Videodeurintercomsysteem

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Videodeurintercomsysteem

Als er ’s avonds laat aan de deur wordt gebeld en het zicht vanuit het raam door de duisternis slecht is, dan biedt een video-intercom een goede en goedkope oplossing. Met een deurintercomsysteem kunt u comfortabel zien wie er bij de voordeur staat.
De video-intercomtest toont aan dat een dergelijk apparaat de veiligheid verhoogt. Het aanbod aan modellen is zeer groot en gevarieerd. Dit artikel moet u helpen om de aankoopbeslissing te vergemakkelijken.

Een weerbestendige video-deurtelefoon is een handsfree met communicatie. Uitgerust met een monitor en een camera, evenals een luidspreker en een microfoon en een deurbel, kunt u de identificatie van de bezoeker controleren zonder de deur van uw eigen appartement te openen.

De video-deurtelefoontest maakt duidelijk dat een uitstekende videokwaliteit zeer belangrijk is. De opnameresolutie komt niet altijd overeen met de afspeelresolutie. Een systeem moet in ieder geval de verstrekte resolutie kunnen reproduceren om aan alle eisen te voldoen.

Videodeurintercoms kunnen op vele manieren worden gebruikt.
Op een privéterrein kunt u de toegang volledig controleren dankzij het video-intercomsysteem. U heeft de mogelijkheid om met bezoekers te praten en met behulp van de camera kunt u een indruk krijgen van wie er aan de deur staat. Een video-intercom is ook ideaal als er een afstand is tussen de ingang van het pand en de voordeur. Je hoeft niet naar de tuinpoort te gaan en kunt Laat de camera de identiteitskaart of een ander document ter identificatie van de persoon die voor de deur staat, tonen. Het video-intercomsysteem is ook een verrijking voor gebruik in appartementsgebouwen.

De Franse fabrikant CDVI produceert onder andere video-intercoms, net als het Duitse Gewiss. Hoogwaardige systemen worden geproduceerd door onder andere de Duitse fabrikant HT en de fabrikanten Navien, Cornelff en Somfy.
De bedrijven Gira en Siedle verkopen ook videodeurintercoms voor inbouw en bieden apparaten voor de opbouw aan.

Onze Top 10 – Video deurintercom

De video-intercomtest bewijst dat de aanschaf van een dergelijk deurintercomsysteem een hoog comfort en een uitstekende beveiliging betekent. Bij de aankoop van een video-deurtelefoon op het internet profiteert u van een breed scala aan aanbiedingen en lage prijzen. Bovendien kunt u de klok rond modellen vergelijken en vervolgens uw bestelling plaatsen, ongeacht de openingstijden.

Zoals de video-deurtelefoon test laat zien, moet u ervoor zorgen dat de camera van de video-deurtelefoon van uitstekende kwaliteit is.
De meeste modellen zijn echter meestal uitgerust met een zeer goede camera. Ook het opnamebereik van de camera is een belangrijk punt bij de aankoop. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de omstandigheden in uw woonplaats, zodat u ongeveer weet hoe groot het opnamegebied van de camera moet zijn. Sommige modellen beginnen met de beeldopname zodra de bel is gelopen. Dit zal energie wordt bespaard, maar onscherpe en onbruikbare beelden kunnen snel ontstaan.

Een ander belangrijk aankoopcriterium voor een videodeurintercom is dat u
om een goede geluidskwaliteit en dus een uitstekende microfoon te garanderen.
Natuurlijk is de weergave ook heel belangrijk om de camera-opnames te kunnen bekijken. In de meeste modellen zijn flatscreens ingebouwd. Kies bij de aankoop van een systeem een systeem met een LCD-display. Het LCD-scherm werkt met een geavanceerde TFT-technologie. Zorg er bovendien voor dat het display is uitgerust met een aanraakscherm of in ieder geval met aanraaktoetsen.

Een zeer belangrijk aankoopcriterium voor een video-intercom is de nachtzichtfunctie. De beste camera zonder nachtzicht is nutteloos. Daarom moet u kiezen voor een model met nachtzicht. Zo heeft u de keuze tussen een video-deurtelefoon met LED’s, die voldoende licht produceert om in het donker duidelijk zichtbare foto’s te maken. Een andere mogelijkheid is een systeem met infrarood licht of met infrarood LED’s. Ook een geïntegreerd CCD-nachtzichtapparaat in de camera levert zeer goede beelden op. Ook het aantal LED’s of infrarode LED’s speelt een rol.

Zorg er bij de aankoop voor dat de video-deurtelefoon van goed materiaal is gemaakt. In de regel wordt hoogwaardig kunststof of stabiel metaal gebruikt. In tegenstelling tot kunststof heeft het robuuste metaal het voordeel dat het bestand is tegen regen en sterk zonlicht. Het ontwerp van het systeem moet in harmonie zijn met de omgeving van de woonplaats. Uiteindelijk bepaalt de persoonlijke smaak het ontwerp. De relatie tussen ontwerp en functionaliteit moet altijd in evenwicht zijn.

Perfecte signaaloverdracht

De signaaloverdracht in een video-deurtelefoon is uiterst belangrijk.
In principe zijn er drie verschillende soorten signaaloverdracht. Het is mogelijk om het signaal via de kabel, radio of WLAN uit te zenden. De installatie van een kabelsysteem is iets ingewikkelder, omdat de kabel moet worden gelegd, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid is zeer hoog. Radio’s worden daarentegen vrij geïnstalleerd door middel van een mobiel binnenwerk. Een lichte verstoring van de signaaloverdracht is echter mogelijk. Een systeem met WLAN is een goede keuze, omdat de ontvangstradius veel groter is en u de beelden van de camera naar uw smartphone kunt overbrengen. Met een video-deurtelefoon met WLAN kunt u uw voordeur op afstand in de gaten houden, zelfs als u op vakantie bent, en krijgt u een gevoel van veiligheid.

Uiteraard is de compatibiliteit van de accessoires afhankelijk van welk model video-deurtelefoon in uw huis is geïnstalleerd. Een uitbreiding kan echter altijd worden gemaakt. Onder de accessoires vindt u opbouw- en inbouwbehuizingen en de bijpassende regenbeschermingsmodellen. Ook coaxkabels, evenals een brandalarmkabel, een kaartlezer en een extra camera maken deel uit van de uitgebreide beschikbare accessoires voor een video-deurtelefoon.

+Je hoeft geen deur te openen…
+De integratie in het thuisnetwerk via WLAN is mogelijk.
+Met een smartphone kunt u gratis bellen in uw thuisnetwerk
+Geen externe voedingsbron nodig

De deurintercominstallatie komt in de video-intercomtest als zeer nuttig naar voren als u wilt weten wie is in de voordeur. Vooral in woningen met meerdere verdiepingen bespaart de video-intercom u de lange weg naar de voordeur. Direct aangesloten op het complete huisalarmsysteem, transformeert het apparaat in een slim huissysteem dat alles bewaakt en u de bezoeker op de voet volgt. U kunt een video-intercomsysteem online goedkoop kopen.