WC-zitting met softclosing mechanisme

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk WC-zitting met softclosing mechanisme

Wc-zitting met automatisch neerlaten Test – lees voor aankoop

Een WC-zitting met automatisch daalmechanisme maakt uw leven een stuk gemakkelijker. Want het is zeker iedereen overkomen dat de wc-bril met een harde knal naar beneden valt. Dit gebeurt heel vaak en u kunt dit voorkomen met een toiletzitting met softclosing mechanisme. Het toiletdeksel en de wc-bril glijden zachtjes over het keramiek en de luide knal komt niet voor. Als er kinderen in het huishouden wonen, is dit zeker onmisbaar, maar de wc-bril kan ook uit uw hand glippen. In het ergste geval raakt uw toilet beschadigd, maar een toiletbril met een automatisch daalmechanisme kan dit voorkomen. Om er zeker van te zijn dat u het juiste model koopt, is een toiletzitting met softclosing mechanisme getest en zal uw aankoopbeslissing veel eenvoudiger zijn. De Lowerable Toilet Seat Test heeft vastgesteld dat deze modellen iets duurder zijn dan conventionele toiletzittingen, maar het is een investering die zich echt terugverdient. Ze hebben een veel langere levensduur en het schoonmaken is ook veel gemakkelijker.

Lees de WC-zitting met soft close test zeer zorgvuldig, want voordat u naar de volgende ijzerwarenwinkel gaat, moet u zich grondig informeren. De WC-zitting met het softclosing mechanisme test verduidelijkt en heeft alle belangrijke informatie die u zeker nodig zult hebben. Een belangrijke reden voor de aankoop is in de eerste plaats de veiligheid, omdat beschadiging van het keramiek bijna onmogelijk is. Bovendien is het geluid niet erg aangenaam, wat wordt veroorzaakt wanneer de wc-bril uit uw hand valt en een hels kabaal maakt. Als er kleine kinderen in het huishouden wonen, zorgt dat voor veel veiligheid. Het kan omdat het makkelijk is om je kleine vingers te laten knijpen en het doet pijn als de hel. Deze verwondingen moeten worden vermeden als u een wc-bril met een automatisch daalmechanisme koopt. U tikt gewoon op het deksel of de wc-bril en het mechanisme sluit automatisch.

U heeft de keuze, er zijn verschillende varianten op de markt. De standaard uitvoering is een toiletzitting met draaiklep. Hier worden het deksel en de zitting langzaam afgeremd en glijden ze geruisloos naar beneden. De tweede optie is een toiletzitting met automatisch daalmechanisme, die is uitgerust met een bewegingsmelder. Als een persoon voor het toilet staat, gaat het deksel automatisch open. Als deze persoon zich verwijdert, wordt het toilet na 15 seconden weer gesloten. U kunt de sensoren veilig uitschakelen, zodat het deksel en de zitting ook handmatig kunnen worden geopend en gesloten. Echter, als de sensoren in werking zijn, moet u niet helpen, het automatische systeem kan kapot gaan.

Onze Top 10 – WC-zitting met soft close

U heeft een goede keuze gemaakt met de toiletzitting met softclosing mechanisme, u kunt ook uw oude toiletzitting vervangen en vernieuwen. Natuurlijk voldoet ook een normaal toiletdeksel aan zijn doel, het wordt gewoon geopend en gesloten. Er is ook geen gevaar voor de gezondheid, het deksel is antibacterieel gecoat. Maar het is erg vervelend als het deksel eraf valt. Voorkom dat, want een toiletzitting met automatisch daalmechanisme is slechts iets duurder. Trakteer uzelf op een beetje luxe, u zult zeker nooit meer een eenvoudige toiletzitting willen kopen. De WC-zitting met softclosing mechanisme is verkrijgbaar bij alle toonaangevende fabrikanten, Keramag, Duravit, Villeroy en Boch of Wenko zijn slechts een deel ervan. Vooral voor oudere mensen is de wc-bril met soft close een zegen, het leven wordt veel gemakkelijker.

Een toiletzitting is zeer eenvoudig te installeren, elke leek kan het doen. Maar er zijn verschillende manieren om het te monteren, de meest complexe methode is waarschijnlijk die waarbij je de schroeven boven het hoofd moet aandraaien. De eenvoudigste montage wordt van bovenaf uitgevoerd. Hier worden pinnen in de afstandsgaten gestoken en kan het toiletdeksel worden aangebracht. Gedetailleerde montage-instructies worden bij elk model van de fabrikant meegeleverd.

In veel gevallen zijn de scharnieren gemaakt van kunststof, maar dit is een materiaal dat u beter kunt vermijden. Ze gaan meestal niet lang mee en zijn gewoonweg niet bestand tegen de belasting. Ze zijn daarom uiterst ongeschikt. Scharnieren van roestvrij staal verdienen de voorkeur, hier kan het niet fout gaan. Ze zijn eigenlijk onverwoestbaar en duurzaam. Toiletzittingen met roestvrijstalen scharnieren zijn meestal duurder, maar deze paar euro’s zijn het waard. Op de lange termijn bespaart u geld en hoeft u zich niet te bekommeren om de goedkope plastic onderdelen.

Natuurlijk moet je het beste materiaal kiezen, de meeste mensen geven de voorkeur aan toiletzittingen van duroplast, thermoplast of hout. Ze zijn licht, maar kunnen elk lichaamsgewicht dragen. U hoeft niet te letten op de grootte, want de toiletten zijn gestandaardiseerd en daarom passen de toiletzittingen met softclosing mechanisme op de toiletpotten. U moet echter wel rekening houden met de scharnieren, deze moeten van het juiste materiaal zijn gemaakt. Zoals gezegd, moet je geen goedkope harde plastic scharnieren gebruiken.

Met het toiletdeksel kunt u uw fantasie de vrije loop laten, er zijn alle kleuren die de meest ongewone patronen en de mooiste motieven. Katten, bloemen, honden, kikkers, er is geen motief dat niet bestaat. Zeer populair zijn ook transparante modellen, waarbij bijvoorbeeld schelpen of zeesterren zijn inbegrepen. De gewone houten wc-brillen zijn ook weer terug en uw kleine jongen zal zeker blij zijn met een voetbal als wc-bril.

Bij de aankoop moet u natuurlijk altijd letten op de kwaliteit, uw wc-bril moet comfortabel zijn, krasvast en breukvast. Het moet ook gemakkelijk te reinigen zijn, en idealiter is de bevestiging zo eenvoudig dat het volledig kan worden verwijderd. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol, maar alle modellen zijn niet bijzonder duur. De keuze is groot, u vindt er veel verschillende vormen, patronen en kleuren. Creëer een compleet nieuwe sfeer en een goed zitcomfort in uw badkamer. U kunt ook stijlvolle en redelijk geprijsde toiletzittingen vinden op het internet, ze zijn beduidend goedkoper dan in de speciaalzaken. Blader op uw gemak rond, veel winkels bieden toiletzittingen met softclosing mechanisme aan, allemaal tegen een redelijke prijs en van de beste kwaliteit. Kopen op het internet is zeer voordelig, hier vindt u zeer lage prijzen, het aanbod is enorm en vaak is de levering zelfs gratis. U krijgt de bestelde goederen al na enkele dagen direct bij de voordeur geleverd, u hoeft niet per se het huis te verlaten om een wc-bril te kopen.