Toverbord

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Toverbord

Wat is een toverbord?

Een toverbord is een geweldig product dat kinderen stimuleert om te schilderen en creatief te zijn.

Het bord, dat in verschillende maten verkrijgbaar is, kan worden beschilderd met het bijgevoegde potlood. Het bijzondere is dat alle foto’s door mechanische druk ontstaan en dus weer verdwijnen door het indrukken van een liniaal. Dit maakt het mogelijk om het beeldvlak steeds opnieuw te schilderen.

Vereisten voor een goed toverbord?

Vooral belangrijk voor een toverbord is de kwaliteit van het plastic en de kwaliteit van het oppervlak. Om een echt duurzaam product te hebben, moet met deze twee punten rekening worden gehouden bij het testen van een toverbord. Een paar accessoires zoals postzegels of magneten kunnen het schilderen nog interessanter maken.

Toepassingsgebied van het toverbord?

Omdat het Magic Board niet met normale kleurpotloden is geschilderd, bestaat er geen gevaar voor vervuiling. Bovendien is het product handig en kan het zonder problemen overal mee naartoe worden genomen. Iedereen die een test heeft gedaan met het Magic Board met een kind in de auto weet hoe makkelijk en effectief het is om verveelde kinderen bezig te houden. Maar ook in restaurants, bij de dokter en overal waar vrije ruimte wordt gecreëerd, is het een geweldig product om de verveling te verdrijven en de creativiteit te stimuleren.

Onze Top 10 – toverborden

Wat zijn de alternatieven voor een toverbord?

Als alternatief voor het toverbord is er eigenlijk alleen een dienblad, dat natuurlijk net zo flexibel kan worden gebruikt – maar in ruil daarvoor is het erg duur, of het klassieke stuk papier of karton met kleurpotloden.

Helaas is deze variant nogal problematisch in eigenlijk overal mee naartoe genomen worden.