Tandreiniger

Ultrasone Scaler Tandreiniger Calculus Vlek Verwijderen Mondverzorging
LinkUltrasone Scaler Tandreiniger Calculus Vlek Verwijderen Mondverzorging*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 9,33
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Ultrasone Scaler Tandreiniger Calculus Vlek Verwijderen Mondverzorging
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 9,33
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Tandreiniger

Door de vele bacterieculturen en schimmels in de mondholte is het complex en duur om een zinvolle klinisch valide gebitsreinigingstest uit te voeren. De test verwijst daarom naar de betrouwbare resultaten van de fabrikanten van prothesereinigers en de vele beschikbare klinische tests die door de professionele geïnteresseerden zijn gefinancierd. Hier vindt u de belangrijkste informatie over een gebitsreinigingstest.

Een gebitsreiniger is een reinigingsmiddel voor kunsttanden, zoals een uitneembaar gedeeltelijk kunstgebit of een volledig kunstgebit. In het algemeen zijn ze bedoeld voor het reinigen van het derde gebit. Het concept is hetzelfde van bijna elke fabrikant. Doe water in een glas en voeg dan de reinigingstablet en het kunstgebit toe. Afhankelijk van de fabrikant wordt het reinigingsresultaat na drie tot vijftien minuten blootstelling volledig bereikt. De beloftes van de fabrikanten zijn uitgebreid. Een gebitsreiniger laat vlekken en de plaquette achter. Het heeft een preventieve werking tegen tandsteen en ontstekingen veroorzaakt door de prothese. Veel fabrikanten bestrijden geurvormende bacteriën met hun kunstgebitreiniger. Anderen vechten tegen plaquette. In de gebitsreinigingstest worden alle beloftes van de fabrikanten gecontroleerd.

Een gebitsreiniger moet een brede antibacteriële werking hebben. Daartoe moeten onder ernstige omstandigheden in de mondholte de bestaande bacterieculturen nog steeds aanzienlijk worden gereduceerd. Het moet alle afzettingen in de mond, zoals plak, verwijderen. Het moet de vorming van tandsteen tegengaan. Het moet de prothese klinisch reinigen en hygiënisch conditioneren.

Gedeeltelijke prothesen of volledige prothesen moeten hygiënisch worden gereinigd voor gebruik gedurende ten minste een deel van de dag. Oudere en jongere mensen met een gebitsprothese moeten in staat zijn om deze te reinigen met de gebitsprothese-reiniger om de gezondheid te behouden, vooral in de mondholte. De stof van de prothese mag niet worden aangetast door de prothesereiniger. Het zou mogelijk moeten zijn om standaardprothesen die door de zorgverzekeraars in Duitsland worden betaald, te reinigen met de prothesereiniger.

Onze Top 10 – Kunstgebitreiniger

Nr. 1
Ultrasone Scaler Tandreiniger Calculus Vlek Verwijderen Mondverzorging
Kundenbewertungen
Ultrasone Scaler Tandreiniger Calculus Vlek Verwijderen Mondverzorging*
von Unbranded

Description:Efficient tooth cleaning - The angled head makes it easy to reach the most difficult places, and the rubber area on the handle does not slip when cleaning, so it can be precisely to the polisher.Tooth cleaning set - The electric tooth cleaner equipped with 1 cleaning heads. Quickly and effectively remove plaque tartar on the tooth surface and between the teeth....

 Preis: € 9,33 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Vanuit hygiënisch, klinisch en zorgverzekeringsoogpunt is er geen alternatief voor een moderne kunstgebitreiniger. Net als bij tandpasta’s, die lange tijd met zeven effecten werden geadverteerd en nu met acht effecten, waar het product al eerder volledige reiniging beloofde, is er ook een innovatie in gebitsreinigers voor meer en meer complete en betrouwbare reiniging. Maar voor de huidige gebitsreinigingstest zijn geen echte alternatieven bekend.

Er zijn veel fabrikanten van gebitsreinigers. Dit is vooral waar omdat tandreinigers in heel Europa zijn goedgekeurd. In Duitsland zijn de fabrikanten Blend-A-Dent, Friscodent, Perlodent, Sensident, AS-Dent, Corega Tabs, Dentala, Kurikur en Protefix opmerkelijk met een aanzienlijk marktaandeel. Ze worden elk slechts door één leverancier verkocht. Deze leveranciers zijn Procter & Gamble, Aldi Süd, Rossmann, Müller Drogeriemarkt, Real en Extra, Schlecker of Nachfolger, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Ihr Platz, Aldi Nord en Queisser.

De volledige gebitsbescherming voor gezonde prothesedragers omvat bescherming tegen cariës, verwijdering van tandplak, bescherming van het glazuur, de
Bescherming tegen cervicale cariës, volledige en grondige reiniging van de prothese, het bereiken en behouden van een frisse adem, bescherming tegen tandsteen en een overtuigende smaak na de reiniging. De reiniging moet minstens twaalf uur duren, d.w.z. ten minste de hele dagelijkse nachtrust. Dit alles wordt momenteel door de fabrikanten beloofd, maar het kan en moet verder worden verbeterd. Op alle gebieden kunnen innovaties worden verwacht.

Veel fabrikanten presenteren zich op het internet. De winkels zijn echter meestal verbonden met het filiaal. Met zulke kleine verpakkingen is de verzending meestal duurder dan het kopen in de winkel. De leveranciers bieden meestal overal in de buurt filialen aan, zodat de internetsites vooral meer of beter leesbare informatie bieden over de producten en hun toepassing. Een aankoop via het internet is pas echt de moeite waard als de hoeveelheden groot zijn of als de afstand tot de filialen groot is.

Het is het beste als de tandarts een gebitsreiniger aanbeveelt. En niet alleen volgens de instructies van de fabrikant, maar ook door de tandarts die het gebit daadwerkelijk behandelt. Concepten in combinatie met andere tandheelkundige producten worden vooral aanbevolen voor gedeeltelijke protheses. De protheseschoonmaakmiddelen zitten bijna allemaal in dezelfde prijsklasse en verschillen zodanig dat persoonlijke beslissingen voor het product noodzakelijk zijn. De fabrikanten adverteren met tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van prothesereinigers.

Natuurlijk is voor de meeste prothesereinigers een glas en water als accessoire essentieel. Sommige professionele experts raden echter aan om een tandenborstel of een speciale kunstgebitborstel te gebruiken om de tanden grondig te reinigen voor of na het schoonmaken van de tanden met Tandreiniger om te reinigen. Sommigen dragen het kunstgebit ’s nachts niet. Hiervoor wordt een container voor het kunstgebit aanbevolen. Sommige mensen houden ervan om te sporten als kunstgebit. Voor hen wordt een mondbeschermer aanbevolen, die ook de prothese beschermt en beveiligt. Een must voor loszittende protheses zijn lijmcrèmes voor protheses. Sommige fabrikanten bieden deze specifiek op hun prothesereinigers afgestemde producten aan. De hygiëne is nog beter als de prothese op de juiste manier wordt vastgehouden.