Tepelzalf

Test & vergelijk Tepelzalf

De beste tepelzalf 2022 in vergelijking

Wat is een tepelcrème?

Wanneer vrouwen hun baby’s of zelfs hun kleine kinderen borstvoeding geven, of wanneer hun tepels om andere redenen pijn doen, is dat allesbehalve aangenaam. Vooral als de vrouw haar baby wil borstvoeding geven, is het sterk zuigen van de baby aan de borst allesbehalve aangenaam voor de vrouw.
Daarom moet men snel een einde maken aan deze irritaties van de tepels en ervoor zorgen dat roodheid en andere vervelende en pijnlijke symptomen zo snel mogelijk verdwijnen. Voordat u een arts raadpleegt, kunt u uw tepels eerst zelf behandelen met een speciale tepelzalf. Zo’n zalf voor de tepels is een heel bijzondere en speciale zalf die direct op de tepels wordt aangebracht. Het doel van deze zalf is om de tepel voldoende vocht te geven en zo ervoor te zorgen dat de roodheid of irritatie wordt verminderd.

Eisen aan een goede tepelzalf

De tepels zijn een zeer gevoelig deel van het lichaam bij zowel mannen als vrouwen. Daarom is het des te belangrijker om voor de aankoop van een zalf voor de tepels er zeker van te zijn dat het een goede en vooral hoogwaardige zalf is. Een van de redenen hiervoor is dat het voldoet aan de eisen die men aan een dergelijke zalf moet stellen. De zalf moet dus eetbaar zijn. Dit geldt vooral voor vrouwen die borstvoeding geven. Om geen risico te lopen dat de baby aan de borst zuigt, zelfs als de crème voor de borstvoeding wordt afgeveegd, kunnen giftige stoffen worden geabsorbeerd. neemt, moet men de eis van de zalf maken dat men het kan eten.
Bovendien moet een vereiste zijn dat de crème gemakkelijk kan worden uitgespreid en goed wordt geabsorbeerd.

Onze Top 10 – Tepelzalf aanbeveling

Toepassingsgebied van de tepelzalf

Zoals uit de naam van het product blijkt, is een dergelijke zalf een zalf voor de borst en wordt deze ook daar gebruikt. De zalf wordt direct op de tepels aangebracht en kan dan daar inwerken. Dit kan het geval zijn bij een vrouw die borstvoeding geeft, maar het kan ook voorkomen wanneer de tepels van vrouwen en mannen om andere redenen rood worden.

Wat zijn de alternatieven voor een tepelzalf?

Als je niet zo’n speciale zalf voor de verzorging van je tepels wilt kopen, zijn er enkele alternatieven waar je misschien op terug kunt vallen. U kunt bijvoorbeeld de geïnfundeerde en gekoelde theezakjes zwarte thee of kamillethee op de tepels gieten. Deze twee soorten thee hebben een antibacteriële werking en kunnen dus bijdragen aan de genezing van de tepels. Vrouwen die borstvoeding geven kunnen ook een deel van hun moedermelk op de tepels leggen en laten werken. Dit komt omdat moedermelk ook een antibacteriële werking heeft en dus kan bijdragen aan de genezing zonder dat men zijn toevlucht hoeft te nemen tot een crème.

Welke fabrikanten van tepelzalven zijn er?

Zoals de Tepelzalftest heeft uitgewezen, is er niet alleen één fabrikant die gespecialiseerd is in de productie en distributie van tepelzalven, maar zijn er veel verschillende fabrikanten waar u zo’n zalf voor uw tepels kunt kopen. Veel van deze fabrikanten werden getest door de tepelzalftest op een duidelijke lijst. Op deze lijst vindt u onder andere fabrikanten als weleda, lansinoh, azulenal, elanee en Babydream.

Innovaties op het gebied van tepelzalf

Tijdens de procedure heeft de Tepelzalftest gemerkt dat er veel verschillende innovaties zijn op het gebied van deze zalven. De fabrikanten blijven de samenstelling van de zalven wijzigen om een nog beter en vooral effectiever effect te bereiken.

Voordelen van het kopen van een tepelzalf op het internet

Als u geld wilt besparen of wilt profiteren van grote en winstgevende volumekortingen, dan moet u besluiten om deze zalven via het internet te kopen. Want via het internet is de keuze aan zalven veel groter en uitgebreider en ook de leveranciers bieden een en dezelfde zalf aan tegen verschillende prijzen. U kunt dus veel geld besparen door de prijzen te vergelijken, in combinatie met andere kortingen en promoties. O

Waar moet je op letten als je een tepelzalf koopt?

Als u een zalf voor uw tepels wilt kopen, moet u eerst nadenken over het doel waarvoor u deze wilt kopen. Als u borstvoeding geeft, moet u zeker een eetbare zalf gebruiken die niet afgewassen hoeft te worden voor de borstvoeding. Als je tepels pijn doen als je ze aanraakt, moet je ervoor zorgen dat de consistentie van de crème zacht is en dat het gemakkelijk kan worden uitgespreid.

Nuttige accessoires voor tepelzalf

Om geen vlekken op de beha of het shirt te maken, zijn inserts voor de borst het perfecte accessoire.