Testiculair gewicht

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Testiculair gewicht

Testiculaire gewichten zijn een populair speelgoed in de slaapkamer en worden vaak zowel binnen als buiten de BDSM-scene gebruikt om extra spanning aan uw seksleven toe te voegen.
Zo’n stuk speelgoed is, zoals de naam al aangeeft, een gewicht dat aan de testikels van een man wordt vastgemaakt om het plezier te vergroten. In de BDSM-scene worden testikelgewichten ook vaak als straf gebruikt, omdat de pijnstimulans in hogere gewichtsklassen als ernstig wordt beschreven. Zo’n speelgoed kan anders worden geconstrueerd, maar het basisprincipe blijft altijd hetzelfde:

Met een apparaat kan de man het gewicht aan zijn balzak bevestigen. Ofwel bungelt het gewicht dan aan het genoemde apparaat en bevindt het zich dus onder de balzak (deze variant wordt vaak gebruikt als men met het gewicht dat aan de balzak vastzit wil rondlopen, want het gevoel wordt als zeer aangenaam omschreven), ofwel ligt het gewicht direct tegen de balzak aan en is daar gesloten. Deze variant komt vaker voor, omdat deze over het algemeen als minder gevaarlijk voor de man wordt beschouwd en ook tijdens het naakt kan worden gebruikt, wat met een vrij zwaaiend gewicht niet mogelijk zou zijn, omdat de kans op letsel door te snelle bewegingen te groot zou zijn.
Een andere belangrijke factor bij de aankoop van het gewicht is het materiaal: omdat het direct op de huid ligt, is het bijzonder belangrijk om een materiaal te kiezen dat van nature huidvriendelijk is en het gewenste draagcomfort biedt. Veel mannen kiezen voor leer omdat de natuurlijke textuur ervan betekent dat het zich vrijwel onmiddellijk aanpast aan de temperatuur van de huid. Een tegengestelde Effect biedt staal als materiaal voor het gewicht: de kou en de hardheid kunnen weer een ongekend plezier geven. Maar uiteindelijk hangt deze keuze natuurlijk uitsluitend af van individuele voorkeuren.
De gewichten worden in verschillende vormen aangeboden, die allemaal verschillende gevoelens overbrengen en in verschillende situaties kunnen worden gebruikt: Er zijn er bijvoorbeeld die, met behulp van een ring aan de bovenkant van het gewicht, ook dienst doen als penisring, of die waarbij kleine puntjes aan de binnenkant zijn bevestigd en zo een opwindende pijnstimulans voor mannen geven. Er zijn dus bijna geen grenzen aan de verbeelding. Er zijn mogelijkheden in vrijwel alle denkbare vormen en kleuren. Zelfs degenen die aan de muur zijn geschroefd en een opwindend gevoel geven dat ze niet kunnen ontsnappen. Natuurlijk is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat het gewicht in geval van nood snel en zelfstandig kan worden verwijderd.

Onze Top 10 – testiculair gewicht

Het belangrijkste toepassingsgebied van een testiculair gewicht is relatief duidelijk de slaapkamer. Veel mannen van alle leeftijden waarderen het gevoel van verzwaarde testikels. Het maakt niet uit of ze hetero of homo zijn, iedereen kan leren om van het gevoel en het uiterlijk van dergelijk speelgoed te houden. Het gebruik van gewichten voor de testikels is een relatief onbekende manier om een frisse wind door de slaapkamer te laten waaien en misschien zelfs voorkeuren te ontdekken die men nooit eerder heeft gekend. Veel mannen zijn extreem gevoelig voor hun testikels en daarom is het de moeite waard om je deze keer intensiever bezig te houden.
Ook de mogelijkheid om een bepaald niveau van pijn met de gewichten toe te brengen en zo de man te straffen (of natuurlijk ook te belonen, al naar gelang de individuele voorkeur) wordt door de Seksuele partner dragen gebruikt.

Een alternatief voor het „klassieke“ testikelgewicht is een zogenaamde ballstretcher, d.w.z. een apparaat dat het scrotum niet naar beneden trekt door het gewicht, maar het in een buisvorm duwt en daardoor „uitrekt“. Deze variant wordt aanbevolen als er intensieve bewegingen zijn tijdens het gebruik van de gewichten, aangezien zwaai- en slingerbewegingen kunnen leiden tot gedeeltelijk gevaarlijke verwondingen. Ook laat een ballstretcher zich eerder in het dagelijks leven dragen, omdat deze meestal dichter bij de testikels ligt en dus nauwelijks zichtbaar is onder de kleding.

Testiculaire gewichten zijn over het algemeen verkrijgbaar in de meeste relevante online shops. Natuurlijk is het, zoals bij alle seksspeeltjes, belangrijk om ervoor te zorgen dat de fabrikant zich aan de hygiënenormen houdt en alleen huidvriendelijke materialen gebruikt.
Bekende seksshops in Duitsland zijn Orion en Beate Uhse. Beide winkels zijn in veel grote steden in Duitsland vertegenwoordigd en bieden gewichten voor het scrotum aan, maar hebben ook een online shop.
In het online gedeelte zijn de bekendste vertegenwoordigers www.amorelie.de en www.eis.de, die natuurlijk ook gewichten voor de testikels dragen.
Aangezien de markt over het algemeen via de detailhandel functioneert en, vanwege een nog steeds heersend taboe, bekende ketens vrij zeldzaam zijn, is het raadzaam om zich op het internet te informeren als er geen grotere winkel in de buurt is.
Als u op zoek bent naar meer extreme varianten of varianten die specifiek ontworpen zijn om pijn te veroorzaken, zijn de grote fetisj online winkels aan te bevelen.

Seksspeelgoed in het algemeen is een markt die zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt en vol met innovaties zit. Hoewel de Principe van testiculair gewicht bekend en gebruikt sinds de oudheid, maar toch worden er voortdurend nieuwe producten getest en op de markt gebracht. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de fantasie en de wensen van de klant. Voor elke voorkeur en elk doel kan het geschikte testikelgewicht worden gevonden.

Veel klanten geven de voorkeur aan het bestellen van de gewichten op het internet. De voordelen liggen voor de hand:
Veel mensen vinden het nog steeds ongemakkelijk om een seksshop te bezoeken. Men maakt zich zorgen of kennissen er een kunnen observeren en niet met de verkopers en andere klanten willen omgaan. Kopen op het internet biedt het voordeel dat je in alle rust en zonder druk kunt rondkijken en een beslissing kunt nemen. Vrijwel alle online shops bieden ook de mogelijkheid om een discrete verpakking te kiezen, zodat zelfs de postbode niet merkt wat er is besteld.
Het internet biedt ook het onschatbare voordeel dat praktisch alle bekende fabrikanten daar vertegenwoordigd zijn met online winkels. Omdat seks- en fetisjwinkels soms zeldzaam zijn, vooral op het platteland, kan dit van groot nut zijn. Vooral als u op zoek bent naar vrij ongewone modellen, kan dit veel comfortabeler en sneller zijn op het internet dan door veel winkels te moeten gaan.

Bij de aankoop van een gewicht voor het scrotum zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden:
Allereerst is het, zoals reeds vermeld, voordelig om een bekende en gerenommeerde fabrikant of winkel te kiezen om de aankoop te doen. Op deze manier kan er zeker van zijn dat het testiculaire gewicht aankomt en dat er geen onaangename verrassingen zijn tijdens de levering. Helaas zijn er nog steeds fraudeurs op het internet die speculeren dat de klant geen maatregelen zal nemen om te voorkomen dat het testikelgewicht wordt geleverd. omdat hij zich ongemakkelijk voelt bij de aard van zijn aankoop.
Er moet natuurlijk ook rekening worden gehouden met persoonlijke allergieën of anatomische bijzonderheden om het risico op letsel tot een minimum te beperken. Ook hier is de keuze voor een gerenommeerde winkel een voordeel. Zij hebben vaak meer ervaring met speciale klantwensen en zijn in staat om professioneel advies te geven.
Last but not least speelt natuurlijk ook persoonlijke smaak een belangrijke rol. Veel winkels bieden gewichten aan die speciaal zijn afgestemd op „hun“ sector. Zo zijn modellen met spikes of bouten binnenin vooral te vinden in fetisjwinkels. Als u een uitgebreid overzicht van het aanbod wilt, is het raadzaam om een grote online seksshop te bezoeken, omdat deze vaak het grootste assortiment heeft.

Als je eenmaal hebt besloten tot een gewicht, moet je nadenken over welke accessoires nuttig kunnen zijn.
Allereerst moet de klant nadenken over de opslag van zijn nieuwe gewicht. Veel mensen waarderen een doos of tas die zo discreet mogelijk is, zodat het gewicht in de nachtkastje kan worden opgeborgen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over wie het zou kunnen vinden.
Bovendien is, zoals bij elk seksspeeltje dat in de buurt van de geslachtsdelen komt, een ontsmettingsmiddel gunstig om de vorming van ziektekiemen te voorkomen. Vooral bij het scrotum vormt het zweet zich snel en kan het plezier van het testikelgewicht snel vervagen. Daarom moet het na gebruik altijd worden gewassen en gedesinfecteerd.