Vlakke recipiënten

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Vlakke recipiënten

De beste platte houders 2022 in vergelijking

Dit zijn extreem platte houders die aan de voorkant een stekker hebben die twee of meer kabels met elkaar verbindt, ze stevig bij elkaar houdt, elektriciteit geleidt en ze tegelijkertijd isoleert.

De geprefabriceerde stekker wordt met de kabel verwerkt, vervolgens wordt de huls eroverheen getrokken en beide worden gebruikt voor de elektrische geleiding van de stroom. De kabels worden nu aangesloten en er ontstaat een perfecte isolatie. De grootte van de platte stekker en het platte stopcontact moeten precies op elkaar afgestemd zijn om de isolatie te bereiken.

Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de computertechnologie, de elektronica of de auto-industrie.

Ambachtelijke bedrijven en technici hebben ze bijna dagelijks nodig. Dat geldt ook voor elektronica- en autobedrijven. Particuliere knutselaars op diverse terreinen zijn blij met goede bakken.

Hier varieert de platte bak in grootte en vorm van de stekker aan de voorzijde. Bijvoorbeeld: 2,8 mm × 60 of 6,3 mm × 60 en andere.
De stekker is meestal gemaakt van messing en/of vertind. De isolatiehuls zelf moet in ieder geval gemaakt zijn van PVC, polycarbonaat of een ander goed isolerend materiaal.
Er zijn ook sets met verschillende soorten platte houders. Stekkers en recipiënten worden individueel verpakt, zodat de klanten ze naar wens zelf kunnen monteren.
Het Pohl-nummer kan anders zijn.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen mannelijke en vrouwelijke kabelschoenen, die worden gebruikt met de meshouder.
Goede producten hebben een hoge bescherming tegen oxidatie, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Koop onze Top 10 – platte bakken

Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om een autobatterij en anderen aan te sluiten, om een computerkabel zoals een lan-kabel te maken of om elektrisch geleidende kabels op een geïsoleerde manier te verlengen. De platte adereindhulzen worden ook gebruikt als fijnaderige geleiders in huishoudelijke apparaten, schakelaars, audioapparatuur en vele andere.

De connectoren moeten zo worden vervaardigd dat ze stabiel, robuust en flexibel zijn. Hier is vooral het materiaal van belang, zoals vertind messing. De buitenschaal moet sterk en stabiel zijn, zodat deze niet breekt tijdens de montage en het gebruik en dus een zeer goede isolatie biedt. Veiligheid volgens DIN heeft de hoogste prioriteit. Ook de temperatuurbestendigheid en de onbrandbaarheid zijn belangrijke eisen. Hier toont de FlachsteckhUelsen-test aan of het product aan de eisen voldoet.

-voordelen:
De platte houders zijn klein en handig en daardoor gemakkelijk te vervoeren, zelfs in grote hoeveelheden. De bediening en het gebruik ervan is relatief eenvoudig en snel te leren.

-nadelen:
Als platte recipiënten niet goed geïsoleerd zijn, het recipiënt bros is of niet voldoet aan DIN, kan het product niet worden gebruikt. Let bij de aankoop altijd op de vrouwelijke en mannelijke mesklemmen.

Om het beste product te kunnen kopen, moet iedereen eerst verschillende leveranciers en platte meshouders met elkaar vergelijken. De meningen en getuigenissen van klanten over dit product helpen ook en moeten vóór de aankoop worden gelezen. De FlachsteckhUelsen-test toont duidelijk aan welke mouwen vermeden moeten worden. Het is de moeite waard om de prijzen te vergelijken, want hier kan veel geld worden bespaard.

De selectie van stekkers en stopcontacten verandert voortdurend door de toenemende vraag van klanten. In de tussentijd kan een grote verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren van de buitenste mouwen worden aangeschaft. In setjes zijn de platte houders compleet en in grote hoeveelheden verkrijgbaar.

Hier zijn toonaangevende fabrikanten zoals Preciva, ATPWONZ, KKmoon en ook Quadrios GmbH fabrikanten die het goed hebben gedaan in de FlachsteckhUelsen test en hun klanten tevreden stellen.

-Kroon is een fabrikant met een hoofdkwartier buiten Duitsland. Hier worden vooral beveiligingsproducten, zoals camera’s etc., computertechnologie en platte houders geproduceerd en verkocht. De leverancier kan worden gecontacteerd via e-mail.

-Preciva is een Chinese fabrikant met hoofdkantoor en bereikbaarheid in Shenzhen. Referenties laten duidelijk zien dat hier goed werk wordt verricht en dat het een serieuze leverancier is.

-Quadrios GmbH, een Duitse fabrikant die ook in Duitsland is gevestigd, levert wereldwijd zeer goede technologische producten en ook vlakke recipiënten.

Klanten kunnen online verschillende platte recipiënten in de bouw en het gebruik bekijken, evenals de veiligheid en alle andere details op hun gemak. De sets worden door verschillende leveranciers verkocht en de klant kan op zijn gemak vergelijken.
De gespecialiseerde handel biedt meestal alleen bepaalde producten van bepaalde leveranciers aan. De selectie is dus kleiner, de prijzen zijn meestal hoger.

Knowing&Guides:

De geschiedenis:
Na de octrooiaanvraag uit 1996 heeft de firma Henkel und Sohn uit Wuppertal de eerste vlakke meshouders door de aanvrager en uitvinder Stocko als Europees erkend onderdeel gepatenteerd.

– Cijfers, gegevens en feiten:
Jaarlijks worden miljoenen van dergelijke platte recipiënten geproduceerd en internationaal verkocht. De verdere ontwikkeling voor de constante verbetering van de mouwen loopt in alle landen in een grote concurrentiestrijd.

-De prijs:
Een set van 25 stuks is al beschikbaar voor iets minder dan 4 euro. Grotere sets zijn tussen de 10 en 30 euro.

De kabelschuiftang of ook de krimptang zijn gereedschappen die niet mogen ontbreken bij het hanteren van de houders.

Volgens de huidige veiligheidsnormen en DIN-voorschriften is er geen echt alternatief.