tablet-toetsenbord

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk tablet-toetsenbord

Tablet Toetsenbord Test

Ontspan ’s avonds op de bank en creëer tegelijkertijd een spannende presentatie – geen probleem voor tablet-pc’s met het juiste toetsenbord, die ze zeker zullen vinden als ze deze tablet-toetsenbordtest hebben gelezen. We willen u de beste 2-in-1 systemen laten zien en u vertellen waar u naar moet zoeken om het beste systeem voor uw doelen te krijgen. Als u uw tablet niet alleen voor de navigatie wilt gebruiken, maar ook voor de productiviteit, dan heeft u een echt toetsenbord en de juiste apparatuur nodig voor een uitstekende navigatie.

Wanneer hebben we het over een verwijderbaar systeem, een 2-in-1 systeem?

Is de Surface Pro-serie nu een laptop of tablet? En hoe zit het met de iPad Pro? Zijn deze laptops cabrio’s of echte tafels?

Laten we de notebookmarkt eens van dichtbij bekijken en precies die tablets selecteren die u interesseren. Vandaag de dag kopen we de bijpassende toetsenborden in de winkels of bestellen we de toetsenborden direct als testers. Met deze snelle systemen schrijven we succesvolle teksten, zetten we mailboxen op en bewerken we foto’s om aan het einde van de testfase een praktisch oordeel te kunnen vellen. vallen.

<plang=“zxx“ align=“left“>Goed gedaan!

Prestaties op notebookniveau en alles wordt rustig gefluisterd. In de test maken veel laptops nog kleine foutjes. Als je net zoveel intelligentie in het toetsenbord stopt als in een koelsysteem, zullen conventionele laptops al snel zonder reden zijn. Maar zelfs deze cabriolet is strikt genomen een tablet in plaats van een notebook en daardoor makkelijker te hanteren.

De beste laptops

Acer biedt ons een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De Acer Liquid Loop-functie, een vloeistofkoelsysteem, is momenteel een van de beste innovaties. De fabrikant kan dus zonder ventilator, ondanks de krachtige Intel Core i-processoren. Er staat al een „opvolger“ op de planken met de Acer Switch 5.

De iPad Pro is een zeer tamme beest, maar laat alleen zijn tanden zien in combinatie met iOS 11. Het is een feilloos ontworpen, technisch aantrekkelijke tablet die zijn tijd een beetje vooruit is, maar die veel meer kan dan conventionele laptops en PC’s vandaag de dag kunnen doen, zo blijkt uit deze toetsenbordtest van de tablet.

Onze Top 10 – Tablet-toetsenbord

Virtueel of echt toetsenbord?

style=“font-family:Verdana;„Als je meer wilt schrijven dan een korte e-mail, zul je de virtuele toetsenborden snel irriteren omdat ze geen antwoord hebben en ze bijna doelloos schrijven. De fysieke toetsenborden van de hier gepresenteerde Tablet PC’s bieden bijna altijd een minimale oplage en een duidelijk gedefinieerd drukpunt, zodat teksten sneller tot stand komen. Als u productief met uw tablet wilt werken, heeft u beide nodig.

De beste laptops

De interface tussen de tablets en het bijbehorende toetsenbord is een converteerbare laptop. Toch is het de moeite waard om te vergelijken!

De toetsenborden die rechtstreeks door de fabrikant worden aangeboden zijn vaak „inheems“ in de tablet en bieden geen prestatieverhoging, zoals deze tablet-toetsenbordtest aantoont. Apple heeft de zogenaamde Smart Connector op de tablet geïnstalleerd. Deze magnetische verbinding zendt zowel data- als stroomfuncties uit en is een van de belangrijkste innovaties van het bedrijf.

Het ideale tabletscherm geeft foto’s en video’s weer met een hoge helderheid, een goed contrast en intense kleuren. Het scherm moet een duidelijk beeld geven van de video, de kleuren van de foto’s in detail weergeven en voldoende helderheid bieden om zelfs in het zonlicht spelletjes te spelen. En dat geldt voor alle modellen, of ze nu Android, iOS of Windows draaien. Een hoogcontrastscherm is niet nuttig, zelfs niet als het scherm te helder is. en de kleuren komen niet goed tot hun recht.

Waarom een tablet-toetsenbord?

Als je buiten in het zonlicht surft, zie je niets op het scherm, want bijna alle tablets zijn zeer reflecterende schermen. Er zijn high-definition tabletten, high-brightness tabletten en high-fidelity apparaten, maar tot nu toe zijn de beste aanbevelingen alleen degene gebleven die de specifieke taken van de gebruiker nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Smartphones en tablets hebben veel voordelen, langere teksten horen daar niet bij. Hoewel korte berichten ideaal zijn voor deze virtuele toetsenborden, zijn ze slechts beperkt bruikbaar voor correspondentie op de PC. Zelfs intelligente toetsenbordtoepassingen zoals SwiftKey lossen dit probleem niet op. Met een universeel Bluetooth-toetsenbord kan echter bijna elke smartphone of tablet een werkstation worden als het apparaat alleen de juiste draadloze interface en een snel besturingssysteem heeft. Omdat de Bluetooth-versies compatibel zijn en de toetsenborden blijven werken met het profiel van het menselijke interfaceapparaat, kunnen universele toetsenborden worden aangesloten op elk apparaat met een Bluetooth-interface. Dit omvat mediaspelers, spelcomputers en TV’s. Vooral slimme tv’s hebben baat bij een hardwarematig toetsenbord, omdat een afstandsbediening niet geschikt is voor het invoeren van tekst. In de praktijk hebben toetsenborden en apparaten echter vaak verschillende meningen over de functie van de toetsen.

Bluetooth voor televisie is niet ongewoon, maar het istimmer is nog te zeldzaam, dus het is moeilijk te vinden in warenhuizen, omdat veel fabrikanten de functie niet officieel adverteren. Eén model heeft echter meestal ook Bluetooth wanneer er Wi-Fi is geïntegreerd: beide interfaces zijn vaak op één enkele chip in deze apparaten geïnstalleerd. Maar het omgekeerde is ook waar: geen WLAN, geen Bluetooth. Het koppelen gebeurt meestal via netwerkinstellingen en werkt, net als bij andere apparaten, door het invoeren van de pincode op het toetsenbord.

Terwijl een paar jaar geleden nog een oplossing op middellange termijn was tussen smartphones en laptops, worden de apparaten van vandaag de dag meer volwassen en op grote schaal gebruikt in onze digitale wereld. Als gevolg daarvan veranderen de prioriteiten voor de aankoop en het gebruik van apparatuur dienovereenkomstig. Terwijl tabletten een goede technische gadget waren, worden ze vandaag de dag steeds meer gezien als een handige vervanging voor een laptop. De hardware is krachtig en de software biedt meer mogelijkheden, zodat de toetsenborden moeten worden gebruikt voor intensief werk. Deze tablet-toetsenbordtest heeft u laten zien hoe u de beste digitale toetsenborden in de juiste vergelijking kunt kopen.