Vliegenspray voor paarden

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Vliegenspray voor paarden

Vliegen, paardenvliegen, muggen- de vijanden van paarden

De zomer is aangebroken en daarmee ontwaakt zelfs het kleinste wezen tot nieuw leven. Vooral paarden worden geplaagd door allerlei vliegende dieren. Terwijl mensen hun handen kunnen gebruiken om zich te verdedigen, is het paard afhankelijk van menselijke hulp om de vervelende en soms bijtende vliegen, muggen en paardenvliegen te verdrijven. Hoewel de lange wimpers voorkomen dat vliegen in de ogen van de edele dieren vliegen, bieden de neusgaten bescherming tegen het inademen van de muggen en kan de staart van het paard gebruikt worden om de ene of de andere paardenvlieg weg te drijven, is dit alles niet genoeg om de insecten met succes weg te houden van het lichaam van het paard.

Vliegensprays en co-helpers tegen de insectenplaag

Hier is het de moeite waard om de Fly Spray For Horses test te bekijken. Een goede vliegenspray moet gemakkelijk aan te brengen zijn op de vacht van het dier, mag de ruiter of het dier niet storen en moet de vliegen wegdrijven van de berg. Om de Fly Spray Horse Test te doorstaan, moet het product veel bieden.
Sommige insectensoorten voeden zich met de huidschilfers van zoogdieren of met bepaalde afscheidingen (bijvoorbeeld zweetklieren). Omdat paarden in dit opzicht bijzonder interessant lijken, verzamelen insecten zich graag op hun vacht om hun eieren te leggen en een bron van voedsel te vinden. Nu wordt de Fly Spray For Horses test gebruikt.
Naast de vliegenspray kan de paardenliefhebber ook een gel gebruiken, die met een spons in de lichaamsdelen wordt gewreven en zo de wens van de kleine vliegende insecten om de rug van het paard te koloniseren wegneemt. Bepaalde levensmiddelenadditieven kunnen ook worden toegediend om vliegen af te weren, zwarte komijn en knoflook zijn bewezen te helpen. Een vliegdeken voorkomt dat insecten zich vestigen op bepaalde delen van het lichaam van het dier, hetzelfde geldt voor vliegenmaskers en vliegenoren.

Onze Top 10 – vliegensprays voor paarden

Vliegenspuitpaard test

Laten we teruggaan naar de test met het vliegenspuitpaard. Hier kunt u producten van verschillende fabrikanten kopen. Effol Anti Fly, Kerbex Spray, de spray van Boots of Ballistol zijn enkele van de productfabrikanten die paardenbont oneetbaar willen maken voor de vervelende insecten.
Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de verenigbaarheid met de huid, de geur en de duur van de verdediging tegen insecten. De Fly Spray For Horses test integreert in ieder geval de vorige eigenschappen van de sprays. Ook de milieuvriendelijkheid van de producten wordt steeds belangrijker. Bij de productie van de sprays worden zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt.

Vliegwerend middel – waar beschikbaar?

In Duitsland zijn er altijd paardensportwinkels te vinden, vooral in landelijke gebieden kunnen paardenliefhebbers hier naar hartelust snuffelen. Vaak zijn echter niet alle vliegwerende producten in de winkels verkrijgbaar. Hier is het bestellen via internet veel handiger en is de productvariëteit onbeperkt. U kunt de geselecteerde producten ook direct aan uw dierenliefje laten leveren en zo langere transportroutes besparen.

Bij de aankoop van een vliegenspray voor paarden moet u ervoor zorgen dat het paard en u tevreden zijn met het product. Het is daarom raadzaam om de spray eerst in kleinere hoeveelheden te bestellen, zodat u kunt kiezen tussen de verschillende producten. Het is ook belangrijk dat u de internetverkoper kunt vertrouwen, zodat er geen onaangename verrassingen worden ervaren.
Aangezien er veel kan worden bijgedragen aan het insectenwerend middel via het voedsel, is het zinvol om additieven toe te voegen aan Ook vliegendekens, maskers en oren voor het bedekken van individuele lichaamsregio’s voorkomen dat de houder van sommige stammen.