gear wordt bestuurd door middel van oog- of hoofdbewegingen, een touchpad en een knop op de headset. Je moet echter wel een gamepad kopen waar je mee kunt spelen. Scherpte kan worden aangepast, maar varieert aanzienlijk van inhoud tot inhoud. Dit is vaak te danken aan de kwaliteit van de beelden en de voorgeïnstalleerde 3D-video. De interface van Gear VR daarentegen lijkt duidelijk. Het lichte flikkeren van het scherm kan niet worden genegeerd. En de pixels voor de neus zijn ook zichtbaar in de Quad HD-resolutie van de Galaxy S7.

Het Valve-softwarebedrijf maakt deel uit van de HTC Het Via Valve Steam PC gaming platform biedt vele gratis demo’s om uit te proberen, geschikt voor de HTC Vive, maar ook voor de Oculus Rift. Spelletjes waarbij je door de ventilatieschachten moet kruipen tonen de mogelijkheden van het spel. Bewegingen in hoofd- en armbewegingen tijdens het lopen en hurken zijn zo nauwkeurig dat de bewegingen zonder vertraging in het spel worden uitgevoerd. Dit is indrukwekkend en neemt je mee naar werelden die je zonder VR technologie niet zou kunnen uitproberen. De gevreesde bewegingsziekte is daarom vrij laag. Als je serieus bent over het gebruik van VR-games en andere 3D-content op een regelmatige basis, is HTC Vive op dit moment de beste oplossing.

De resolutie en scherpte van sommige video’s is vaak niet voldoende om moeiteloos games te bekijken. Met de Daydream View-bril en -app heeft Google een VR-platform met groot potentieel gecreëerd. Maar je kunt nog steeds inhoudelijke en technologische aanpassingen tolereren. Bij Amazon vindt u nog veel meer VR-brillen voor smartphones. Deze VR-bril die je in dit Smartphone Vr Brilrapport hebt leren kennen, is beschikbaar voor bijna alle PC’s en consoles.