Webcam

Trust WEBCAM Web Cam For PC or Laptop Black Exis BRAND NEW BOXED.Webcam Camera Slide Privacy Cover Sticker For iPad Tablet Phone Laptop x1/3/6 CRazer Kiyo Pro Full HD 1080p Webcam - BlackHD USB Webcam Live Broadcast Online Video Built-in Microphone Web CameraLogitech C920 HD Pro Webcam noire - Matériel Neuf emballage d'origine
LinkTrust WEBCAM Web Cam For PC or Laptop Black Exis BRAND NEW BOXED.*Webcam Camera Slide Privacy Cover Sticker For iPad Tablet Phone Laptop x1/3/6 C*Razer Kiyo Pro Full HD 1080p Webcam - Black*HD USB Webcam Live Broadcast Online Video Built-in Microphone Web Camera*Logitech C920 HD Pro Webcam noire - Matériel Neuf emballage d'origine*
VerfügbarkeitVersand nach: WorldwideLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: GB, AT, BE, BG, HR, CY, CZ, DK, EE, FI, FR, DE, GR, HU, IE, IT, LV, LT, LU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SI, ES, SE, AU, CA, NZ, NO, MX, CH, BM, BO, GG, GI, GF, IS, JE, LI, MC, PY, CL, CO, UYLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 9,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 1,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 85,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 5,28
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 49,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Trust WEBCAM Web Cam For PC or Laptop Black Exis BRAND NEW BOXED.
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 9,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Webcam Camera Slide Privacy Cover Sticker For iPad Tablet Phone Laptop x1/3/6 C
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 1,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Razer Kiyo Pro Full HD 1080p Webcam - Black
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: GB, AT, BE, BG, HR, CY, CZ, DK, EE, FI, FR, DE, GR, HU, IE, IT, LV, LT, LU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SI, ES, SE, AU, CA, NZ, NO, MX, CH, BM, BO, GG, GI, GF, IS, JE, LI, MC, PY, CL, CO, UY
€ 85,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
HD USB Webcam Live Broadcast Online Video Built-in Microphone Web Camera
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 5,28
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Webcam

Wat is een webcam en hoe werkt het zij?

Een webcam is een kleine camera die via een USB-poort op de PC is aangesloten.
Veel laptops hebben een geïntegreerde webcam. Maar PC’s voor thuisgebruik, die meestal zijn uitgerust met een toren en monitor, hebben geen webcam ingebouwd in de fabriek. Daarom kunt u een externe webcam kopen om videogesprekken te voeren met Skype of iets dergelijks.

Webcams werken als een normale camera. Laat een cameralens, die in een meestal ronde behuizing is gemonteerd en via USB op de PC is aangesloten, het beeld aan de PC doorgeven.

Onze Top 10 – Webcam

Nr. 1
Trust WEBCAM Web Cam For PC or Laptop Black Exis BRAND NEW BOXED.
Kundenbewertungen
Trust WEBCAM Web Cam For PC or Laptop Black Exis BRAND NEW BOXED.*
von Trust

Brand new and boxed.Webcam with Built-in microphone.640 x 480 Sensor resolution.

 Preis: € 9,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Webcam Camera Slide Privacy Cover Sticker For iPad Tablet Phone Laptop x1/3/6 C
Kundenbewertungen
Webcam Camera Slide Privacy Cover Sticker For iPad Tablet Phone Laptop x1/3/6 C*
von Unbranded/Generic

DESCRIPTION

Features
100% Brand new!
Our webcam cover can be opened or closed with just one simple finger movement. The adhesive can be easily applied and removed from the device without any traces.
Measuring only 0.03 inches in thickness which will not interfere with closing lid of your laptop. It adheres with double sided tape and can be removed if ...

 Preis: € 1,49 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Razer Kiyo Pro Full HD 1080p Webcam - Black
Kundenbewertungen
Razer Kiyo Pro Full HD 1080p Webcam - Black*

Used in good working condition. Boxed with original accessories.

 Preis: € 85,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
HD USB Webcam Live Broadcast Online Video Built-in Microphone Web Camera
Kundenbewertungen
HD USB Webcam Live Broadcast Online Video Built-in Microphone Web Camera*
von Unbranded

 Features:
100% Brand new and high quality!
This Internet Streaming/Media Centre TV Box is for you!
Supports usual for Android apps so you can access your for email, for Facebook etc. via your TV.
Best choice for yourself or your friend.You will not be disappointed!

Products Properties:
Brand: none
Remote Control: Included
Package: Yes
Model nu...

 Preis: € 5,28 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Logitech C920 HD Pro Webcam noire - Matériel Neuf emballage d'origine
Kundenbewertungen
Logitech C920 HD Pro Webcam noire - Matériel Neuf emballage d'origine*

Logitech C920 HD Pro Webcam noire - Matériel Neuf emballage d'origine.

 Preis: € 49,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Microsoft Modern Webcam Black Black #1987 Windows 10 MacOS 1080p HDR New In Box
Kundenbewertungen
Microsoft Modern Webcam Black Black #1987 Windows 10 MacOS 1080p HDR New In Box*
von Microsoft

Microsoft Modern Webcam Black Black #1987 Windows 10 MacOS 1080p HDR New In Box. Usually ships same day if not within one business day of received payment. Please let me know if you have any questions.

 Preis: € 53,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Waar moet ik op letten als ik een webcam koop?

Het geld dat je uitgeeft aan een webcam hangt meestal direct af van de functionaliteit. Als je gewoon een eenvoudige camera nodig hebt om contact te houden met vrienden en videogesprekken te voeren, is een goedkopere webcam altijd voldoende. Voor professioneel gebruik kan een webcam met videoconferentie met extra beeldverbeteringsfuncties een betere keuze voor u zijn, maar misschien wel iets duurder.

Bij de aankoop dient men op de volgende aspecten te letten:

De triggering

De resolutie van de camera wordt gemeten met megapixels van de webcam.
De megapixels zijn de kleine kleurstippen die het visuele beeld vormen. Een webcam met meer megapixels resulteert in een duidelijker en levendiger beeld. Vandaag de dag is het aantal megapixels niet zo klein als de oudere modellen. De fabrikanten hebben hier duidelijk de normen vastgelegd

De meeste webcams bieden nu voldoende beeldkwaliteit. Het is echter aan te raden om een webcam met 320×240 of 640×480 pixels te gebruiken voor een goed beeld. Als u wilt dat uw webcam de functionaliteit van HD heeft, kunt u een betere specificatie voor uw webcam overwegen van 1280×720 pixels of hoger.

De beeldsnelheid

Aangezien megapixels zich bezighouden met de levendigheid van beelden en kleuren, bepaalt de beeldsnelheid hoe soepel de videokwaliteit is. De beeldsnelheid bepaalt hoeveel frames per seconde worden weergegeven. 30 frames per seconde (frames per seconde) is geschikter dan voor een standaard webcam. Als u op zoek bent naar een soepeler en kwalitatief beter bewegend beeld, overweeg dan een webcam met een capaciteit van 60 beelden per seconde.

De lens

De lens is het eerste stadium van de video-opname. Daarom is het belangrijk dat u de juiste lens heeft voor uw behoeften. Een webcam met een glazen lens is veel beter dan een webcam met een plastic lens.

Blootstelling

Als u uw webcam ’s avonds of bij weinig licht gebruikt, kan de beeldkwaliteit zeer slecht zijn. Door de helderheid en het contrast van het scherm te manipuleren, kunt u een wazig en permanent slecht beeld op het scherm creëren. Logitech heeft in een aantal van zijn webcams de Right Light-functie ontwikkeld. Hierdoor kunt u de beeldkwaliteit in deze lage lichtomstandigheden optimaliseren.

Wat zijn de beste merken voor webcams en wat is de prijsklasse?

Verreweg het beste merk voor webcams voor privé en commercieel gebruik op thuiscomputers is het merk „Logitech“. Logitech biedt een reeks goedkope webcams aan en heeft veel ervaring met Recentelijk is duidelijk bewezen dat de kwaliteit van webcams ook de klanten tevreden stelt. Een ander aspect van de webcams van Logitech is dat alle PC’s compatibel zijn met Logitech-webcams en direct na aansluiting via USB klaar zijn voor gebruik. Bovendien is de camerasoftware van Logitech zeer goed voor de amateurgebruiker. Met het C922-model biedt Logitech een uitstekende 1080p-videokwaliteit als het gaat om het hosten van videogesprekken. Met automatische correctie bij weinig licht is de C922 een uitstekende camera voor streaming bij weinig licht. Het ondersteunt ook het verwijderen van de achtergrond, waardoor het ideaal is voor YouTuber en mensen die veel video’s willen maken op hun PC. De prijs van 80 € ligt nog steeds binnen het bereik van een high-tech webcam.

Microsoft biedt ook al tientallen jaren vele webcammodellen voor de PC aan. Deze zijn, net als bij Logitech, zeer gebruiksvriendelijk en kunnen zeer eenvoudig op de PC worden aangesloten.
Daarnaast is de beeldkwaliteit van de Microsoft-webcams zeer acceptabel en iets goedkoper in aanschaf dan Logitech.
Prijzen voor Microsoft webcams variëren van 30-120€, afhankelijk van het model, de resolutie en de functies.

Waar kan ik het beste een webcam kopen – internet of gespecialiseerde handel?

Men kan zeggen dat het beter is om webcams te kopen in gespecialiseerde winkels. Want er is een goede mogelijkheid om een eigen beeld te krijgen van de apparaten en om te zien hoe scherp de apparaten kunnen zijn. Indien nodig kunt u vooraf enkele webcam-tests bekijken en de beste modellen die voor u in vraag worden gesteld markeren en vervolgens aan de dealer vragen of zij deze modellen op voorraad hebben. Als dit het geval is, kunt u het beste direct testen en kijken of de resolutie u aanspreekt.

Samenvattend kan gezegd worden dat er veel webcams op de markt zijn die echt iets kunnen bieden. U moet echter wel weten welke functies u daadwerkelijk nodig hebt en of een eenvoudig en goedkoop model niet genoeg is om eenvoudige videogesprekken met uw kleinkinderen te voeren via Skype of dat het al het luxe model moet zijn, dat geschikt is voor videoconferencing en een hoge resolutie heeft.