VacuĆ¼mkolf

Link
VerfĆ¼gbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk VacuĆ¼mkolf

Wat is een thermosfles?

Een thermosfles wordt ook wel thermosfles of thermosfles genoemd. Het is een container die gesloten kan worden en die dranken warm of koud kan houden. Een thermosfles is vaak gemaakt van roestvrij staal. Het heeft dubbele wanden waartussen zich een vacuĆ¼m bevindt. Dit vacuĆ¼m zorgt ervoor dat warme dranken in de fles warm en koude dranken koud blijven. Het vacuĆ¼m voorkomt dat de buitentemperatuur de inhoud bereikt en voorkomt tegelijkertijd dat de inhoud zijn temperatuur buiten vrijgeeft.

Eisen aan een goede zuigfles

Bij het testen van geĆÆsoleerde flessen wordt de kwaliteit van een goede geĆÆsoleerde fles beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: de dichtheid, het vermogen om de inhoud warm of koud te houden, de capaciteit, het gewicht en de grootte, het uiterlijk, de geschiktheid voor de vaatwasser, eventuele schadelijke stoffen, de garantie van de fabrikant, het materiaal, de weerstand en volgens de beschikbare reserveonderdelen.

krapte
Het moet mogelijk zijn om dranken te vervoeren in een geĆÆsoleerde fles zonder dat de inhoud lekt. Daarom is het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de afwerking van de sluiting van een geĆÆsoleerde fles. Na aankoop moet de thermosfles zeker thuis worden getest om te zien of hij echt goed vastzit. Om dit te doen, vul het met warm water en draai het ondersteboven. Dit zal u laten zien of het lekvrij is of niet.

Vermogen om dranken warm of koud te houden
Een ander belangrijk criterium in een geĆÆsoleerde flessentest is het vermogen van de fles om dranken warm of koud te houden. De fabrikanten maken hiervoor hun eigen specificaties, die vaak Er kan ook rekening worden gehouden met de ervaring van andere klanten.

Capaciteit
VacuĆ¼mkolven worden in verschillende maten aangeboden. Ze kunnen 350 tot 2000 ml bevatten. Het aantal mensen voor wie de thermosfles bestemd is voor de levering van dranken is van belang. Het speelt ook een rol waar de thermosfles naartoe moet worden gebracht. Kleine zuigflessen zijn geschikt voor kinderen. Ze zijn ook gemakkelijker te vervoeren tijdens een reis. Een grote thermosfles kan meerdere personen gedurende een langere periode van warme of koude dranken voorzien.

Gewicht en grootte
VacuĆ¼mkolven worden in verschillende maten aangeboden. Een fles van dezelfde grootte kan een ander gewicht hebben. Het gewicht is vooral belangrijk als de thermosfles bedoeld is om te reizen en over langere afstanden moet worden vervoerd.

Optiek en ontwerp
VacuĆ¼mkolven zijn verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende uitvoeringen. De zuigflessen kunnen in Ć©Ć©n kleur zijn of een patroon hebben. De meeste roestvrijstalen zuigflessen zijn zilverkleurig. Dit ziet er zeer nobel uit en past op bijna elk servies. De Ć©Ć©nkleurige zuigflessen kunnen ook goed worden afgestemd op de rest van het serviesgoed. VacuĆ¼mflessen voor kinderen worden aangeboden met vele motieven die geschikt zijn voor kinderen, voor meisjes bijvoorbeeld in roze tinten met prinsessen, eenhoorns en dieren en voor jongens met auto’s en voetbalmotieven.

Onze Top 10 – vacuĆ¼mkolf

Geschikt voor de vaatwasser
Als u thuis een vaatwasser heeft, is een belangrijk criterium voor een geĆÆsoleerde flessentest uw geschiktheid voor de vaatwasser. U moet de instructies van de fabrikant in acht nemen. Niet elke thermosfles is geschikt voor de vaatwasser. geschikt.

Vervuiling
VacuĆ¼mflessen moeten vrij zijn van Siphenol A (BPA). Dit is een hormonale verontreiniging die gevaarlijk is voor de gezondheid en die nog steeds in sommige zuigflessen zit. Op de verpakking moet worden aangegeven dat de thermosfles BPA-vrij is.

Garantie van de fabrikant
De wettelijke garantie voor de zuigflessen is twee jaar. Sommige fabrikanten geven een langere garantie, wat meestal een teken is van een kwalitatief hoogwaardig product.

Materiaal
Vandaag de dag zijn de meeste zuigflessen gemaakt van roestvrij staal. Flessen met glazen flessen, die zeer gemakkelijk breken, zijn nauwelijks verkrijgbaar. Roestvrij staal is een hoogwaardig en bestendig materiaal. Er zijn echter ook enkele flessen waarvan de buitenmantel van plastic is gemaakt, wat minder robuust is dan roestvrij staal.

Veerkracht
Vooral als een geĆÆsoleerde fles mee moet worden genomen op wandel- of trekkingtochten, moet deze veel weerstand bieden. VacuĆ¼mflessen voor kinderen moeten ook een val overleven. Daarom is de weerstand bijzonder belangrijk bij het testen van zuigflessen. Roestvrijstalen zuigflessen zijn vrij robuust en krasbestendig en kunnen vrij goed tegen een stootje.

Beschikbare reserveonderdelen
VacuĆ¼mkolven moeten enkele jaren meegaan. Daarom is het belangrijk dat de fabrikant reserveonderdelen aanbiedt voor latere aankoop. Dit kunnen sluitingen of bekers zijn. Als deze niet apart kunnen worden gekocht, wordt de hele fles weggegooid wegens verlies of slijtage.

Toepassing van de thermosfles

VacuĆ¼mflessen kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Tijdens excursies in de winter houden ze warme dranken zoals thee, koffie of glĆ¼hwein aangenaam warm en in de zomer blijven koude dranken zoals appelpritzer, vruchtensappen of zelfs gewoon water aangenaam warm. cool.isolated flessen worden meegenomen op de wandeling. Ze worden zowel op de camping als op het werk en in de kleuterschool en de school gebruikt.
VacuĆ¼mflessen zijn al lang een trouwe metgezel op reis, voor een snel kopje koffie of thee tussendoor, of een glĆ¼hwein of een kopje soep tijdens een wandeling om op te warmen. Maar ook in de zomer, wanneer u op een wandeling of een ritje met de auto bent, kan er snel een aangenaam verkoelend drankje worden geserveerd uit de thermosfles.
VacuĆ¼mkolven zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, kleuren en patronen en kunnen worden gekozen voor elke gelegenheid. In tegenstelling tot de vroegere zuigflessen, die zeer gevoelig waren, zijn de huidige zuigflessen gemaakt van titanium, roestvrij staal of robuuste kunststof en zijn ze vrij resistent.

Wat zijn de alternatieven voor een thermosfles?

Er is eigenlijk geen echt alternatief voor een thermosfles. In het huishouden kan de koffie of thee direct op de koffie- of theeautomaat warm worden gehouden. Zelfs een theepottenwarmer houdt beide een tijdje warm. Er is echter geen andere manier om warm te blijven voor het reizen dan met zuigflessen.
Hetzelfde geldt voor koude dranken. Thuis is er natuurlijk de koelkast die de drankjes koud houdt. Er zijn ook koelboxen voor op reis, maar die zijn niet zo handig als een geĆÆsoleerde fles.

Welke fabrikanten van zuigflessen zijn er?

Er zijn veel fabrikanten van zuigflessen. In het volgende worden enkele van hen geĆÆntroduceerd:
alfi
BeMaxx
emsa
GrƤwe
Isosteel
KingDoWay
reer
SHO
Thermosfles

Innovaties op het gebied van zuigflessen

De Alfi geĆÆsoleerde drinkflessen worden in een nieuw ontwerp gepresenteerd. Ze waren uitgerust met een drinkkopsysteem. Ze zijn robuust, zien er modieus uit en zijn erg handig in de hand.
Bij GrƤwe adverteren we met een bijzondere strakheid. De zuigflessen hebben een stevige schroefdop die met een halve draai kan worden geopend. De flessen moeten bestand zijn tegen klappen en moeten veilig zijn tegen breuk en bestand zijn tegen elke fietstocht of excursie in de kleuterschool. Natuurlijk zijn ze ook geschikt voor de vaatwasser.

Voordelen bij het kopen van een thermosfles op het internet

Zelfs bij het kopen van een zuigfles op het internet gelden alle voordelen van het internet, zoals 365 dagen per jaar 24 uur per dag winkelen, geen noodzaak om naar de winkels te rijden, geen noodzaak om te zoeken naar een parkeerplaats en geen wachttijd voor verkopers of aan de kassa. De keuze die de verschillende online winkels te bieden hebben is zeer groot. U heeft een 14-daags recht van terugkeer zonder opgaaf van redenen. En omdat de concurrentie erg groot is, vindt u altijd kortingsbonnen en zeer goede aanbiedingen, zodat u uw thermosfles tegen de beste prijs kunt kopen.
U zult zeer goed op de hoogte zijn op het internet, omdat u door de vele tests en vele klantenreviews te weten kunt komen welke producten aan te bevelen zijn.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een thermosfles?

Capaciteit
Een belangrijk punt bij de aankoop van een geĆÆsoleerde fles is de capaciteit. Houd er rekening mee dat een normale beker 200 ml bevat en kies een thermosfles die groot genoeg is om het gewenste aantal bekers te bevatten. Een fles van 0,5 l bevat twee kopjes. Dus voor Ć©Ć©n kopje op weg naar het werk is een 0,3 l vacuĆ¼mkolf voldoende. Op langere wandelingen of voor een dag op het werk is een zuigfles met een liter inhoud aan te bevelen. Voor lange excursies in een groep of op de camping zijn er flessen met twee liter beschikbaar, die uw warme drank warm en droog houden. houdt je warm voor enkele uren.

Materiaal
Werden de zuigflessen vroeger van glas gemaakt, tegenwoordig zijn ze meestal van roestvrij staal. Vandaag de dag zijn de flessen lichter en compacter. Roestvrij staal is ook zeer sterk en duurzaam. Sommige fabrikanten garanderen zelfs dat hun zuigflessen onbreekbaar zijn. Isolstaal garandeert bijvoorbeeld 5 jaar tegen materiaal- en fabricagefouten voor de Isosteel VA-9560WQAT-vacuĆ¼mfles. Termos geeft zelfs 15 jaar garantie op alle flessen.

Sluiting
Zorg ervoor dat de sluiting van hoge kwaliteit is en goed sluit. Naast een schroefdop worden de meeste flessen geborgd met een deksel dat ook dienst doet als beker. Een schroefdop is een relatief veilige sluiting die gemakkelijk te openen en te sluiten is. De drukknopen zijn bijzonder praktisch omdat ze met Ć©Ć©n hand kunnen worden geopend. Vooral wanneer u met een kind reist of bagage vervoert, heeft u Ć©Ć©n hand vrij om uw zuigfles te bedienen.

Nuttige accessoires voor een thermosfles

Als u de dop of de beker van uw thermoskan verliest of als deze versleten is, is het zeer wenselijk dat de fabrikant deze onderdelen aanbiedt voor latere aankoop. Anders kunt u ook geen gebruik maken van de zuigkan.
Voor de reiniging bieden veel fabrikanten reinigingstabletten en speciale reinigingsborstels aan. De reinigingstabletten maken vastzittend vuil zoals koffie- of theeaanslag los en kunnen vervolgens eenvoudig met de borstel worden verwijderd.