Werpmes

Couteau de jet MOKO NDO NGBAKA - MABO Throwing Knife Werpmes R.D. Congo
LinkCouteau de jet MOKO NDO NGBAKA - MABO Throwing Knife Werpmes R.D. Congo*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 990,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Couteau de jet MOKO NDO NGBAKA - MABO Throwing Knife Werpmes R.D. Congo
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 990,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Werpmes

Wat is een werpmes?

Een werpmes is een mes dat speciaal is gemaakt om met de punt van het mes op middellange afstanden een doel te raken. Hiervoor zijn deze messen speciaal uitgebalanceerd en gemaakt van resistent metaal om deze spanningen zonder schade te weerstaan. Het messenwerpen zelf is een vaardigheid die veel oefening vereist, omdat naast verschillende werptechnieken ook de intuïtie getraind moet worden. Daarnaast is het schatten van afstanden essentieel voor het slaan met de punt van een mes. Deze inschatting moet ook geleerd worden. Als deze vaardigheden eenmaal zijn aangeleerd, biedt het meswerpen een uitdagende en leuke vrijetijdsbesteding.

Vereisten voor een goed werpmes

Een goed werpmes kenmerkt zich door veel verschillende kenmerken, die meestal pas na een gedetailleerde werpmes-test in het oog springen. Een van de kenmerken die vanaf het begin in het oog moet springen is een goede en schone afwerking, net als goed staal, zodat de duurzaamheid van het werpmes gegarandeerd is en u lang van deze investering in uw hobby kunt genieten. Een andere doorslaggevende factor voor de bereikte werpresultaten is het evenwicht van het mes. Dit moet worden aangepast aan de eigen werpstijl. In het begin is het aan te raden om een mes te gebruiken dat een beetje topzwaar is, om een grotere kans te hebben dat het mes de punt van het lemmet raakt.

Toepassing van het werpmes

Het messenwerpen is een bijzondere hobby, die slechts door een paar mensen wordt beoefend. Een van deze redenen is dat er veel oefening nodig is om betrouwbare doelen te bereiken. Dit heeft vaak te maken met tijd. Bovendien moet er voldoende ruimte beschikbaar zijn, om te leren hoe het werpmes correct te gebruiken zonder iets te beschadigen. Het perfecte toepassingsgebied voor het gooien van messen is daarom ofwel een grote tuin of erf, ofwel een speciaal ontworpen Parkour, die voldoet aan de juiste veiligheidsmaatregelen. Bij het oefenen moet u er ook op letten dat het mes de oefenruimte niet kan verlaten, zodat niemand in gevaar wordt gebracht.

Onze Top 10 – werpmessen

Nr. 1
Couteau de jet MOKO NDO NGBAKA - MABO Throwing Knife Werpmes R.D. Congo
Kundenbewertungen
Couteau de jet MOKO NDO NGBAKA - MABO Throwing Knife Werpmes R.D. Congo*

         COUTEAU DE JET MOKO NDO - NGBAKA-MABO - AFRIQUE CENTRALE - R.D.C                                                   38,5 cm / 37cm         &nb...

 Preis: € 990,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wat zijn de alternatieven voor een werpmes?

Er zijn niet echt alternatieven voor de normale werpmessen, want werpsterren, die anders als alternatief zouden kunnen worden genomen, zijn meestal verboden, en daarom adviseren wij u om naar het werpmes te reiken om uzelf niet strafrechtelijk te vervolgen. Er zijn ook een groot aantal verschillende modellen werpmessen. Deze grote keuze aan modellen laat niets te wensen over, of het nu gaat om een groot of klein werpmes, licht of zwaar. Bovendien moet het voor de aankoop duidelijk zijn wat voor soort mes het moet zijn, want wij adviseren u om een werpmes te kopen van gerenommeerde fabrikanten, zoals Walther, om een goede kwaliteit en duurzaamheid te krijgen.

Innovaties op het gebied van werpmessen

Door middel van een uitgebreide werpmes test wordt duidelijk dat de innovaties op het gebied van werpmessen beperkt zijn, omdat behalve de verbetering van kwaliteit en vakmanschap bij de grote fabrikanten, geen significante vooruitgang te zien is, zodat het uit kostenoverwegingen meestal verstandiger is om een beproefd en getest mes te kopen dat al enige tijd op de markt is. Dit heeft ook het voordeel dat je voor het kopen op het internet door reviews van andere messenwerpers, een gedetailleerde werpmes test voor je ogen hebt om de beste beslissing voor je te maken. Bij de aankoop moet men er op letten dat het werpmes bij de eigen De werptechniek is geschikt om een goed vlieggedrag te garanderen en de kwaliteit is naar eigen inzicht.

Handige accessoires voor het gooien van messen

De beste accessoires voor het gooien van messen zijn boeken over dit onderwerp, omdat deze meestal je eigen hobby verrijken met de bepaalde knowhow en zo je eigen vaardigheden verbeteren, wat de hobby van het gooien van messen weer leuker maakt. Een andere nuttige hobby is een goede messenschede, die het mogelijk maakt om het werpmes goed te trekken.