toegangspunt buiten

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk toegangspunt buiten

Een outdoor access point is een draadloos access point in een netwerk dat gemaakt is voor gebruik buitenshuis. Het apparaat versterkt het signaal van de LAN-netwerken via de kabels, meestal draadloos als het gaat om WLAN-netwerken. Met behulp van deze apparaten wordt het signaal van de router uitgebreid. Zo kunt u het ontvangstbereik van uw internetverbinding uitbreiden, ook buiten de grenzen van uw eigen WLAN. Deze apparaten kunnen dan in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een model van hoge kwaliteit, dan is een accesspoint-buitentest bijzonder nuttig. Dit is de beste manier om te zien welk model het beste bij uw wensen past.

De bedrijfswereld biedt unieke connectiviteitsproblemen. Gelukkig is een buitentoegangspunt voor veel van hen de oplossing. Een eenvoudig voorbeeld is de noodzaak voor een bedrijf om publieke WLAN te leveren. Mensen houden ervan om verbonden te blijven met hun netwerk, en u kunt er altijd op rekenen dat consumenten onthouden welke bedrijven gratis Wi-Fi aanbieden. De behoefte aan een sterk Wi-Fi-signaal houdt daar niet op. Een buitentoegangspunt maakt het mogelijk dat werknemers en zakenpartners in contact blijven, zelfs als ze niet op kantoor zijn. Zolang ze zich binnen het brede bereik van het toegangspunt bevinden, zijn ze gedekt. Dit kan met name gunstig zijn voor gegevensafhankelijke medewerkers die dicht bij huis werken. Een ander voordeel van het gebruik van een buitentoegangspunt voor het bedrijf kan worden verkregen bij het opzetten van een videobewakingssysteem kan worden gerealiseerd. Wanneer IP-camera’s op het netwerk zijn aangesloten, kunt u via het Wi-Fi-netwerk TV kijken. Als uw netwerk zwak is, kan het zijn dat u problemen hebt met de toegang tot het bewakingssysteem en dat u zelfs opnames van slechte kwaliteit krijgt. Een sterk signaal betekent een betere videokwaliteit en de mogelijkheid om de bewakingscamera’s vanaf vrijwel elke plek te bedienen. De buitentoegangspunten zorgen ook voor een betere connectiviteit voor alle medewerkers in het hele gebouw. Een bloeiend bedrijf dat moet uitbreiden naar verschillende verdiepingen of kantoren is soms een probleem. Dit is vooral waar als je wilt praten over connectiviteit. Zelfs enkele van de beste binnenrouters hebben moeite met het leveren van een consistente service over meerdere verdiepingen. Kantoren die in een hoek van het gebouw verborgen zijn, zijn vaak gevoelig voor ontkoppeling. Dit is onaanvaardbaar in de wereld van cloud computing. Als u meerdere medewerkers nodig hebt om de hele dag door toegang te krijgen tot informatie in de cloud, betekent dit een daling van de productiviteit. Een buitentoegangspunt kan er gemakkelijk voor zorgen dat het hele gebouw met elkaar verbonden blijft.

Koop onze Top 10 – Openluchttoegangspunt

Het buitentoegangspunt kan overal worden gebruikt. Het wordt vooral gebruikt wanneer u bepaalde mogelijkheden wilt creëren om snel en betrouwbaar internet te ontvangen. Als u een particuliere gebruiker bent, zult u deze apparaten gebruiken als u bijvoorbeeld een zeer grote tuin heeft en overal internettoegang wilt. Natuurlijk kunnen deze apparaten ook gebruikt worden als u meerdere gebouwen met elkaar wilt verbinden. Dus u kunt een en hetzelfde netwerk kan worden gebruikt voor twee gebouwen. Dit betekent dat internet in meerdere kamers kan worden gebruikt. U kunt ook in uw eigen garage internettoegang hebben dankzij het toegangspunt. Deze apparaten zijn echter meestal nodig voor professioneel gebruik.

Naast de Outdoor Access Points zijn er ook de Indoor Access Points, die als alternatief kunnen worden gekocht. Zeer goede outdoor AP’s hebben naast behuizing en antenne vaak meerdere functionele verschillen ten opzichte van indoor AP’s. Hoewel sommige extravagante AP’s voor binnenshuis veel van deze kenmerken hebben, hebben AP’s voor buitenshuis veel vaker de volgende kenmerken:
-Hogere ingebouwde vermogensversterkers in hun radio’s.
-Steun voor WDS.
-Steun voor eigen draadloze overbruggingsprotocollen die gebruik maken van frame-aggregatieschema’s om efficiënter gebruik te maken van draadloze punt-tot-puntverbindingen met een groot bereik.
-Meer toegang tot low-level radiotweaks, zoals het aanpassen van de ACK-time-out om de langere rondreistijden van langeafstandsverbindingen te kunnen opvangen.
-Steun voor maaswijdteschema’s.
-Steun voor de 4,9 GHz-band voor gelicentieerde, vaak „openbare veiligheid“-toepassingen.
-Steun voor Power-over-Ethernet, zodat u geen AC naar de bar hoeft te brengen.
Klanten kiezen meestal voor het ene of het andere model. Beide dienen hetzelfde doel en zijn dus geen concurrenten. Ze verschillen alleen op bepaalde punten.

De aankoop van een toegangspunt is afhankelijk van de fabrikant. Bij de aankoop van een access point moet u er altijd voor zorgen dat het apparaat compatibel is met de rest van de hardware. Soms gebruiken verschillende fabrikanten verschillende transmissienormen en connectiviteitsstandaarden. De bekendste fabrikanten, de Bijzonder vermeldenswaardig zijn onder andere:
-TP-Link CPE210, die een relatief goedkope oplossing biedt voor verschillende thuisgebruikers.
-Ubiquiti UniFi AP AC Lite biedt toegangspunten die vervolgens vele standaarden ondersteunen.
-Lancom OAP-821-Station biedt een krachtig basisstation voor diverse bedrijven en is uitgebreid met de OAP-821 units.
Andere aanbieders van deze units zijn bedrijven als Cisco Systems of D-Link of. Ook de fabrikanten die zich vooral in het frees-segment hebben laten zien, zijn op dit gebied actief. Dit zijn bijvoorbeeld Edimax, Netgear of Devolo.

In een Access-Point-Outdoor-test vindt u altijd innovaties op dit gebied. Deze hebben meestal betrekking op de verbeterde serie van een vorig model of op verschillende versies van een en hetzelfde model. De innovaties hebben dan betrekking op zowel de technische als de visuele aspecten van deze apparaten. Daarom is het altijd een goed idee om vóór de aankoop te weten te komen welke innovaties een bepaalde fabrikant te bieden heeft en welke belangrijk zijn bij de aankoop.

U kunt een toegangspunt buitenshuis in een winkel of op het internet kopen. Aangezien het internet echter verschillende voordelen heeft, kiezen veel klanten ervoor om dit te doen. Ten eerste, het voordeel is dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op het internet kunt bestellen. Dit betekent dat er geen openingstijden zijn waarmee u rekening moet houden bij het kopen en bestellen. Bovendien kunt u overal ter wereld bestellen omdat u toegang heeft tot verschillende sites op het internet. Op deze manier heeft u een grotere keuze. U kunt producten van verschillende fabrikanten bekijken zonder dat u hoeft te letten op het land waar de fabrikant zich bevindt. De verzendkosten worden meestal betaald door de fabrikant of leverancier. Zo niet, dan zijn ze meestal nooit te hoog. Aangezien men ruimtelijk beperkt is in een bedrijf, heeft men niet zo’n grote selectie tot zijn beschikking. Meestal zijn er modellen van twee of drie fabrikanten die u kunt bekijken. Heel vaak wordt de aankoop beïnvloed door de mening van de verkoper in de winkel. Dit is anders op het internet. U kunt onbeperkt tijd besteden aan het bekijken van elk model en pas daarna een beslissing nemen. Dit is uw eigen keuze, want u wordt niet beïnvloed door een verkoper. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de meest uiteenlopende klantenevaluaties op het internet te lezen, om zo een idee te krijgen van het gehele assortiment. Bovendien kan een Access-Point-Outdoor-test een grote hulp zijn, omdat u het beste kunt zien welke modellen het meest geschikt zijn voor gebruik. U kunt ook zelf een vergelijking maken om te zien welk apparaat de beste keuze zou zijn. Je hebt dus een heleboel voordelen die je moet gebruiken.

De locatie is een belangrijke factor om rekening mee te houden alvorens een toegangspunt voor buitenshuis aan te schaffen. Waar moet het toegangspunt worden geïnstalleerd? In gebieden met extreem zonlicht, zoals een open dak, kunnen de plastic behuizingen van sommige modellen na verloop van tijd slijten. Als dit het geval is, moet een duurzamere huisvestingsoptie zoals metaal worden overwogen. Dit is geen probleem als de toegang tot de buitenruimte relatief onaangetast is, zoals aan de schaduwzijde van een gebouw. Ook hier kan interferentie een rol spelen. Als u zich in een druk kantoorcomplex bevindt, is de kans op onderbrekingen van de verbinding groter omdat andere machines op dezelfde frequentie het signaal kunnen verstoren. A een andere factor is de service die u zoekt. Wilt u gewoon een signaal geven aan de gemiddelde woning of wilt u een signaal geven aan het hele woongebouw of bedrijf? In dit geval hebben verschillende sterktes van het werkingssignaal invloed op de aankoop. Hoeveel ervaring heeft men met computertechnologie? U heeft wellicht enige ervaring nodig om deze modellen te installeren. Voor sommige modellen kan het nodig zijn een ISP te installeren. U moet dus een gebruiksvriendelijker toegangspunt kiezen als het niet in uw repertoire staat. U dient ook te overwegen welke soorten apparaten zijn aangesloten op het buitentoegangspunt. Sommige toegangspunten zijn alleen geoptimaliseerd voor pc’s, terwijl andere meer zijn geoptimaliseerd voor de ondersteuning van spelconsoles en mobiele apparaten. Daarom moet je altijd een Outdoor Access Point kiezen dat geoptimaliseerd is voor je eigen behoeften. Een buitentest bij een toegangspunt kan daarbij bijzonder nuttig zijn.

Het toegangspunt heeft meestal geen accessoires die het nodig heeft. U moet echter wel de kabels vinden die nodig zijn om het Acces-Point te installeren samen met de aankoop van het apparaat. Zo kan men het apparaat direct na de levering gebruiken en installeren. Verdere accessoires zijn niet nodig.