Stofzuiger voor kinderen

'Stofzuiger' Katoenen T-shirts voor Kinderen/Kinderen (TS018346)400ml 'Stofzuiger' Herbruikbare water/Drankfles voor kinderen (WT00022538)
Link'Stofzuiger' Katoenen T-shirts voor Kinderen/Kinderen (TS018346)*400ml 'Stofzuiger' Herbruikbare water/Drankfles voor kinderen (WT00022538)*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 9,59
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 16,79
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
'Stofzuiger' Katoenen T-shirts voor Kinderen/Kinderen (TS018346)
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 9,59
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
400ml 'Stofzuiger' Herbruikbare water/Drankfles voor kinderen (WT00022538)
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 16,79
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Stofzuiger voor kinderen

Kinderstofzuiger met zuigfunctie

Welke ouder weet dit niet; zodra je iets in het huishouden wilt doen, komen de lieve kleintjes precies hetzelfde doen. Kinderen lijken zich op magische wijze aangetrokken te voelen tot stofzuigen. Het monotone neuriën en het verdwijnen van kleine deeltjes lijken kinderen zo fascinerend te maken voor stofzuigers. Maar wat kun je doen als er een dagelijkse machtsstrijd is tussen kind en volwassene over wie de keukenvloer mag schoonmaken? Wat kunt u doen om uw kinderen bezig te houden en tegelijkertijd het huishouden te doen?
De oplossing hiervoor ligt bijna voor de hand. Bekende fabrikanten van stofzuigers hebben deze vraag al beantwoord. Miele, Dyson, Vorwerk en Co. bestaan al lang, met miniatuur apparaten voor de kleintjes om mee te spelen.

Wat is een kinderstofzuiger met zuigfunctie?

De eerste vraag die rijst is of de mini-versies van de grote zuignappen ook hetzelfde kunnen doen en dezelfde prestaties leveren. Dit kan worden beantwoord met een duidelijk nee. Ze zien er misschien uit als hun grote uitgaven, maar ze zijn zeer beperkt in hun functie, omdat ze op batterijen werkende speelgoedzuigers zijn. Ze zijn ontworpen voor veilig spel door kinderen, om rollenspel mogelijk te maken en om kinderen kennis te laten maken met het huishouden. Ze zijn echter niet ontworpen om het huishoudelijk werk te doen. Dus als de gezinsstofzuiger kapot gaat, kan de kinderstofzuiger met zuigfunctie niet als vervanging worden gebruikt. Kruimels en ander vuil zouden nog steeds op de vloer blijven liggen.

Vereisten voor een goede stofzuiger voor kinderen

Het eerste idee dat hier waarschijnlijk opduikt is dat het geweldig zou zijn als de kinderstofzuiger met zuigfunctie ook daadwerkelijk goed zou zuigen. De kinderen zouden daadwerkelijk kunnen helpen in het huishouden. Het zou een welkome hulp zijn voor de ouders als de kinderstofzuiger niet zo hard zou zuigen als de grote, zodat de kinderstofzuiger niet vast komt te zitten en het kind de speeltoestellen zonder problemen van de plek krijgt. Maar als het genoeg zou zuigen zodat het kind ook kan helpen in het huishouden. Dat klinkt in eerste instantie goed, maar bij nader inzien heeft het weinig zin. De kinderstofzuiger moet immers altijd beschikbaar zijn voor het kind. Maar hoe snel zouden Legoblokjes en losse onderdelen van andere spellen in een flits worden opgezogen? Een kind kan zich ook verwonden door de zuigkracht van een stofzuiger. Daarom is het goed dat de Mini’s alleen een lichte zuigfunctie hebben, die alleen kleine polystyreenbolletjes of zeer licht stof kunnen opzuigen.

Onze Top 10 – Kinderstofzuigers

Nr. 1
'Stofzuiger' Katoenen T-shirts voor Kinderen/Kinderen (TS018346)
Kundenbewertungen
'Stofzuiger' Katoenen T-shirts voor Kinderen/Kinderen (TS018346)*

Product Description Houd uw kleintjes comfortabel en stijlvol met onze superzachte, 100% katoenen T-shirts met korte mouwen. Elk T-shirt wordt op bestelling bedrukt met een uniek ontwerp op de voorkant en al onze T-shirts zijn wasbaar in de machine; ideaal voor avontuurlijke kinderen! Verkrijgbaar in zes maten.Maat: 1-2 jaarBorst (31 cm), lengte (38 cm), arm (9 cm)Maat: 3-4 jaarBorst (38 c...

 Preis: € 9,59 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
400ml 'Stofzuiger' Herbruikbare water/Drankfles voor kinderen (WT00022538)
Kundenbewertungen
400ml 'Stofzuiger' Herbruikbare water/Drankfles voor kinderen (WT00022538)*

Product Description Wees een vriend van het milieu met onze hervulbare en herbruikbare drinkfles! Elke fles kan 400ml vloeistof bevatten en wordt geleverd met twee verwisselbare deksels, een sportzuigerdop en een schroefdop met karabijnhaak. Elke fles is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze licht en duurzaam zijn; de perfecte reisgenoot.Maat:Diameter: 66mmHoogte: 170mmVolume: 400...

 Preis: € 16,79 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Toepassingsgebied van de kinderstofzuiger

Zoals gezegd zijn dit speeltoestellen. Kleine kinderen passen zich graag aan hun ouders aan en kunnen in het huishouden helpen met de kinderstofzuiger en hun ouders nabootsen. De kleintjes vinden het niet erg dat ze het vuil niet zelf kunnen absorberen. Maar tegelijkertijd leren ze verantwoordelijkheid te nemen en te helpen in het huishouden. Mama en papa slagen er ook in om het appartement in alle rust te stofzuigen zonder dat het kind de hele tijd de stofzuiger wil overnemen. Bovendien is een kinderstofzuiger precies de juiste maat voor de kleintjes. Het is niet te zwaar en past perfect in kleine handen.

Welke Zijn er alternatieven?

Natuurlijk kun je ook op het idee komen om een echte stofzuiger voor de kinderen te kopen. Er zijn immers ook kleinere accustofzuigers die niet zo zwaar zijn. U moet echter altijd onthouden dat dit geen speelgoed is. Ze zijn niet gemaakt voor kinderhanden en hoeven dus niet aan dezelfde veiligheidseisen te voldoen. Er bestaat dus een risico op letsel en kinderen moeten niet alleen met deze apparaten spelen. Natuurlijk kunnen kinderen deze gebruiken om het huis schoon te maken in het bijzijn van hun ouders, maar dit zijn geen apparaten die alleen in de kinderkamer moeten worden achtergelaten.

Welke fabrikanten zijn er?

Er zijn ongelooflijk veel fabrikanten die ook stofzuigers voor kinderen maken. Van goedkope varianten tot dure versies, u vindt hier alles. Er zijn speelgoedfabrikanten zoals Simba Toys, PlayGo of Barbie die stofzuigers voor kinderen aanbieden. Maar ook de grote stofzuigerbedrijven zoals AEG, Miele, Dyson, Bosch of Vorwerk maken stofzuigers voor kinderen. Dit heeft het grote voordeel dat de kleintjes een kinderstofzuiger kunnen krijgen die er net zo uitziet als de grote stofzuiger van hun ouders.

Innovaties op het gebied van kinderstofzuigers

Stofzuigers voor kinderen bestaan al heel lang. Het feit dat deze zo lijken op echte stofzuigers is echter een nieuwe trend. Alleen het formaat van de mini-stofzuiger suggereert dat het niet het echte model is. Ze hebben dezelfde knoppen en maken zelfs dezelfde zuiggeluiden.

Voordelen van het kopen van een kinderstofzuiger op het internet

Het voordeel is hier overduidelijk. Als je naar een speelgoedwinkel gaat en een kinderstofzuiger zoekt, …zul je het meestal vinden. Als u geluk heeft, vindt u misschien twee of drie modellen waartussen u kunt kiezen. Maar het internet biedt hier veel meer mogelijkheden. Hier kunt u precies de mini-stofzuiger kiezen die u wilt. Er is keuze uit verschillende modellen en kleuren en u kunt precies die bestellen die al in de grote versie in uw huishouden beschikbaar is. Bovendien kunnen de verschillende prijzen veel beter worden vergeleken op het internet. U kunt het beste aanbod kiezen en het nieuwe speelgoed direct bij u thuis laten bezorgen.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een kinderstofzuiger?

Er is hier niet veel wat je fout kan doen, tenzij je een kleur of een model kiest dat het kind later niet bevalt. Alle kinderstofzuigers werken volgens hetzelfde principe. De enige verschillen zijn de verschillende accessoires, de verschillende ontwerpen, de verschillende kleuren en de verschillende geluiden. Op sommige modellen zie je nog witte of gekleurde polystyreenbollen door een kijkvenster heen en weer vliegen. Dit ziet er natuurlijk geweldig uit en inspireert ook veel kinderen. U kunt kopen wat u of het kind wil.

Handige accessoires voor een kinderstofzuiger

Sommige fabrikanten leveren ook kleine polystyreenbolletjes die met de kinderstofzuiger kunnen worden opgezogen. Voor dit doel is de lichte zuigfunctie van de meeste apparaten voldoende. De kinderen zullen blij zijn om de bolletjes in de stofzuigerbuis te zien verdwijnen. Ze moeten zich er echter van bewust zijn dat deze korrels niet altijd in de stofzuiger terechtkomen. Als ze statisch geladen worden, blijven ze vrijwel overal hangen. Bovendien zijn ze zo klein dat ze ook nog eens kunnen snel verdwijnen en ze zijn ook niet geschikt voor kinderen die graag alles in hun mond stoppen.
Sommige modellen stofzuigers worden ook geleverd met verschillende borstels. Dit ziet er hetzelfde uit als bij de grotere modellen en is daarom een groot pluspunt.
Geen directe accessoires voor de stofzuiger zijn complete reinigingssets. Sommige fabrikanten bieden de speelgoedstofzuigers aan samen met een emmer, stofdoek, bezem, enz. Hoewel dit niet als een direct accessoire kan worden gezien, zullen de kleintjes blij zijn als ze andere schoonmaakspullen krijgen die ook qua kleur bij elkaar passen.
U moet er ook rekening mee houden dat u altijd genoeg geschikte batterijen bij de hand hebt, want alle kinderstofzuigers werken natuurlijk op batterijen.

Al met al is een kinderstofzuiger met zuigfunctie een geweldig maar ook educatief speelgoed, dat kleine kinderen al inspireert. Dit kleurrijke speelgoed stimuleert de fantasie van de kinderen om een rol te spelen en laat hen ook deelnemen aan het dagelijkse leven van het gezin.